Találatok a következő kifejezésre: A biciklizés mozgás (11 db)

A futás tudom hogy elég jó zsírégető mozgás, a biciklizés is az?

Legjobb válasz: A futás akkor jó zsírégetõ, ha elég edzett vagy, különben inkább állóképességnövelõ/fenntartó. Tempós gyaloglás jobb, ha nem vagy nagy futó. Biciklizés is jó, abból is a közepes tempó, mert azzal is lehet vadulni.

A futás akkor jó zsírégetõ, ha elég edzett vagy, különben inkább állóképességnövelõ/fenntartó. Tempós gyaloglás jobb, ha nem vagy nagy futó. Biciklizés is jó, abból is a közepes tempó, mert azzal is lehet vadulni.
Szia! Hivatalosan fél óra futás, egy óra bringázásnak felel meg, ami helytálló is nagyrészt. Viszont tényleg akkor jó ha edzett vagy. Bár sokan azt hiszik, hogy ha egy mozgás monoton akkor jó zsírégetõ, és ez így helyes is, viszont van egy intenzitás zóna, ami felett már inkább zsírt égetsz jobban, viszont ezt csak edzett egyéneknél tapasztalaható. Ezért is helyes, amit elõttem írtak. A bringázás is aerob tartományban égeti jól a zsírt, pláne éhgyomorra /két órával az aktuális étkezést követõen/. Edzés követõen azonnal kaja.
A kérdező hozzászólása: tudom, nem is futok, pontosabban kocogok, így aerob olvastam róla már sokat itt, a biciklihez van edzettségem és azt se nagyon viszem túlzásba, olyan normális tempó de mégse az az öregemberes.

A biciklizés jó zsirégető mozgás? És menyi km/ó a legideálisabb? Vagy mi a legjobb zsirégető mozgás?

És menyit lehet fogyni 1 hétem?

Legjobb válasz: A legjobb zsírégetés: napi 2x kiadós szex.

A legjobb zsírégetés: napi 2x kiadós szex.
Igen, de lassan kell sokat tekerni. A pulzusod ne menjen 90 fölé és így tekerj legalább egy órát. Alacsony fokozaton. Kb 20 perc után indul be az igazi zsírégetés. De azt tudnod kell, hogy egy ilyen kb egy csokiszelet mennyiségû kalóriát éget el. Azaz egy óra biciklizés ilyen tempóban.
100 km/ó alatt meg ne álj
Pulzusod ne menjen 90 felé? :D Ezt mégis honnan veszed? Az a jó tempó, ami mellett még nem kapkodod a levegõt és tudnál normálisan beszélgetni. Ez olyan 130-140 pulzusszámnál van.
Vagy 130-as pulzus körül 40-50 perc, így aerob, vagy intervallum kardio, amely kb. 20-25 perces. Az utóbbi több kalóriát éget el, mivel nagyobb az after burn hatása:http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_60_kop_432_egyenlete..
Hát sajna nem, mert 1 kilométeren csak 10 kalóriát égetsz el. Persze ez sebesség függõ is, de akkor is kb. 60 km-ert kéne letekerned hogy egy tábla csoki lemenjen. Esetleg hegyre fel próbáld meg, mert az nagyon nehéz, és az talán használ.

A biciklizés aerob mozgás?

Legjobb válasz: igen

igen
Ha nem ész nélkül tekersz, akkor valószínûáleg igen. Lassabban és hosszan kell kerékpározni.


A biciklizés kardio mozgás?

Legjobb válasz: http://www.lmgtfy.com/?q=kardio+mozg%C3%A1sok ...

