Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódáskor valami (58 db)

Lehet valamivel "segiteni" a beágyazódást?

Szerintem most történik... Tudom hogy türelmetlenség, és nem is biztos hogy terhes vagyok, de ilyen tüneteim még nem igazán voltak. Szóval 2 hete hogy elmúlt a menzeszem, azóta minden nap együtt voltunk a férjemmel, és most volt egy kis barnás folt a bugyimon. Szurkál a hasam alja, fáj a derekam, és tegnap is mintha bekeményedett volna a hasam. 3 hónapja volt egy missed abom, 8 hetes terhesség volt, és ha terhes vagyok, nem szeretnék még egy vetélést. Szóval lehet már most valamivel segiteni, hogy megmaradjon? Menjek el orvoshoz? Az még ugysem lát semmit... Főleg hogy kövér is vagyok. Szóval tudnátok valami tanácsot adni? Esélyes hogy ez beágyazódás?

Legjobb válasz: Ha 2 hete volt menzeszed,akkor még csak most van ovulációd,utána még 10-14 nap a beágyazódás,szóval szerintem még csak most fognak odabent történni a dolgok,az orvos is csak 3 hét múlva fog látni valamit,persze ha sikeres ez a hónap.

Ha 2 hete volt menzeszed, akkor még csak most van ovulációd, utána még 10-14 nap a beágyazódás, szóval szerintem még csak most fognak odabent történni a dolgok, az orvos is csak 3 hét múlva fog látni valamit, persze ha sikeres ez a hónap.
Én már a terhesség elõtt szedtem E vitamint és folsavat. Az E vitamin elvileg segíti a méhnyálkahártya vastagodását és a beágyazódást. Az elsõ várandósságom sajnos nekem is missed ab-bal végzõdött, így mikor másodszorra is sikerült teherbe esnem az orvos rögtön írt fel Utrogestan kúpot.
A kérdező hozzászólása: Igen, persze én ezt tudom, csak az a baj hogy hormonbajos vagyok, és a menzeszem össze vissza van. Olvastam itt olyanokat hogy a menzesz 9. napjára rakták az ovut, igy hó közepén beágyazódás, és a kövi menzeszre már megvolt a pozitiv teszt. Nah mindegy...Akkor majd lesz valami. Szoktam érezni az ovumat, mert enyhe görcseim vannak. De ez nem görcs... Nyomást érzek, és enyhébb szukrálást. Ha nem lett volna a barnázás ami azóta nincs akkor nem turázna rajta az agyam:S
A menzesz 9. napja? :O Hajaj, akkor súlyos gondok vannak. Én tudom, hogy baromi szar dolog egy vetélés után várakozni (én is elvetéltem az elõzõ babámmal a 8. hétben), de ennyire, ilyen szinten rágörcsölni, figyelni most már a beágyazódás tüneteit is... szerintem nem szabad. Semmit nem tudsz tenni a várakozáson kívül. Ha a nõn múlna, hogy pontosan mikor, mit, akkor mindenki gyönyörûen teherbeesen úgy, ahogy õ akar. Sajnos tehetetlenek vagyunk, maximum segíteni tudjuk a dolgokat pl. sok vitaminbevitellel, mozgással és ellazult gondolatokkal. Másképp ezerszer nehezebb.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom! Köszönöm a válaszokat! Próbálok lazulni:)

A Beágyazódás után kéne már érezni valami terhességi tünetet? Mennyi az esélye annak hogy megtörtént a beágyazódás?

Legjobb válasz: Én semmit nem éreztem. Fél évig próbálkoztunk, minden hónapban éreztem valami furát, hányingert, fáradságot, mellfeszülést, mindig negatív lett a teszt. Egyik hónapban nem volt semmi tünetem, nem is foglalkoztam vele, erre pozitívat teszteltem. :) A pozitív teszt után 2 héttel kezdõdtek a tünetek kb.

