Találatok a következő kifejezésre: A betétet lehet húzni a (2 db)

A betétet le lehet húzni a wc-ben?

Legjobb válasz: Nem. Eldugítja.

Nem. Eldugítja.
Nem. Igaz én tudatlan kislány koromban egyszer lehúztam és nem történt semmi, de valószínûleg csak szerencse volt. :D
Uram Isten, ilyen kérdést!!! A csomagoláson is rajta van, hogy NEM. És ha belegondolsz, rájössz magad is. Mivel nagy nedvszívó, eldugíthatja. És ugye nem is oda való!
A kérdező hozzászólása: jló nem kell lehurrogni 9 eves vagyok és most jött meg elöször es érdekelt
Ha 9 vagy és most jött meg ideje leülni anyukáddal beszélni és ezeket a kérdéseket is feltenni. Egyébként a férjem egy kollégiumban dolgizk és ott állandó probléma hogy a 16-18 éves lányok a kuka helyett a wc-n húzzák le abetétet. Dugulást és csõtörést is csináltak már. képzelheted milyen lehet amikor egy egész számtech termet önt el az iteni áldás trutymó formájában. Ez történt tavaly és még most is érezni a szagát. Élmény.
A WC mellé tenni kell egy kis kukát, és a betétet belecsavarod egy kis wcpapírba, és beledobod! Nem szabad lehúzni a wc-n! Ennyi!=)
El fog dugulni!
Ne tedd. Tekerd bele a mûanyag csomagolásába és dobd ki!
uristen!!!!! 9 évesen? nekem 15 évesen jött meg!!!!

Szülés után a megfigyeléses 2 órában ott kell feküdni az ágyon? Tesznek valamit alánk, vagy minden véres lesz? Esetleg akkor már lehet betétet betenni meg bugyit húzni?

Legjobb válasz: Szia! Igen, ott kell feküdni az ágyon, alám tettek egy nagy betétet, de bugyit sztm nem érdemes húzni (lehet, hogy nem is engedik, én nem kérdeztem), mert még úgyis nyomkodják a hasadat, hogy jöjjön ki a vér meg az alvadék. Viszont 2 óra után amikor átvisznek a kórterembe, ott már vehetsz fel bugyit nyugodtan. Üdv, 3 hós kislány anyukája

Szia! Igen, ott kell feküdni az ágyon, alám tettek egy nagy betétet, de bugyit sztm nem érdemes húzni (lehet, hogy nem is engedik, én nem kérdeztem), mert még úgyis nyomkodják a hasadat, hogy jöjjön ki a vér meg az alvadék. Viszont 2 óra után amikor átvisznek a kórterembe, ott már vehetsz fel bugyit nyugodtan. Üdv, 3 hós kislány anyukája
Debreceni klinikán szültem. Ott melléd teszik a babát mellrehelyezik tud szopizni tudtok ismerkedni egymással. Ha jól vagy utánna elmehetsz zuhanyozni és kapsz tiszta hálóinget és betétet - bugyit vinni kell mert azt nem adnak-, de lehet bugyit húzni. A megfigyelés ideje alatt egy kocka alakú nedvszívó lapot tesznek alád és többször megnyomkodják a pocakodat nem lesz sok vér alattad igaz Te úgy érzed majd de ezzel ne törõdj! Inni is lehet és pisilni is kimehetsz ha tudsz akár kísérettel is ha szédülsz. Egyébként nagyon gyorsan elrepül az idõ ha a párod is ott van tudtok telefonálni vagy sms-t írni és persze gyönyörködni a babában.
Ahol én szültem, a szülõszobán (a szülõágyon) kellett még 2 órahosszáig maradni. A lábaim közé :) valami nagy vattacsomószerûséget vagy mit tettek, de még a szülésznõ látott el úgy, hogy viszonylag :) kényelmesen érezd magad és ne legyen minden véres. Bugyiról még szó sem volt, csak majd a gyermekágyas osztályon.
Igen feküdni kell, én kaptam papirvattát a lábam közé és utánna kikisértek zuhanyozni.Amikor összevarrnak minden véres cuccot kicserélnek alattad.Üdv 3 hós kislány anyuja
én második babámat megszültem nem repedtem nem vágtak nem varrtak elláták a babámat meg engem és mivel sokan szültek akkor igy a saját lábamon szülés után kb 30 percel mentem át a korterembe
Szió! Én Debrecenben a Kenézy kórházban szültem. Ott 3 óráig tartott a megfigyelés. Nem volt alattam véres semmi, mert a szülés után lecseréltek mindent, de közben is nézték, hogy nem lett-e foltos valami, mert akkor lecserélték volna azt is. Betétet tettek "alám", de bugyit nem húzhattam, mert a vizságlatoknál célszerûbb, ha nincs az emberen fehérnemû. Zita (8 hónapos kislány anyukája)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!