Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódáskor terhesség esetén a (6 db)

Nem éreztem.
Én nem éreztem. Vagy csak nem figyeltem oda rá eléggé? A pozitív tesztig semmi tünetem nem volt. De tényleg semmi.
Én éreztem, de csak a másodiknál, olyan szúró szerû éles, hirtelen fájdalom volt, de elég intenzív. Épp a konyhában voltam , tettem vettem, de összerándultam és le kellett ülnöm. Na, én akkor már tudtam is, hogy mi történik. Az elsõnél semmit nem éreztem belõle.
Szia! Pont ezen agyaltam/ok ma egész nap! Arra emlékszem hogy mikor együtt voltunk másnap fájt a hasam eléggé..Azóta 2 éves a kiscsaj..Tegnap voltunk együtt a férjemmel és nem védekeztünk..Pont Pé-m volt! De ma egész nap ugyan azt a fájást érzem a hasamban mint anno...Kicsit félek...Akarunk is babát nem is...
"Tegnap voltunk együtt a férjemmel " Akkor ma kizárt, hogy a beágyazódást érezd :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és várom a többit is! Arra vagyok kíváncsi, hogy ugyanazt kell-e éreznem, mint az elsõ terhességnél? Minden tapasztalat érdekel.
Én a beágyazódásnál véreztem és görcsöltem.
Szia, mindkét beágyazódást éreztem és a másodiknál már mosolyogva mondtam a férjemnek, hogy jön a bébi.Görcsölt és szúrt a hasam, felpuffadtam és állandóan pisilnem kellett.Vérzés nekem nem volt.
Én is mind két terhességnél ugyan azt éreztem.Olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön, görcsölgetés, szúrkálás.Nekem ilyen volt...

Beágyazódási vérzés esetén kizárt a méhenkivüli terhesség?

Legjobb válasz: a méhen kivüli terhesség inkább a barnás folyás ami nagyobb mennyiség és "állandó" és a has szúrkálása, szédülés. Legalábbis barátnõmnek ez volt. A teszt ugyanúgy kimutatja a terhességet, viszont uh-n a babát nem látni. A b.v. pedig általában csak egy kevesebb pecsételõ vérzés szokott lenni, ami el is múlik.

a méhen kivüli terhesség inkább a barnás folyás ami nagyobb mennyiség és "állandó" és a has szúrkálása, szédülés. Legalábbis barátnõmnek ez volt. A teszt ugyanúgy kimutatja a terhességet, viszont uh-n a babát nem látni. A b.v. pedig általában csak egy kevesebb pecsételõ vérzés szokott lenni, ami el is múlik.
A kérdező hozzászólása: Elmúlt a barnázás 3 napig tartott. 30-án elmúlt, majd ma lett a teszt pozitív. De a derekam leszakad és nyilalgat a hasam. Akkor ez nem lehet méhenkívüli vagy ebbõl még nem lehet így megállapítani?
Még az sem biztos h beágyazódásos vérzés volt, de ha az is nem tudni a helyet ahova beágyazódott. Nekem néha van köztes vérzésem minden beágyazódás nélkül.
A kettõ nem függ össze. A m éhen kívüli és a normál terhesség is hasonlóan indul, csak sajnos nem úgy végzõdik.
Ilyenkor meg se élehet állapítani uh-on. Nekem 6. héten állapították meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, milyen tüneteid voltak???

Beágyazódás, illetve nagyon friss terhesség esetén megváltozik a folyás mennyisége?

Nekem normál esetben nagy kicsi,vagy abszulut nics,ma meg elöntött.nem darabos,fehér picit s?rübb.

Legjobb válasz: Igen megváltozhat, pont olyanra, mint amilyet leírtál! Jó várakozást! Drukkolok neked! Majd írd meg légyszi, hogy sikerült-e!

Igen megváltozhat, pont olyanra, mint amilyet leírtál! Jó várakozást! Drukkolok neked! Majd írd meg légyszi, hogy sikerült-e!
Szia olyan testápoló szeû a folyás és már elég korán jeletkezik, ilyenkor megváltozik a ph érték és ezért változik a folyás állaga és mennyisége is!Sok szerencsét kívánok és jó egézséget!
A kérdező hozzászólása: Egy nagyon halvány csíkom van ... :)
Gratulálok!!!! Halvány csík is csík!!! nekem is az elsõ még halvány volt, aztán utána beerõsödött!!! Én legszívesebben naponta teszteltem volna, de azért kibírtam, hogy 2-3 naponta, és tényleg szépen látszott, ogy erõsebb, és vastagabb a vonal! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt meg negatív....

Mi az a hő ami peteérés után normális? Beágyazódás után ill. Terhesség esetén mindig magasra kell kúsznia?

Olyan más a h?görbém mint eddig. Most totál az a trifázisos. Eddig sosem volt ilyen. De nézegettem más oldalakon ha volt beágyazódás akkor most fel kéne menjen. De nekem nem megy még olyan magasra sem mint szokott. Általában pé után felmegy 37-37,1 re. Most pé után felment 4 nap alatt 37-re, majd 36,9-36,8-36,8-36,9 és ma reggel megint 37.

Legjobb válasz: lehetséges ,hogy az vagy ,vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!

lehetséges , hogy az vagy , vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!
A beágyazódás nem függ össze a hõmérséklettel, ugyanis a pé után általában felmegy 37 köré, és ott is marad! A beágyazódás a pé után van kb. 4-6 nappal. A hõd addig fent fog maradni amíg meg nem jön, és marad is ha baba van! Kívánom, hogy sikerüljön a baba!
Szia! Én u.így vagyok.Bízzunk benne, hogy baba.

A terhesség esetén fellépő bő folyás kb. mikortól indul be? Már a beágyazódás után azonnal vagy csak később?

Legjobb válasz: szia! ez mindenkinél változó. Nálam olyan 18 hetesen jelentkezett.

szia! ez mindenkinél változó. Nálam olyan 18 hetesen jelentkezett.
Nekem elõtte egy méhszájseb miatt állandó folyásom volt, aztán mikor terhes lettem megszûnt. Úgy örültem... De a 16 hét környékétõl elég sok van, sokszor 2 tisztaságit is elhasználok 1 nap, hogy ne a nedves legyen alattam.

A beágyazódáskor vagy terhesség esetén a hő felmegy?

Nekem pé óta 37,0 volt a h?m tegnap felment 37,1-re ma reggel pedig 37,2 volt! Ez mit jelenthet? A mensinek még csak jöv? hét elején kell, vagyis nem kell megjönnie! Miért lehet, hogy felment a h?m?

Legjobb válasz: Nem mértem de éreztem, hogy melegebb vagyok. Ha mensiig nem esik le, akkor minden esély megvan rá. ilyenkor kicsit feljebb megy, de biztoat csak egy hét mulva fogsz tudni, addig vigyázz magadra , meg persze utána is, és remélem sikered lesz!

Nem mértem de éreztem, hogy melegebb vagyok. Ha mensiig nem esik le, akkor minden esély megvan rá. ilyenkor kicsit feljebb megy, de biztoat csak egy hét mulva fogsz tudni, addig vigyázz magadra , meg persze utána is, és remélem sikered lesz!
Nem szpkásom a hõmérõvel való rohangászás! Nem lehet, hogy megfáztál. Akkor felmegy a "hõd"! 19 hetes kismama
Szia! Beágyadózáskor is emelkedik 1-2 tizedet. Nekem tegnapelõtt történt így. Ez egy biztos válasz, mert anyósom szülésznõ, a család barátja pedig nõgyógyász. Figyelemmel kísérik minden ciklusom, mióta babát akarunk. Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!