Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódást magasabb (6 db)

Ha sikerült a baba, akkor már beágyazódás idõszaka alatt magasabb a hõ, vagy a beágyazódás ezt nem befolyásolja és a köv. Mensiig magasabb is lenne?

11 napja voltunk együtt a párommal. Igazából semmiféle beágyazódási tünetet nem érzek. Viszont néha megszédülök, ami rám sosem volt jellemzõ. De gondolom ez mástól lehet, nem tudom miért van így. A hõm igazából úgy alakul ahogy minden hónapban is szokott. Nem vettem észre változást.

Legjobb válasz: nem, nekem semmi hõváltozás nem volt... sõt, vártam hogy hátha leesik, többször is mértem (mert ugye azt mondják akkor egy napra leesik), de semmi ilyen nem történt. Nekem voltak szurkálásaim, ezért is próbáltam valami jelet keresni a görbémben is. De a szurkálás ritka ám, gyakoribb hogy nem veszel észre semmit. 12. dpo-tól kezdõdött a sokat pisilés, bár lehet hogy ez is csak pszichológiailag, mert 12. dpo hajnalban halvány pozit teszteltem. A méhem már nagyon korán fájni kezdett a szalagok nyúlásától, de csak mert hátrahajló

nem, nekem semmi hõváltozás nem volt... sõt, vártam hogy hátha leesik, többször is mértem (mert ugye azt mondják akkor egy napra leesik), de semmi ilyen nem történt. Nekem voltak szurkálásaim, ezért is próbáltam valami jelet keresni a görbémben is. De a szurkálás ritka ám, gyakoribb hogy nem veszel észre semmit. 12. dpo-tól kezdõdött a sokat pisilés, bár lehet hogy ez is csak pszichológiailag, mert 12. dpo hajnalban halvány pozit teszteltem. A méhem már nagyon korán fájni kezdett a szalagok nyúlásától, de csak mert hátrahajló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha volt már ennél magasabb és így leesett, akkor ez nem sok jót jelent. Bár én még szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Nem használok mikroszkópot, de 19-én volt nyúlos, ragacsos folyásom, 25-én meg barna, ami két napig tartott, elsõ nap sötét, másnap meg ilyen világosabb, krémes.Tüneteim is voltak, mára már csak egy nagyon kicsi alhasi feszítést érzek, semmi mást. És azóta cikázik a hõm, szóval nem értem.
A kérdező hozzászólása: Mármint a beágyazódás teljes ideje alatt alacsonyabb a hõ, vagy már akkor is magasabbnak kell lennie?
Én úgy tudom, hogy a pé után fokozatosan emelkedik a hõmérséklet és csak a menstruáció elõtti napon vagy aznap esik le. Mennyi átlagosan a hõd?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nagyon alacsony, legalábbis én azt hiszem, hogy ez alacsony 36, 0-36, 1. Átlagosan ennyi. De 3 napja még 36, 7 is volt , ma regel meg csak 36, 3, pedig a mensi azért még odébb van. 25-én volt barna folyásom, reménykedtem, hogy talán beágyazódástól, de kezdek elkeseredni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nem keserítesz el, már el vagyok anélkül is, sajnos én is teljesen tisztában vagyok ezzel, csak azt nem értem, hogy már most miért esett le, mikor hol van még a mensi? Azért nem adjuk fel, majd legközelebb talán összejön.
Most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, mert akkor szokott a hõmérséklet cikázni a peteérés utáni fázisban. Bár ne legyen igazam. Én lehet elmennék a helyedben dokihoz. Ha megmutatod neki a hõgörbédet, egybõl látni fogja. De az is lehet, hogy most nem volt peteérésed. Nem használsz mikroszkópot?
Peteérés után kb egy héttel a hõ leeshet 1-2 napra, a beágyazódás kezdetén. Utána viszont meg kell emelkednie.

Lehetséges, hogy beágyazódáskor magasabb a hőm?

Múlt szombaton voltunk együtt, vasárnap felment a h?m 36,6 ra.Volt peteérésem, szerintem. Ma reggel ismét 36,6 volt. Különben hétközben 36,2-36,4 között mozog.

Legjobb válasz: Szia! Mikor volt a peteérésed? A hõ inkább beágyazódás után ugrik fel.

Szia! Mikor volt a peteérésed? A hõ inkább beágyazódás után ugrik fel.
A kérdező hozzászólása: Múlt vasárnap, ha minden igaz!
Szia! Az a lényeg, hogy a peteérés elõtt alacsony az ébredési hõmérséklet, peteérés után pedig magas 37 C körüli.
h apé után vag yakko rez a hõ ngyon alacsony..még a 36, 6 is...nekem is volt egy ilyen hónapom és a végén késett és kiderült, hogy nem is volt pé em

A beágyazódást jelezheti magasabb hő?

Legjobb válasz: Addig magas a hõd még meg nem jön!Várj türelmesen!Tünetek akkor jelentkeznek ha már meg kellett volna jönni!Valakinek még akkor sem!Türelem!És sok sikert!!!

Addig magas a hõd még meg nem jön!Várj türelmesen!Tünetek akkor jelentkeznek ha már meg kellett volna jönni!Valakinek még akkor sem!Türelem!És sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást. Vasárnap nem kellene megjönnie:) ))
magasabb hó csak a peteérést jelenti, szerintem pár napig még figyeld, ha nem megy le a hõmérsékleted pl. keddig, szerdáig, akkor szeritnem tesztelhetstz :) szorítok.. (én is számoltam a napokat és rajzoltam a grafikont.) hét hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi az infót, de már 21. óta magas a hõm. Igaz még csak ez az elsõ ciklus, ahol így is vizsgálom magamat. Most is 36, 9 és 37, 1 között van a hõm már 21. óta. Vasárnap nem kellene megjönnie. Valami más tünetet kellene érezni?
Igen, jelezheti! http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml Itt írva vagyon a trifázisos görbékrõl. Ha megtörténik a beágyazódás egyeseknél még egy hõemelkedési fázis figyelhetõ meg, kb. a peteérés utáni fázis felétõl.

A magasabb lymphocyta 53% (19-48) és alacsonyabb monocyta 2, 2% (3, 4-9) befolyásolja a teherbeesést, vagy a beágyazódást? A Tsh hormon miatt kértem vérvizsgálatot, ami szerencsére most normál értékek között volt.

Legjobb válasz: Szia, Ezek az értékek együtt mozognak fordított arányban, ha jól emlékszem csak annyit jelent, hogy egy enyhe megfázás szerû bajod van. Elméletileg "náthásan" is lehetsz terhes:) Sok siekrt

Szia, Ezek az értékek együtt mozognak fordított arányban, ha jól emlékszem csak annyit jelent, hogy egy enyhe megfázás szerû bajod van. Elméletileg "náthásan" is lehetsz terhes:) Sok siekrt

Már első naptól utalhat a magasabb hőmérséklet babócára? Vagy csak beágyazódás után?

Legjobb válasz: Szia!Ha a mensi elmarad és magas a hõmérsékleted 37C körül van, akkor már lehet terhességre gondolni. A mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet.

Szia!Ha a mensi elmarad és magas a hõmérsékleted 37C körül van, akkor már lehet terhességre gondolni. A mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni a hõmérséklet.
késik már?
A kérdező hozzászólása: Még nem késik. Csak gondoltam ha folyamatosan 37 felett van a hõm és nem esik le, az már utalhat valamire?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!