Találatok a következő kifejezésre: A billentyűzeten akar (11 db)

Esetleg ha van a gépedre kötve bármi más vezérlõ eszköz pl: botkormány, kormány, akármilyen joy-stick azokat távoltísd el. (NEM TUTI TIPP!!)
A kérdező hozzászólása: Nincs csatlakoztatva semmi, belépés elõtt a játékbeállításoknál betudom állítani az iráyítást, de a játékban már nem pl: lövés, bedobás rásegítés vagy h én tudjam váltani a játékosokat ne a gép.

A billentyűzeten nem akar írni rendesen betűket, ami két jel van pl. Kettőspont, pont, ott mindenhol csak a felső jelet írja. Mit tegyek?

Sajnos így tiszta kriksz-kraksz amit írok. Pedig tudtommal nem állítottam át ssemmit: ( ( Mit tegyek? Köszii el?re is!

Legjobb válasz: Nincs beragadva valamelyik Shift billentyû? Alapból kis vagy nagybetûket tudsz írni?

Nincs beragadva valamelyik Shift billentyû? Alapból kis vagy nagybetûket tudsz írni?
A kérdező hozzászólása: 3yet t4d62 írn5, sz*rnyû, De +n ne0 á33ít6tta0 át se005t
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a segítséget, addig nyomoztam kiderült, h a laptopomon az FN + INS gombot egyszerre nyomtam be véletlenül, mikor újra alartam indítani....:( köszi azért!


Mit tegyek, ha be akarom állitani a magyar nyelvet a billentyűzeten?

ha ráklikkelek valamire, azonnal visszaváltozik angolra...

Legjobb válasz: a tálcán?

a tálcán?

Mit nyomhattam el a billentyűzeten? (laptop) akármelyik oldalon (pl. facebook) ha lefelé akarok menni az oldalon a nyilakkal, mindig leugrik a lapaljára, korábban meg mindig lassan kicsiket ment lefelé az oldal. SEGÍTSETEK!

aki tudja mi lehet a gond, segítsen kérem

Legjobb válasz: (firefox) eszközök -> beállítások -> speciális -> általános - kurzorbillentyûk használata az oldalon belüli navigációhoz [pipát ki] :)))

(firefox) eszközök -> beállítások -> speciális -> általános - kurzorbillentyûk használata az oldalon belüli navigációhoz [pipát ki] :) ))

Hogy kell leirni a k betüt? A billentyűzetem nem akarja beirni hiába nyomkodom. Kkkkkkkkk

Legjobb válasz: Ne em tö simán ír minden betût, ti vagyto a lúzere !

|< K |_ L -\_ Z | I >< X ( C |) D () O \/ V (¨) Ö |-| H |3 B /-\ A
Ne em tö simán ír minden betût, ti vagyto a lúzere !
nekem meg egyáltalán nincsen betûm a billentyûzetemen úgy h átérzem amit te érzel... :D
|·|/-\(5|</-\
(\_/)nekem csak nyulat tud csinálni (O.o) (> <) /_I_\
|_ /|\ |) /|\
|</-\|</-\
Nekem ugyanez a helyzet, csak a Z betûvel... Zzzzz.
Atya éégg! Milyen kérdés ez?? XD XD X'D Kész vagyoook!! X'D X'D
nekem meg nem ír ékezetes betûket látjátok ááééééõõõõúúúûûû
Conju de la puta perra madre que te pario aeste mundo de miendra
A kérdező hozzászólása: ugye?olyan rossz:(:/
Irigyellek a problémádért. Nekem netem sincs már napok óta...

Ha Kínaiul vagy Oroszul akarok írni, valahogy át lehet állítani a billentyűzetet?

Legjobb válasz: karaktertábla! amúgy ha átállítod akkor se fogod tudni pontosan melyik billentyû melyik karaktert "üti le", szóval többet érsz a karaktertáblával ;) átállítani áttudod ha töltesz le a rendszeredhez kínai, orosz vagy a kívánt nyelvet. (windows update-ben letudod szedni w7 esetén)

karaktertábla! amúgy ha átállítod akkor se fogod tudni pontosan melyik billentyû melyik karaktert "üti le", szóval többet érsz a karaktertáblával ;) átállítani áttudod ha töltesz le a rendszeredhez kínai, orosz vagy a kívánt nyelvet. (windows update-ben letudod szedni w7 esetén)
A MUI Pack a windows rendszert változtatja át, nem a beviteli nyelvet... A WU-ról inkább ne töltse le, mert nehéz lesz a kínai kezelõfelületen megtalálnia, hogy hol állítsa vissza... A vezérlõpult, területi beállítások résznél tudod a nyelveket hozzáadni. A kínaihoz egy külön progi is szükséges.

Magyar nyelvű billentyűzetet akarok telepíteni a gépemre, de sehol nem találom a neten. Tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahonnan letôlthetem?

Legjobb válasz: Ha magyar a Windows, akkor a Tálca jobb sarkában, az ikonok elõtt van egy országjelzés, pl. HL. Ha nem ezt látod, akkor jobb egérgombbal megnyitod, ott a Nyelvi eszköztár. Beállítod magyarra és kész.

Ha magyar a Windows, akkor a Tálca jobb sarkában, az ikonok elõtt van egy országjelzés, pl. HL. Ha nem ezt látod, akkor jobb egérgombbal megnyitod, ott a Nyelvi eszköztár. Beállítod magyarra és kész.
A kérdező hozzászólása: De nekem eleve nincs a gépben magyar azoknál a beállításoknál!!!!!!
Magyar billentyûzet beállítása: Start menü -> Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> Nyelvek -> Hozzáadás -> magyar. (Start -> Control panel -> Regional and language settings -> Languages -> (Details) -> Add -> hungarian)
A kérdező hozzászólása: Nem a gépen belul nem találom, hanem a neten, istenem!!! A netrôl akarom lehúzni a magyar nyelvi csomagot!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem az ún. magyar IME hiányzik, meg lehet valahonnan azt szerezni ?????
Vagyis törtet tettél fel.
Akkor oldd meg magad ...

Htc wildfire s telefonomon hol tudnam at alitani a billentyuzetet? Nem a helyesirasi javitasokat akarom, hanem a kinezetet /pl. Amilyen van a samsung corby telefonokon/

Legjobb válasz: A gyári HTC-s billentyûzetnek csak ez az egy kinézete van. Töltsd le a Go keyboard-ot. Ahhoz rengeteg féle téma van meg lehet benne váltani a klasszikus gombsor és a teljes qwerty között is.

A gyári HTC-s billentyûzetnek csak ez az egy kinézete van. Töltsd le a Go keyboard-ot. Ahhoz rengeteg féle téma van meg lehet benne váltani a klasszikus gombsor és a teljes qwerty között is.
A kérdező hozzászólása: Marketrol, htc hubrol vagy htc likesrol ?:)
A kérdező hozzászólása: *nem akarom kitörni
A billentyûzet egyben kijön, de a gombokat nem tudod leszedni. Keress Service Manualt a gépedhez azokban rajzokkal le van rajzolva hogyan kell az egész gépet szétszedni
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!