Találatok a következő kifejezésre: A billentyűzeten akar írni (2 db)

A billentyűzeten nem akar írni rendesen betűket, ami két jel van pl. Kettőspont, pont, ott mindenhol csak a felső jelet írja. Mit tegyek?

Sajnos így tiszta kriksz-kraksz amit írok. Pedig tudtommal nem állítottam át ssemmit: ( ( Mit tegyek? Köszii el?re is!

Legjobb válasz: Nincs beragadva valamelyik Shift billentyû? Alapból kis vagy nagybetûket tudsz írni?

Nincs beragadva valamelyik Shift billentyû? Alapból kis vagy nagybetûket tudsz írni?
A kérdező hozzászólása: 3yet t4d62 írn5, sz*rnyû, De +n ne0 á33ít6tta0 át se005t
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a segítséget, addig nyomoztam kiderült, h a laptopomon az FN + INS gombot egyszerre nyomtam be véletlenül, mikor újra alartam indítani....:( köszi azért!

Ha Kínaiul vagy Oroszul akarok írni, valahogy át lehet állítani a billentyűzetet?

Legjobb válasz: karaktertábla! amúgy ha átállítod akkor se fogod tudni pontosan melyik billentyû melyik karaktert "üti le", szóval többet érsz a karaktertáblával ;) átállítani áttudod ha töltesz le a rendszeredhez kínai, orosz vagy a kívánt nyelvet. (windows update-ben letudod szedni w7 esetén)

karaktertábla! amúgy ha átállítod akkor se fogod tudni pontosan melyik billentyû melyik karaktert "üti le", szóval többet érsz a karaktertáblával ;) átállítani áttudod ha töltesz le a rendszeredhez kínai, orosz vagy a kívánt nyelvet. (windows update-ben letudod szedni w7 esetén)
A MUI Pack a windows rendszert változtatja át, nem a beviteli nyelvet... A WU-ról inkább ne töltse le, mert nehéz lesz a kínai kezelõfelületen megtalálnia, hogy hol állítsa vissza... A vezérlõpult, területi beállítások résznél tudod a nyelveket hozzáadni. A kínaihoz egy külön progi is szükséges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!