Találatok a következő kifejezésre: A beágyazodás alatt (33 db)

Mi árthat a beágyazódás alatt?

Vasárnap volt peteérésem, együtt is voltunk. Szeretném, ha összejönne a baba, kérdésem az lenne, hogy most, az esetleges beágyazódási idő alatt mi az ami árt? Szabad kávét, energiaitalt, alkoholt inni még ebben a 2 hétben, vagy ezek már ilyenkor is árthatnak, és nem jön össze miatta a baba? Hétvégére hivatalosak vagyunk kerti partyra, azért kérdezem. Köszi

Legjobb válasz: Szerintem meg érezd jól magad a hétvégén. :) 1. Még az sem biztos, hogy egyáltalán összejött-e. 2. Akkor még épp csak a beágyazódás kezdõdne meg. Ezek a dolgok, mint kávé, vagy alkalmankénti alkohol fogyasztás pedig nem hiúsítják meg, tényleg inkább a fejlõdésre hatnak, de ebben az idõszakban még annyira korán van, hogy még nincs összeköttetés a baba és az anya szervezete között. Persze nem azt mondom, hogy idd le magad a sárga földig, de némi alkohol még nem fog ártani.

Szerintem meg érezd jól magad a hétvégén. :) 1. Még az sem biztos, hogy egyáltalán összejött-e. 2. Akkor még épp csak a beágyazódás kezdõdne meg. Ezek a dolgok, mint kávé, vagy alkalmankénti alkohol fogyasztás pedig nem hiúsítják meg, tényleg inkább a fejlõdésre hatnak, de ebben az idõszakban még annyira korán van, hogy még nincs összeköttetés a baba és az anya szervezete között. Persze nem azt mondom, hogy idd le magad a sárga földig, de némi alkohol még nem fog ártani.
Nekem speciel tetszenek az ilyen felelõs gondolkodású emberek, mint a kérdezõ. Én csak annyit válaszolnék neked, hogy ital és cigi és energiaital nélkül is jól érzi magát az ember egy buliban.
Ja, sztem amúgy a cigizés sokkal gázabb, mint az, h valaki egyszer-egyszer iszik egy kis alkholt, aminek még jótékony hatásai is vannak. A lényeg a mérték. Én a cigitõl jobban féltem, hogy ártottam vele, de nagyon hamar jelzett a törpöm, úgyhogy minimálisat kapott. Annál rosszabbul járnak a pesti anyukák gyerekei. :P (Legalábbi ezzel nyugtattam magam. :) ) Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Szerencsére cigizni nem cigizek. :)
Elnezest, a 2. reakciojabol (szerintem meg pont hogy) ha esetleg valaki felreertett volna: nem azt irtam, hogy ha most kavezol, iszol, akkor az artani fog!! (Vannak, akik mindvegig, megis egeszseges a gyermek.) Hanem: "mindennel energiat adunk valaminek, es ezzel az adott iranyba mozditjuk a dolgokat". Mindenki maga dönt, Te is, csak hozzatettem, en mit csinalnek. 1.
Szia! Szerintem próbálj mértéket tartani! Én a ciklusom közepéig próbálom idõzíteni az ilyesmit, ha a második 2 hétben van, akkor ellenállok. Ennek ellenére én is azt gondolom hogy nem árthat, és ugye nem is biztos hogy összejött, de inkább vörösbort igyál ha lehet, és tarts mértéket.

A beágyazódás 10 napig tart kb. Ezalatt végig lejebb van a testhő és utána kezd el emelkedni? Vagy már a beágyazódás alatt is magasnak kell lennie?

Én hüvelyben mérem, 36,6 körül van, az nagyon kevés? Akkor is ha még tart a beágyazódás? A mensiig még 6-7 nap van.

Legjobb válasz: Nekem úgy volt, hogy lement, de pár nap múlva már fenn volt. Viszont nem mértem mindennap akkor, így nem tudom, meddig volt pontosan lenn. A szabály az lenne, hogyha ilyenkor le is megy, az átlaghõ alá nem megy, ill. utána már másnap felmegy, legalább annyival, amennyivel lement elõtte! de mindig van kivétel! Te is láthatod, ha megnézed a példagörbéket a www. babatervezok.otthona.net oldalon a példagörbéknél. Nagyon sok nem mintaszerû, de mégis sikeres terhesgörbe látható! ha hüvelyben méred a 36,6 elég alacsony. Amúgy mennyi az átlaghõd?mert nekem is max 36,8 volt, és mégis van baba!!!

