Találatok a következő kifejezésre: A beutalón a laborba kaptam, hogy (3 db)

Ma voltam az elsõ 12. Hetes vérvételen Székesfehérváron! Ugye 5 beutalót kaptam az egyik eredményért a laborba kell mennem, a dokinak is postáznak ki de nemtudom hogy hova kell mennem meg egy eredményért?

Legjobb válasz: Ha jól tudom a vércsoportért kell máshova. De mivel nekem közben missed ab lett még januárban (vérvétel másnapján) ezért az osztályra felhozták, mert szükséges volt a mûtéthez.

Ha jól tudom a vércsoportért kell máshova. De mivel nekem közben missed ab lett még januárban (vérvétel másnapján) ezért az osztályra felhozták, mert szükséges volt a mûtéthez.
Dunújvárosba úgy van hogy menni kell a laborba és a véradóba is eredményér. A váradóba adják a vércsoportot és az ellenanyagot nézik ott.

A beutalón amit a laborba kaptam, hogy van feltüntetve, hogy olyan visgálatot is végezzenek a vérvétel során, ami kimutatja a terhességet esetleg?

Ez egy szimpla vérvétel. Még nem vok terhes.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a vérvétel mellett a vizeletet is nézték, akkor gravida volt feltüntetve. Egy babára vágyó...

Szia! Nekem a vérvétel mellett a vizeletet is nézték, akkor gravida volt feltüntetve. Egy babára vágyó...
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt a nagyon gyors korai választ! :-))
Nekem egyszerûen csak rá volt írva, hogy terhességi próba. De ez majdnemhogy ugyanazt jelenti, mint a gravida, csak éppen magyarul! :o)

Kaptam laborba beutalót, de ott a beutalás indoka alatt az van írva, hogy szűrővizsgálat méhnyak kimutatására. Ez mit jelenthet, lehet, hogy daganatom van?

Valószin?leg terhes vagyok,csak még olyan pici,hogy uh-nem lehet látni.

Legjobb válasz: Nem, nincs daganatod. :-) Mondta volna az orvosod. Majd találkozol még ennél cifrábbal is. Amikor majd terhesség miatt kapod a beutalókat, mindegyiken veszélyeztetett terhesként leszel feltüntetve. A sima, problémamentes terhességre ugyanis nem finanszíroz az OEP semmilyen szûrõvizsgálatot, ez valahogy kimaradt a jogszabályból. Jó, mi?

Nem, nincs daganatod. :-) Mondta volna az orvosod. Majd találkozol még ennél cifrábbal is. Amikor majd terhesség miatt kapod a beutalókat, mindegyiken veszélyeztetett terhesként leszel feltüntetve. A sima, problémamentes terhességre ugyanis nem finanszíroz az OEP semmilyen szûrõvizsgálatot, ez valahogy kimaradt a jogszabályból. Jó, mi?
Pontosan azt jelenti, ami oda van írva. Hogy rákszûrésre kell menned. A terhesség alatt megpróbálnak kizárni mindenféle betegséget, így ezt is. Amúgy erre évente kéne járni, nem csak terhesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!