Találatok a következő kifejezésre: A betéttöl a (8 db)

Miert palik ki a betettol?

20eves vagyok es miota megjot azota mindig betetet haasznakok(always ultra). eddig nem volt semmi gond vele de vagy 2-3 honapja annyira kipalik mar az elso masodik naptol h ulni is alig tudok. es anyukam is pont igy van vele. mitol lehet ha eddig nem volt vele semmi gond? tapasztalt meg valaki ilyent?

Legjobb válasz: Használj másik betétet, a Naturella nagyon jó szerintem, és még olcsóbb is. Vagy ha az sem válik be, akkor tampon.

Használj másik betétet, a Naturella nagyon jó szerintem, és még olcsóbb is. Vagy ha az sem válik be, akkor tampon.
hát gondolom beizzad a mûanyagtól, tegyél fölé egy zsepit :)
Próbáld ki, használj babahintõport.

A betéttöl kisbesedett a fenekem és most elég csunya seb lett rajta. mivel lehetne elmulaszatani?

Legjobb válasz: én kamillás hintõporral szoktam kezelni/megelõzni

én kamillás hintõporral szoktam kezelni/megelõzni
Valószínûleg érzékeny vagy a betét valamelyik, pl. mûszálas anyagára. Nekem is volt ilyen, de viszketett is, nekem a Phenylbutazon és a Neogranormon kenõcs (vagy akár baba popsikenõcs) használt. (az elsõ gyulladáscsökkentõ, a második hámosító).
használd az elõzõket, és legközelebb vagy vegyél sensitives betétet ami puha meg minden vagy használj tampont, nyáron talán az még jobb is, mert szellõzöl lent, egyébként én sem vagyok tampon rajongó, de nyáron kényelmesebb.

Csak én kapok idegrohamot a betéttől?

Vissza kéne váltanom a betétre, mert a suliban elég nehézkes a tamponcsere, és most is összeszedtem egy fertőzést, pedig csak a combom ért hozzá tamponcserénél. Viszont rosszul vagyok attól, hogy egy olyan műanyag izé hozzám ér, amikor felállok érzem, hogy kibuggyan a vér, undorító.. Ráadásul a szag, hányingerkeltő!! Minden betétet használó nőn érzem, hogy büdös... Undorító...

Legjobb válasz: Elég idegesítõ tud lenni. Az elsõ 1-2 nap pokol vele, fõleg ha nincs olyan hely ahol rendszeresen tudod cserélni. A szagra én is érzékeny vagyok, ezért is kell a szokásosnál is sûrûbben cserélni... márha van rá lehetõség ugye.

szia, nem tudom miért vagy ennyire felháborodva? sokan használnak betétet én is! de rajtam tuti nem vennéd észre.. mint ahogy én sem sok lányon.!
Elég idegesítõ tud lenni. Az elsõ 1-2 nap pokol vele, fõleg ha nincs olyan hely ahol rendszeresen tudod cserélni. A szagra én is érzékeny vagyok, ezért is kell a szokásosnál is sûrûbben cserélni... márha van rá lehetõség ugye.
sokszor kell cserélni és minden csere után töröld meg nedves törlõkendõvel. a fertõzés milyen? kezeled?
ne hisztizz már nõk ezrei használnak betétet köztük én is és nincs vele bajom! éld már túl ezt a 7 napot ! amúgy ha zavar a vérszag ne szimatold az embereket -.-' komolyan nincs nagyobb problémád?
Ha már attól elkapsz egy fertõzést, hogy a combod hozzáér a budihoz akkor súlyos gondok vannak az immunrendszereddel. Amúgy nem nagyon értem a logikád. Ha tampont használsz és hozzáért a combod akkor elkapod a betegséget, de ha betétet fogsz cserélni és hozzáért a combod a budihoz akkor semmi bajod nem lesz? :-D Harmadrészt, ha normális idõközönként cserélsz betétet és vmi közepes árkategóriájút veszel amiben van vmi féle szagsemlegesítõ technika vagy ilyesmi akkor kizártnak tartom, hogy szaga legyen ennek a természetes folyamatnak.
Nem tudom mi bajotok van, nyilván ha berakod érezni 2 percig a betétet aztán már nem is érezhetõ! Plusz még biztonságos érzetet is ad, és szerintem ha nem Always-t használsz még a mûanyag izé érzéssel sincs probléma. Büdösnek hát büdös ha sokáig bent van, de nem hiszem hogy te érzed az embereken a vért -.-' soha senkin nem éreztem még, nyilván ha cserélem a betétet érzem de amúgy nem!
Ha tamponcserénél hozzá ér a combod az ülõkéhez, akkor betétcserénél nem fog? :-D Amúgy én is rühelltem a betétet, gusztustalan, továbbá érezni folyton, h van vmi a két lábad között... Ezért is váltottam tamponra. A mûanyag borításon könnyebb segíteni, ne always-t használj, a Libresse kényelmesebb, pamutos. De engem az is idegesített.
az aztánt nem úgy értettem, hogy a tamponcsere után, hanem hogy még ezek vannak :D
Használj olyan tampont, amit nem az ujjaddal kell felhelyezni, az gyorsan meg van. Aztán töröld le a wc ülõkét, tegyél rá sok zsepit és fertõtlenítsd le a kezed. Lehet kicsit macerásabb, de ha ilyen fontos akkor muszáj.
A kérdező hozzászólása: Ráadásul néha túl elõl van, néha túl hátul, tökéletes sosem.. :@@
hm.... hát akkor nem tom.. én is rühellem a betétet.
A kérdező hozzászólása: Hiába, ha egyszer tiszta hugyos a wc. Egy picit hozzáér a combom és másnap már folyásom van. A fülkék meg olyan kicsik, hogy mindenféleképp hozzáér a combom.
hordj magadnál nedves wc-papírt, és antibakteriális kézmosó zselét.
Mióta elõször megjött, betétet használok, és semmi bajom nincs vele.Ha nem gondolok rá, észre sem veszem hogy ott van.Használj olyat, ami nem mûanyagos.

