Találatok a következő kifejezésre: A belső szeretnék (61 db)

Lehet, hogy a párom csak a belsőmet szereti?

Úgy érzem,hogy csak a természetemet és a stílusomat szereti,küls?leg nem tetszem neki...ti lennétek olyan emberrel aki küls?leg nem tetszik,csak a természete fogott meg?

Legjobb válasz: A huszas éveim elején volt olyan barátom, aki kívül ronda volt, mint a bûn, viszont nagyon szép volt belül. Ez a belsõ szépsége a külsejét is széppé tette a számomra, és vagy 2 évig együtt is voltunk. Szerintem, ha a belsõ tulajdonságaid fogták meg õt, akkor az kisugározik a külsõdre is és az is tetszik neki.

A huszas éveim elején volt olyan barátom, aki kívül ronda volt, mint a bûn, viszont nagyon szép volt belül. Ez a belsõ szépsége a külsejét is széppé tette a számomra, és vagy 2 évig együtt is voltunk. Szerintem, ha a belsõ tulajdonságaid fogták meg õt, akkor az kisugározik a külsõdre is és az is tetszik neki.
Lehet... de az BENSÕ, és nem belsõ. A belsõd az a májad, szíved, gyomrod, stb.
Nincs külsõ és belsõ, ezt felejtsük el. Ha valaki kívülrõl nagyon csúnya, akkor úgysem veszed észre a "belsõ értékeit", mert azokat eleve negatívan átszínezve érzékeled. Ha meg tetszenek a "belsõ" tulajdonságai, az megszépíti a "külsejét". Ha tetszik a "külseje", az pozitívan színezi át a "belsõ" tulajdonságait. Szóval meg kellene érteni, hogy a "belsõ" és "külsõ" megkülönböztetése utólagos belemagyarázás, aminek a valóságban nem sok szerepe van. Ráadásul vannak olyan tulajdonságok is, mint az anyagi helyzet. Az belsõ vagy külsõ?
Bizonyos határok között igen. Mert ha rá sem tudsz nézni a fejére, vagy a hányinger kerülget, lehet akármilyen okos, stílusos, nem lesz elég egy életre.
*kisugárzik
Pont ugyanabban a helyzetben vagyok, mint az elsõ. :) Szerelmes vagyok belé és gyönyörûnek látom, pedig eleinte nem nagyon tetszett. 19L
A kérdező hozzászólása: Jó 21:35 igazad van, félreírtam..
A férjem kb úgy néz ki, mint a VV-ben az alacsony, kövérkés srác (valaki segítsen a nevével...). Viszont a tulajdonságai megszépítik. Ennek ellenére a fent említett pasitól a hányinger kerülget, ha látom képernyõn, mert fúúúj. Szóval a szubjektivitás nagy szerepet kap ilyenkor :)

Lányok, ti szeretitek a romantikus pasikat? És létezik olyan lány, aki nem annyira nézi a külsőt, hanem inkább a belsőt?

Legjobb válasz: Ezek annyira idióta kérdések szerintem. Nyilván a legtöbb lány szereti ha kedvesek vele és törõdést kapnak. Aztán erre most jöhetne a másik csoport, aki erre azt mondja hogy "ja de mégis a bunkókkal jönnek össze aztán sírnak" stb stb. Egyszerûen normálisnak kell lenni, izgalmasnak, férfiasnak. A férfiasság meg azt takarja hogy határozott vagy, mindig tudod mit kell csinálni, akár 30 évesen is tudsz 5 évesként viselkedni, de mindig tudod mikor kell komolynak lenni, tiszteled a barátnõdet. Kb ennyi, azt hogy a külsõ is fontos nem írom, mert egyértelmû. Egyetlen 150 kilós srác mellett elhaladva sem gondolja majd még egy ronda csaj sem azt, hogy "hú biztos milyen jók a belsõ értékei". Nem arról van szó hogy mindenkinek Brad Pittnek kell lennie, de igenis fontos a külsõ, csak sokszor sokan nem a saját kategóriájukban keresnek, pedig ez is lényeges lenne, hogy senki ne tegye túl magasra a mércét..

