Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódásom de (128 db)

Egy pici vérzés, és alhasi görcsök- előfordulhat peteéréskor? Vagy pedig beágyazódás jele lehet? ( A Jónás naptár szerint kb. most lenne a beágyazódás, de a rendes számítás szerint most van peteérés)

Legjobb válasz: Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.

Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom kb.30 napos szokott lenni, most nov.1-én jött meg utoljára.Amúgy volt/van tojásfehérje folyás is -én is peteérésre tippelek, de eddig még sose volt vérzés ilyenkor. A Jónás naptár az én születési idõpontom alapján számolja ki azt, hogy mikor van a termékeny napom. (akkor, amikor a hold pont úgy áll, mint a születésem idõpontjában) Nálam ez utoljára okt.27-én volt.Azért fura, mert akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy peteérésem lenne, a menzi elõtt 4 nappal..., de állítólag 85%-ban bejön ez a módszer(is).
A Jónás nekem sem stimmelt soha... Ez a tünet lehet peteéréses(én ezt mondanám inkább), de elõfordul nagy rikán beágyazódáskor is. Lehet peteérés mensi elõtti napokban is, többen estek már teherbe így, lehetséges, hogy én is, mivel uh szerinti kor így jön csak ki. Márpedig az utolsó mensim teljesen rendes volt, erõsebb, mint az elõtte lévõek! én ezért csodálkozom! Jónásom meg késõbb volt akkor, mint ahogy a baba foganhatott! pedig azt hiszem elvileg kivételesen egybe kellett volna esnie a Jónásos napnak a rendes naptármódszeres nappal, de a baba addigra már megfogant! Ha nov 1-jén volt meg, akkor elvileg hétvége felé, jõvõ hét leges-legelején volna peteérésed... Ahogy számolom. De a tested jelzésére figyelj, és ahogy írtad a nyák stimmelt! Hát majd kb 2 héten belül megtudod a tuttit! Szerintem tényleg pé miatt volt!

Az alhasi fájdalom félidőben a peteérést jelenti? Vagy előbb lehetett peteérésem és akkor ez már a beágyazódás? De a kettő között nem 1-2 nap van, vagy igen?

Legjobb válasz: A középidõs hasfájdalom a peteérést jelzi. A beágyazódás a fogantás követõ 8-10 nap múlva lesz, de azt sokan egyáltalán nem érzik. Én sem éreztem, most 5 hetes vagyok.

A középidõs hasfájdalom a peteérést jelzi. A beágyazódás a fogantás követõ 8-10 nap múlva lesz, de azt sokan egyáltalán nem érzik. Én sem éreztem, most 5 hetes vagyok.
Egyetértek az elõttem szólóval. A ciklusod hosszából vonj le 14-et elvileg akkor van a peteérésed. Nekem a beágyazodáskor barna váladékom volt 2 napig. Nem sok egy két csepp.
Lehet, mivel elvileg most van a beágyazódás!

Ez a ciklusom mitől ilyen? Azt hittem megvolt a peteérésem, de ezek szerint mégsem? Elvileg mára írta kismama.hu a beágyazódást, de ebből mi lesz?

http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. Általában 24 naposak a ciklusaim, bár most 18.napra megjött, de ezt így nem értem. A pete érésem biztos hogy akkor volt amikor a ciklus.hu behúzta, éreztem is, és most nem értem akkor mi lehet.

Legjobb válasz: Szia! Nem volt még ovulációd. Még van esélyed ha nem egy egy peteérés nélküli hónap lesz.

Szia! Nem volt még ovulációd. Még van esélyed ha nem egy egy peteérés nélküli hónap lesz.
szia itt nem volt még peteérés

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

3 napja késik genny szerü folyásom van de nem mindig. Már keddtöl görcsölök mintha menstruálnák. és már beágyazódásra sem gyanakszom mert ha jól tudom azt csak a beágyazódás 14 napján érezném vagy tévedek?

Legjobb válasz: Ha 3 napja késik akkor már meg volt a beágyazódás. Tesztelj. Mi az a genny szerû folyás? Mert ilyen terhesség esetén sincs, csak fertõzés esetén ami okozhat kimaradást.

