Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódásnál valamit (7 db)

A beágyazódásnál lehet valamit érezni? Az mennyi idő után van?

Legjobb válasz: bocsánat elírtam:beágyazódásnál

A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam:beágyazódásnál
Szex után 72 órával. Nem lehet érezni.
az együttlét után 4-10 napon van. ill. Akkor kezdõdik, de maga a folyamat 3 hétig tart. Van a ki nem érez semmit, de van aki barnázgat vagy hasi fájdalmai vannak. A neten sokat olvashatsz errõl. babatervezõk otthona.pl. De egyén függõ. A legtöbben a pé utáni hétre mondják a beágyazódási jeleket ha vannk. tehát ha hétfõn volt péd akkor a rákövetkezõ hétfõn. sok sikert
És a hasfájások meddig tartanak általában a beágyazódásnál? 1 második kérdezõ

Most tartok a beágyazódásnál. Nőgyógyászati vizsgálat miatt lehet baja a magzatnak, ha megfogant? Meg tudja sérteni valamivel?

Fel vagyok fázva,ezért megyek orvoshoz,de félek,hogy esetleg nem tapad meg a baba a vizsgálat miatt!Vagy alaptalan a félelmem?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen szólj az orvosnak,hogy figyeljen oda, mert... De véleményem szerint nagyobb az esélye, hogy a felfázás miatt nem tapad meg, minthogy egy orvosi vizsgálat miatt lenne valami baj. Ha belül gyulladásban vagy, az veszélyesebb. Nyugodtan szólj az orvosnak, és oda fog figyelni. Szorítok, hogy baba legyen!

Szerintem mindenképpen szólj az orvosnak, hogy figyeljen oda, mert... De véleményem szerint nagyobb az esélye, hogy a felfázás miatt nem tapad meg, minthogy egy orvosi vizsgálat miatt lenne valami baj. Ha belül gyulladásban vagy, az veszélyesebb. Nyugodtan szólj az orvosnak, és oda fog figyelni. Szorítok, hogy baba legyen!
Ne aggódj, nem lehet baja. Óvatosak a nõgyógyászok, nem csinálnak olyat ami ártana. Különben is a nõgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen lesz a terhesség megállapításához. De azért a biztonság kedvéért mindenképpen szólj a dokinak, hogy mi van. Gratulálok a babához. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Dél körül megyek orvoshoz, remélem nem lesz baj.Nagyon veszélyes a felfázás, ha terhes vagyok?Vagy attól még lehet egészséges a baba?
Nem konkrétan a felfázás veszélyes, hanem ha nem vagy kikezelve, akkor a szövõdmények. A gyulladás nagyon sok olyan területre átterjedhet, ami védi a babát, és ez okozhat gondot. Biztos fog rá adni neked kúpot, meg gyógyszert. Nem lesz semmi baj, idõben elmész, és helyrehoz a doki. Nyugi ez csak akkor veszélyes, ha nem kezelik, és hosszú hetekig várnak vele.

A beágyazódásnál lehet érezni valamit?

Mármint valami olyasmit, hogy több a folyás, vagy enyhe fájdalom vagy ilyesmi!? Csak azért mert ha nekem sikerült akkor kb. most tarthatok a beágyazódásnál, és úgy vettem észre reggel, hogy picit több a folyásom, mint szokott lenni! Várom a válaszokat! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia nem lehet érezni semmit.Nincs összefüggésben a folyással.Szerintem ne görcsölj rá ennyire!

Szia nem lehet érezni semmit.Nincs összefüggésben a folyással.Szerintem ne görcsölj rá ennyire!
A folyás és a beágyazódás között nincs összefüggés. A folyás és a peteérés között van. Elõfordulhat, hogy csúszott a PÉ-d, és most van, szóval akcióra fel. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Már a pé megvolt vasárnap! Köszönöm a válaszokat még egyszer Aranyosak vagytok! Nem görcsölök rá egyébként, csak ez most így furi volt!

Éreztetek-e valamit a beágyazódásnál? Például lehet a beágyazódás jele a hányinger/émelygés?

Legjobb válasz: Nekem semmi jele sem volt, és még most sincs hányingerem. Ez mindenkinél más. 5 hetes km

Nekem semmi jele sem volt, és még most sincs hányingerem. Ez mindenkinél más. 5 hetes km
szerintem nincs jele. miután nincs kimutatható hormon növekedés, csak pár nappal késõbb, nem igazán reagálhat rá a szervezet.
Valakinél beágyazódáskor has szurka és/vagy picike vérzés tapasztalható. De ez is egyénenként változik.
Szia.Nekem a beágyazódás pont az elmaradt mensi elsõ napjára esett/21.napon volt pé-m/és aznap mikor meg kellett volna jönnie elég kellemetlen hasszurka volt....de azt hittem megjön!Aztán másnap este nagyon rosszul lettem, jött a cicifeszülés még mindig azt hittem megjön, és nem:) ))De ez sem mindenkinél van, van aki nem érez semmit vagy esetleg pecsétel.Üdv: 32 hetes km
Szia.Hát én nem tudom hogy igazán azt éreztem e, de emlékszem hogy mentünk épp egy buliba, és még kb. egy hét volt a mensiig, és még mondtam is a barátnõmnek hogy remélem nem jön meg ennyivel hamarabb mert olyan érzésem volt, mint amikor meg akar jönni.Kicsit fájdogált, görcsölt.És utána másfél hétre pozitívat teszteltem. Lehet nem attól volt, de így visszagondolva akkorra esett a dolog, amikor kb. beágyazódhatott.