Ezek annyira idióta kérdések szerintem. Nyilván a legtöbb lány szereti ha kedvesek vele és törõdést kapnak. Aztán erre most jöhetne a másik csoport, aki erre azt mondja hogy "ja de mégis a bunkókkal jönnek össze aztán sírnak" stb stb. Egyszerûen normálisnak kell lenni, izgalmasnak, férfiasnak. A férfiasság meg azt takarja hogy határozott vagy, mindig tudod mit kell csinálni, akár 30 évesen is tudsz 5 évesként viselkedni, de mindig tudod mikor kell komolynak lenni, tiszteled a barátnõdet. Kb ennyi, azt hogy a külsõ is fontos nem írom, mert egyértelmû. Egyetlen 150 kilós srác mellett elhaladva sem gondolja majd még egy ronda csaj sem azt, hogy "hú biztos milyen jók a belsõ értékei". Nem arról van szó hogy mindenkinek Brad Pittnek kell lennie, de igenis fontos a külsõ, csak sokszor sokan nem a saját kategóriájukban keresnek, pedig ez is lényeges lenne, hogy senki ne tegye túl magasra a mércét..
a túl romantikusat nem szeretem valahogy nem tudom elképzelni ahogy vadul tépi a hajam és közben üvölt mint egy állat. hehh-hehh... de igen, egy idõ után a belsõ fontosabb lesz... fõleg a belsõ zseb.
Olyan lány nincs, akinek a belsõ fontosabb, mint a külsõ. Annak se, aki ezt állítja.
Én szeretem, de eddig nemigen sodort felém ilyesvalakit a sors.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, annyi a lényeg, hogy minden lány más, csak el kell találni, hogy milyen az ízlése, kíváncsi voltam hogy mennyi romantikát kedvelõ lány van, és kellemesen csalódtam, azt hittem, a mai világban nem létezik ilyen...:D
Én szeretem a romantikus fiúkat.:) És leginkább csak a belsõt nézem, a külsõ az elsõ benyomáskor fontos nekem.:)
16:21 Annyian jönnek ezzel a "saját kategória" szöveggel, pedig a valóság az, h a ronda lányoknak se kell ronda pasi. Ha nem találnak olyat, aki legalább átlagosan néz ki, és nem a külsõ számít neki, akkor inkább egyedül maradnak.
Imádom a romantikus pasikat:) Nekem mindig is volt egy ideálom, de a mostani páromba a belsõ értékei miatt szerettem bele. Nem egy adonisz-típus (nem csúnya, csak eddig az ilyen típusúakat néztem meg), de jól ért a szavakhoz és figyelmes:) Egyszerûen imádom:)
Utolsó: Nyilván valamilyen szinten neked is számít a külsõ.:) Az már más kérdés, hogy a szépség teljes mértékben relatív. Azokat a lányokat pedig messzirõl kerüld el, akik csak villogni akarnak a párjukkal a többiek elõtt. 20/L
Tényleg nincs ilyen lány, vagy csak felém nem sodort még a sors egyet sem. 25/f
Sokan szeretik a romantikus pasikat, én is. Szerintem minden lány nézi a külsõt, (más kérdés, hogy kinek mennyire fontos szempont) viszont minden lánynak más tetszik. Aki az egyik lány számára álom pasi, az a másiknak egy rondaság. Én is voltam szerelmes olyan férfiba, akirõl mindenki (szó szerint mindenki) azt gondolta, hogy szörnyen ronda.
Szerintem minden lány szereti a romantikus pasikat. :) És mostanság már sokkal többet számít a belsõd, mint a külsõd. A végén úgyis a kettõ fogja eldönteni, min áll a dolog. Ahogy szokták mondani " A külsõ megfog, a belsõ megtart" A külsõség múlandó.. Viszont a belsõ értékek nagyon fontosak, mindenkinek.
15:38 én például a belsõt nézem télleg és nem csak mondom volt már húsosabb nem túl sármos pasim is de attól még kedves meg jófej volt

Decemberben vásároltunk egy házatami felujitásra szorul. Az után szeretnék érdeklõdni hogy a belsõ felujitáshoz is kell tervrajzot készítetni?

