Találatok a következő kifejezésre: A beágyazodás tart, ha (16 db)

Ha elméletileg 1-2 napja tart a beágyazódás, akkor a holnap reggeli teszt kimutatná, ha babás vagyok? Egyébként vasárnapra nem várom!

Legjobb válasz: A beágyazódás nem tart egy-két napig. Beágyazódás után viszont 2-3 nap kell, mire van annyi HCG, amit már kimutat. Ha nincsenek terhes tüneteid, akkor én a helyedben megvárnám a vasárnapot a teszttel. Szorítok!

A beágyazódás nem tart egy-két napig. Beágyazódás után viszont 2-3 nap kell, mire van annyi HCG, amit már kimutat. Ha nincsenek terhes tüneteid, akkor én a helyedben megvárnám a vasárnapot a teszttel. Szorítok!
Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj, szerintem! Nekem nemvárt elõtt 2nappal még negatív, nemvárt után két nappal pozitív lett a teszt! Ha biztosan tudod, hogy mikor volt peteérésed, ahhoz adj 14-et és azon a napon tesztelj legkorábban! De ha tudsz várni, akkor inkább 16-ot! Persze én sem tudtam várni, azért is teszteltem 2nappal elõtte, el is szomorodtam miatta. Ha van türelmed hozzá, akkor várd ki azt az idõt! :) 19hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :)

Meddig tart ez a vérzés ha tényleg csak a beágyazódás miatt van? Folyt.

Már 3. napja késett mikor este vérezni kezdtem,bár nem olyan mint azel?tt,mert ma szinte semmi csak maszatolok.Ha ez a beágyazódástól van,azt honnan tudom?Már 6 hónapja próbálkozunk,nagyon izgulok mi ez.

Legjobb válasz: Nekem annó mensesz elött egy héttel volt a beágyazodás,de az csak 2 csepp vér volt,innen tudtam,hogy ez az volt...

Nekem annó mensesz elött egy héttel volt a beágyazodás, de az csak 2 csepp vér volt, innen tudtam, hogy ez az volt...
Menj mielõbb orvoshoz.Semmilyen vérzés nem természetes a terhesség alatt.Nekem a középsõvel volt kisebb vérzésem 4-5 hetesen, rohantam egybõl a dokihoz.Nem lett baj szerencsére, de jobb az óvatosság.Lehet, hogy beágyazódás okozza, de ez is ritka, hogy vérzés kísérje. Biztosabb ha megnézeted magad.
nekem is olyan volt, mint az elsõ válaszolónak, csak épp két csepp és egyszer amikor már késett, a másik terhességemnél egy héttel hamarabb. de ha piros élénk véred volt és több, mint egy tisztasági betétet megtölt, az már nem beágyazódás általában.
A kérdező hozzászólása: Nem volt sok csak ilyen maszat, elõször azt hittem hogy megjön mert ugy szokott lenni hogy nagyon kicsi de másnap rengeteg, de ma semmi csak ha törlöm a wc papir néha icipicit foltos.A gabriel teszt is pozit mutat halványan.holnap veszek még.jajj, remélem ez babóca.

Ha most tarthatok a beágyazódás szakasznál mik lehetnek a jelek? Mennyi ideig tart mire beágyazódik a sejt?

A h?m 37,0 C, a folyásom sok és s?r?. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet. Nagyon szeretnénk már babát! 18-19 körül nem kéne megjönnie! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Beágyazódás a pé-tõl 7 - 14 napig is eltarthat.

Beágyazódás a pé-tõl 7 - 14 napig is eltarthat.
Túl sok jele nincs, bár olvastam, hogy barnás folyás elõfordulhat.
szia. nekem pl nem is volt semmilyen jele, légy türelems, ne aggodj. Sok sikert neked!!!

Ha a beágyazódás több napon át tart, akkor mikortól kezd termelõdni a HCG hormon?