Miért vagyok "nyakamig" véres a betéttől?

Fenekemig feljön a vér... :( Mit lehetne tenni ellene, törl?kend?t használok, de hát akkor is, lehet azért meg fekszem?

Legjobb válasz: Én is mindig elúsztam éjszaka a betéttel. Soha nem volt erõs vérzésem, márkás betétet vettem, mégis mindig kifolyt hátul a fenekemnél alvás közben. Pár éve váltottam tamponra éjszakára is. Azóta nyugodtan alszom végig az éjszakát.

Én is mindig elúsztam éjszaka a betéttel. Soha nem volt erõs vérzésem, márkás betétet vettem, mégis mindig kifolyt hátul a fenekemnél alvás közben. Pár éve váltottam tamponra éjszakára is. Azóta nyugodtan alszom végig az éjszakát.
Én pl. ki nem állhatom a tampont. Úgy érzem, hogy fuldokolok, ha bent van ... :-)
Szintén tamponra szavaznék...azzal nem lesznek ilyen gondjaid... és persze használj közben vékony betétet is.. (az hogy tegyél oda egy vattapamacsot az azért nem jó mert ha leguggolsz akkor véletlenül kicsusszanhat...véresen... és ha olyan helyen vagy akkor az nagyon ciki tud lenni-... ráadásul ha úgy ülsz akkor a pamacsból simán kinyomhatod a vért a nacidra...mert ugye ott már nincsen betét...)
Este és napközben is tampont használok, mert a betétet nem tudom elviselni! Talán egyszer vagy kétszer használtam betétet, amikor elõször megjött. Nem szeretem, ha ott van a lábam között egy csomag, ami zörög-csörög amikor lépek, mellette beizzad, elcsúszik, kifolyik, büdös és ebbõl kifolyólag nem higiénikus. Tényleg próbáld ki a tampont annyit megér! Ezzel csinálhatsz bármit! Tényleg nem érzed, hogy ott van. Akár fürdeni is mehetsz vele, ha görcsöl a hasad.
Használj tampont! Én többek között ezért is váltottam le anno a betétet!
Én is a tampont ajánlom, sokkal higénikusabb is egyben, nem leszel csuronvér, kis helyen is elfer, és sokkal kényelmesebb. Anno én is ezért váltottam. :) Próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Értelek, meg is jegyeztem az Alwayst :) Köszi szépen Neked és a többi értelmesnek! Nálam éjszaka amúgy szinte nincs vérzésem, csak nappal és akkkor szoktam feküdni, mikor itthon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti, ha nem tetszik, ne írj! Kész. Tudod van, aki nem jön fel 2 napig de 3.nap feljön és meglátja a kérdést, és leírja a saját tapasztalatát! VAn hogy én is egy régebbit válaszolok meg, mert azért vagyunk, hogy segítsünk!
Amikor még tamponoztam, én is így csináltam (mármint zsepi, alapos kézmosás, eleve nem mentem nyilvános wc-re etc.), de mégis méhszájsebem lett a tampontól, ami utána melegágya a fertõzéseknek. :S Sajnos nem mindenkinek jön be. Viszont jellemzõ, hogy annak az ismerõsömnek soha nem volt baja, aki minden kézmosás nélkül rakta fel a tampont... Pfuj, kiráz tõle a hideg. Kérdezõ, én már leírtam, de hogy ne legyen OFF, újra megteszem :) . Always Ultra Night, közvetlen lefekvés elõtti betétcsere, közvetlen felkelés utáni betétcsere (lehetõleg reggel 8 elõtt), és akár éjszaka is felkelteni magad emiatt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy a tamponrõl beszéltek, mikor megkértelek, hogy AZ NEM ÉRDEKEL!!! NAGY lány vagyok már, és tudom a higiániai dolgokat és azt is tudom mi nekem a jó. Nem viccbõl betétezek és nem tamponozok, nem bírom és kész, görcsölök tõle, sok bajom volt. Térjünk vissza a kérdésemhez! Köszi!
sõt, legjobb lenne a kézmosás, a fertotlenités, majd a tampon sterilizálása (hiába zacsibol szedtuk ki, érintkezett a plázawc levegojével). elotte a nuninkat is fujjuk be valami fertotlenitovel, és oblitsuk ki a huvelyunket. és igen, jöhet az, hogy merén biztos nem kaptam még el semmit. de igen, szedtem össze énis dolgokat. neharagudjatok az iróniáért, én is irtózom a nyilvános wc-tõl, de azért az már sok, hogy nem elég egy alkoholos kézfertõtéenítõ. nem mûteni akarunk a klotyóban, csak kicserélni a tampont. és ha annyira nem jó az immunrendszerem, hogy egy 80%ban lefertõtlenített ujjvégemmel se bírjon el, akkor meg is érdemlem. kell egy egészséges határ.
