Találatok a következő kifejezésre: A beontest kell (18 db)

az agyad tokja!!!!
Egyáltalán nem KELL elõtte csinálni. Ezt azok a kényes kis bu.zik találták ki, akik meglepõdnek, hogy valakit farbatosznak, és aztán kakis a kuki. Úgy kell csinálni, hogy a zuhanyrózsát letekered, és csak simán a csövet bedugod az ánuszodba, és engedsz bele langyos vizet. Mikor úgy érzed, hogy szétrobbansz, rohansz fo.sni. Addig ismételgeted, amíg már csak langyos víz jön ki. Máris kész a kicsi ánuszod, hogy a drágád kényeztethesse.
ich kann nicht szexíííren
ó komm spricc, komm spricc...
Tûzoltó slaggal
Mi nem szoktunk semmi ilyet. Megvan a dolog és kész.

A beontest kerni kell?

Nagyon aggaszt a dolog hogy van amikor a szulo kismamak osszecsinaljak magukat. Nagyon nem szeretnem ha velem is megtortenne...

Legjobb válasz: Korháza válogatja. Nekem az elsõnél elfelejtették én meg nem tudtam, hogy ezt kérni kellene. A második babánál már autómatikusan megcsinálták. De én is olvastam, hogy van ahol kérni kell. Szerintem ha nem csinálják meg autómatikusan akkor kérd.

Korháza válogatja. Nekem az elsõnél elfelejtették én meg nem tudtam, hogy ezt kérni kellene. A második babánál már autómatikusan megcsinálták. De én is olvastam, hogy van ahol kérni kell. Szerintem ha nem csinálják meg autómatikusan akkor kérd.
Hát nekem eszembe sem jutott kérni. Volt szobatársam, aki kérés nélkül kapott, õ azt mondta, irigyel, hogy kihagytam ennek "szépségeit". Még terhesen én is aggódtam, hogy esetleg "összecsinálom" magam, de vajúdás közben már eszembe senm jutott, szülés közben meg végképp nem erre gondoltam. Hidd el, ha nem kapsz beöntést, ott és akkor nem ezzel fogsz foglalkozni! De ha kéred, biztosan kapsz.
Én kérés nélkül is kaptam mindkét szülésemnél. Mondjuk nekem nem volt rossz emlékem vele, úgy vettem ez hozzá tartozik a szüléshez. Nõvérem az elsõ babájával nem kapott, de ennek oka volt. Annyira nyitva volt már, hogy a doki nem akarta megreszkírozni, hogy a WC-ben induljon el a baba. De szerintem ez ott és akkor senkit sem érdekel. A szülés amúgy sem a patyolat tisztaságról nevezetes. Jön ott belõled minden: magzatvíz, vér, nyák, akár pisi, és kaka is, ha felfújódtál, akkor a szelek mennek. Na de ottt ezzel senki sem törõdik, te sem fogsz. Mással lesztek elfoglalva.
Nem kell kérni, adják maguktól! Legalábbis ahol én szültem! Mondjuk én megúsztam, mert annyira hasmenésem volt egész nap szülés elõtt, hogy nem kellett! :)
szerintem ott és abban a pillanatban nem azzal leszel elfoglalva, hogy kaki is jött vagy sem! Rá sem fogsz gondolni.

Anális szex előtt a beöntést lehet sima vízzel csinálni? Vagy kell bele valami szer?

Köszi szépen a segítséget!

Legjobb válasz: just water

just water
Hát, én rohadtul ellenzem ezt az otthoni beöntést. Mi elég sokáig tanultuk, hogy hogyan kell beöntést adni, mikor milyet milyen szögben, mi legyen benne, hogy kerüljük el, hogy fájdalmat okozzunk és egyebek, szóval én nem ajánlom neked. És ezt most minden rosszindulat nélkül mondom, hogy nagyon nagyon óvatosan és mindent elõírásszerûen! Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de azt megteszik helyettem, ezt viszont nem hiszem.
domestos
Nem kell semmiféle beöntés. A barátod sem fogja elõtte jódozni a farkát.
én szoktam egy lájtos beöntést csinálni elõtte, nagyon vicces tud lenni :D de csak gyenge vízsugárral :D L/15
jó hülye vagy kis nõstény kö*csög... Én adnék neki olyan faszt a szájába és a seg*gébe hogy b*uzi lenne belõle! amúgy meg ne csinálj beöntést, csak amikor élvezi, akkor foss egy nagyot, de úgy hogy az egész faszi tiszta fos legyen! hehe:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! De valahogy muszáj itthon... mert barátom nagyon szeretné az anális szexet és meg akarom neki adni.
17:31 Anyádon próbáltad?:)
Miért kellene elõtte beöntés? Nem értem... Nyugi, nem lesz sz.ros a farka. 30/N