A kérdező hozzászólása: Normális választ!! Nem linkeket! Kardio edzés - Cardio edzés A helyesen végzett kardio edzés A cardio vagy kardio elõtagként azt jelenti, hogy a szívvel kapcsolatos. Testmozgás kapcsán jelzõként is használjuk, mint pl. kardio edzés vagy kardio gépek, ahol is olyan mozgásra utal, ami növeli a szív teljesítményét. A kardio mozgást, a mozgás jellege szempontjából két kategóriába sorolhatjuk: 1. hosszan tartó, gyenge vagy közepes intenzitású, egyenletes pulzusszámú aerob mozgás; 2. rövidebb ideig tartó, nagy intenzitású, ciklikusan változó mozgás. Ezt találtam. Ezek szerint az?
Látod, tudsz te, csak keresni kell!
A kérdező hozzászólása: Istenem -.-" Mond már meg!
A kérdező hozzászólása: A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ!
Igen az :) Elõsször 150-180!!...ra viszi fel a pulzusodat de ha már gyakrabban tekersz sík terepen a váltót kihasználva már csak 130-140re viszi fel. Ez az egészséges itt számít Kardio mozgásnak. Egyébként itt égeted el a legtöbb zsírt is.

Meik a jobb zsirégetö modszer a kettö közül: felváltott gyors futás-biciklizés vagy a lassú mozgás?

HA vékonyodni szeretnék akkor a felváltott gyors futás biciklizés a jobb vagy a lassu mozgás a jobb?mind a ketött oan 40 -45 percig csinálnám csak nem tudom hogy melyiklenne a jobb gyors vagy lassu.

Legjobb válasz: Ha gyorsabban mozogsz, akkor több munkát végzel azonos idõ alatt, mint ha lassan mozognál, és több kalóriát égetsz el, tehát a gyorsabb a jobb. Csak azért vigyázz, hogy ne menjen a pulzusod az egekbe, és ne terheld túl magad, mert megsérülhetsz.

Ha gyorsabban mozogsz, akkor több munkát végzel azonos idõ alatt, mint ha lassan mozognál, és több kalóriát égetsz el, tehát a gyorsabb a jobb. Csak azért vigyázz, hogy ne menjen a pulzusod az egekbe, és ne terheld túl magad, mert megsérülhetsz.
Az igazság a kettõ között van, és intervallumedzésnek hívják. Intenzítása válltozó, olyan intenzív, gyors szakaszokat tartalmaz, amit csak 1-2 percig képes folyamatosan csinálni az ember. Utána 1-2 perc lazább mozgás jön, amikor visszaáll a pulzus a zsírégetõ tartományba. Konditermi gépeken van ilyen program, gyakorlatilag így KELL edzeni. A futásnál pl. ez azt jelenti, hogy kocogsz, aztán mondjuk 200 méteres sprint jön, aztán megint kocogás és így tovább. A sprintelés itt teljes erõbedobással végzendõ.
A kardió edzés jó zsírégetésre. A pulzus egy nem megterhelõ, de azért a nyugodtnál magasabb szinten legyen, életkortól, testsúlytól függõen kb. 120-140 körül. Ezzel végezz valamilyen intenzív mozgást, pl. elliptikus tréner, szobabicikli, gyaloglópad, futópad. Kb. 40 perc után kezdõdik a zsírégetés, és a befejezés után még fél-egy órán át tart. A túl gyors pulzus már csak a szivet edzi, a túl lassú mozgás az izületeket. A váltakozó intenzitás semmire sem jó, csak ártani tud.
Ezt az ökörséget meg honnan veszed? Mindenki tudja, aki erönléti sportal foglalkozik, hogy kell edzeni. Te ezzel nagyszerûen elárultad, hogy semmi közöd az egészhez, csak irkálgatod a hülyeségeket és lepontozod a jó választ. Itt van, tanulj valami értelmeset: http://nagyfogyas.tv2.hu/szandi/?newsid=071012 http://vps147.nlg.hu/futas/nagy-intenzitasu-intervallum-edze.. http://www.tesztoszteron.hu/tudomanyos.php?id=27
az igazság az hogy 8 MÁSODPERC erõtelljes és 12 MÁSODPERC lazább mozgás a legjobb egymás után 10-20 alkalommal ez lehet bicikli futás...ennek utána nézhetsz tudományosan bizonyított.

Biciklizés égeti a zsírt? Vagy melyik, mozgással tudom legjobban égetni a zsírt?