Én igencsak hanyagolnám ezeket a kézfertõtlenítõket... 1. egyrészt - szerintem - nem minden bacit öl meg 2. Nem tudhatod hogy valójában milyen vegyület van benne 3. harmadrészt ha csak úgy rákened a kezedre és úgy nyúlsz "magadhoz" (hiába törlöd le, mert az kevés) hát akkor nem csak a kezedet "fertõtleníted" hanem a hüvelyed bemeneteli nyílását is, amin normál (oda illõ ) bacik vannak és amiket ezzel a mozdulattal kinyírtok. Ennek következményeként a tejsavat faló "barátságos bacik" helyét más káros bacik foglalják el... a többit gondolom nem kell részleteznem 3. Szerintem jobb megelõzni (pzs), mint agyonfertõtleníteni magunkat / magatokat... pont ezek miatt vannak már antibiotikumokra rezisztens bacik is (=amikbe bele lehet halni!) Úgyhogy csak egyre kérnélek titeket: azért még egyszer jól gondoljátok át ezt a kézfertõtlenítési dolgot, de most komolyan, nem azért írom hogy nekem legyen igazam, hanem azért hogy legyetek ennél azért jóval tudatosabbak .... aztán ha megfogadjátok akkor megfogadjátok, ha nem akkor én meg szóltam :)
A kérdésed így szólt: Miért vagy nyakig véres a betéttõl... Én nagyon nem értelek vagy 1000 választ kaptál a problémádra. Szerintem ennél jobban nem lehet kivesézni a dolgaidat! Ha ennyi válaszból nem tudod leszûrni a megoldást, akkor csak sajnálni tudlak
A kérdező hozzászólása: Nah jó, köszi az eddig választ, de nagyon fárasztóak egyesek! OLVASSTÁOK MÁR EL AMIKET IRTAM!! ÁÁÁÁÁ (tamponosok), de fárasszatok már...próbáld ki.... ajjjj...
Oké, úgy látom, itt már tampon-betét vita alakult ki.:) )) Kényelmesebb a tampon, ez tény, nem vagy véres, hordhatsz bármilyen ruhát vele, szabadabban mozogsz. Úgyhogy, értem, hogy miért írjátok, hogy használjon a kérdezõ tampont. De higgyétek el, van, aki tényleg nem bírja. Én is érzékeny vagyok rá, pedig sokkal jobban szerettem tampont használni, mint betétet, de nem tehetem. Mostam mindig kezet, gyakran cseréltem, mindent betartottam, és mégis. És ha elhiszitek, ha nem, nekem állandó hólyaghurutot okozott. Én is hülyeségnek tartottam elõször, hogy hogy jön a tampon a húgyutakhoz, aztán egy nõgyógyász doktornõ magyarázta el, hogy ez igen, lehetséges. Érzékenyebb vagyok erre. Amíg tampont használtam, folyton visszajött a hólyaghurut, úgy fájt, ha pisiltem, hogy komolyan, sírni tudtam volna. Állandóan vizeletvizsgálatra járkáltam. Mondta nekem a doktornõ, hogy próbáljam ki, hogy nem használok tampont, és valóban megszûnt a probléma, azóta egyszer sem volt ilyen. Ez szerintem adottság, van aki érzékenyebb, van, aki kevésbé. Mint mondjuk a kontaktlencsével, van, akinek állandóan begyullad a szeme, bármit csinál, én meg aludtam is benne, másnap is a szememben volt, piszkos kézzel is hozzányúltam kiránduláson, és soha semmi bajom nem volt vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm végre :)
szerintem a kérdezõnek van igaza, az elején le irta, hogy a tampon nem jó, erre a komentek 70 százaléka arról szól.. én is kiakadnék! :)
a kérdezõ elég paraszt, már bocs.
Remélem majd egyszer megtapasztaljátok milyen is, ha TSS vagy és még sok szörnyû dologa tampontól! Bye-bye Milyen undok béka vagy! Hogy kívánhatsz ilyet a tamponosoknak? Nem mindenkinek van ám kedve több oldalnyi kommentet végigolvasni, csak válaszol, és kész. Én is utólag vettem észre, hogy mit írtál késõbb.
Kiscsibe! Akkor betotyogsz a hipermarketbe és veszel 10-féle betétet, majd kipróbálgatod! Nem tudom mit kell ezen ennyit problémáznod?! Basszus ennél nagyobb problémád az életbe ne legyen!
