Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás vérzéssel és (34 db)

Mikor jelentkezik a beágyazodási vérzés és milyen az?

Januàr 10.èn volt az utolso mensim.A 28.napra jött meg de utàna csináltam tesztet mert terhes tüneteim voltak. A Teszt negativ lett.Tegnap este viszont elkezdtem barnázni és ma is tart.De ma vagyok a ciklusom 22.napjàn.Mensinek ez tul korai ès nem is piros hanem barna.Nem èrtem az egészet,mi lehet ez? Volt valaki igy?Köszönöm a válaszotokat!

Legjobb válasz: Szia..en is igy voltam...26-28 napos mensziknel a varhato ido elott kb.6 nappal barnazas volt..de csak egy napot....le is tortem mert babat akartam es gondoltam, hogy na ebben a honapban nem sikerult.Aztan nem jott tobb semmi es ra 8 napra pozitiv lett a tesztem. Most 17 hetes vagyok. A beagyazodas nem mindenkinel jelentkezik barnazas formaban..de ha eselyt adtal a babonak akkor lehetseges az...tesztet kb egy het mulva csinalj..meg nem nagyon mutatna ki mert keves a hormonszinted.

Szia..en is igy voltam...26-28 napos mensziknel a varhato ido elott kb.6 nappal barnazas volt..de csak egy napot....le is tortem mert babat akartam es gondoltam, hogy na ebben a honapban nem sikerult.Aztan nem jott tobb semmi es ra 8 napra pozitiv lett a tesztem. Most 17 hetes vagyok. A beagyazodas nem mindenkinel jelentkezik barnazas formaban..de ha eselyt adtal a babonak akkor lehetseges az...tesztet kb egy het mulva csinalj..meg nem nagyon mutatna ki mert keves a hormonszinted.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod!Szeretnènk babàt gyogyszert sem szedek.Kivànok Neked minden jot!!Köszönöm!!
Szerintem csinálj most egy tesztet, majd 3 nap múlva megint, ha az elsõ nem mutat semmit.
Nekem még ugyan nem volt ilyen vérzésem, de úgy tudom beágyazódáskor csak pár csepp vér van, 4-5 napig tartó semmiképp. Terhes lehetsz ha nincsenek görcsid és a vérzés sem olyan intenzív mint szokott, csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl!

Mikor van a beágyazódási vérzés? Milyen színû meddig tart és ez járhat erõs görcsökkel?

Tegnap jött meg a vártnál 1nappal hamarabb.. Eléggé erõteljes és nagy mennyiség normális vöröses piros színe van és nagy Vanon görcsölök is.. Van Okom Aggodalomra?

Legjobb válasz: hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.

hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés hogy miért menstruálok..
ez menstruáció!. a beágyazódási "vérzés" igazából nem is vérzés hanem rózsaszínû folyás nagyon kicsi mennyiségbe. és ez se mindenkinél jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Rendben.. Köszönet a válaszér!

Milyen a beágyazodási vérzés? Véletlenül nem rozsaszines? és mennyi ideig tart? (többi lent)

a tesztem pozi lett pénteken, de ma "megjött", de alig van, és rozsaszines, lehet h ez nekem a beágyazodási szakasz??? de nem görcsölök 1.nap mint a mult honapban,ez nem olyan mint az eddigi mensieim!!!

Legjobb válasz: hát ha már pozitív lett a teszted,az azt jelenti,hogy már megtörtént a beágyazódás!hiszen-én legalábbis úgy tudom,-miután már beágyazódik,csak azután kezd el termelõdni a hcg,ami napról-napra több,s ez már meg is jelent a (szervezetdben)vizeletedben,ha + lett a teszted!hogy ez a vérzés mitõl van nem tudom...lehet,hogy a szervezeted "emlékszik"a mensi idejére,s ezért maszatolgatsz...hallottam már ilyenrõl!de szerintem mielõbb kérd ki a nõgyógyászod tanácsát,nehogy baj legyen...