Hogy kell csinalni pontosan a beontest?

Pasimmal kiakarnank probalni analis szexet...nemtudom h csinaljam meg h nelegyen kakis a farka

Legjobb válasz: Mielött csináljátok menj el üríteni egyet. Erre kiváló alkalom akármelyik hashajtó ami kihoz belõled mindent. (Ami ott van alul) Ha ezzel megvoltál akkor most ki magad. Ezt úgy csináld, h odaguggolsz mondjuk a zuhanyrózsa fölé feldugod az egyik ujjadat és ezt megcsinálod többször. Miközben az ujjad odabent van addig húzogasd el a lyuk széleit, h a víz betudjon oda menni és "kimosson". Ezt megcsinálod 2x 3x. közben elõfordulhat, h újra menned kell WC-re. Ha nem akarod, h székletes legyen a barátod pénisze akkor ezt megcsinálod. A lényeg, h mindent egytõl egyig kihozz magadból.

Mielött csináljátok menj el üríteni egyet. Erre kiváló alkalom akármelyik hashajtó ami kihoz belõled mindent. (Ami ott van alul) Ha ezzel megvoltál akkor most ki magad. Ezt úgy csináld, h odaguggolsz mondjuk a zuhanyrózsa fölé feldugod az egyik ujjadat és ezt megcsinálod többször. Miközben az ujjad odabent van addig húzogasd el a lyuk széleit, h a víz betudjon oda menni és "kimosson". Ezt megcsinálod 2x 3x. közben elõfordulhat, h újra menned kell WC-re. Ha nem akarod, h székletes legyen a barátod pénisze akkor ezt megcsinálod. A lényeg, h mindent egytõl egyig kihozz magadból.
intim zuhany a legjobb megoldás, patikában kapható. de gumit mindenképpen használjatok, mert a baktériumokat nem tudod onnan kimosni.
Kérdezd meg Sacit!A Googleba beírod a nevét és megnézed a telefonszámát!

Anális szex előtt hány órával kell csinálni a beöntést?

Legjobb válasz: közvetlen elötte is lehet. az a legbiztosabb

közvetlen elötte is lehet. az a legbiztosabb
Ahogy az elsõ mondja. Minél közelebb az aktushoz, annál jobb.

Hogyan kell magadak, otthon megcsinálni a beöntést?

Legjobb válasz: 1a) Veszel beöntõkészletet gyógyszertárban, és azzal feltöltöd magad. 1b) Lecsavarod a zuhanyrózsát, beállítasz 2-3cm magas vízsugarat, majd 15-20 másodpercig engeded folyni magadba. 2) Benntartod 5-10 percig. 3) Elmész WC-re.

1a) Veszel beöntõkészletet gyógyszertárban, és azzal feltöltöd magad. 1b) Lecsavarod a zuhanyrózsát, beállítasz 2-3cm magas vízsugarat, majd 15-20 másodpercig engeded folyni magadba. 2) Benntartod 5-10 percig. 3) Elmész WC-re.
Fogsz egy-két Mentost, feldugod. Ezután bepucsítasz, majd felöntesz a végbeledbe fél liter kólát.

Gerson diétához hogyan kell a beöntést csinálni, végezni és mivel?

Legjobb válasz: Az Egészségforrás Alapítvány székhelyén, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1, tel/fax: 06 1 217 1360 Hétfõtõl Csütörtökig 9,00 órától 16,00 óráig, e-mail cím: [email protected] megvásárolhatod azt a kiadványt, amelyból mindent pontosan megtudsz. Nem játék, amire szükséged van, nézz pontosan utána!