A kérdező hozzászólása: Aki tud olvasni az tud, nem érdekel a tampon téma, leírtam, hogy nem használhatom és kész! Remélem majd egyszer megtapasztaljátok milyen is, ha TSS vagy és még sok szörnyû dologa tampontól! Bye-bye
Kedves 22:25! Valóban iróniából írtam a bocsánatkérést! Engem sem nagyon érdekel a lepontozás. Úgy éreztem, hogy a te hozzászólásod nem volt elég a Kérdezõnek, hogy egy kicsit magába nézzen. Szép napot!
21:28-as! Hagyd! Nem ér annyit, hogy még te kérjél bocsánatot azért, hogy áldoztál az idõdbõl és írtál neki! (nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!) Hacsak nem írónikusan írtad a fenti sorokat! Ha nem tudja tisztelni más idejét akkor õ annyit is ér! Eleve neki kellene bocsánatot kérnie tõlünk, mert [email protected] a kérdésének kiírását... nem volt pontos és tulajdonképpen nem a feltett kérdésre várta a választ... kb 14 éves értelmi szinten van. Aztán lehet lepontozni, mert nem más véleménye érdekel, hanem hogy el tudjam mondani azt ami igazán a szívembõl szól. Ez pedig sokaknak nem tetszik, tudom!
Kedves Kérdezõ! Neked inkább nyugtatóra volna szükséged, nem betétere! Egyik-másik kérdezõ örülne, ha csak negyedannyi válasz érkezne a kérdésére, mint neked. Te pedig leosztod azokat akik veszik a fáradságot és még napok múltán is válaszolnak. Nem tudom, hogy miért kell háborogni amikor kaptál használható válaszokat is a "betétesektõl". Egyébként a kérdésbõl valóban nem derül ki, hogy hány éves vagy, használtál-e mást, használhatsz-e mást, és egyéb lényegesebb dolgok. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokan nem olvassák végig a válaszokat, mert sok idõ lenne, inkább csak válaszolnak és késõbb olvasnak. Akkor ezúton kérek tõled elnézést, mert én is a tampont javasoltam!
Legjobb megoldás az alapos kézmosás, mert a kézfertõtlenítõ sem hoz le minden piszkot!Persze azért a nagyját igen.
Az ilyen "plázás" dolgokra csak annyit fûznék hozzá, hogy lehet kapni kézfertõtlenítõ folyadékot, én azzal szoktam elõtte és utána is fertõtleníteni. Akár betét, akár tampon, akár csak pisi. :)
Na jó most már leírom, mert nagyon úgy tûnik valamit elfelejtetek, méghozzá a tampon kontra fertõzések témakörében: Ugye azt tudjátok, hogy mielõtt felhelyezitek alaposan kezet kell mosni!? Ezt a nõk 99%-a tudja is. Csakhogy! Tegyük fel bemegyek egy plázába (vagy munkahelyen) a wcre. Nos megmosom a kezem (eddig frankó) - én már pzsvel is zárom el a csapot) majd odalépek az ajtóhoz és megfogom a kilincset (vagyis én már tudatosan figyelek erre is, de lehet hogy Ti nem tudjátok) papírzsepivel, majd ahogy befordulok, ugyanazzal a papírzsepivel fogom meg a belsõ kilincset is, majd miután bezártam, azzal a mozdulattal dobom a wc-be a pzs-t... majd miután végeztem, egy új pzst veszek elõ (vagy ha nincs akkor tépek egy darab wc papírt) és ugyan így teszek kifele is egészen a csapig! (még azzal a darabbal is nyomom meg a wc gombját) sok helyen nem fertõtlenítik a kilincseket (csak a wc deszkákat), és a csapokat sem. Ezzel a kis trükkel sok nyavajától óvhatjátok meg magatokat! Sõt a páromat is megkértem erre, hogy õ is tegyen így! Azóta semmilyen fertõzésem sincs! Ja és nem csak a piros napokon érdemes ezt betartani!!! Sajnos sokan összepisilt fekáliás kézzel nyúlkálnak a wc lehúzóhoz, a kilincsekhez és a csapokhoz is, és ugye azt nem "divat" fertõtleníteni!
Always éjszakai betétet használj. A leghosszabbat, Always Ultra Night, sötétkék a csomagolása. Ezzel szerintem nem fogsz átázni. Én sem használok tampont, pont a fertõzés miatt, mert nagyon érzékeny vagyok, úgyhogy marad a betét. Szerintem az Always a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Kizárva! Láttam már pffff
lehet intim tölcsért is kapni...bááárrr.....
