Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás vérzéssel (137 db)

A beágyazódás mindig vérzéssel jár (akár pecsételő) vagy végbemehet a beágyazódás vérzés nélkül is, nincs jele?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû a vérzés, a terhességek zöménél nincs semmi észrevehetõ tünet a beágyazódásnál. Ha van vérzés az sem igazán napokig tartó vérezgetés inkább csak egy kicsi "maszatolás". Két terhességem közül az elsõnél nem volt semmi, a másiknál mintha láttam volna egy pici rózsaszínt a WC papíron. (nem tulajdonítottam neki semmi jelentõséget, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.)Ráadásul számtalan ok miatt lehet ciklus közben vérezni, ezért még a jelentkezõ vérzésre sem lehet ráfogni, hogy biztos a beágyazódás miatt van.

Nem törvényszerû a vérzés, a terhességek zöménél nincs semmi észrevehetõ tünet a beágyazódásnál. Ha van vérzés az sem igazán napokig tartó vérezgetés inkább csak egy kicsi "maszatolás". Két terhességem közül az elsõnél nem volt semmi, a másiknál mintha láttam volna egy pici rózsaszínt a WC papíron. (nem tulajdonítottam neki semmi jelentõséget, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.)Ráadásul számtalan ok miatt lehet ciklus közben vérezni, ezért még a jelentkezõ vérzésre sem lehet ráfogni, hogy biztos a beágyazódás miatt van.
általában nem jár vérzéssel.
Nem törvényszerû a vérzés, nekem semmi jele nem volt. 28 hkm
Nekem nagyon halvány barna valami volt, de inkább a beágyazódás után. De olvastam, már olyat is, hogy volt, meg olyat is, hogy nem.
nekem sem volt jele. furcsa mód abban a hónapban tankönyv szerinti jelei voltak a peteérésemnek (folyás minõsége, hasszurka). elõtte sosem vettem észre ilyesmit. de vérzés nem volt semennyi.

Hány napig tart általában a beágyazódási vérzés, milyen a szine, minősége, állaga?

Legjobb válasz: Általában nemigen tapasztalható beágyazódáskor vérzés, némely nõ beszámol barnás pecsételésrõl amit a beágyazódásnak tulajdonít. Nekem három terhességembõl egynél sem jelentkezett semmiféle vérezgetés a beágyazódáskor.

Általában nemigen tapasztalható beágyazódáskor vérzés, némely nõ beszámol barnás pecsételésrõl amit a beágyazódásnak tulajdonít. Nekem három terhességembõl egynél sem jelentkezett semmiféle vérezgetés a beágyazódáskor.

A beágyazódási vérzés az vér vagy csak barna? Lehet ugyanolyan mint a vérzés vagy az már menszesz? Időben különböznek?

Legjobb válasz: A beágyazódási vérzés csak egy-két csepp szokott lenni.Semmi képpen sem menstruáció szerû.

A beágyazódási vérzés csak egy-két csepp szokott lenni.Semmi képpen sem menstruáció szerû.
Nekem 2 napig barnás, erõs folyásom volt. Nem hasonlított a menstruációra. Elõször nem is tudtam mire vélni. :)

A beágyazódási vérzés hányadik napon jelentkezik? Mivel ma volt egy csepp élénk piros vérzésem.

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt egy héttel volt barna pecsételés.Azt hittem meg fog jönni, de szerencsére utólag kiderült, hogy beágyazódás volt.

Nekem mensi elõtt egy héttel volt barna pecsételés.Azt hittem meg fog jönni, de szerencsére utólag kiderült, hogy beágyazódás volt.
Megtermékenyülés után 7-8 nappal. Nekem elég erõs alhasi és féloldalas petefészekgörcs elõzte meg, aztán jött 2 napig a barnázás. Mivel pont aznap kellett volna megjönnie, furcsálltam, hogy csak barnázgatok. Aztán megjött rendesen és 7 nap helyett 9 napig tartott. Utána csináltam tesztet, ami negatív lett, pedig már akkor is terhes voltam.

Beagyazodasos verzes utan mennyit kell varni a tesztelesig? A beagyazodasi verzes melyik szakaszan van a verzes? (eleje. Kozepe. Vege)?

A verzesem 1,5napig tartott 2.an indult. 6.an kellett volna megjonni es meg semmi...tegnap negativat teszteletem:-(:-(

Legjobb válasz: Beágyazódás után átlagosan 2-3 nappal termel annyi HCG-t a szervezet, hogy + legyen a teszt. Ez inkább valami más lehet.

Beágyazódás után átlagosan 2-3 nappal termel annyi HCG-t a szervezet, hogy + legyen a teszt. Ez inkább valami más lehet.

Mikor van a beágyazódási vérzés? Milyen színû meddig tart és ez járhat erõs görcsökkel?

Tegnap jött meg a vártnál 1nappal hamarabb.. Eléggé erõteljes és nagy mennyiség normális vöröses piros színe van és nagy Vanon görcsölök is.. Van Okom Aggodalomra?

Legjobb válasz: hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.

hmmm... beágyazódási vérzés? Az mi? Mikor azért vérzel, mert beágyazódott a magzat? A menstruáció azért van, mert leszakad a méhfalad és új nõ.
A kérdező hozzászólása: Nem az volt a kérdés hogy miért menstruálok..
ez menstruáció!. a beágyazódási "vérzés" igazából nem is vérzés hanem rózsaszínû folyás nagyon kicsi mennyiségbe. és ez se mindenkinél jelentkezik.
A kérdező hozzászólása: Rendben.. Köszönet a válaszér!