Az Egészségforrás Alapítvány székhelyén, 1092 Budapest, Ráday u. 37. III/1, tel/fax: 06 1 217 1360 Hétfõtõl Csütörtökig 9, 00 órától 16, 00 óráig, e-mail cím: [email protected] megvásárolhatod azt a kiadványt, amelyból mindent pontosan megtudsz. Nem játék, amire szükséged van, nézz pontosan utána!

Popsi szex előtt milyen beöntés kell? hogy végzitek el a műveletet?

Legjobb válasz: ja, és még valami..nem tudom elsõ popsiszex lesz e...de a síkosító nagyon fontos, nem elég a nyálatok... tudom, mert én marha 4-5 kudarcélmény után jöttem erre rá, de azóta nagyon szeretem :)

elõször furcsának tûnik minden, ami új :) de ha kipróbálni nem kerül semmibe, és abba lehet hagyni, ha nem jó...van, akinek bejön és csinálja késõbb, van, akinek nem jön be...mellesleg a beöntés, amit leírtam, nem kellemetlen egy cseppet sem...nagyon jólesõ érzés marad utána, az a kellemes tisztaság és üresség érzés...egészségügyi szempontból is hasznos, nem részletezem miért, mert hosszú lenne, majd nézz utána, ha érdekel :)
Án is a barátnõmmel a tusolós módszert választottuk.nem undorító ha igazán fontosabk vagytok...sõt..nagyon is tetszett neki hogy nem hagytam magára mikor kimosta magát.A wc-s résznél persze kijöttem de az összes többit együtt... VIGYÁZAT Akár halálos kimenetelõ is lehet ha túl hideg a víz...vagy nagy a nyomás.Ezért nem ajánlatos ez a módszer.Nem játék a dolog, rá lehet akár gugin is keresni ahol hosszas mindent megmagyarázó leírást is találhat az ember
ja, és még valami..nem tudom elsõ popsiszex lesz e...de a síkosító nagyon fontos, nem elég a nyálatok... tudom, mert én marha 4-5 kudarcélmény után jöttem erre rá, de azóta nagyon szeretem :)
elég hogyha fürdés elõtt vagy után letekered a zuhanyrózsa fejét, beállítasz egy kellemes, se nem túl hideg, se nem túl meleg hõfokot, és egy nem túl erõs sugarat(hogyha felfelé tartod, olyan 3-4 cm magasságra szökjön fel maximum a víz). Utána a lyukhoz illeszted, és addig forgatod mindenféle irányba a sugarat, amíg azt nem érzed, h pontosan a lyukba megy a víz és már nem folyik el mellette...addig engeded a fenekedbe, ameddig még nem kellemetlen, ezt te szabod meg magadnak. Után kiszállsz a kádból, rácsüccsensz a wc-re és vársz, amíg az utolsó cseppig ki nem folyik a víz. (vigyázz, mert van olyan, hogy percekig nem jön és utána újból megindul). Attól függõen, hogy az elsõ öblítés után mennyire volt tiszta a víz, ami kijött, ismételd meg. Anyiszor, amíg nem nagyon zavaros vagy barnás a víz, amit kiengedsz.
13:49: miért, te hogy csinálnád? :) ez a legegyszerûbb módszer...van, aki tényleg túlerõlteti...saját beöntõberendezést vásárol meg mittudomén, csak azt nem értem minek
ja csak úgy értettem hogy szerintem az anál ennyit nem ér meg. persze mindenkinek szive-joga, ha egy csaj bevállalja ezt akkor hajrá. konkrétan én nem tartom jónak, meg se próbálnám rávenni barátnõmet análra, fõleg ha ilyeneket kellene elõtte csinálnia. nade jó szórakozást :)
Ez a beöntéses dolog egy hülyeség szerintem. Ha elõtte 2 órával elmész wc-re semmi nem lesz ott. Mi állandóan így csináljuk és eddig semmi kellemetlen dolog nem volt.
fujj. ez már nagyon durván erõltetett!
Az anális szex elõtt másfél-kettõ órával kell egy vagy több öblítést végrehajtani, mert a bélhám a beöntéssel föloldott tartalmat visszasûriti ennyi idõ alatt a fölsõbb szakaszokon is. Ehhez, ha lehet, szerezzünk be ehhez egy tartályos beöntõszettet... Patikákban kapható 1500-2000forint Ne használjunk zuhanyt, mert veszélyes, tú nagy a nyomás, és erõs a vízsugár, ingadozik a víz hõmérséklete. Kidurranhat a vastagbelünk, és a vízsugár fölsértheti a finom végbélhámot, az ingadozó víz, ha hideg akkor szívbénulást okozhat a vátesz reflex, és ha forró, akkor meg leégeti a végbélhámot. Ne haszmáljunk labdacsot, körtefecskendõt, stb, mert nem higiénikusak, nehezen tisztíthatók, és kényelmetlenek... Figyelem az anális ingerlés mindig székelési ingert generál. Ha nincs széklet, akkor is olyasmi érzés alakul.
Fontos továbbá, hogy ez lehet éppen az elõjáték része is, mi több a víz ürítése közben, akár lehet masszírozni a hölgy végbelét... Nem föltétlen része ez a szadó-mazó játékoknak, mi több a beöntés önmagában is lehet élvezete (Rata B. Daniel)