Nekem úgy volt, hogy lement, de pár nap múlva már fenn volt. Viszont nem mértem mindennap akkor, így nem tudom, meddig volt pontosan lenn. A szabály az lenne, hogyha ilyenkor le is megy, az átlaghõ alá nem megy, ill. utána már másnap felmegy, legalább annyival, amennyivel lement elõtte! de mindig van kivétel! Te is láthatod, ha megnézed a példagörbéket a http://www. babatervezok.otthona.net oldalon a példagörbéknél. Nagyon sok nem mintaszerû, de mégis sikeres terhesgörbe látható! ha hüvelyben méred a 36, 6 elég alacsony. Amúgy mennyi az átlaghõd?mert nekem is max 36, 8 volt, és mégis van baba!!!
Akartam írni priviben, de nem engedi... Azért amíg nem jön meg, maradhat a halvány reménykedés! én szerencsés voltam, mert magam sem értem hogyan, de már mensi elõtt jó 5 nappal kimutatta a teszt, legalábbis ennyi biztos volt, ahogy én számoltam! nem panaszkodhattam az elsõ idõkre, nagyon tünetmentes voltam, csak a mellem fájt, de az csak picit. Egyébként a szervezeted nagyon küzd ám eleinte azokért a piros betûs napokért, ezért a görcsölés, mindjárt-megjön-érzés! ugyanígy volt a barátnõm, mesélte, hogy nagyon görcsölt, ült a Wc-n és várt, de a baba volt az erõsebb szerencsére! Talán már pont az a baj, hogy elkezdtél számolgatni, nyákot nézni. Én mondom ezt, amikor ezeket én is csináltam. Már néha magamon mosolyogtam. De hát ahogy teltek a hónapok, annál rosszabb volt, és mellettem ott volt a párom mindennap. Érdekes, hogy nyárra azért összeszedtem magam, és kevéske méréssel, minden számolgatás nélkül sikerült! Nektek is fog! Férjed meddig lesz külföldön? Majd írj! Ha gondolod tényleg privátban is!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Képzeld ma megkérdeztem a gyógyszertárban, azt mondták, hogy sehol semmit nem kell hozzáadni, a digitálishoz se, csak ha valaki végbélben méri abból kell levonni, de szerintem ott senki se nagyon méri. Egyébként meg vettem egy tesztet és sajnos neg.lett, igaz még 2 nap a nem vártig, de a tesztben már megbízom, clearblue volt, annak már ki kellett volna mutatnia, fõleg, hogy a pém is elõbb volt a félidõnél, tehát már majdnem 3 hetes lennék.Sajnálom, de majd legközelebb talán szerencsésebbek leszünk.
Én szájban mértem. Ott picit alacsonyabb, mint a hüvelyedben. Természetesen a nyelved alá kell tenni a hõmérõt. A hõ növekedése mindenképp jó jel lehet! És örülök, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá!! Drukkolok neked továbbra is! Dory
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ ! Gratulálok a babához! Egyébként nekem is van már kettõ, de õk elsõ próbálkozásra megfogantak, csak most vagyok bajban. Az a baj, hogy igazából még csak egy 1, 5 hete méregetem, mert akor kezdtem el ezt az oldalt olvasgatni és engem is érdekelt ez az egész. Mert nekem is jól jön, ugyanis nagyon kevés lehetõségem van teherbe esni, mert a férjem külföldön dolgozik. Ezért is nem vagyok még nagyon tisztában ezel az egészel, most tanulom. Nem is hüvelyben kezdtem mérni , hanem hagyományossal hónaljban, de azt inkább hagytam, mert össze-visza mutatott mindent. Volt hogy csak 35, 8-at mért. Akkor kipróbáltam nyelv alatt, de az megint csak nem jöt be, és most két napja vettem egy digitálist erre a célra, és elkezdtem hüvelyben. Esténként 37.4 körül van, de tudom, hogy az nem számít. Ha most mégse jöt össze a babó, mert szerintem nem sikerült, akkor meg szeretném magam ismerni, meg ezt az egész lehetõséget, hogy jól tudjuk idõzíteni a párom hazajöveteleit. Akkor szerinted is kevés a 36, 6? És te hol mérted? Én azt gondoltam, hogy 25-én volt egy két napos barnázgatásom, azt hittem akor kezdõdöt meg a beágyazódás, ami akor elvileg még mindig tart, nem? Nagyon tdatlanak tûnhetek, fõleg két gyerek után, de velük semi ilyen macera nem volt. Elterveztük és jötek. Most meg, azt se tudom, hogy mit figyeljek, melyik folyás mit jelent, szóval érdeklõdök! Ha még tudsz légyszi írj!
Igen hónaljban hozzá kell adni, én is így tudom. A szájban, nyelv alatt, viszont semmit, a kapott hõ, annyi.Dory
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod, igazán sokat segítettél. Ma reggel hüvelyben 36, 8 volt a hõm, úgyhogy talán jót jelent. Ha nem , akkor próbálkozunk tovább. Csak ennek a hüvelyi mérésnek egy hátránya van, hogy a mensikor nem éppen oké a dolog, mit javasolsz, hol kéne inkább mérnem?
A kérdező hozzászólása: Milyen õrült vagyok, látom, hogy már írtam is, hogy van kettõ, de már elfelejtem mert több témánál is üzengetek és néha el vagyok keveredve.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon jólesik, hogy igy szorítasz nekem, de sajnos nincsenek jó híreim. Reggel mikor még felkeltem, akkor nagyon örültem, mert semmi jele nem volt a mensinek. Egész nap krémszínû, ilyen nagyon világos krémes folyásom volt, a ciciim égnek, feszítenek, pedig még soha nem éreztem ilyet, meg nekem elég kicsik is vannak, úgyhogy nagyon azt se veszem észre hogy van. Már nem a petefészkeim fájnak, hanem középen a méhemnél, ja és a hõm se esett le reggelre, ezen felbuzdúlva elmentem vettem egy tesztet, de sajnos neg. lett ez is, amit 2 nappal ezelõtt csináltam az is. Reménykedtem, hogy a múltkori még korai volt, de sajna ma már biztos eredményt mutatott. Bár hallottam, hogy vannak kivételek, volt aki azt írta, hogy 11 hetesen lett elõször poz.tesztje, de én nem ebbe a csoportba tartozom. Érzem, ha baba lenne, már láttam volna eredményt a teszten. Estére meg már a folyásom is vizesedett, úgyhogy most már megadóan várom a piros betûs napokat. Neked boldog babavárást, vigyázz magatokra. Azért majd írhatsz, nekem már van két kislányom, kicsik még, az kisebbik baba, ha esetleg tudok segíteni , szívesen teszem. Most lehet , hogy meglepõdsz , hogy pont én írom ezt, aki mindent megkérdez, de sajnos a teherbeeséssel kapcsolatosan semmi tapasztalatom nem volt, ugyanis õket egyik hónapban elterveztük, a másikban meg már poz. volt a teszt. Hát most nincs ekkora szerencsénk. Ezért megy a hõmérõzés, folyás nézés, stb. Köszönöm az eddigi bíztatást és segítséget. Üdv.
Izgalmas napok következnek!!! Nagyon várom, hogy írj, mi történt! Én sem tudom megmondani, hogy mikor volt pé-m, de a lényeg, hogy sikerült a baba!! Ez a hõemelkedés igazán jó hír! ÍÍrrrrjjjj!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Reggelre emelkedett a hõm 36, 9-re hüvelyben, pedig már csak egy nap. Hát ha akkor volt a pé-m mikor én gondolom, és reménykedem benne, hogy jól gondolom, akkor már 3-5 között meg kellett volna jönnie. De ha tényleg a félidõben volt, akkor meg holnap kéne, de semmi jele, hõ emelkedik, nincs barnázás. Derekam se fáj, pedig szokott, viszont a mindjárt megjön érzésem az megvan. Majd megírom, hogy mi lett, a napokban már fog valami biztosan történni.
végül is, ha nem is adsz hozzá, akkor is jó lesz a görbe.. Szerintem meg ha még 2 nap van, ne írd le teljesen. Van, akinek jó egy héttel a nem várt után mutatja csak ki. Ha elõbb volt pé-d, akkor elvileg elõbb is kéne viszont nem jönnie... Hát nem tudom... Azért várjuk meg, jön-e, vagy a gólya jön helyette!
Szia!Ne izgulj, mindenki így kezd neki! én a számba mértem. Az a lényeg, hogy reggel, mikor felébredsz, mindjárt mérj, még mielõtt kikelnél az ágyból. A ciklusod elsõ felében alacsonyabb a hõd. Aztán pé-kor lemegy, min. 3 tizedet, majd ha megvolt az ovu, akkor utána fel. Ez nem biztos, hogy egyik napról a másikra ugrik, lehetséges, hogy 3-5 napon belül ugrik csak meg. A neten több helyen lehet vezetni a görbét, s segítenek a kielemzésben is. Hónaljban ha mérsz, akkor a kapott értékhez hozzá kell adni, azt hiszem 0, 5 tizedet. A többség szájban mér. a hüvelyben lehet a legmagasabb értékeket mérni, állítólag ott a legpontosabb is! A hüvelyi nyálka ugye pé elõtt több lesz, és fokozatosan krémes, esetleg tojásfehérjeszerû sûrû, nyúlós lesz. Ez kedvez ugyanis legjobban a spermáknak a gyors mozgáshoz. Pé után ovukor, amikor a tüszõ megreped és kiszabadul az érett petesejt, akkor jelentkezik általában(ill elõtte nap lehetséges még) az ovus fájdalom, és vérzés. Ha ilyen vagy akkor vagy a legtermékenyebb. Ovu után megint kevesebb lesz a folyás, szinte száraz lehetsz. Mensi elõtti napokban van akinek megint több lesz és jelentkezik a krémes jellegû folyás, de ha nem volt sikeres a hónap általában elvizesedik és pár nap múlva megjön. aztán ha sikerült, akkor többnyire marad a krémes folyás. Nekem is maradt, eleinte nem is tudtam, hogy mi van, hogy nekem olyanom van, mert sajnos elõtte nem igazán volt olyanom, elég vizes, terméketlennek számító volt a nyákom. De attól még lehet baba, ha nincs ez a krémes massza, ez mindenkinél más és más. Nekem többhónapnyi megfigyelés után sikerült odajutnom, hogy már azért megismertem a mûködésem. Nagyon jó oldal ebben a témában a http://www.babatervezok.otthona.net oldal. Mindent leír nagyon jól, sok példagörbét látsz, megjegyzésekkel, ami szerintem segít a sajátod értelmezésénél. Mivel a párod külföldön dolgozik, végképp ne csüggedjetek, hogy nem sikerül, hisz nem is akkor tudtok együtt lenni, amikor akarjátok, így azért nehezebb! Nagyon fontos a sikerhez a pozitív gondolkodás, és hogy tényleg elhidd, nekünk hamarosan sikerülni fog, és ott lesz a baba a pociban!
A kérdező hozzászólása: Akkor ha szájban mérem, ahhoz nem kell hozzáadni, se kivonni. Mert ha hónaljban mérem digitálissal , akor úgy tudom, hogy hozzá kell adni 0, 5-öt. Te errõl mit tudsz? Köszi a válaszod! És persze , hogy pozitívan állok hozzá, hiszen nagyon szeretném ha elõb vagy utóbb jönne ez a kis bébi. Köszi a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Írtam neked freemailt.