Az elsõ szúrkálós naptól, vagy csak a beágyazódás befejeztével?

Legjobb válasz: Próbáld reggeli elsõ vizeletbõl. Akkor a legkoncentráltabb a vizelet, mert éjjel nem iszunk és nem járunk olyan sûrven pisilni, mint amikor fenn vagyunk. Beágyazódás 5 napig is eltarthat, és attól a pillanattól kezdve kezd termelõdni a HCG hormon, elõször kis mennyiségben, aztán napról napra nõ. Drukkolok! Próbálj még vagy 2-3 napot várni és akkor tesztelj. Mikorra nem várod egyébként? Vagy már meg kellett volna jönnie?

Próbáld reggeli elsõ vizeletbõl. Akkor a legkoncentráltabb a vizelet, mert éjjel nem iszunk és nem járunk olyan sûrven pisilni, mint amikor fenn vagyunk. Beágyazódás 5 napig is eltarthat, és attól a pillanattól kezdve kezd termelõdni a HCG hormon, elõször kis mennyiségben, aztán napról napra nõ. Drukkolok! Próbálj még vagy 2-3 napot várni és akkor tesztelj. Mikorra nem várod egyébként? Vagy már meg kellett volna jönnie?
A kérdező hozzászólása: Ez most olyan honapom, amikor megereztem a peteerest, tehat ha ahhoz hozzaadok 14 napot (elvileg kb ennyi a lutealis fazis mindenkinel), akkor tegnapra nem vartam. S a tegnapi tesztet reggeli elsobol csinaltam. (ma azert delelott, mert akkor kaptam meg a postan rendelt teszteket, s kivancsi voltam, hatha egy masik fajta mar kimutatja...) Az irasodbol nem volt egyertelmu: a beagyazodas elso napjatol kezdve termelodik a hcg, vagy csak akkortol, mikor befejezodott a beagyazodas?
A beagyazodas vegetol kezdodik el a hcg termelese a szervezetben, amikor mar ossze vagy kotve a babaval. Teszteltel azota?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Sajnos szombat reggelre végül megjött rendesen. Késett pár napot, reménykedtem, aztán csalódtam - újra :( Ma (a ciklusom 3. napján) voltam vérvételen, néznek újra nõi hormonokat, pajzsmirigy-hormonokat és terheléses cukor is volt. Most "reménykedem", hogy találnak valamit, amire elvileg lesz gyógyszer, és akkor végre megoldódhatna ez a baba-ügy végre...

Meddig tart a beágyazódás a tüszőrepedéstől: kb 10 nap, igaz? És ezt követően legkorábban 3 nap, mire a teszt mutatja, ha pozitív?

Legjobb válasz: A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm

A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm
a megtermékenyüléstõl számolva 7-10 nap a beágyazodás.mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: 19-én, Nem kéne!!

Ha ciklusom 27-28 napos akkor 14-töl van peteérésem? Ez meddig tart? És a beágyazodás ez után mettöl meddig tart?

A hasam szurkál, meg feszül és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni kb: a peteérésem óta és nem tudom mitöl?

Legjobb válasz: Nagyon köszi!Még nem késik,csak valahogy olyan furán érzem magam ma vagyok a 21.napon lehet azért van az,hogy a hasam is fel van puffadva köldök alatt,meg fehér folyásom van?

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!Még nem késik, csak valahogy olyan furán érzem magam ma vagyok a 21.napon lehet azért van az, hogy a hasam is fel van puffadva köldök alatt, meg fehér folyásom van?
A kérdező hozzászólása: Már nagyon szeretnénk babát a Férjemmel.Egyik este mértem a hömet és 36, 9 volt, nyelv alatt digitálissal!
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Szia! Erre a linkre kattintva megkapod a kérdésedre a választ.:) Sok sikert!
szia. Nem tudom, hogy egyáltalán haszánold még ezt az oldalt, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy alakult a terhességed, ha egyáltalán az voltál. KB. késik nekem is már 4 napot elég furcsán érzem magam, szeretném, ha terhes lennék, de nem tudom, majd csinálok egy tesztet. Válaszolj ha van idõd Köszi és minden jót
4-11
A kérdező hozzászólása: 02.04 bocsi
ráhibáztál.bmelyik lehet a 3 közül. majd csinálj tesztet, ha nem jön meg