Hosszabb betétet használj. (éjszakait pl)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már ebben kezdõ, de gondoltam mostmár felteszem a kérdést. Használtam 2 évig tampont, de nem vált be, mert nagyon hajlamos voltam a fertõzésre, és fájt is meg görcsöltem mikor bennem volt. Már egy éve betétet használok újból és letettem a fogamzásgátlót és ezzel elkerülve a baj. Always-t használok vagy Biointimot. De legfõképpen akkor úszok, ha fekszem az ágyon (nem csak éjjel, hanem ha csak punnyadok napközben). Nem értem miért nem érzi a testem, hogy egyfelé folyjon ki a vér. :)
Talán nem jó típust használsz, vagy esetleg még kicsit arrébb kellene tenned. Próbálj meg egy nagyobb méretet és egy jobb nedvszívó márkát.
Cseréld gyakrabban szerintem.
Próbálj más fajtát.
nekem erre a betét+tampon kombó lett az egyedüli megoldás, olyan sok van :(
Használj "long" betéteket, szorosabb bugyival. azzal nem lesz ilyen bajod. És cseréld sûrûn.
A kérdező hozzászólása: Tamponos témák kiméljetek kérlek, tudom mit beszélek, nekem nem jött be, így a betétes tapasztalatokat várom! :) Köszönöm a sok hasznos dolgot, akkor beszerzek egy Always Night-ot, ha tényleg ez a legjobb. És mostanság már sima bugyit szoktam viselni, ha megvan (amúgy franciát szoktam) :)
Nekem ez vált be éjszakára: Hosszú betét, plusz vatta. Az nagyon hamar beszívja, és amikor az átázott, csak akkor kezd a betét is megtelni. És persze szoros bugyi hozzá. Nappal tampont használok, de ha csak itthon vagyok, és még erõsen jön, akkor szintén betét+vatta. Így még nem áztam át éjszaka egyszer sem, pedig nekem is voltak már balesetek bõven :)
A betét már csak ilyen. Szerintem ha max. 3-4 óránként cseréled a tampont, tiszta kézzel nyúlsz hozzá (fel), és amikor csak lehet, megmosod lent minden tamponcserénél, akkor nem létezik, hogy bármi bajod is legyen tõle.
(Most hogy írjátok, tényleg nekem is azóta nincs fertõzésem, amióta csak betétet használok... ) Nekem amikor nagyon megvan, löketszerûen jön, és érzem, hogy mikor indul. Olyankor tûzés a legközelebbi wc-be, számolom még a lépéseket is... :) Ráadásul darabos, hogy a betétnek esélye se legyen felszívni. Éjszaka... hát igyekszem minél késõbb lefeküdni (havonta egyszer kibírom), és minél korábban felkelni, és éjjel is többször felébredek, kimegyek wc-re. Nem mondhatom, hogy pihentetõ! :D Akkor is arra ébredek, hogy megindul a cucc. Nem mindig tudatosul, de nem szabad engedni a lustaságnak, és tovább szunnyadni, mert akkor menthetetlenül elázok. Ami még bevált: hason fekve alszom, ha elõre folyik, azt hamarabb megérzem.
always ultra night, jó nagy betét, kényelmes a viselete;) nekem ez már nem egedett át
Én sem használhatok tampont méhszájseb miatt, mert csak fokozná a gyulladást... Viszont a betéttel nekem is ez a gondom (ráadásul fogamzásgátló mellett is sok jön...). Nekem ez vált be: viselj szoros pamutbugyit, használj NAGY betétet (én napközben is az Always (ultra?) night-ot szoktam), és cseréld gyakran (akár 1-2 óránként). Este pedig közvetlenül lefekvés elõtt, és felkeléskor (a felkelés lehetõleg hamarabb történjen) cserélj. Én néha éjszaka is felkeltem magam, hogy kicseréljem, így általában elkerülhetõ a nyakig érõ vér.
Szoros bugyit viselj, mert az "hozzád tapasztja" a betétet. Nekem csak akkor volt ilyen, mikor laza bugyit hordtam, és ki tudott folyni a vér mellette. Tampon is jó, bár nagyobb a fertõzésveszély, mert pang a váladék.
Nekem is ez volt a gondom. Esküszöm már hátig érõ betétet használtam, de akkor is felszökött. Próbáltam máshogy ülni, feküdni, akkor is hátra folyt. Váltottam, de ugyanúgy gond volt. Aztán amióta tampont használok, már nincs ilyen baj :)
Én is jártam így, löketszerû vérzéseim szoktak lenni. Túl sok jön ki és gyorsan, nem tudja a betét felszívni. Tegyél a betét végénél a fenekedhez, a vágásba egy kis galacsin vattát. Nekem ez vált be.

