Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás lehetek, de (6 db)

Ha van egy kis folyás attól még lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Lehet ez még csak a beágyazódás?

Ma már fájt a fejem a melleim is érzékenyek,a hasam is szurkál néha,a ciklus.hu szerint 5-én volt ovum.Várjak még vagy holnap teszteljek,de csak 25 érz.van itthon az már kimutatná?

Legjobb válasz: Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)

Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)
A kérdező hozzászólása: mensi még nincs csak negatív teszt
Csak negatív lett a teszt, vagy meg is jött? Mert ha csak nega teszted van, de mensid még nincs, akkor van remény!! 2. válaszadó voltam.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de negatív:( majd a következõ hónap remélem sikerül
Nekem két napja késik, rengeteg pozi tesztem van és nekem bõ vizes folyásom van! Én is megijedtem, de többen írták, hogy nekik is volt, ez normális, így védekezik a szervezet a fertõzések ellen! