Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódást magasabb hő (2 db)

Nem akarlak elkeseríteni, de ha volt már ennél magasabb és így leesett, akkor ez nem sok jót jelent. Bár én még szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Nem használok mikroszkópot, de 19-én volt nyúlos, ragacsos folyásom, 25-én meg barna, ami két napig tartott, elsõ nap sötét, másnap meg ilyen világosabb, krémes.Tüneteim is voltak, mára már csak egy nagyon kicsi alhasi feszítést érzek, semmi mást. És azóta cikázik a hõm, szóval nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mármint a beágyazódás teljes ideje alatt alacsonyabb a hõ, vagy már akkor is magasabbnak kell lennie?
Én úgy tudom, hogy a pé után fokozatosan emelkedik a hõmérséklet és csak a menstruáció elõtti napon vagy aznap esik le. Mennyi átlagosan a hõd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nagyon alacsony, legalábbis én azt hiszem, hogy ez alacsony 36, 0-36, 1. Átlagosan ennyi. De 3 napja még 36, 7 is volt , ma regel meg csak 36, 3, pedig a mensi azért még odébb van. 25-én volt barna folyásom, reménykedtem, hogy talán beágyazódástól, de kezdek elkeseredni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nem keserítesz el, már el vagyok anélkül is, sajnos én is teljesen tisztában vagyok ezzel, csak azt nem értem, hogy már most miért esett le, mikor hol van még a mensi? Azért nem adjuk fel, majd legközelebb talán összejön.
Most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, mert akkor szokott a hõmérséklet cikázni a peteérés utáni fázisban. Bár ne legyen igazam. Én lehet elmennék a helyedben dokihoz. Ha megmutatod neki a hõgörbédet, egybõl látni fogja. De az is lehet, hogy most nem volt peteérésed. Nem használsz mikroszkópot?
Peteérés után kb egy héttel a hõ leeshet 1-2 napra, a beágyazódás kezdetén. Utána viszont meg kell emelkednie.

A beágyazódást jelezheti magasabb hő?

Legjobb válasz: Addig magas a hõd még meg nem jön!Várj türelmesen!Tünetek akkor jelentkeznek ha már meg kellett volna jönni!Valakinek még akkor sem!Türelem!És sok sikert!!!

Addig magas a hõd még meg nem jön!Várj türelmesen!Tünetek akkor jelentkeznek ha már meg kellett volna jönni!Valakinek még akkor sem!Türelem!És sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást. Vasárnap nem kellene megjönnie:) ))
magasabb hó csak a peteérést jelenti, szerintem pár napig még figyeld, ha nem megy le a hõmérsékleted pl. keddig, szerdáig, akkor szeritnem tesztelhetstz :) szorítok.. (én is számoltam a napokat és rajzoltam a grafikont.) hét hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi az infót, de már 21. óta magas a hõm. Igaz még csak ez az elsõ ciklus, ahol így is vizsgálom magamat. Most is 36, 9 és 37, 1 között van a hõm már 21. óta. Vasárnap nem kellene megjönnie. Valami más tünetet kellene érezni?
Igen, jelezheti! http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml Itt írva vagyon a trifázisos görbékrõl. Ha megtörténik a beágyazódás egyeseknél még egy hõemelkedési fázis figyelhetõ meg, kb. a peteérés utáni fázis felétõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!