Ha 3 napja késik akkor már meg volt a beágyazódás. Tesztelj. Mi az a genny szerû folyás? Mert ilyen terhesség esetén sincs, csak fertõzés esetén ami okozhat kimaradást.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok biztos abban h beágyazódás volt mert akárhogyis számolom sehogy sem jön ki ezelöbb lehetne valami felfázás már múlt 7 keddtöl görcsölök es neha a jobb néha pedig a bal felén szúr bele a petefészkembe, , , , nemtudom néha olyan fehér sürü folyásom van....és cisztáim is vannak dehát sosem lehet tudni...szerinted?
Kedves kérdezõ, írd meg mindenképp mi lett veled.Nekem ugyanez a gennyes szerû folyásom van.Peteérés után vagyok 6 nappal.Nekem is voltak cisztáim, de uh szerint már felszívódtak.Nem értem mi lehet.
tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: Kérdezö vGYOK, , , múlt7 kéeddta görcseim vannak nemtudom h mi lehet....meg nem testeltem 7 föig várok....

Hülye kérdés, de volt vkinek, hogy a beágyazódás (kicsi barnás folyás) a peteérés környékére esett?

Legjobb válasz: Van egy kis fogalom zavar, vagy peteérés van, vagy beágyazódás, a kettõ együtt nem igazán. Nem a beágyazódás az egyetlen dolog ami miatt lehet ciklus közben vérezni. Okozhat barnázást maga a peteérés, de lehet hormon probléma, méhszáj seb stb.

Van egy kis fogalom zavar, vagy peteérés van, vagy beágyazódás, a kettõ együtt nem igazán. Nem a beágyazódás az egyetlen dolog ami miatt lehet ciklus közben vérezni. Okozhat barnázást maga a peteérés, de lehet hormon probléma, méhszáj seb stb.
A kérdező hozzászólása: tudom mi a peteérés és a beágyazódás, tényleg buta kérdés...:) csak kiváncsi voltam.Nekem általában a pémet jelzi mint most is :)
Hm, igen, nekem volt ugyanis mensi elõtt két nappal voltam orvosnál uh-on aki közölte, hogy még nem repedt meg a tüszõm de 22mm-es, úgy, hogy aznap vagy másnap reggel meg fog repedni, baba ügybe mindent bele, úgy is volt aznap együtt voltunk, másnap reggel viszont pecsételtem és egy napig élénk piros vérzésem volt, és egy körömnyi nyálkahártya is levált, tudtam, éreztem, hogy sikerült mert ennyi volt az össz vérzés, eltelt 11 nap, és barnás maszat volt a papíron és már nem is ovu tesztet vettem, hanem terhestesztet és bizony nagyon szép kétcsíkos volt.Tehát bármi lehetséges.
mintha csak én kérdeztem volna :D nálam is kétesélyes, mi lehetett, más jele nem volt az ovunak, szóval lehet, nekem mensi alatt volt, és együtt is voltunk akkor.

Szurkal bal oldalon a hasam de csak neha neha, hanyingerem is szokott lenni, ez beagyazodasnak a jele vagy terheseg? A szivem is szurt ma reggel!

Legjobb válasz: A hasszurka beágyazódásra utalhat. Terhességi jelek (mint pl. a hányinger) a beágyazódás után keletkeznek, mivel akkor szabadulnak fel azok a hormonok, amik ezeket okozhatják. A szívszúrásnak semmi köze a terhességhez. ... Max. a késõbbiekben heves szívdobogást érezhet a kismama, hisz egy idõ után jóval többet pumpál, nagyobb mennyiségû vért keringet meg, mint a terhesség elõtt, de ez nem a terhesség elsõ heteiben van.