Én semmit nem éreztem. Fél évig próbálkoztunk, minden hónapban éreztem valami furát, hányingert, fáradságot, mellfeszülést, mindig negatív lett a teszt. Egyik hónapban nem volt semmi tünetem, nem is foglalkoztam vele, erre pozitívat teszteltem. :) A pozitív teszt után 2 héttel kezdõdtek a tünetek kb.
A kérdező hozzászólása: Nekem van mellfeszülésem..Úgy gondolom, hogy korai lenne a menzesz tüneteinek betitulálni, hiszen hónap eleján kéne megjönnie.. Tegnap, tegnap elött nagyon fájt a hasam, menstruáció elött szokott így fájni..Ma már nem fáj. De nem merek még tesztelni, utálok csalódni! :-(
Én tegnap voltam 24. napon, fájt az alhasam, ma már mintha megint fájna. A mellem is fájt, meg hüvelyem nyilalgat. 17. napon éreztem a peteérést, együtt is voltunk aznap meg két nappal elõtte. Mensi elõtt nem szokott fájni. 28 vagy 21 napra szokott megjönni. Hátha babát érzel te is, meg én is. Jövõ hét szombat, vasárnap tesztelek. Te mikorra nem várod? Én 4. nap teszteltem mindig pozitívat, és mindkét esetben 17. napon fogant a baba. (elsõ meg is született, sajna a másodikkal elvetéltem, azóta kavarodott össze a mensim.)
Én ezekre a tünetekre már semmit nem adok, volt már hányingerem, fájt a mellem stb.. amikor sikerült a baba akkor az egyetlen szokatlan tünetem a poz.teszt elõtt az volt hogy begyulladt a bölcsesség fogam, amúgy amikor meg kellett volna jönnie akkor is görcsöltem, azt hittem meg fog jönni de nem így lett :)
A kérdező hozzászólása: Megjött...:( :(

Barna folyás csakis a beágyazódás jele lehet? Vagy valami fertőzésre is utalhat?

és mennyi ideig tart? (mármint a folyás) 1-2 nap, vagy több?

Legjobb válasz: Nem csak beágyazódás jele lehet.Ha az volt,akkor nem hiszem hogy több napig tart.Nekem pl 1 barnás foltom volt.Lehet esetleg hormonzavar,de akkor több napig tart.

Nem csak beágyazódás jele lehet.Ha az volt, akkor nem hiszem hogy több napig tart.Nekem pl 1 barnás foltom volt.Lehet esetleg hormonzavar, de akkor több napig tart.

Mikor van a beágyazódás? Észleltek alatta valamit?

Május elsején voltam együtt a párommal, el is ment bennem. Mikor van a beágyazódás? Észlelhetek valamit belőle? Tesztet 2 hét után érdemes csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Beágyazódás peteérés után kb 1.5-2 héttel van ezt érezheted is alhasi görcsök,has szurkálás formájában vannak nõk akik ez alatt pecsételõsen véreznek picit! Tesztet csak a nem várt napján csinálj elõtte nem nagyon érdemes!

Szia! Beágyazódás peteérés után kb 1.5-2 héttel van ezt érezheted is alhasi görcsök, has szurkálás formájában vannak nõk akik ez alatt pecsételõsen véreznek picit! Tesztet csak a nem várt napján csinálj elõtte nem nagyon érdemes!
Nekem izomláz szerû fájdalom volt a hasam alján.
Én egyik terhességemnél sem éreztem meg a beágyazódást.

Ez jelenthet valamit vajon? Létezik, hogy érzem a beágyazódást vagy csak nagyon szeretném ha azt érezném? Tapasztalat valakinek?

27.-ére nem várom.

Legjobb válasz: Ha csak 27-re nem várod, korai lenne a beágyazódás. Inkább az ovud érezhetted most.