Mi az a beontes? Hogy kell csinalni? `

azt hiszem anal elott van ilyesmi

Legjobb válasz: Egy kis csövet bedugnak a végbélnyílásba és beöntik a folyadékot, ezt bent tartják 10 percig aztán gondolom el tudod képzelni. Ez nem a divatszex miatt lett kitalálta, ez az egészségügyben használatos dolog, szülés elõtt, különbözõ mûtétek és vizsgálatok elõtt, vagy bizonyos problémák megszüntetésére.

Egy kis csövet bedugnak a végbélnyílásba és beöntik a folyadékot, ezt bent tartják 10 percig aztán gondolom el tudod képzelni. Ez nem a divatszex miatt lett kitalálta, ez az egészségügyben használatos dolog, szülés elõtt, különbözõ mûtétek és vizsgálatok elõtt, vagy bizonyos problémák megszüntetésére.
És annyit tennék még az elõzõhöz hozzá, hogy ha házilag akarjátok alkalmazni, akkor gyógyszertárban kapható hozzá kifejezetten e célra használatos készülék.
A kérdező hozzászólása: nem akarom az anal szexet csak erdekelt. koszi szepen
NA NEEEEEE XDDDDDD :ASDASDASDASD

Altatásos császárt szeretnék! Ennek mi a menete? Beöntés kell? Ha igen miért? Injekciót hová kapok?

Legjobb válasz: valószinû kapsz meg katétert is tuti kapsz, pont ugy zajlik mint bármelyik altatás, igy késöbb kaphatod meg a babádat. biztos jó ötlet ez? Nagy az esély a hugyuti fertözésre a katéter miatt és fájni fog atorkod az intubáci miatt. Injekció az lesz hogy a kezedben biztositanak vénát amin át kapod az altatót. Ráadásul a babádat is rögtön ilyen szernek akarod kitenni, belé is fog belüöle jutni....