Ha a beágyazódás 3 napig tart (kb. ) tehát a petesejt megérkezik a méhbe és ott még eltölt egy kis időt szabadon, akkor nem lehet, hogy közben mondjuk véletlenül "kimosódik onnan"?

mondjuk uszodában vagy fürdéskor... és a szex nem árthat?

Legjobb válasz: oda nem jut be semmi-----ezt arra írtam hogy ha már bezárt a méhszáj...

oda nem jut be semmi-----ezt arra írtam hogy ha már bezárt a méhszáj...
Ha olyan könnyen mosódna, már kihaltunk volna. :)
Jézusom, nem lehetsz ilyen buta! Ne haragudj, de ez a kérdés most sokkolt.... Egyrészt ha beágyazódásról bszélünk, akkor nem a petesejt, hanem a zigóta érkezik meg a méhbe. De ez csak a kisebbik probléma itt. A méh nem tud kimosodni! Mért szerinted mikor te fürdesz otthon vagy uszodában, akkor a méhedbe is bemegy, és kimosodik? Hogy jutna már oda fel a víz? Olyan van, hogy nem sikerül a beágyazódás, és kilökõdik, de annak semmi köze szexhez, meg fürdéshez.
Ha eljut odáig, de nem tudja befúrni magát, szóval nem ágyazódik be, akkor kimosódhat a mensivel. Távozik a vérzéssel a megtermékenyített, de még be nem ágyazódott petesejt. Más kimosódás nem lehetséges. :-)
Már bocsi, de a kérdés tényleg egy nagyon buta, nem csak annak tûnik! Mert te konkrétan a fürdésre kérdeztél rá, hogy azáltal ki tud-e mosodni! Úgyhogy ne keverjük már össze a dolgokat! És igen, ilyen értelemben nem tud kimosodni!!! Ha meg ilyen okos vagy, hogy tudod pontosan milyen kimosódások léteznek, hogy tudsz megkérdezni ilyen hülyeséget? Ez csak józan paraszti ész, azért azt gondolhattad volna, hogy a víz nem mossa át a méhedet miközben úszol...
a méhünk nem szokott csak úgy kimosódni, az nem mosódik ki sehogy ..... Jó Ég!!!! gondolkozzatok már... hogy mosódna ki? mivel??? oda nem jut be semmi. a méhszáj zárva van, majd résnyire nyílik peteéréskor majd bezárul, felhúzódik vissza és kész. ha volt megtermékenyítés az bent játszódik le és onnan nem mossa le semmi sem...
A kérdező hozzászólása: olyan érdekes, hogy ha fontos dolgot kérdezek, amire általában máshol nem találok választ, akkor jó esetben valaki megszán és lesz 1 válaszom, de van, hogy egy sem. ha meg kérdezek valamit, ami hülyeségnek tûnik, rögtön van egy-két okos válaszoló... egyébként meg van más kimosódás is, mert akinek bármilyen gyulladás van a petevezetõben, annak az ott termelõdõ toxikus anyag mossa ki folyton az esetleg megtermékenyített petesejtet. ezért kell ilyen esetben mûteni és kivenni a gyulldt részt... és köszönöm, tudom, hogy a méhbe már a zigóta érkezik meg, sõt, csak akkor tud beágyazódni, ha már elérte a blasztocita kort.
ez nem hülyeségnek tûnõ, hanem konkrétan hülye kérdés volt bocs, ne csodálkozz, ha kiakadnak rajta néhányan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!