Ha csak 27-re nem várod, korai lenne a beágyazódás. Inkább az ovud érezhetted most.
A kérdező hozzászólása: Az már fél siker!:) Köszönöm
Én 25-re nem várom a hasam stabilan fájdogál néha néha a derekam is. Hát nem tudom múlt hónapban is hasonlókat éreztem. Bár igaz én már a hétvégén azt álmodtam hogy már meg is jott. Olyan rossz érzés volt. Én már most feladtam. :o((( Úgysem sikerult...... Neked drukkolok !
A kérdező hozzászólása: Tündér vagy köszönöm szépen!:) Miért adod fel, régóta próbálkoztok?
én egy napig éreztem a beágyazódást és tuti az volt mert terhes is lettem 7dpo n volt nem tudom leírni mit éreztem, d etudtam hoyg ez az:) )mondjuk én a peteérést is érzem, más azt sem:) ))
A kérdező hozzászólása: Valahogy én is így vagyok vele, mint az utolsó válaszoló! Köszönöm szépen, nemsokára kiderül!:)

Kismamik, ti éreztetek valamit a beágyazódás napjai körül?

Legjobb válasz: Én éreztem éles szurkálást az alhasamban. Ez volt a beágyazódás. Két terhességbõl mindkétszer ezt éreztem. Máskor meg sosem volt ilyen érzésem.

Én éreztem éles szurkálást az alhasamban. Ez volt a beágyazódás. Két terhességbõl mindkétszer ezt éreztem. Máskor meg sosem volt ilyen érzésem.
Én felébredtem hajnalban, hogy szúrkál a méhem, 3 napra rá pozi lett a tesztem. Nem gondolom, hogy le kellene hurrogni azokat, akik jobban érzik a saját testüket. 4 terhességem volt, mind a 4x éreztem. Van, aki érzi, van, aki nem. Aki meg csak kritizálni akar és nem segíteni még Karácsonykor is, annak gratulálok!!! 6 hetes kismama
Nem. Szerintem ez hülyeség, mégis mit lehetne érezni? Aki azt hiszi, hogy érez, az szerintem csak bemagyarázza magának.
Most komolyan: hideg-meleg rázott? És ez mástól nem lehetett? Úgy bírom ezeket az összefüggéseket. :S Nekem meg kicsit zsírosodott a hajam azon a napon, biztos, hogy a beágyazódás miatt...
Engem a hideg és meleg rázott egyszerre pár napon át, de nem betegség miatt!Ekkor már gondoltam hogy most célba jutott a legszebb, legerõsebb, legokosabb!:) Elõtte ilyen érzésem soha nem volt! 20h terhes
A kérdező hozzászólása: köszi annak, aki segitett. nekem is hasszúrkám van, enyhe görcsölés, de csak reménykedni tudok, hogy nem mensi (1 hét van még hátra)...ezért kérdeztem.
Én igenis éreztem! Az 100%, hogy nem bemagyarázás volt, mert olyan erõsek voltak a hasszurkáim, hogy a férjem megkérdezte, miért húzódok össze. Szerintem változó, hogy kinek milyen "tünetei" vannak, ez olyan dolog, hogy valaki hányós, valaki meg sem érzi a terhességet.

Szerintetek a beágyazódáskor van valami tünet, vagy azt észre sem lehet venni?

Ez azért érdekelne mert ovu.után 3 nappal rettent? migrénem volt ami eddig még soha.Lehet ez egy tünet?

Legjobb válasz: Az ovu utáni 3. nap még nem teörténik meg a beágyazódás, az a7.-10. nap körül lesz majd.

Az ovu utáni 3. nap még nem teörténik meg a beágyazódás, az a7.-10. nap körül lesz majd.
Nekem most a 7. napon volt rettenetes migrénem, szinte minden szagtól hányingerem volt. Volt egy kis véres folyásom is. Nagyon remélem, hogy beágyazódás volt! Szóval szerintem a mingrén lehet egy tünet, de ahogy az elõttem lévõ is írta, a 3. napon még nem valószínû.

