Találatok a következő kifejezésre: A beágyazodás tart, (47 db)

Ha elméletileg 1-2 napja tart a beágyazódás, akkor a holnap reggeli teszt kimutatná, ha babás vagyok? Egyébként vasárnapra nem várom!

Legjobb válasz: A beágyazódás nem tart egy-két napig. Beágyazódás után viszont 2-3 nap kell, mire van annyi HCG, amit már kimutat. Ha nincsenek terhes tüneteid, akkor én a helyedben megvárnám a vasárnapot a teszttel. Szorítok!

A beágyazódás nem tart egy-két napig. Beágyazódás után viszont 2-3 nap kell, mire van annyi HCG, amit már kimutat. Ha nincsenek terhes tüneteid, akkor én a helyedben megvárnám a vasárnapot a teszttel. Szorítok!
Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj, szerintem! Nekem nemvárt elõtt 2nappal még negatív, nemvárt után két nappal pozitív lett a teszt! Ha biztosan tudod, hogy mikor volt peteérésed, ahhoz adj 14-et és azon a napon tesztelj legkorábban! De ha tudsz várni, akkor inkább 16-ot! Persze én sem tudtam várni, azért is teszteltem 2nappal elõtte, el is szomorodtam miatta. Ha van türelmed hozzá, akkor várd ki azt az idõt! :) 19hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :)

Beágyazódás után mennyivel lehet/érdemes tesztelni? A beágyazódás meddig tart? Csak egy nap?

Legjobb válasz: 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, így a fogantatástól számított 7. napon megkezdõdik a beágyazódás. Ez 5 napig tart, szóval a 12. napon fejezõdik be. Összegezve, a sikeres akció után, 2 hét múlva rohamosan megnõ a HCG hormon így 2 héten belül biztos eredményt mutat a teszt!

7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, így a fogantatástól számított 7. napon megkezdõdik a beágyazódás. Ez 5 napig tart, szóval a 12. napon fejezõdik be. Összegezve, a sikeres akció után, 2 hét múlva rohamosan megnõ a HCG hormon így 2 héten belül biztos eredményt mutat a teszt!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nekem volt egy enyhe pirosas vérzésem a 21.napon és utána két napig barna folyásom, ami inkább csak egy "csíknak látszott a bugyin", akkor az lehet az? Bár a pirosas vérzés szex után volt.Ez baj?

A beágyazódás hány napig tart és hány napig érezhető?

10. dpo-n vagyok.Vasárnap óta mensi szerű görcseim vannak.

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás megtermékenyülés után kb 5 nappal kezdõdik, majdnem egy hétig tart kb. Nem lehet érezni. Nekem minden ciklusban van ilyen görcsöm ebben az idõszakban, eddig mindig megjött sajnos.

Szia! A beágyazódás megtermékenyülés után kb 5 nappal kezdõdik, majdnem egy hétig tart kb. Nem lehet érezni. Nekem minden ciklusban van ilyen görcsöm ebben az idõszakban, eddig mindig megjött sajnos.
Én is szintén 10 dpo-n vagyok és 2 napja görcsölgetek.Mondjuk ma csak estefele kezdett.Inkább két oldalt fáj, nem a hasa alja.Nem tudom ez jót jelent-e?Remélem!!!
Nekem is mindig mindjárt megjön érzése van, van amikor mensi elõtt 2-3, de van hogy elõtte 5-6 nappal már! :( Eddig meg is jött mindig! :(

Hány napig tart általában a beágyazódási vérzés, milyen a szine, minősége, állaga?

Legjobb válasz: Általában nemigen tapasztalható beágyazódáskor vérzés, némely nõ beszámol barnás pecsételésrõl amit a beágyazódásnak tulajdonít. Nekem három terhességembõl egynél sem jelentkezett semmiféle vérezgetés a beágyazódáskor.

Általában nemigen tapasztalható beágyazódáskor vérzés, némely nõ beszámol barnás pecsételésrõl amit a beágyazódásnak tulajdonít. Nekem három terhességembõl egynél sem jelentkezett semmiféle vérezgetés a beágyazódáskor.

Most akkor hány napig tart a beágyazódás?

csak azért kérdem, mert azt is olvastam, hogy a megtermékenyítést?l számítva 10-11 nap, valahol meg 5 napot hallottam.

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás a 6.naptól a 14.napig tart.

Szia! A beágyazódás a 6.naptól a 14.napig tart.
Elõször is a spermiumok bejutnak a szervezetedbe és ott várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Elõfordulhat, hogy akár 2-3 napig is várnak rá, mert éppen nincsen peteérés. Ha félidõben történt az “akció” akkor jó eséllyel 1 napon belül összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás. 2. Ezt követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás. Innentõl kezdve már lehet HCG a véredben. Ha a ciklus kezdetétõl fogva mérted a testhõmérsékletedet, akkor most azt tapasztalhatod, hogy megemelkedik a testhõmérséklet. 3. A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is)
Függ a szervezetedtõl is ezért mondják a 5-10 nap.
Megtermékenyülés-beágyazódás. Összesen 7 nap.