A késõbbiekben lesz bõvités ahhoz lesz tervrajz de nem tudom hogy a belsõhöz is kell e.Mert megvan a felujitáshoz mindenünk azt csak meg kell csinálni de ha kell hozzá tervrajz akkor elõször azt kell megcsináltatnom.

Legjobb válasz: A belsõ felújításhoz se engedély, se rajz nem kell.

A belsõ felújításhoz se engedély, se rajz nem kell.
Így van, ahhoz nem kell tervrajz.
Gázhoz kell, a többihez nem.


Belsöre vinyot szoktak rakni. ja ha be szerelted tedd be a hozzá kapott telepitö mcd-t és müködik.

A belső combomból szeretnék fogyni. Mivel kezdjek neki?

Legjobb válasz: A belsõ comb elég nehézkes dolog,de megoldható. Hanyatt fekszel a földön,és visszafeszitett lábfejjel tárogatsz(majdnem nyújtott térdel). Elõször 16 gyors,majd 4lassú.(Ezt megismételheted akár 4x is.) Aztán felülsz,ha van 1kg-os súlyzód beszoritod a térdhajlatodba,és igy tárogatsz hajlitott lábbal. Hatásos,de mellette figyelj az étkezésre is,mert fontos hogy szépen formálódj!Sok sikert!

A belsõ comb elég nehézkes dolog, de megoldható. Hanyatt fekszel a földön, és visszafeszitett lábfejjel tárogatsz(majdnem nyújtott térdel). Elõször 16 gyors, majd 4lassú.(Ezt megismételheted akár 4x is.) Aztán felülsz, ha van 1kg-os súlyzód beszoritod a térdhajlatodba, és igy tárogatsz hajlitott lábbal. Hatásos, de mellette figyelj az étkezésre is, mert fontos hogy szépen formálódj!Sok sikert!
A hasfogyasztós kérdésre írt #2- es válaszom erre is vonatkozik.
A belsõ combra jók az esõként leirt gyakorlatok és látványos eredményt hoznak, persze az étkezés mivoltában is kell némi nemû változtatás!
Diétával kezd, súlyzós és aerob edzés. Gyakorlattal nem tudod megcélozni hogy onnét veszitsd a zsírt, ez genetika, mindenki máshol tárolja a zsír, van aki a hasán , a fenekén, van aki a karján, de lemegy ha diétázol, persze ahol a legtöbb van onnét megy le a legkésõbb, de lemegy !! sok sikert!!! lábhajlítás, merevlábas felhúzás, és kettõs kitörés,

Ha egy 4 sávos útra kanyarodok be balra városban, s a külső sávba szeretnék jutni, akkor indexelnem kell jobbra, ha már a belső sávba értem (de a kanyarodásom folyamatos, nem tekerem egyenesbe a kormányt a belső sávban)?

Tehát ezt sávváltásként kell értelmezni, vagy nem kell indexelnem jobbra?

Legjobb válasz: Ha célirányos kanyarodásról van szó, akkor nem kell, csak balra és egybõl a jobbosra fordulsz. Persze akkor van így, ha buszt, teherautót vezetsz vagy személyautóval a manõvert követõen jobbra fogsz fordulni.