Peteérés után, ha jó időben voltunk együtt, mivel segíthetem a szervezetem, hogy a beágyazódás megtörténjen? Van valami homeós és/vagy gyógynövényes tea?

Legjobb válasz: Palástfû tea ( elõsegíti a beágyazódást), e vitamin ( vastagítja nyálkahártyát, hogy be tudjon ágyazódni a petesejt)

Palástfû tea ( elõsegíti a beágyazódást), e vitamin ( vastagítja nyálkahártyát, hogy be tudjon ágyazódni a petesejt)
Bocs nem a petesejt, hanem az embrió!
Ha egészséges vagy, akkor a szervezetednek nincs szüksége "segítségre". Reménykedni kell, hogy minden rendben lesz. Amúgy szerintem amíg nincs + teszted, addig pláne nem érdemes ezzel "bajlódni". Még olyanoknál sem lehet tenni ilyenkor semmit, akiknek volt vetélésük. Amíg az orvoshoz el nem jutsz (+ teszttel), addig egyáltalán semmi teendõ ezen a téren. A természet dolga, ha nem lenne egészséges egy baba, akkor nem tapad meg. Legjobbakat!
Nekem is azt mondta anno a dokim, hogy ha minden rendben, akkor nem kell semmi. Az e-vitamin meg valóban jó, de legalább 2-3 hónap kell mire kifejti a hatását!

Lehetséges hogy baba van? A pecsételés beágyazódás lehetett? Akkor hány nap mulva mutat a teszt valamit?

14.-én kellett volna megjönnie..Hétf?n at hittem megjön mert enyhe pecsételésem volt de keddre már az sem.Tegnap teszteltem ami negativ lett.Viszont este fájt a cickom,és enyhe hasmenésem is van.Mikor teszteljek?lehet hogy kaorai volt?

Legjobb válasz: beágyazódás a teherbeesés után 7.-12. napon van tesztelni utánna egy héttel lehet tehát a teherbeeséstõl számitva 14. napon vagy max 2-3 nappal utánna. reggeli pisibõl...

beágyazódás a teherbeesés után 7.-12. napon van tesztelni utánna egy héttel lehet tehát a teherbeeséstõl számitva 14. napon vagy max 2-3 nappal utánna. reggeli pisibõl...
Nekem a pecsételés elmúlása után 4 nappal mutatott pozit (a mensim ekkor még nem maradt ki). Most 11 hetes kismama vagyok. Drukkolok!

A beágyazódás idején mindenképpen kell éreznem valamit?

A mostani hónapban éreztem meg el?ször a PÉ-met. Felpuffadt has, enyhébb hasi görcsök, kb. 3 napig. Aztán a PÉ utáni nap semmi. Szerintem jókor voltunk együtt, remélem most már összejön a kisbébi. Kb. 3 napja olyan szagokat érzek a leveg?ben, amit a párom nem. Jöv?hét hétf?n tesztelhetek, már alig várom. De félek, hogy megint csalódni fogok.

Legjobb válasz: Szerintem te görcsösenakarod, egyáltalán nem lehet érezni a beágyazódást.A terhes tünetek csak jópár hét múlva jelentkeznek ha egyáltalán jelentkeznek.Ne parázz rá az a lényeg akkor csalódni sem fogsz akkorát.

Szerintem te görcsösenakarod, egyáltalán nem lehet érezni a beágyazódást.A terhes tünetek csak jópár hét múlva jelentkeznek ha egyáltalán jelentkeznek.Ne parázz rá az a lényeg akkor csalódni sem fogsz akkorát.
Én nem éreztem semmit, de hallottam már én is olyat, hogy van aki érzi... De azok az amberek a kilökõdést is szokták érezni... Ahhoz érzékenynek kell lenni az ilyesmire...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!