A beágyazódás alatt lehet érezni valamit alhasi tájékon?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem beágyazódásnál pecsételõ vérzésem volt. De érezni én sem éreztem semmit.

Sziasztok! Nekem beágyazódásnál pecsételõ vérzésem volt. De érezni én sem éreztem semmit.
A késõbbi uh alapján számoltam utánna, hogy kb mikor eshettem teherbe. Rá 8 napja volt pecsételõ vérzésem. Olvastam is, és az orvosom is mondta hogy ez beágyazódásnál gyakran elõfordul.
Enyhe alhasi feszülést, enyhe görcsöt lehet érezni. Ezt a terhesség elején is végig érezni lehet. Olyan, minta meg akarna jönni, csak nem jön meg.
pedig én is ugy hallottam, hogy lehet érezni enyhe fájdalmat.de nemtudom, mert nem voltam még terhes.
A beágyazódást nem lehet érezni!Max.a peteérést érezheted alhasi érzékenység formájában.
Szerinted, ha a magzat mozgását már csak akkor érzed, amikor már legalább 20 cm a magzat, akkor egy mikroszkópikus mérteû pete beágyazódását hogyan éreznéd?
Pecsételõ vérzés lehet félidõben mikor megérik a pete és azt érezheted is alhas tájékon.Honnan tudod hogy akkor ágyazódott be a petéd mikor véreztél hiszen az még UH-val sem látható?!
Nem lehet érezni a beágyazódást hisz az még a ciklusodon belül történik, mikor még azt sem tudni biztosra hogy megtermékenyült-e a petesejt.Kis alhasi görcs (elõzõ hozzászóló!!)akkor lehetséges mikor nem jön meg idõre a mensi csak olyan érzésed van mintha, de mégse!Ez nem a beágyazódás mert az hamarabb megtörténik kb. a 3.hét végére és te azt nem érzed!
Szerintem ti összekeveritek a félidõs fájással aminek egyáltalán semmi köze a beágyazódáshoz!