Ha célirányos kanyarodásról van szó, akkor nem kell, csak balra és egybõl a jobbosra fordulsz. Persze akkor van így, ha buszt, teherautót vezetsz vagy személyautóval a manõvert követõen jobbra fogsz fordulni.
Szerintem be kell kanyarodnod sávból sávba, aztán jobbra irányjelzõ és sávváltás.
A kérdező hozzászólása: Szerinted, vagy tudod is?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Abba a sávba kell kanyarodnod, ahová a felfestés vezet. Ha nincs felfestés akkor balra nagyívben a belsõ sávba kell érkezned. A kisorolás már egy másik mûvelet, természetesen irányjelzéssel, elsõbbség adással! Én még így tanultam. (Bár 25 évvel ezelõtt) :)
ha a külsõ sávba érkezel egybõl (ami elég érdekes, ha 4 sávos), akkor nem kell jobbra indexelni, de ha nem egybõl oda érkezel (tehát át kell lépned a 4 sávot elválasztó 3 terelõvonal egyikét is), akkor már kell indexelni
Balra a belsõ sávba kanyarodsz, hacsak a felfestés máshova nem vezet. Onnantól a sávváltás szabályai szerint irányjelzéssel sorolsz ki.

Autoba szeretnék led szalagot bekötni, mondjuk a belső világítás kábelére. Mennyit köthetek rá maximum és kell e elé ellenállás vagy bármi?

mennyire ideális hogy elvágom a kábelt-csoki. és a csokiba kötök bele 2 kábelt ? nagyon amatőr vagyok,de gondolom ez látszik,bármiféle tanácsot szívesen látnék! Köszönöm!

Legjobb válasz: Egy feszültség szabályzó tuti kell elé, mert amikor indítasz volt ingadozás van, és azt nem szereti. Vagy olyan kábelre kötöd ami indításnál lekapcsol kocsi, mint pl rádió. De menet közben is az átlag feszültség 14.4 volt. A ledszalag nem tudom tartósan bírná, menj biztosra köss elé egy fesz szabályzót. után tuti nem lesz vele gond.

Egy feszültség szabályzó tuti kell elé, mert amikor indítasz volt ingadozás van, és azt nem szereti. Vagy olyan kábelre kötöd ami indításnál lekapcsol kocsi, mint pl rádió. De menet közben is az átlag feszültség 14.4 volt. A ledszalag nem tudom tartósan bírná, menj biztosra köss elé egy fesz szabályzót. után tuti nem lesz vele gond.
A kérdező hozzászólása: ÉS akár 1 m er szalagot is ráköthetek arra az egy kábelre ?

Nincs kapcsolatom jelenleg 3 hónapja, és nem tudom hogy szeretnék alkalmi szexhez nyúlni, nagy bennem a belső vívódás! Mit tegyek? 19F

Sziasztok! Volt egy 10 hónapos kapcsolatom, de 3 hónapja nincsen senkim és nem tudom, hogy mit kéne tennem, de a lelkem egyik fele azért kiált hogy használjam ki a fiatalságom, tomboljam ki magam, a másik viszont meg nem akar belemenni egy olyan "kapcsolatba" ahol nem ért meg téged a lány és csak arra kellesz neki hogy kielégítsed. Én mindent nagyon magas érzelmi szinten élek (túlságosan is) meg és nekem a szex mellett a legfontosabb az volt a kapcsolatomban hogy megértsük egymást a barátn?mmel. És nem tudom, mi lenne a helyes...

Legjobb válasz: 3 hónap? :D Az semmi haver, majd 1 év múlva gondolkodj alkalmin, ha úgy van ahogy leírtad, különben megbánhatod.

3 hónap? :D Az semmi haver, majd 1 év múlva gondolkodj alkalmin, ha úgy van ahogy leírtad, különben megbánhatod.

Hogyan lehet legkönnyebben a belső combról fogyni? Milyen gyakorlatokat végezzek? Járok spiningre, meg el szeretnék kezdeni futni, ez elég?

Legjobb válasz: helyi zsírégetés nincs... továbbra SINCS! Egyébként az amit leírtál jó, csak diéta is kell mellé.

helyi zsírégetés nincs... továbbra SINCS! Egyébként az amit leírtál jó, csak diéta is kell mellé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!