Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás szurkáláson (28 db)

Van valami különbség a mensi előtti szurkálás és a beágyazódási szurkálás között?

Legjobb válasz: Szóval akinek volt beágyazódásnál valamilyen szurkálós érzése, az ugyanolyan volt mint a mensi elõtti szurkálások???

A kérdező hozzászólása: Szóval akinek volt beágyazódásnál valamilyen szurkálós érzése, az ugyanolyan volt mint a mensi elõtti szurkálások???

A beágyazódást mindenki megérzi? Törvényszerű, hogy petefészek szúrkálással jár? Előfordulhat, hogy valaki nem veszi észre?

Legjobb válasz: En nem vettem eszre, pedig lestem minden rezduleset a testemnek, mert nagyon tervezett baba volt, tudtam, mikor ovulaltam, mikor voltunk egyutt, azt is, h kb. mikor lehet a beagyazodas, de bizony nem ereztem semmit sem. Nem tudom, meg lehet-e erezni. En csak az ovulaciot ereztem meg, petefeszek-szurkalassal. Beagyazodaskor nem is volt semmi barnazasom, meg semmi ilyen "jel".

En nem vettem eszre, pedig lestem minden rezduleset a testemnek, mert nagyon tervezett baba volt, tudtam, mikor ovulaltam, mikor voltunk egyutt, azt is, h kb. mikor lehet a beagyazodas, de bizony nem ereztem semmit sem. Nem tudom, meg lehet-e erezni. En csak az ovulaciot ereztem meg, petefeszek-szurkalassal. Beagyazodaskor nem is volt semmi barnazasom, meg semmi ilyen "jel".
Én megéreztem valamit a peteérés utána 5 naptól egy-két napig mensis fájdalmam volt.
Szerintem a legtöbb nõ ezt nem veszi észre pl. én sem!
Van akinek van beágyazódási vérzése olyankor.
Én sem éreztem meg.
En sem ereztem meg. Mondjuk azt sem ertem, hogy a beagyazodasi verzes hogy a csudaba lehet. Egy par sejtbol allo blasztocita kemiai anyagokat kibocsatva szepen belesupped a mehfalba, ez oke, keletkezhet mikroverzes, de hogy jut ki az a cseppnek millioszor kevesebb verecske a fehernemuig ugy, hogy nyoma is maradjon?! Ez nem csak varosi legenda? Vagy vmi mas magyarazata lehet?
a beágyazódást szerintem nem lehet érezni!ha lehetne senki sem venne terhességi tesztet!!!viszont a peteérés ha nyomásérzéssel, derékfájással, mindjárt megjön érzéssel jár(bár ez is mindenkinél mást produkál)akkor azt igen.

Peteérés után az ötödik napon érezhetek has szúrkálást? Ez lenne a beágyazódás? Lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem beágyazódásnak még nagyon korai lenne. Biztosra tudod, hogy mikor volt peteérés?

Szerintem beágyazódásnak még nagyon korai lenne. Biztosra tudod, hogy mikor volt peteérés?
A kérdező hozzászólása: Igen, vasárnap délután voltunk együtt és este éreztem is a peteérést. Ezt az orvos is megerõsítette.
Szia! Hát, képzeld, én is nagyon hasonló cipõben járok. Én ma voltam az 5. napon (18-án volt az ovum, és nekem is biztos, hogy akkor volt), és ma egy nagyonkicsi rózsaszínes foltot találtam a bugyimban. Nekem is nagyon korainak tûnik beágyazódásnak, de nem vagyok felfázva, és nincs fertõzésem... Szóval én is reménykedem... Hajrá Neked is, írj majd, hogy mi lett!
baba lett belõle nektek?
3-as vagyok, nekem baba lett belõle, ma vagyok 16+4, minden rendben van. És Neked, kérdezõ?
igen az :) Nõ a méhed :)
A kérdező hozzászólása: Komoly???most làtnod kéne az örömtàncom:) )))))
Komolyan :) Teszteltél már ?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem ez még csak a 8.nap, szombaton megprobàlkozom egy tesztel:) vagy szerinted hamarabb is tesztelhetek?
Utolsó menszesz mikor volt? Mikor voltatok együtt a pároddal ? Onnantól 6 hét és utána teszt .

Lehet a beágyazódás jele az erős alhasi fájdalom, és szurkálás?

21-e körül volt pé-m és most már vagy 2 napja nagyon fáj a hasam alja, és szurkál is. De tényleg nagyon fáj, mintha jó er?s menstruációs fájdalom lenne. Ezen kívül tojásfehérje szer? váladékozás van (mint pé-kor), olyan mintha érzékenyebb lenne a mellem is de csak zuhanyzáskor vettem észre. Amúgy 4-én kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Szia, a "szurkálás" nálam a terhesség elsõ jele volt, én is ezt éreztem még mielõtt a teszt is kimutatta volna. Csinálj egy tesztet, és addig is vigyázz magadra.

Szia, a "szurkálás" nálam a terhesség elsõ jele volt, én is ezt éreztem még mielõtt a teszt is kimutatta volna. Csinálj egy tesztet, és addig is vigyázz magadra.
A beágyazódást kísérheti hasogató alhasi fájdalom, így van. A kísérõ tüneteid pedig nagyon-nagyon reménytkeltõek a sikeres teherbeesésre, így én szívbõl gratulálok!!!