A hasszurka beágyazódásra utalhat. Terhességi jelek (mint pl. a hányinger) a beágyazódás után keletkeznek, mivel akkor szabadulnak fel azok a hormonok, amik ezeket okozhatják. A szívszúrásnak semmi köze a terhességhez. ... Max. a késõbbiekben heves szívdobogást érezhet a kismama, hisz egy idõ után jóval többet pumpál, nagyobb mennyiségû vért keringet meg, mint a terhesség elõtt, de ez nem a terhesség elsõ heteiben van.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt
Szerinted ezt ki mondhatja meg Neked biztosra , ha Te sem tudod?
A kérdező hozzászólása: jaJ DE NAGY RAKLO PARASZT AZ UTOLSO VALASZIRO!! na kocc innen hulye p...a
Mikor nem kéne megjönnie? Így nehéz megmondani... de lehetséges, hogy baba miatt van:)

Ma vagyok 42.napon elmentem ma orvoshoz csinált egy ultrahangot és annyit mondott megvan vastagodva a méhnyálkahártyám ami lehet beágyazódás de lehet mensi jele is.elképzelhető hogy ilyen későn lenne beágyazódás?

Legjobb válasz: igen lehet...korán mentél nagyon....7 hetesen bõven ráér az ember ha nincs baj...képzeld, nekem 42 naposan teszt se mutatta ki...csak tíz nappal késõbb

igen lehet...korán mentél nagyon....7 hetesen bõven ráér az ember ha nincs baj...képzeld, nekem 42 naposan teszt se mutatta ki...csak tíz nappal késõbb
én is így jártam majd jan. 5.-én megyek legközelebb
A kérdező hozzászólása: nektek milyen hosszú a ciklusotok?
Ez attól függ hány naposak a ciklusaid. Mert ha 28 körül akkor már 6 hetes körül lennél, és már petezsákot látott volna a doki, Így valószínûbb hogy mensi közeleg. Ha hosszabbak a ciklusaid, akkor lehet még baba is belõle.
ja nekem olyan 32 napos volt.nekem nem mutatta teszt 42 naposan:) de volt h 35-36 napra jött meg...így van én 6 hetesen voltam csak petezsák volt....s 8-9 hetesen szívhang
A kérdező hozzászólása: nekem ált.32-35 naposak a ciklusaim.
akkor olyan vagy mint én...én vagyok 42 napos...ne aggódj s igan most elégedj meg ennyivel hamar mentél....majd januárban menj megint olyan 10 -15 e felé sztem

A beágyazódási pecsételés/vérzés a beágyazódás kezdetén van vagy a végén? Nekem szerdán volt egy kis rózsaszín a bugyimon, de a ma reggeli 25-ös teszt negativ lett.

Legjobb válasz: Én beágyazódásnál nem tapasztaltam ilyet,hogy pecsételés.De minden nõ más.Mióta késik?Nekem egy hetes késés után erõsen pozitívak voltak a tesztek,pedig nem is reggeli vizelet volt.

Én beágyazódásnál nem tapasztaltam ilyet, hogy pecsételés.De minden nõ más.Mióta késik?Nekem egy hetes késés után erõsen pozitívak voltak a tesztek, pedig nem is reggeli vizelet volt.
A kérdező hozzászólása: Pcos vagyok sajnos és elég rendszertelen a ciklusom.Az utóbbi két ciklusom 47-52 napos volt, ma vagyok az 58.napon.
Megint elsõ. Akkor pár nap múlva tesztelj újra, hátha! Ilyen ciklussal gondolom bármikor lehetett peteérésed, hátha csak késõbb fogant a baba! Majd írj!!
Nekem ugyanígy szerdán volt ilyen pici rózsaszín, most hétfõn kellett volna megjönnie, szombaton és kedden is pozitív volt a teszt. Mikorra nem várod a mensit?
Elsõ vagyok. És érzel valamit? Émelygés? Vagy a melleiddel valami szokatlan? Drukkolok, hogy pár nap múlva pozitív legyen a teszt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy! Kicsit fájnak a melleim, de tegnap óta a mellbimbóm nagyon érzékeny.2 napja sokszor megszédülök, fáj a derekam.
nekem kedden volt anno egy kis barna folyasom.....es szombat reggel pozitivat teszteltem...ugyhogy turelem, nincs meg minden veszve!!!sok sikert 37h km

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!