Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódáskor terhesség esetén a hő (2 db)

Mi az a hő ami peteérés után normális? Beágyazódás után ill. Terhesség esetén mindig magasra kell kúsznia?

Olyan más a h?görbém mint eddig. Most totál az a trifázisos. Eddig sosem volt ilyen. De nézegettem más oldalakon ha volt beágyazódás akkor most fel kéne menjen. De nekem nem megy még olyan magasra sem mint szokott. Általában pé után felmegy 37-37,1 re. Most pé után felment 4 nap alatt 37-re, majd 36,9-36,8-36,8-36,9 és ma reggel megint 37.

Legjobb válasz: lehetséges ,hogy az vagy ,vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!

lehetséges , hogy az vagy , vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!
A beágyazódás nem függ össze a hõmérséklettel, ugyanis a pé után általában felmegy 37 köré, és ott is marad! A beágyazódás a pé után van kb. 4-6 nappal. A hõd addig fent fog maradni amíg meg nem jön, és marad is ha baba van! Kívánom, hogy sikerüljön a baba!
Szia! Én u.így vagyok.Bízzunk benne, hogy baba.

A beágyazódáskor vagy terhesség esetén a hő felmegy?

Nekem pé óta 37,0 volt a h?m tegnap felment 37,1-re ma reggel pedig 37,2 volt! Ez mit jelenthet? A mensinek még csak jöv? hét elején kell, vagyis nem kell megjönnie! Miért lehet, hogy felment a h?m?

Legjobb válasz: Nem mértem de éreztem, hogy melegebb vagyok. Ha mensiig nem esik le, akkor minden esély megvan rá. ilyenkor kicsit feljebb megy, de biztoat csak egy hét mulva fogsz tudni, addig vigyázz magadra , meg persze utána is, és remélem sikered lesz!

Nem mértem de éreztem, hogy melegebb vagyok. Ha mensiig nem esik le, akkor minden esély megvan rá. ilyenkor kicsit feljebb megy, de biztoat csak egy hét mulva fogsz tudni, addig vigyázz magadra , meg persze utána is, és remélem sikered lesz!
Nem szpkásom a hõmérõvel való rohangászás! Nem lehet, hogy megfáztál. Akkor felmegy a "hõd"! 19 hetes kismama
Szia! Beágyadózáskor is emelkedik 1-2 tizedet. Nekem tegnapelõtt történt így. Ez egy biztos válasz, mert anyósom szülésznõ, a család barátja pedig nõgyógyász. Figyelemmel kísérik minden ciklusom, mióta babát akarunk. Szorítok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!