Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódásnál valamit érezni (2 db)

A beágyazódásnál lehet érezni valamit?

Mármint valami olyasmit, hogy több a folyás, vagy enyhe fájdalom vagy ilyesmi!? Csak azért mert ha nekem sikerült akkor kb. most tarthatok a beágyazódásnál, és úgy vettem észre reggel, hogy picit több a folyásom, mint szokott lenni! Várom a válaszokat! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia nem lehet érezni semmit.Nincs összefüggésben a folyással.Szerintem ne görcsölj rá ennyire!

Szia nem lehet érezni semmit.Nincs összefüggésben a folyással.Szerintem ne görcsölj rá ennyire!
A folyás és a beágyazódás között nincs összefüggés. A folyás és a peteérés között van. Elõfordulhat, hogy csúszott a PÉ-d, és most van, szóval akcióra fel. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Már a pé megvolt vasárnap! Köszönöm a válaszokat még egyszer Aranyosak vagytok! Nem görcsölök rá egyébként, csak ez most így furi volt!

A beágyazódásnál lehet valamit érezni? Az mennyi idő után van?

Legjobb válasz: bocsánat elírtam:beágyazódásnál

A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam:beágyazódásnál
Szex után 72 órával. Nem lehet érezni.
az együttlét után 4-10 napon van. ill. Akkor kezdõdik, de maga a folyamat 3 hétig tart. Van a ki nem érez semmit, de van aki barnázgat vagy hasi fájdalmai vannak. A neten sokat olvashatsz errõl. babatervezõk otthona.pl. De egyén függõ. A legtöbben a pé utáni hétre mondják a beágyazódási jeleket ha vannk. tehát ha hétfõn volt péd akkor a rákövetkezõ hétfõn. sok sikert
És a hasfájások meddig tartanak általában a beágyazódásnál? 1 második kérdezõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!