Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódásnál érezni (4 db)

A beágyazódásnál lehet valamit érezni? Az mennyi idő után van?

Legjobb válasz: bocsánat elírtam:beágyazódásnál

A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam:beágyazódásnál
Szex után 72 órával. Nem lehet érezni.
az együttlét után 4-10 napon van. ill. Akkor kezdõdik, de maga a folyamat 3 hétig tart. Van a ki nem érez semmit, de van aki barnázgat vagy hasi fájdalmai vannak. A neten sokat olvashatsz errõl. babatervezõk otthona.pl. De egyén függõ. A legtöbben a pé utáni hétre mondják a beágyazódási jeleket ha vannk. tehát ha hétfõn volt péd akkor a rákövetkezõ hétfõn. sok sikert
És a hasfájások meddig tartanak általában a beágyazódásnál? 1 második kérdezõ

A beágyazódásnál lehet érezni valamit?

Mármint valami olyasmit, hogy több a folyás, vagy enyhe fájdalom vagy ilyesmi!? Csak azért mert ha nekem sikerült akkor kb. most tarthatok a beágyazódásnál, és úgy vettem észre reggel, hogy picit több a folyásom, mint szokott lenni! Várom a válaszokat! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia nem lehet érezni semmit.Nincs összefüggésben a folyással.Szerintem ne görcsölj rá ennyire!

Szia nem lehet érezni semmit.Nincs összefüggésben a folyással.Szerintem ne görcsölj rá ennyire!
A folyás és a beágyazódás között nincs összefüggés. A folyás és a peteérés között van. Elõfordulhat, hogy csúszott a PÉ-d, és most van, szóval akcióra fel. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Már a pé megvolt vasárnap! Köszönöm a válaszokat még egyszer Aranyosak vagytok! Nem görcsölök rá egyébként, csak ez most így furi volt!

Lehet a beágyazódásnál szuró érzést érezni, aztán másnap mintha meg akarna jönni?

Tegnap a 15. napon szúró érzést éreztem,elözz? nap együtt voltunk a párommal és elötte is két nappal, a ciklusom 28 nap. Nem volt kellemetlen,de id?nként a méhemnél benyilalt és ma reggel óta néha ezt érzem és mellette olyan mintha ma meg akarna jönni,ami nem lehetséges mert még addig 13 nap van. Lehetséges,hogy összejött a baba?:-) Ja és a 10. nap után néha krémszer? folyásom volt. Van ahol azt olvastam,hogy elvileg nekem a peteérésem a 14.napon van,de van ahol azt,hogy a 15.-en. akkor most emlyik lehet az igaz?

Legjobb válasz: Szia.Lehet érezni, bár sokan vitatják. Nem hittem el , hogy azt érzem, de én éreztem a beágyazódást. Elõször petefészeknél induló határozottan szúró, enyhén égõ érzés kezdõdött, majd a méh környékén éreztem ugyanezt. Folyás teljesen megszûnt , egyáltalán nem jelentkezett ezek után. Majd másnap a derekam kezdett fájni. 4 nappal nem várt mensi után teszt már kimutatta nekem.

Szia.Lehet érezni, bár sokan vitatják. Nem hittem el , hogy azt érzem, de én éreztem a beágyazódást. Elõször petefészeknél induló határozottan szúró, enyhén égõ érzés kezdõdött, majd a méh környékén éreztem ugyanezt. Folyás teljesen megszûnt , egyáltalán nem jelentkezett ezek után. Majd másnap a derekam kezdett fájni. 4 nappal nem várt mensi után teszt már kimutatta nekem.
a szuró érzés teljesen normális és a menzeszhez hasonló értés is egy három gyerekes családanya
A kérdező hozzászólása: Jaj, de jó lenne!:-) Ez lenne életem legszebb Karácsonyi ajándéka:-) Nálad mind a három esetben így volt?
A kérdező hozzászólása: Kedves Második válaszoló!Köszi a választ! Remélem, hogy nálunk is ez lesz, mert most attól félek, hogy nehogy csak beképzeljem, de az elbizonytalanít, hogy nekem a hivatalos adatok szerint csak 20.-án lesz a beégyazódás, persze, ha az elõírtak szerint van a peteérésem:-)Lehet, hogy nekem elöbb volt mint a 14.-napon? Eddig azt hittem, hogy ez milyen egyszerû, de tévedtem:-)
Valószínû, hogy azt érezted, nekem is szurkált beágyazódáskor, de azt, hogy a peteérésed a 14. napon van, még ha 28 napos is a ciklusod, elhamarjkodott lenne rávágni. Peteérés mindenkinél máskor van.


Beágyazódásnál hol érezni a szurkálást? én a petefészkeimnél érzem. Egyszer egyiket máskor másikat. Ez is jeletheti azt

és nagyon fradékony vagyok vagy ehhez ennek semmi köze?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy beágyazódásnál már a méh feszít, inkább az alhas és nem a petefészek. Az pé-kor van, hogy hol az egyik, hol a másik szúrkál. De lehet én tudom rosszul.

Én úgy tudom, hogy beágyazódásnál már a méh feszít, inkább az alhas és nem a petefészek. Az pé-kor van, hogy hol az egyik, hol a másik szúrkál. De lehet én tudom rosszul.
Én is lent a hasamban éreztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!