hát ha már pozitív lett a teszted, az azt jelenti, hogy már megtörtént a beágyazódás!hiszen-én legalábbis úgy tudom, -miután már beágyazódik, csak azután kezd el termelõdni a hcg, ami napról-napra több, s ez már meg is jelent a (szervezetdben)vizeletedben, ha + lett a teszted!hogy ez a vérzés mitõl van nem tudom...lehet, hogy a szervezeted "emlékszik"a mensi idejére, s ezért maszatolgatsz...hallottam már ilyenrõl!de szerintem mielõbb kérd ki a nõgyógyászod tanácsát, nehogy baj legyen...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! sajnos csak kedden tudok menni orvoshoz, mert akkor van az én orvosom!!! remélem nem vetélés, mert nem csináltam semmi "nehéz" dolgot, nem emeltem stb....
DOKI!!!!! Lehet spontán vetélés.Nekem is ez volt.:(

Honnan tudhatom, hogy a vérzésem beágyazódási vérzés és nem a nem várt mensi előjele?

Most vagyok a 3. héten ès pici pecsètelèsem van. 36,9 a reggeli höm. Honnan tudhatom hogy ez beágyazodási vérzés ès nem e a nem várt mensi elöjele? Bàr a mensit csak a jövöhét végére várom. Illetve nem várom. Nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szerintem onnan tudod meg, ha csinálsz egy tesztet. Úgy tudom, pecsételõ vérzés elõfordulhat, a nagyobb mennyiségû friss vér rossz jel. Várjál türelemmel, össze fog jönni a baba. Szorítok!

Szerintem onnan tudod meg, ha csinálsz egy tesztet. Úgy tudom, pecsételõ vérzés elõfordulhat, a nagyobb mennyiségû friss vér rossz jel. Várjál türelemmel, össze fog jönni a baba. Szorítok!
A pecsételõ vérzés jelentjeti azt is, hogy babát vársz, vagy épp azt, hogy felszívodott a petesejt, és meg fog jönni. Menj el dokihoz!
ha tényleg csak pecsételõ, akkor lehet a beágyazódás jele.mindenképp várd meg a mensi napját és akkor tesztelj csak.válassz nagyon érzékeny tesztet, ami 10-es érzékenységû.(nekem a nemvárt mensim napján már kimutatta, hogy terhes vagyok).de ez változó mindenkinél, valakinek csak egy héttel az elmaradt mensi után mutatja ki.kitartás, szorítok neked!!!!

A beágyazódási vérzés kinek meddig tartott? és milyen volt?

Lehetséges, hogy ma reggel nekem ez beágyazódási vérzés volt ? csak éppen tollhegynyi pirosas pont látszott a papíron kétszer de semmi több, más tünetet még nem érzékeltem, csak kicsit fáradtabb vagyok mint általában.

Legjobb válasz: Szia! Ugyanez volt nekem is, majdnem élénkpiros, szinte inkább tûpöttynyi vérzés 2* egymás után a papíron! Semmi több! Ha minden igaz, kb. 4 nappal utána teszteltem (halvány) pozitívat!

Szia! Ugyanez volt nekem is, majdnem élénkpiros, szinte inkább tûpöttynyi vérzés 2* egymás után a papíron! Semmi több! Ha minden igaz, kb. 4 nappal utána teszteltem (halvány) pozitívat!

A beagyazodasi verzes, vagy pecsetelo verzes mindig kell hogy legyen? Es a tervezett menzesz elott van-kell hogy legyen pecseteles?

Legjobb válasz: Nem kell. Van akinek van, van akinek nincs. Van akinek egyszer volt, máskor meg nem. Nekem pl. mindig volt, barátnõmnek nem. ha van, akkor elõtte pár nappal, vagy a nemvárt körül. Nekem 4, és 3 nappal elõtte volt.