Legjobb válasz: Igen, égeti. Jó a biciklizés fõleg nagyobb túlsúlynál, de talán a futással több Kcal-t égetünk el. Ezzel a kalkulátorral (körülbelüli értékre) ki lehet számolni a mennyiazannyit: [link] 1kg leadásához 7000kcal-t kell elégetnünk. (vagy eleve kevesebbet bevinni mint amennyit eléget a szervezetünk a napi intézkedéseink során) Erõt, egészséget! :)

Igen, égeti. Jó a biciklizés fõleg nagyobb túlsúlynál, de talán a futással több Kcal-t égetünk el. Ezzel a kalkulátorral (körülbelüli értékre) ki lehet számolni a mennyiazannyit: [link] 1kg leadásához 7000kcal-t kell elégetnünk. (vagy eleve kevesebbet bevinni mint amennyit eléget a szervezetünk a napi intézkedéseink során) Erõt, egészséget! :)
nagy testsúllyal ne kocogj/fuss. elõször úszás (ha nagyon ehízott vagy), aztán kerékpár és végül a futás. ráadásul a futáshoz is kell testalkat és jó technika, különben sérülést okoz.

Igaz, hogy az aktív mozgás - pl biciklizés - felpezsdíti a sexuális vágyat?

állítólag a hormonok révén....valaki tapasztalta?

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz
A bicsajozás igen!
abban van igazság, hogy aki sportol jobban tud majd teljesíteni az ágyban, ez fizikai okok miatt is, biológia okok miatt is, és lelki okok miatt is, ugyanis önbizalmat ad
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem meg igen, olvassátok el ezt: "Szexuális élet. Tény az is, hogy az edzett emberek szexuális élete sokkal kielégítõbb, mint rosszabb kondícióban lévõ társaiké. Ezen elsõsorban nem az értendõ (bár vitathatatlan), hogy õk többször kívánják a szexet vagy gyakrabban élnek át orgazmust - egyes felmérések szerint a rendszeresen sportoló személyek intenzívebben élik meg saját szexuális élményeiket. A rendszeres sportolás a merevedési zavar megelõzésében is kulcsfontosságú."
ha ezt a tényt látod..akk miért teszel fel kérdést ide..hidd el, sok értelmes cikk van a neten, nem itt kell unatkozni
A kérdező hozzászólása: amint te is leírtad ezek TÉNYEK, amit látok kedves utolsó!!Kérdésemben szerepel, hogy VALAKI TAPASZTALTA-E?Neked pedig enm kell szerintem beleszólni, ha nincs a témához közlendõd!!!
Valószínû, hogy van benne valami igazság. Én fõiskolán hallottam, hogy a tesis fiúk lányok sokkal jobbak az ágyban, jobban teljesítenek. Na meg a szép testükért többen is megkívánják õket, bulikban hamar összetudják egymást szedni...
Na és mi van a lovas csajokkal? :P Õk feszt lovagolnak :P
Én napi 20 km-t tekerek és most csak épp azért vagyok mindig kanos mert nincs kivel, de szerintem a futás fárasztóbb jobban megmozgatja a testet így jobban is serkenti a nemi vágyat. Szerdán kipróbáltam a Margitszigeten. :)

Ha a fehérjediétát ötvözöm mozgással (napi 1-2 óra biciklizés + fél óra úszás), az megfelő zsírégetésnek bizonyul?

Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy egészséges-e? :)

Legjobb válasz: Mit eszel a fehérjéhez és milyen arányban? Pont ma volt errõl egy kérdés, és nem, nem egészséges. Persze attól függ, mennyi az annyi.

Mit eszel a fehérjéhez és milyen arányban? Pont ma volt errõl egy kérdés, és nem, nem egészséges. Persze attól függ, mennyi az annyi.
Igen, egészséges, fõleg a sok mozgás.
Ja, a mozgás az tényleg az, ezt kihagytam.
Leglyobban?
legiobban
légióban
A kérdező hozzászólása: *legjobban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!