valószinû kapsz meg katétert is tuti kapsz, pont ugy zajlik mint bármelyik altatás, igy késöbb kaphatod meg a babádat. biztos jó ötlet ez? Nagy az esély a hugyuti fertözésre a katéter miatt és fájni fog atorkod az intubáci miatt. Injekció az lesz hogy a kezedben biztositanak vénát amin át kapod az altatót. Ráadásul a babádat is rögtön ilyen szernek akarod kitenni, belé is fog belüöle jutni....
Szia. Melyik városban, kórházban szülsz?Sajna nekem is tavaly ilyenkor volt a gerincmûtétem, és én is félek az altatástól.Nekem még ne mondták h tuti az lesz.Vagy ezt is kórház válogatja? Kitartás!! :D 39+2 km
szia! a gerinc mûtét miatt kell az altatás császár? spinális érzéstelenítést nem kaphatsz?? én mikor megtudtam, hogy elaltatnak császárnál...teljesen kiborultam, és mint kiderült jogosan. én sajnos nem a rózsaszínfelhõs császáros vagyok. kapsz katétert az tuti - miután levették nem volt semmi gondom, se fertõzés se gyulladás-. nekem beöntés semmi nem volt. 12 órával mûtét után már sétáltam lassan. a babám alacsony apgar értékkel született az altatás miatt, 10-bõl 5öt kapott, majd az 5 perces értékei mikor kiment az altató rögtön 8-9 lett. nálam nem tudom miért, de nem 5 perc alatt emelték ki a kisfiam, így mikor kivették észre sem vette, aludt, mint csipkerózsika. én borzasztóan ébredtem, de ezt hagyjuk. most 3 hónapos a kisfiam, 36+6ra született, teljesen egészséges :) ha altatás miatt alacsony apgart kap ne ijedj meg, az az altatótól lehet.
3. vagyok. Ne aggódj, az orvosok mindent meg fognak tenni, hogy altatás után pár perc múlva már kiemeljék a babát, nagyon gyorsan dolgoznak ilyenkor, hogy a pici szervezetébe minél kevesebb jusson az altatószerbõl.
Nyugi kicsi rá az esélye, hamar kikapják majd. Mégha nem is ez a legjobb módja a gyerekszülésnek ha muszáj hát muszáj.
A kérdező hozzászólása: Igazából nagyon félek tõle, a fájdalomtól, úgy mindentõl! Félek hogy a babámnak is baja lesz, légzéshiány vagy bármi! Ugye nagy az orvos tudomány és nem lesz baj????? Illetve kicsi a esélye??
3.válaszoló vagyok.Ha gerimncmûtéted volt, akkor nem is nagyon kell gyõzködnöd az altatóorvost, mert ebben az esetben nem szokták erõltetni a gerincközeli érzéstelenítést.
A kérdező hozzászólása: Nekem indokolt, gerincmûtétem volt sajnos! Én is szívem szerint szülnék, de sajnos ez a " törvény"
Császármetszést csak orvosi indok alapján végeznek (gondolom Neked is indokolt), de általában a gerincérzéstelenítést szokták javasolni, mert az altatás veszélyesebb a babára nézve.Ha ragaszkodsz az altatáshoz, ezt az altatóorvossal kell megügyezned, de én biztosan nem választanám.Nekem is császárom volt, de Én alig vártam, hogy kiemelés után megpillanthassam a pici Babámat, nem szerettem volna végigaludni az egészet.Kórháza válogatja, nálunk elõtte adnak beöntést, injekciót azt nem, branült tesznek a kezedbe, amibe az infúzió fog folyni.
Hát elsõ lépésként: az, hogy mit szeretnél, az édeskevés. Annak oka kell, h legyen, mégpedig orvosi oka. Menete: nekem adtak beöntést, bár akkor nem tudtuk még, h császár lesz. Általában azért kell beöntés, hogy ne tojd össze az orvost/gyereket az erõlködésbe sima szülés alatt. Injekciót nem kapsz, egy branült kapsz, abba adják az altatót, elõtte pucéran felfektetnek a mûtõágyra ugye... Kapsz oxigént, majd amikor beadták az altatót, és elkezdõdik nálad a "film" akkor kezdik meg a mûtétet. Itt láthatod, hogy zajlik: http://www.youtube.com/watch?v=gJeRWGxOTcA utána varrás, kötözés---->szoba. Elsõ felkelés szörnyû, de komolyan, utána nem olyan rossz, én spec majd egy hétig úgy mentem, mint aki besz4rt. Kb ennyi.
Nekem nem altatásos volt, de császár. A császár altatásban ugyanúgy zajlik, mint egy másik mûtét. Katétert biztosan kapsz. Ha nagyon ügyesek, akkor 20 mp alatt bent van. Beöntést nem 100% de valószínû. Ahány kórház, ahány ország, annyi protokoll. A karodba kapod a branült és abba kapod infúzióval a szert, amitõl elalszol. Én ébren voltam. Kb 3-4 perc alatt kivették és utána kb 10-15 perc volt a varrás, ilyesmi. Addig vizsgálták és fürdették a kicsit. Kérdezz rá, hogy van-e arra lehetõség, hogy Apuka megkapja az elején. Jót tesz a babának az "ismerõs" közelsége, szívverése. Minden rendben lesz! Drukkolunk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!