Nem kell. Van akinek van, van akinek nincs. Van akinek egyszer volt, máskor meg nem. Nekem pl. mindig volt, barátnõmnek nem. ha van, akkor elõtte pár nappal, vagy a nemvárt körül. Nekem 4, és 3 nappal elõtte volt.
Nem feltétlen, nekem pl nem volt!
Nekem nem volt egyik terhességemnél sem és akárhogy is nézzük, terhesség alatt a pecsételõ vérzés is rendellenes dolog. Lehet haematóma miatt és lehet hormonprobléma miatt is. Hívd fel a nõdokidat.

Beágyazódási vérzés és az ovulációs vérzés között mi a különbség?

Segítenétek nekem? Mármint a tünetében mi a különbség.

Legjobb válasz: Tulajdonképpen semmi. A beágyazódásnál talán lehet kicsit erõsebb, de mind a kettõ pecsételõ, vagy el is maradhat.

Tulajdonképpen semmi. A beágyazódásnál talán lehet kicsit erõsebb, de mind a kettõ pecsételõ, vagy el is maradhat.

Akinek a beágyazódást vérzés kíséri, az nem jelenti azt, hogy el fog menni a baba és nem tud beágyazódni?

Vagy ez természetes lehet még a beágyazódásnál ha nem jár görccsel?

Legjobb válasz: Ha pontosan beágyazódásos vérzésrõl van szó, akkor nem megy el a baba a vérzés miatt. A baj csak az, hogy azt még orvos sem meri kejelenteni, hogy te az adott pillanatban a beágyazódástól vérzel, vagy épp egy vetélés kezdetén vagy...

Ha pontosan beágyazódásos vérzésrõl van szó, akkor nem megy el a baba a vérzés miatt. A baj csak az, hogy azt még orvos sem meri kejelenteni, hogy te az adott pillanatban a beágyazódástól vérzel, vagy épp egy vetélés kezdetén vagy...
A kérdező hozzászólása: De ha tegyük fel megfogant a baba és ez a vérzés épp azt jelenti, hogy nem tud beágyazódni tehát vetélés, akkor utána megjön a valódi mensi azonnal rendes mensis görccsel és esik a hõ?? Abból tudom akkor, hogy megvolt a baba csak nem tudott megtapadni?
Így van, viszont azt ne feledd, hogy nem biztos, hogy baba van és attól vérezgetsz kicsit menses elõtt. Lehetséges baba nélkül is ilyen pecsételve megjövõ havi.
Szerintem, ha menses elõtt vagy 1-2 nappal, akkor egy nagyon érzékeny teszt már mutatna valami halványat.
A kérdező hozzászólása: Csak nekem még nem volt ilyen elõtte soha. De amúgy én a palástfû teára gyanakodom, hogy az kavar be. Amúgy ilyen a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..

A beágyazódási vérzés milyen? Lehet piros, kicsit erősebb, vagy csak barna? És kísérheti hasmenés, hangos korgások, bélmozgások?

Legjobb válasz: Általában 1 max cseppnyi pötty a fehérnemûn,tisztasági betéten és általában barna,mivel a kicsi mennyiség végett mire leér megalvad és barna lesz,semmikép nem piros..

Általában 1 max cseppnyi pötty a fehérnemûn, tisztasági betéten és általában barna, mivel a kicsi mennyiség végett mire leér megalvad és barna lesz, semmikép nem piros..
Bélmozgás s stb kizárt vagyis az 100 hogy nem annak az elõjele..:) A beágyazódás pedig az adott együttléttõl számolva 4-5.napon kezdõdik és 10 napig tart, mire befejezõdik 14 nap telik el.Ezért mutatják ki a terhességi tesztek 14 nap(2hét) elteltével az együttlét után a terhességet ha létrejött! :) A beágyazódás egyetlen jele ez, néha az együttlét utáni 5-6. napon 2-3 nyilallást érezhetõ a petefészekben, de hányinger, testi tünet mint még a gyakori pisilés, meg mellfeszülés-mellviszketés, étvágygyarapodás még kizárt, tehát nincs...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!