Találatok a következő kifejezésre: A belső szeretnék fogyni (5 db)

Hogyan lehet legkönnyebben a belső combról fogyni? Milyen gyakorlatokat végezzek? Járok spiningre, meg el szeretnék kezdeni futni, ez elég?

Legjobb válasz: helyi zsírégetés nincs... továbbra SINCS! Egyébként az amit leírtál jó, csak diéta is kell mellé.

helyi zsírégetés nincs... továbbra SINCS! Egyébként az amit leírtál jó, csak diéta is kell mellé.

A belső combomból szeretnék fogyni. Mivel kezdjek neki?

Legjobb válasz: A belsõ comb elég nehézkes dolog,de megoldható. Hanyatt fekszel a földön,és visszafeszitett lábfejjel tárogatsz(majdnem nyújtott térdel). Elõször 16 gyors,majd 4lassú.(Ezt megismételheted akár 4x is.) Aztán felülsz,ha van 1kg-os súlyzód beszoritod a térdhajlatodba,és igy tárogatsz hajlitott lábbal. Hatásos,de mellette figyelj az étkezésre is,mert fontos hogy szépen formálódj!Sok sikert!

A belsõ comb elég nehézkes dolog, de megoldható. Hanyatt fekszel a földön, és visszafeszitett lábfejjel tárogatsz(majdnem nyújtott térdel). Elõször 16 gyors, majd 4lassú.(Ezt megismételheted akár 4x is.) Aztán felülsz, ha van 1kg-os súlyzód beszoritod a térdhajlatodba, és igy tárogatsz hajlitott lábbal. Hatásos, de mellette figyelj az étkezésre is, mert fontos hogy szépen formálódj!Sok sikert!
A hasfogyasztós kérdésre írt #2- es válaszom erre is vonatkozik.
A belsõ combra jók az esõként leirt gyakorlatok és látványos eredményt hoznak, persze az étkezés mivoltában is kell némi nemû változtatás!
Diétával kezd, súlyzós és aerob edzés. Gyakorlattal nem tudod megcélozni hogy onnét veszitsd a zsírt, ez genetika, mindenki máshol tárolja a zsír, van aki a hasán , a fenekén, van aki a karján, de lemegy ha diétázol, persze ahol a legtöbb van onnét megy le a legkésõbb, de lemegy !! sok sikert!!! lábhajlítás, merevlábas felhúzás, és kettõs kitörés,

Szeretnék a combom belső feléből fogyni, van valakinek vmi használható tanácsa?

Legjobb válasz: ajanlanam a Rubint Reka dvdket.Ott talalsz jo comb feszesito gyakorlatokat.Leginkabb a 2010es jott be nekem,20perces gyakorlatsor van benne,nagyon hatasos!

ajanlanam a Rubint Reka dvdket.Ott talalsz jo comb feszesito gyakorlatokat.Leginkabb a 2010es jott be nekem, 20perces gyakorlatsor van benne, nagyon hatasos!
A gyakorlatoktól nem fogyni fogsz, csak az izom fog fejlõdni, amitõl még vastagabb lesz a combod. Ettõl a zsír még ott marad, tehát neked aerob mozgás kellene ami égeti a zsírt.


Fenekemből szeretnék fogyni és a belső combombol. Hogyan csináljam? (torna)

Diétát már felállíottam de tornára még szükségem lenne ahhoz hogy letudjak fogyni ugyanis a fels? testem szép n?iesen vékony de a lábam nagyon vastag és kiálló kerek fenekem van, ami még szép is lenne igy együtt, csak már aránytalanul csúnya.

Legjobb válasz: Fuss 3x egy héten, legalább 40percet alkalmanként. Elég ha csak egy picit emelkedik meg a pulzusod, az már elég a fogyáshoz!!! Tehát nem kell csak kocognod ahhoz, hogy fogyj.

Fuss 3x egy héten, legalább 40percet alkalmanként. Elég ha csak egy picit emelkedik meg a pulzusod, az már elég a fogyáshoz!!! Tehát nem kell csak kocognod ahhoz, hogy fogyj.
Torna amúgy sem ideális választás fogyáshoz, persze az intenzívebb aerobick szerû mozgások rendben vannak, de futás, biciklizés sokkal jobb választás lenne. A diétád hogyan épül fel?
Spinning!

A belső combomból szeretnék fogyni, h tudnám ezt elérni? Elkezdtem futni és az izom kinyomta a zsírt, szóval látványra nem sokat segített :S

Legjobb válasz: Feküdj le hátra, a lábaid legyenek a talpon és a térdeid közé tegyél egy közepesen puha labdát. Annyit tegyél 4 percen keresztül, hogy szoríts rá, majd engedd el, hogy ne essen ki a labda. Az 5. percben pedig folyamat szorítsd! Könnyûnek tûnik, de a 2. perc után kegyetlen!

Feküdj le hátra, a lábaid legyenek a talpon és a térdeid közé tegyél egy közepesen puha labdát. Annyit tegyél 4 percen keresztül, hogy szoríts rá, majd engedd el, hogy ne essen ki a labda. Az 5. percben pedig folyamat szorítsd! Könnyûnek tûnik, de a 2. perc után kegyetlen!
NINCS helyi fogyás.
A kérdező hozzászólása: azt tudom :) leginkább olyan gyakorlatokra lennék kíváncsi, ami nem (csak) izmosít, hanem fogyaszt is :)
A sport izmosít (formáz), a diéta fogyaszt. Szóval neked már megvan a sport, most már "csak" az étrendedre kell odafigyelned (és szigorúan betartanod).
A sport akkor tud fogyasztani, ha annyit mozogsz, hogy kalóriadeficitbe kerülj. Itt jön be, hogy nemcsak a kalóriamennyiségre kell figyelni, hanem a tápanyagok minõségére is. Zsírból és fehérjébõl nyerj energiát, hagyd el a cukrot, néha mozogj (egy nagy séta is alig kevesebb energia, mint a futás), és lesz eredménye. Ha nem figyelsz a kajára, hiába mozogsz, nem fogsz fogyni.
A kérdező hozzászólása: köszi, kipróbálom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!