Nagyon kipirosodott a puncim a betéttől, mivel kenjem, hogy elmúljon?

Sudocremmel meg Neogranormonnal kenegetem 3-4 napja, de még mindig nagyon piros.

Legjobb válasz: Pusziltasd emg, attól gyógyul meggyógyul. Ez volt a vic. És amitõl tényleg meggyógyul, az a NEOGRANORMON kenõcs, garantálom hogy rövid idõn belõl elmúlasztja. Ez egy hámosító kenõcs, vény nélkül kapsz a gyógyszertárban. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/neogranormon-..

Pusziltasd emg, attól gyógyul meggyógyul. Ez volt a vic. És amitõl tényleg meggyógyul, az a NEOGRANORMON kenõcs, garantálom hogy rövid idõn belõl elmúlasztja. Ez egy hámosító kenõcs, vény nélkül kapsz a gyógyszertárban. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/neogranormon-..
Ezt inkább orvos mondja majd meg. Hány éves vagy?
cserélj másik betétet, ez sokunknál gond és lehet hogy inkább hagyd a kenõcsöt és hagyd hogy magától gyógyuljon, tartsd tisztán és keress valami pamut anyagot, vagy egyenlõre wattát használj, amíg nem jön helyre.
használd az always ultra sensitivet, jó puha anyagú, nekem bevállt-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából nem ilyen betétet szoktam használni, de most csak ilyen volt itthon, aztán az elsõ 2-3 napban nem volt semmi gond, azt hittem, hogy már bírja a puncim. De ezek szerint nem. :( 20 éves vagyok, de orvoshoz csak emiatt nem mennék el, nem akarok emiatt 8-10 ezret kiadni, biztos, hogy a betét miatt van és nem gombától vagy fertõzéstõl.