Akinek volt, annak meddig tartott a beágyazódási vérzés? Hány napig, milyen erősen?

Legjobb válasz: A beágyazódási vérzés inkább csak olyan "maszatolás" jellegû. Én az elsõ terhességemnél semmit nem vettem észre, a másodiknál láttam valami rózsaszínt a wc papíron, aminek semmi jelentõséghet nem tulajdonítottam, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.

A beágyazódási vérzés inkább csak olyan "maszatolás" jellegû. Én az elsõ terhességemnél semmit nem vettem észre, a másodiknál láttam valami rózsaszínt a wc papíron, aminek semmi jelentõséghet nem tulajdonítottam, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.
Nem velejáró a beágyazódási vérzés. Nekem semmi nem volt, egy csepp sem.
Nekem 2 egymás utáni törlésnél volt pár tûhegynyi vércsepp. Pár napra rá teszteltem pozitívat.

Milyen a beágyazodási vérzés? Véletlenül nem rozsaszines? és mennyi ideig tart? (többi lent)

a tesztem pozi lett pénteken, de ma "megjött", de alig van, és rozsaszines, lehet h ez nekem a beágyazodási szakasz??? de nem görcsölök 1.nap mint a mult honapban,ez nem olyan mint az eddigi mensieim!!!

Legjobb válasz: hát ha már pozitív lett a teszted,az azt jelenti,hogy már megtörtént a beágyazódás!hiszen-én legalábbis úgy tudom,-miután már beágyazódik,csak azután kezd el termelõdni a hcg,ami napról-napra több,s ez már meg is jelent a (szervezetdben)vizeletedben,ha + lett a teszted!hogy ez a vérzés mitõl van nem tudom...lehet,hogy a szervezeted "emlékszik"a mensi idejére,s ezért maszatolgatsz...hallottam már ilyenrõl!de szerintem mielõbb kérd ki a nõgyógyászod tanácsát,nehogy baj legyen...

hát ha már pozitív lett a teszted, az azt jelenti, hogy már megtörtént a beágyazódás!hiszen-én legalábbis úgy tudom, -miután már beágyazódik, csak azután kezd el termelõdni a hcg, ami napról-napra több, s ez már meg is jelent a (szervezetdben)vizeletedben, ha + lett a teszted!hogy ez a vérzés mitõl van nem tudom...lehet, hogy a szervezeted "emlékszik"a mensi idejére, s ezért maszatolgatsz...hallottam már ilyenrõl!de szerintem mielõbb kérd ki a nõgyógyászod tanácsát, nehogy baj legyen...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!! sajnos csak kedden tudok menni orvoshoz, mert akkor van az én orvosom!!! remélem nem vetélés, mert nem csináltam semmi "nehéz" dolgot, nem emeltem stb....
DOKI!!!!! Lehet spontán vetélés.Nekem is ez volt.:(

A beágyazodási vérzés után mennyivel érdemes tesztelni?

Ma voltpár csepp vér a wc papiron,de a betéten semmi!A nem várt már 13napja késik.Ez ugye lehet a beágyazodás jele?És ha igen mikor teszteljek?

Legjobb válasz: ha már 13 napja késik akkor h lenne most a beágyazódás??nem értelek?ha már ennyi ideje késik és baba miatt akkor már rég be van ágyazódva.

ha már 13 napja késik akkor h lenne most a beágyazódás??nem értelek?ha már ennyi ideje késik és baba miatt akkor már rég be van ágyazódva.
MOST!!!!!!
hogy látszódik 2.csík ha nincs elszinezõdve?Ezt nem vágom:-(
A kérdező hozzászólása: Na most megint nem tudom.Nem birtam bele törödni a negativba csináltam délután még egy tesztet, ezen már látszodot a második csik, csak nem szinezödött el.Na most ilyenkor???(2-án megyek dokihoz)
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is igy látom:((Jövö héten megyek dokihoz talán utána okosabb leszek.
Szerintem nem vagy terhes. Ilyenkor már bármelyik teszt bármelyik vizeletbõl kimutatná. Menj dokihoz. Nagyon sajnálom. Szia.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de negativ.:((((X-epilel és nem reggeli vizelteböl, hanem délelöttiböl.Ez számitszerintetek van még esélyem hogy terhes vagyok??
Drukkolok! Írj holnap!!!
A kérdező hozzászólása: Valószinüleg késöi peteérésem lehetett, mert mult héten még negativ volt a tesztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Sajnos csak holnap tudok tesztet venni, de addig megöl a kiváncsiság.:) ))Majd meg irom mi lett.:)
Ja, és majd írd meg.:-)
Ilyenkor már tutira kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Hát a helye látszodot.Fehér bemélyedés, amit a délelötti teszten nem láttam.Ugyan olyan tesztet használtam.

A beágyazódási vérzés tarthat 1 hétig?

kevesebb mint a menzi,de azért pár foltnál több

Legjobb válasz: Én úgy hallottam hogy csak néhány nap és akkor sem rendes vérzés van hanem pl.barnázgatás.

Én úgy hallottam hogy csak néhány nap és akkor sem rendes vérzés van hanem pl.barnázgatás.
Szia! Nem elszomoritani szeretnélek , de a "beágyazódásos" vérzés max. 2-3 nap.Pár csepp vagy folt.Van , akinél nem is jelentkezik, ez változó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!