Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás mindenképpen kell éreznem (2 db)

A beágyazódás idején mindenképpen kell éreznem valamit?

A mostani hónapban éreztem meg el?ször a PÉ-met. Felpuffadt has, enyhébb hasi görcsök, kb. 3 napig. Aztán a PÉ utáni nap semmi. Szerintem jókor voltunk együtt, remélem most már összejön a kisbébi. Kb. 3 napja olyan szagokat érzek a leveg?ben, amit a párom nem. Jöv?hét hétf?n tesztelhetek, már alig várom. De félek, hogy megint csalódni fogok.

Legjobb válasz: Szerintem te görcsösenakarod, egyáltalán nem lehet érezni a beágyazódást.A terhes tünetek csak jópár hét múlva jelentkeznek ha egyáltalán jelentkeznek.Ne parázz rá az a lényeg akkor csalódni sem fogsz akkorát.

Szerintem te görcsösenakarod, egyáltalán nem lehet érezni a beágyazódást.A terhes tünetek csak jópár hét múlva jelentkeznek ha egyáltalán jelentkeznek.Ne parázz rá az a lényeg akkor csalódni sem fogsz akkorát.
Én nem éreztem semmit, de hallottam már én is olyat, hogy van aki érzi... De azok az amberek a kilökõdést is szokták érezni... Ahhoz érzékenynek kell lenni az ilyesmire...

A beágyazódást érezni kell? Mindenképpen kisvérzéssel jár?

Nekem nem volt semmi sem.hétvégére nem várom.Tünetek:hasszúrke kicsit.meg fájnak a melleim,meg sztem nagyobbak lettek.

Legjobb válasz: Nem éreztem, nem volt kis vérzés sem.

Nem éreztem, nem volt kis vérzés sem.
Nekem végig meg akart jönni érzés volt, de nem barnáztam. 5 hetes km.
én sem várom hétvégére.nekem volt tegnap kis barnázás.
1. vok. Igen, lassan 1 éves lesz :) drukk!
Én se éreztem semmit.
Szorítok neked! Nekem már van kettõ. (2. voltam)
Nálam sem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.és hogy szorítotok nekem. kicsit izgulok, de nagyon szeretnénk babát. ha nem jön meg kedd körül tesztelek.:)
Nekem sem volt verzesem es nem ereztem semmit. 5+5 hetes kismama
Jaj elfelejtettem elõzõ vagyok nagyon szoritok neked majd ird meg mi lett megy a drukk!! Nekem sem volt semmi bajom csak a cicibimbó fájt..meg éreztem hogy baba van hülyeség de tudatalatt tudtam..:-)
Szia én sem barnáztam nem véreztem ....de sosem szoktam. 6 hetes 1 napos km.
Nekem volt vérfolt, a beágyazodásnál
Én se várom hétvégére, remélem nem is lesz semmi! De egyenlõre tünetem nincs semmi, a fejem szokott fájni, sokszor van hányingerem, a melleim megnõttek, és rengeteget eszek. Majd kiderül mi lesz, bár én nem hinném hogy sikerült:-(( De azért neked drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor megnyugodatm. remélem pozi lesz ! nektek baba lett?
Szia! Ugye baba volt? Remélem! Puszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!