Kinél volt úgy, hogy érzett valamit a beágyazódásnál (hasszurkálás, stb), aztán elmúlt, és utána már csak a "rendes" terhességi tüneteket észlelte magán? (hányinger, szédülés stb)? Kérlek rjatok, mert nem tudom mi van velem!

Én 3 napig éreztem, szurkált a hasam alja, álmos voltam, émelyegtem..de elmúlt. lehet, hogy 1-2 hét múlva érezni fogom a többit?

Legjobb válasz: A hasszurka csak addig tart amig a beagyazodas 2-3 napig majd utanna semmi majd csak a nem vart kimaradasa utan jelentkeznek a tunetek ez mindenkinel igy van

A hasszurka csak addig tart amig a beagyazodas 2-3 napig majd utanna semmi majd csak a nem vart kimaradasa utan jelentkeznek a tunetek ez mindenkinel igy van

Múlt héten pénteken sajna megjött a nem várt menzim. Előtte teljesen biztosnak éreztem, hogy összejött a baba. Létezik olyan, hogy megfogan a bébi csak a beágyazódásnál van valami gond?

Legjobb válasz: Remélem mindkettõtöknek hamar összejön a várva-várt babóca. Az érzésekkel vigyázni kell, mert könnyen becsaphatnak. Egy terhesség tüneteit könnyû összekeverni a menszesz elõtti tünetekkel, fõleg ilyen változékony, frontos idõben, amikor még többet produkál a szervezet a "jelekbõl". Sok nõ tényleg megérzi, ha teherbe esett, már az aktus után, de azért az a biztos, ami az ultrahangon is ott van és akkor még mindig történhet bármi. Ha megfogan a baba, akkor lehet, hogy nem sikerül rendesen a beágyazódás és felszívódik, de ez nem 1-2 nap alatt zajlik le. A beágyazódás hetekig tart, amikor még a legtöbb nõ nem is tudja, hogy terhes. Próbálkozzatok tovább, biztos sikerül majd, sok sikert hozzá!

Remélem mindkettõtöknek hamar összejön a várva-várt babóca. Az érzésekkel vigyázni kell, mert könnyen becsaphatnak. Egy terhesség tüneteit könnyû összekeverni a menszesz elõtti tünetekkel, fõleg ilyen változékony, frontos idõben, amikor még többet produkál a szervezet a "jelekbõl". Sok nõ tényleg megérzi, ha teherbe esett, már az aktus után, de azért az a biztos, ami az ultrahangon is ott van és akkor még mindig történhet bármi. Ha megfogan a baba, akkor lehet, hogy nem sikerül rendesen a beágyazódás és felszívódik, de ez nem 1-2 nap alatt zajlik le. A beágyazódás hetekig tart, amikor még a legtöbb nõ nem is tudja, hogy terhes. Próbálkozzatok tovább, biztos sikerül majd, sok sikert hozzá!
Persze, nagyon sok nõ nem is veszi észre hogy terhes lett, mert a mensivel együtt lelökõdik. Max kicsit késik a mensi. Nekem poz.terhességi teszt után így jött meg egy hét késséssel :(
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak:igazán sajnálom. Az ember lánya mindig azt hiszi, hogy egyedül van az ilyen jellegû dolgokkal, de a kérdésekbõl, válaszokból sajnos az derül ki, hogy nagyon sokan küzdünk hónapról hónapra a gyermekáldásért. Azért a továbbiakban sok sikert a babaprojekthez!!!

Beágyazódásnál akinek volt barnás-rózsaszínes folyása, annak volt valami gond a terhességével?

Volt már egy terhességem, annál is volt 3-4 nap barna folyásom. Az a 10. héten missed abbal végz?dött. Nem derült ki, hogy miért. Most megint így áll a dolog. Problémát jelezhet?

Legjobb válasz: Én is ettõl tartok, de amíg semmi biztosat nem tudok, addig orvoshoz sem tudok menni. A múltkor is csak a barnázást követõ ötödik nap lett pozítiv a tesztem. És akkor is még nagyon korán volt, mert az orvos még szinte semmit nem látott. És még csak tegnap kezdõdött ez a folyás.

A kérdező hozzászólása: Én is ettõl tartok, de amíg semmi biztosat nem tudok, addig orvoshoz sem tudok menni. A múltkor is csak a barnázást követõ ötödik nap lett pozítiv a tesztem. És akkor is még nagyon korán volt, mert az orvos még szinte semmit nem látott. És még csak tegnap kezdõdött ez a folyás.
Ez egy normális dolog, hogy a beágyazódást esetleg barnázás kiséri.Mért lenne ez gond?Nekem csak 1 napig, vagyis inkább 2 foltom volt, de semmi baj nem lett belõle.
Szerintem lehet megint baj legyél elõvigyázatos és menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: De jó! Igaziból ilyen választ szeretnék hallani:) Én nem gondoltam, csak egy kicsit olvastam utána, és elég eltérõ válaszok voltak. Természetsnek is veszik, mint beágyazódási tünetet, de utalhat hormonproblémára is. És hát mivel már volt egy elhalt terhességem, szerintem túl aggódom a dolgot. :) De örülök, hogy te ezt mondod. Köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!