Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás szurkáláson és az (3 db)

igen járhat:-) Sok sikert!!

Lehet a beágyazódás jele az erős alhasi fájdalom, és szurkálás?

21-e körül volt pé-m és most már vagy 2 napja nagyon fáj a hasam alja, és szurkál is. De tényleg nagyon fáj, mintha jó er?s menstruációs fájdalom lenne. Ezen kívül tojásfehérje szer? váladékozás van (mint pé-kor), olyan mintha érzékenyebb lenne a mellem is de csak zuhanyzáskor vettem észre. Amúgy 4-én kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Szia, a "szurkálás" nálam a terhesség elsõ jele volt, én is ezt éreztem még mielõtt a teszt is kimutatta volna. Csinálj egy tesztet, és addig is vigyázz magadra.

Szia, a "szurkálás" nálam a terhesség elsõ jele volt, én is ezt éreztem még mielõtt a teszt is kimutatta volna. Csinálj egy tesztet, és addig is vigyázz magadra.
A beágyazódást kísérheti hasogató alhasi fájdalom, így van. A kísérõ tüneteid pedig nagyon-nagyon reménytkeltõek a sikeres teherbeesésre, így én szívbõl gratulálok!!!

Beágyazódás után megszűnik az alhasi szúrkálás, és a mindjárt megjön érzés?

Két hete késik, és ebb?l kb már egy hete nem érzem a szúrkálást. Helyette viszont nagyon érzékenyek lettek a mellbimbóim. A tesztem (gabriel) eddig negatív, igaz, hogy mikor csináltam még csak 5 napot késett. Jövö héten megyek dokihoz, de kíváncsi lennék, hogy a szúrka beágyazódás volt-e.

Legjobb válasz: Ciszta is lehet, annak is ugyanazok a tünetei vannak mint a terhességnek! De remélem, hogy babás vagy a negatív teszt ellenére! Én helyedben csinálnék még1 tesztet!

Ciszta is lehet, annak is ugyanazok a tünetei vannak mint a terhességnek! De remélem, hogy babás vagy a negatív teszt ellenére! Én helyedben csinálnék még1 tesztet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!