A beágyazódás alatt mik a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Én csak nagyon nagy fáradtságot éreztem. A mellfeszülés és a szédelgés nálam csak utána jött.

Szia! Én csak nagyon nagy fáradtságot éreztem. A mellfeszülés és a szédelgés nálam csak utána jött.
Az elõzõ vagyok, még annyi, hogy egyébként annyira egyénfüggõ minden, mindenki más tapasztalatokat ír le, valakinek van barna folyása, valakinek nincs, valakinek görcsöl a hasa, másnak nem , volt olyan aki azt irta semmit nem érzett, mindenki másképp éli át. Én mostúgy vagyok a dologgal, hogy várok türelmetlenül a nem várt mensiig, mert hiába szeretném, hogy valaki írja már ide, hogy terhes vagy, senki nem fogja, mert igy elég nehéz bármit is mondani, sõt lehetetlen, mindenki másképp éli meg a teherbeesést, a beágyazódást, a terhességet , neked is azt tanácsolom drága sorstársam, hogy próbáljuk lefoglalni magunkat és várni a nem vártig. Nagyon remélem, hogy jóhíreket közölhetünk egymással és a terhesek oldalán folytathatjuk a levelezést.
Utolsó válaszoló vagyok, nekem is másfél hét a nem vártig. Én is csak tegnap éreztem influenzás tüneteket, ma már kutya bajom, kivéve a hasi görcsöket és a barna folyást, ami mára inkább már rózsaszínes. Felhívtam a védõnõmet, azt mondta, hogy várjak még türelmesen, de ha nagyon görcsölnék, keressem fel a nõgyógyászomat. De szerinte ez nem beágyazódás, hanem inkább pé. Akkor meg mindegy is, mert a férjem egy hete elutazott és majd legközelebb karácsonykor lesz alkalmunk egymáshoz. Úgyhogy majd kiderül másfél hét múlva. Szorítok azért neked , meg még magamnak is! Irj ám, hogy mizu veled!
Ja és ettõl függetlenül, amit most te leírtál, ma egyfolytában én is influenzásnak éreztem magam, mintha magas lázam lenne, rossz a számíze, olyan mintha beteg lennék. Pedig még csak most olvastam el, amit te írtál. Reménykedjünk, hátha jót jelent! És nem tényleg influenzásak leszünk.:)
Szia! Nekem ma van barnás folyásom és nagyon fáradékony vagyok, egész nap aludnék és hányingerem is van, de nagyon. Én is úgy számoltam, hogy most kellene lennie a beágyzódásnak, 6 napja volt pé-m. Ha nem az, akkor nem tudom, hogy mi, ha az, akkor meg ezek szerint ilyen tünetei lehetnek. Nekem még másfél hét, hogy megtudjam mi is történt. Ird meg, te hogy állsz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem az influenzás tünet egy napig tartott, de akkor azt hittem teljesen kicsúszik a talaj a lábam alól. Én pedagógus vagyok, és óriási türelmem van, de aznap azt hittem valamelyik gyereket felképelem...:(Kb.még máshél hetem van, hogy a tezst is kimutasson valami pozitívat:) Annyi nõ írja hogy barna folyása van ilyenkor, de nekem még nincs, ez baj lenne?
A kérdező hozzászólása: Fáradságot én is éreztem, és úgy éreztem magam, mintha elkaptam volna az influenzát. Sütött a homlokom, néha bedugul a fülem és enyhe hányingert is érzek, mint amikor "megcsömölsz" valamitõl...Ma már fehéres folyásom volt, aminek semmi szaga, nem tapasztalok viszketõ, égetõ érzést sem. Talán sikerült?!:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap megjött:( azt nem értem hogy mért vannak a bal mellbimbóm körül fehér pöttyök. Továbbra is fájnak a melleim és továbbra is szúrkál a hasam alja... ezt már csak bebeszélem?
Szia! Utolsó válaszoló vagyok, nagyon sajnálom, hogy megjött neked , de kitartás és elõbb-utóbb sikerül.Kívánom, hogy elõbb. Ez akkor rám nézve se valami jó hír, mert nekem ugyanazok a tüneteim voltak mint neked, kivéve a ciciket, mert azok nem feszülnek, meg semmi változás. Egyébként nekem még majd csak jövõ hét elején kéne megjönnie, de nem bírtam ki, vettem tesztet, ma reggel megcsináltam, természetesen neg. lett, de mi is lett volna, még nagyon korai volt. Majd kiderül! Nektek meg további sikeres pórbálkozást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm vígasztalásodat! Remélem neked azért sikerült. Majd írj mi lett a következõ teszted eredménye.
Szia! Én vagyok a vigasztalós, szóval még nem csináltam tesztet, viszont nekem is a bal mellbimbómon lettek ilyen kis fehér, mirigyes pöttyök, akkor ez most mi, mert nekem eddig méég ilyen nem volt. Hát mindenképpen megírom, hogy mi lett, dehát nem sok reményt látok rá, ha ugyaezekkel a tünetekkel neked megjött!
Szia, az elõzõ vagyok most már én is vigasztalásra szorulok, mert nekem is neg . a tesztem, úgyhogy sajnos nem babi van, csak a szervezetem szórakozott velem, mindenféle tünetet produkáltam, de sajnos nem a baba miatt. Mindegy ne adjuk fel, próbálkozzunk tovább, nektek is sok sikert és mihamarabbi babásodást kívánok!