A beágyazódásos vérzés mit jelent? Mikor van, a beágyazódás végén, tehát 10-ik napon a fogantatástól? Vagy amikor elkezdődik a beágyazódás pár nappal a megtermékenyítés után? És meddig tart? 1napig, vagy pár napig is eltarthat?

Legjobb válasz: A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)

A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. infó: http://www.babatervezok.otthona.net én innen okosodtam tavaly, és nagyon merem ajánlani! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) A babatervezõk oldalát ismerem, és meg is szerettem volna nézni mielött kérdeztem, de nem jön be az oldal. Tegnap sem és most sem tudtam belépni. :( Nem értem. Megnéznéd, hogy Te betudsz-e lépni?
Szia! Nekem volt beágyazódásos, azt hittem sajnos megint megjött....közben meg nem...:) Pár csepp vér, mint amikor kezd megjönni.. A babatervezõs oldalt én is csak úgy tudom egy ideje elérni, hogy a google-be írom be, és onnan klikkelek!

Hány napig tart a beágyazódás?

Azt tudom, h az ovu után kb. a 6-12. nap között van, de valójában meddig tart ez a folyamat? Hány nap?

Legjobb válasz: A beágyazódás 7-10 nap.

A beágyazódás 7-10 nap.
Elvileg az ovuláció utáni 7.napon tapad oda a nyálkahártyához és onnan még 5 nap a teljes beágyazódás. Van olyan, akinek a 9-10.napon már termelõdik annyi hcg, hogy kimutatja egy 10-es érzékenységû teszt.

6-án volt pé-m, 12-én elkezdtem barnázni és már 4. napja tart napi 2-3 pötty. Lehetek terhes? Ez lehet a beágyazódás jele?

Viszont a petefészkem fáj mintha meg akarna jönni és 3 nap múlva lenne esedékes a mensim. Lehet hogy teherbe estem vagy csak a mensit jelzi előre a szervezetem? Máskor nem szoktam mensi előtt vérezni.

Legjobb válasz: Vezettél görbét, mérted a hõd? Lehet beágyazódás.

Vezettél görbét, mérted a hõd? Lehet beágyazódás.
/www.hormonharmonia.hu/mi-tortenik-vele-ha/pecsetelo-verzesem-barnazasomvan/ Bemàsoltam egy linket amit èn is kaptam egy Kedves vàlaszolotol, mikor feltettem ugyanezt a kèrdèst. Nekem 3.-4. korul volt ovum, èn is ma 4 napja, hogy nagyon vilàgos, barnàs, vizes folyàst làtok, inkàbb csak a wc papiron. Nagyon remènykedtem (remènykedem mèg most is) de nem merem màr beleélni magam semmibe...En màr nem vàrt kornyèkèn vagyok, ès azt olvastam, a beàgyazodàs miatti barnàzàs max. 1 napig tart. A tobb napon àt tarto, nem beàgyazodàs miatt van. En azèrt nagyon szoritok mindkettonkèrt!

Meddig tart ez a vérzés ha tényleg csak a beágyazódás miatt van? Folyt.

Már 3. napja késett mikor este vérezni kezdtem,bár nem olyan mint azel?tt,mert ma szinte semmi csak maszatolok.Ha ez a beágyazódástól van,azt honnan tudom?Már 6 hónapja próbálkozunk,nagyon izgulok mi ez.

Legjobb válasz: Nekem annó mensesz elött egy héttel volt a beágyazodás,de az csak 2 csepp vér volt,innen tudtam,hogy ez az volt...

Nekem annó mensesz elött egy héttel volt a beágyazodás, de az csak 2 csepp vér volt, innen tudtam, hogy ez az volt...
Menj mielõbb orvoshoz.Semmilyen vérzés nem természetes a terhesség alatt.Nekem a középsõvel volt kisebb vérzésem 4-5 hetesen, rohantam egybõl a dokihoz.Nem lett baj szerencsére, de jobb az óvatosság.Lehet, hogy beágyazódás okozza, de ez is ritka, hogy vérzés kísérje. Biztosabb ha megnézeted magad.
nekem is olyan volt, mint az elsõ válaszolónak, csak épp két csepp és egyszer amikor már késett, a másik terhességemnél egy héttel hamarabb. de ha piros élénk véred volt és több, mint egy tisztasági betétet megtölt, az már nem beágyazódás általában.
A kérdező hozzászólása: Nem volt sok csak ilyen maszat, elõször azt hittem hogy megjön mert ugy szokott lenni hogy nagyon kicsi de másnap rengeteg, de ma semmi csak ha törlöm a wc papir néha icipicit foltos.A gabriel teszt is pozit mutat halványan.holnap veszek még.jajj, remélem ez babóca.

Mikor van a beágyazódási vérzés? Milyen színû meddig tart és ez járhat erõs görcsökkel?

Tegnap jött meg a vártnál 1nappal hamarabb.. Eléggé erõteljes és nagy mennyiség normális vöröses piros színe van és nagy Vanon görcsölök is.. Van Okom Aggodalomra?

Legjobb válasz: hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.

hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés hogy miért menstruálok..
ez menstruáció!. a beágyazódási "vérzés" igazából nem is vérzés hanem rózsaszínû folyás nagyon kicsi mennyiségbe. és ez se mindenkinél jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Rendben.. Köszönet a válaszér!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!