Ha betéttől nagyon irritált lett a hüvelyem körül, akkor egy pici testápoló segíthet?

Legjobb válasz: semmiképp. ne kenj oda ilyen szarokat. aloe vera nedvéve kend be gyorsan elmulasztja és tudtommal kárt sem tesz.de jobban tennéd ha olyan betétet választanál ami nem irritál.

semmiképp. ne kenj oda ilyen szarokat. aloe vera nedvéve kend be gyorsan elmulasztja és tudtommal kárt sem tesz.de jobban tennéd ha olyan betétet választanál ami nem irritál.
Inkább válts betétet. Pamut borításút használj.

Másnak is szokott a tisztasági betéttől viszketni a nemiszerve?

Fehér folyás miatt mindig használók,meg mensikor is inkább betétet,nem olyan nagyon gáz,de néha eléggé viszket.Van valakinek ötlete hogy hogyan lehet megszüntetni ezt az érzést?

Legjobb válasz: Nekem az Always-tól volt ugyanilyen problémám. Váltottam Naturellára és azóta megszûnt. Azt is észrevettem probléma volt, ha több órán keresztül nem volt cserélve. (itt azt értem, hogy nem volt tele)

Nekem az Always-tól volt ugyanilyen problémám. Váltottam Naturellára és azóta megszûnt. Azt is észrevettem probléma volt, ha több órán keresztül nem volt cserélve. (itt azt értem, hogy nem volt tele)
Igen 15/f
A kérdező hozzászólása: Akkor ez normális jelenség?
Hát ez fura:/ nekem nem szokott viszketni..
A kérdező hozzászólása: Én fürdéskor szoktam észre venni, hogy milyen jó érzés megszabdulni a betéttõl, meg olyankor hogy viszketet, jó ideig kell mosnom, hogy megszabaduljak ettõl az érzéstõl, röhögni fogdtok de eset zsepit rakot be, hogy ne legyen az alsóm trutyis és attól nem viszketek. Lehet hogy betétet kellene váltanom?
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, akkor ez normális dolog.Lehet én is váltok majd.
Nálam is pont ez van, viszont én tisztasági betéttöl is, de fõleg menszikor, mikor betétet használok. Nagyon szörnyû, és már alig várom, hogy szabaduljak meg tõle minden menszikor. Ez miatt csak akkor használom a tisztaságit is, mikor nagyon fontos. Amugy én is Always-t használok.
Én is mindig viszkettem ezektõl, az intim betéttõl különösen. De rájöttem hogy azért, mert kidörzsölt. Úgyhogy átálltam tamponra.

Rossz minőségű betéttől elállhat a vérzésem?

Még a múlt hónapban rendesen megjött....Megvettem ezt a betétet és annyi volt a vérzésnek...Ebben a hónapban is megjött..beraktam a betétet és újra semmi....és ha kiveszem akkor egy kis idő múlva újra megjön..Ez csak véletlen vagy tényleg a rossz betét miatt??

Legjobb válasz: véletlen, a vérzést hormonok irányítják, a betétnek ehhez semmi köze

véletlen, a vérzést hormonok irányítják, a betétnek ehhez semmi köze
A kérdező hozzászólása: oké köszi
nem a rossz betéttõl áll el a vérzésed!amúgy korod?
A kérdező hozzászólása: 13
Köszi, csak kiváncsi voltam hogy hány éves vagy!Amúgy hogy rossz betét?
Örülnék egy ilyen betétnek, mi a márkája :D? Egyébként biztos, hogy nincs összefüggés, de szívesen tesztelem :D
A kérdező hozzászólása: jó lehet hogy tényleg hülyeség..amugy meg az inti betét
Szerintem az Inti nagyon jó, én szoktam azt használni, mert hasonló a felszíne az Alwayséhoz, nem ez a bolyhos felületû, amirõl lefolyik minden.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött be az inti, mert egyáltalán nem hasonlít az alwayshoz és bolyhosodik, felszakad, és nagyon kiengedi a szagokat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!