4 nappal az együttlét után érezhető has szurkálás, ez lehet a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nem. A beágyazódás az ovuláció után 7-12 nappal történik. (Persze az kérdés, hogy mikor volt egyáltalán peteérésed.)

Nem. A beágyazódás az ovuláció után 7-12 nappal történik. (Persze az kérdés, hogy mikor volt egyáltalán peteérésed.)
Ja, az lemaradt, hogy akár lehet, csak nem a 4 nappal ezelõtti aktusból, hanem egy korábbiból, már ha volt...
nem...4 nappal még nincs ilyen tünet...
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem, elõtte védekeztünk ez az egy alkalom volt anélkül.
Simán lehetsz terhes, akkor is ha csak egyszeri alkalom volt.Kérdés az hogy a 2 menstruáció között mikor volt az aktus.Két hét mulva kb.biztosat mutat a teszt.
Szerintem inkább tüszõrepedés lehetett. Az a valószínûbb. Beágyazódás nekem a 8-dik naptól kezdõdött (enyhe pecsételéssel)

Pici szúrkálások a köldök körül, utalhat beágyazódásra vagy arra, hogy sikeres volt a beágyazódás, és nő a méh?

Több hónapja próbálkozunk babával, eddig sajnos nem volt peteérésem, de ebben a hónapban volt, és nagyon reménykedünk, hogy sikerült végre a baba. Jelenleg 5DPO-nál vagyok.

Legjobb válasz: Én drukkolok!! Jó jelek :o)

Én drukkolok!! Jó jelek :o)
Szia! Mi is ilyen problémával küzdünk, h. még nem jött össze a kis babóca.Honnan tudtad h. nem volt peteérésed?Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Igen, dokihoz jártam. :)
Szia! Én is éreztem szurkálásokat a peteérése után kb 8 nappal és ma reggel teszteltem pozitívat! Szóval lehet!!! Szorítok! :)

A doki szerint folyamatban van a beágyazódás. Ha elmúltak a kis apró, görcseim, szurkálásaim beágyazódott a baba? Hétfőre lesz pos. Tesztem?

Legjobb válasz: Vagy igen, vagy nem. Nem tudom, a dokig honnan veszi, hogy most ágyazódsz be. Ezt még a medõséggel, terméketlenséggel foglalkozó kilnikák szakorvosai sem látják a hiper-szuper ultrahangjukon sem. A szurkálásról csak akkor mondhatod, hogy beágyazódás, ha egy hét múlva pozitívat tesztelsz. Azt viszont nincs az az ember, aki meg tudja neked mondani, hogy pozitívat fogsz-e tesztelni, vagy sem. Most még nem lehet ilyet állítani. Ne haragudj, de elég felelõtlenül ígérgetett neked az az orvos - vagy te értetted félre õt.

Vagy igen, vagy nem. Nem tudom, a dokig honnan veszi, hogy most ágyazódsz be. Ezt még a medõséggel, terméketlenséggel foglalkozó kilnikák szakorvosai sem látják a hiper-szuper ultrahangjukon sem. A szurkálásról csak akkor mondhatod, hogy beágyazódás, ha egy hét múlva pozitívat tesztelsz. Azt viszont nincs az az ember, aki meg tudja neked mondani, hogy pozitívat fogsz-e tesztelni, vagy sem. Most még nem lehet ilyet állítani. Ne haragudj, de elég felelõtlenül ígérgetett neked az az orvos - vagy te értetted félre õt.
dehogy van! :)
Nekem nem volt, mégis babát várok.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) !
Egyik gyereknél sem volt
Nálam egyik alkalommal sem volt vérzés. Has szurka Ketteskénél volt pár napig, de inkább "csikizés" volt.
Két kisfiam van, egyiknél sem tapasztaltam semmi ilyesmit, az elsõ jel az volt hogy nem jött meg, amikor kellett volna.
Én viszont éreztem!!! Erõsen szurkált egész nap a hasam, pláne hirtelen mozdulatokkor. Emellett görcsöltem, azt hittem hamarabb megjön pár nappal, pláne, hogy volt egy kis rózsaszínes folyásom. Akkor még nem is gyanakodtam. 1 héttel késõbb pozitívat teszteltem, akkor már tudtam, hogy ezek szerint azt éreztem akkor. :-)
A teljes beágyazódás befelyezõdik a 12-14 napra. De hasszurka késöbb is lehet és szokott is lenni a kismamáknál ahogy nõ a méhed húzódnak a szalagok stb.
A 9-10 napon volt mindjárt megjön érzésem, enyhe görcsök.
szia! Lett belõle baba?
A pisilés szerintem nem, a mellfeszülés lehet menszi elõjel is, a szúrkálás lehet jele a beágyazódásnak...
Ugyanigyvagyok énis csak nekem néha görcsöl is a hasam, már nagyon szeretnénk kisbabát négy éve, félek , hogy megint csalodnom kell
A kérdező hozzászólása: Nekem ez lenne a 3. és nagyon vágyom rá. Sose add fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!