Létezhet olyan, hogy mensi alatt van a beágyazódás?

A ciklusom 21.napján voltunk együtt megszakítással,29.napra meg is jött/30naposak a ciklusaim/de kb 5 napja fájnak a mellem, 3 napja meg a méhem is. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Beágyazódás menszesz alatt nincs, ugyanis a menszesz kiávoltó oka a beágyazódás hiánya!

Beágyazódás menszesz alatt nincs, ugyanis a menszesz kiávoltó oka a beágyazódás hiánya!

Ha a beágyazódás befejezõdik 9-10 nap alatt, utána 3 nappal már érdemes tesztelni?

Tegnap kellett volna megjönnie, de már elõtte 5 nappal elkezdtem vérezgetni-barnázni, és ma reggelre teljesen elmúlt! Még várjak pár napot a teszttel, tegnap negatív volt...

Legjobb válasz: Ha beágyazódás történt, akkor igen, már érdemes tesztelni! De szerintem meg fog jönni!

Ha beágyazódás történt, akkor igen, már érdemes tesztelni! De szerintem meg fog jönni!
Ha tegnap negatív volt akkor abból már nem lesz szerintem baba. De ne legyen igazam. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva tesztelj. Egy nap alatt úgy sem lesz pozitív a teszt, szerintem ma ne tesztelj, amúgy is reggeli elsõ pisibõl kellett volna mert az a legbiztosabb. Hétfõ reggelig szerintem várj. És feltétlenül reggeli elsõ pisibõl tesztelj!
Szerintem nem, de azért ne eröltesd túl magad!
A beágyazódást talán nem de a megtapadást igen, ezért ha tudod, hogy terhes vagy az elsõ 3 és az utolsó 3 hónapban kerüld a rázkódást, az ugrabugrát. Én 13 hetes vagyok és a dokim nem engedi az aerobic semmilyen formáját, mert nem terheseknek való. Nem vagyunk egyformák ha teherbe esel konzultálj a dokiddal. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és meg is fogadom.Neked már tapsztalatod , mert 13 hetes vagy. Megírnád hogy milyen tüneteid voltak beágyazódás alatt? Nagyobb volt az étvágyad? Én mostanában annyira kívánós vagyok, pedig általában keveset eszek. Lehet csak bebeszélek magamnak terhességi tüneteket?
Nekem az ovuláció alatt is jöttek olyan tünetek, mintha menszi közeledne, ezért mindig tudtam, hogy akkor könnyebb teherbe esnem.Azért az ovulációs naptárat is használtam és a legfontosabb 5 napban mindig szexeltem és 20-30 percre párnát tettem a csípõm v.fenekem alá.Így jött össze 3 terhesség(sajnos a 2.nem jött össze).Még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de nagyobb lett az étvágyam és kb.2-3 hetes terhes lehettem iszonyú hányinger, gyengeség, szédülés gyötört, nappal aluszékony voltam , éjjel nem tudtam aludni.És jöttek a menszi tünetek mellfeszülés, görcsök, irritáltak a kedvenc parfümillatok....még le is toltam a párom, hogy miért nem csinál már végre gyereket, megint nem jött össze, mert érzem, hogy megfog jönni.Ez az érzés maradt még jó pár hétig, de nem jött meg és kb.4 hetesen már tudtam, hogy terhes vagyok.

Mi lehet? Ha a beágyazódás ideje alatt 1 nap barnázta, a hőm meg is emelkedett 37 fokra, azóta 36, 8. Holnap kellene megjönnie.

A reggeli h?m maradt,viszon picit maszatoló vérzésem van,és a hasam enyhén fáj. Reménykedhetek még, vagy ez a nem várt havi? :(( Nem értem akkor ezt a pé-s napok utáni barnázást??

Legjobb válasz: Beágyazodás...

Beágyazodás...
Ha nem jön meg, akkor a beágyazódás volt! Drukkolok neked és majd írj!
A kérdező hozzászólása: Megjött a nemvárt :(
Sajnálom! :( De viszont új hónap, új remények!! :) Drukkolok!!

Hány nap alatt történik meg a beágyazódás?

Mindenkinek egy hét körüli ez az id?szak, vagy lehet hamarabb/hosszabb is? 16-án és 17-én voltunk együtt, ekkorra esett kb a pé-m. Már két napja is éreztem a petefészkemben egy kis nyilallást, ma pedig folyamatosan, rendszeresen érzem, hogy valami történik ott, de csak a jobb oldaliban. Lehet, hogy ez a beágyazódás? Vagy lehet, hogy a 2 nappal ezel?tti volt? A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A fogantatástól számítva a 7.napon kezdõdik a beágyazódás,12.napon fejezõdik be, tehát 5 napig tart.

A fogantatástól számítva a 7.napon kezdõdik a beágyazódás, 12.napon fejezõdik be, tehát 5 napig tart.
Ez valami más lesz! A megtermékenyített sejt nem a petefészekbe ágyazódik be !!!, ha mégis, akkor ott már nagy a baj! A méhbe kell neki elérnie és a 7-8 nap táján ágyazódik be. Ha máshová akar, az a méhen kívüli terhesség, azt ne kívánd!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor remélem, hogy nem a petefészkem szurkál, hanem a méhem. Azt merrefelé lehet érezni? Eléggé kezdõ vagyok ilyen téren...
A méh középen van, a petefészkek pedig két oldalt.
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig stimmel :) Amikor menstruálok, akkor az egész jobb oldaltól a bal oldalig "fájni" szokott. Most is hasonló van, nem a "szélén", vagyis a petefészek feltételezett helyénél fájdogál, hanem a medencecsontom belsõ két kiszögellése közötti részeken.. (hmm, ezt nem tudom jobban elmagyarázni) De egy-két napon belül remélhetõleg úgyis kiderül, hogy mi a helyzet. Kö9szönöm a válaszokat!

Erizheto e a beagyazodas? Ha igen akkor mit lehet az alatt erizni?

Legjobb válasz: Nem érezhetõ a beágyazódás.Bár az igaz, hogy az ember megérzi ha terhes én is megéreztem.Egyik este csak feküdtem az ágyban és tévéztem mikor úgy éreztem hogy nem vagyok egyedûl.Lehet hogy ez hülyeségnek tûnik de késõbb beigazolódott,akkor kb 3 hetes terhes lehettem és elsõre nem mutatta ki a teszt.Két héttel késõbb ujra megcsináltam és a teszt pozitív lett.Éreztem hogy terhes vagyok.Most a 32. hétben járok.

Nem érezhetõ a beágyazódás.Bár az igaz, hogy az ember megérzi ha terhes én is megéreztem.Egyik este csak feküdtem az ágyban és tévéztem mikor úgy éreztem hogy nem vagyok egyedûl.Lehet hogy ez hülyeségnek tûnik de késõbb beigazolódott, akkor kb 3 hetes terhes lehettem és elsõre nem mutatta ki a teszt.Két héttel késõbb ujra megcsináltam és a teszt pozitív lett.Éreztem hogy terhes vagyok.Most a 32. hétben járok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!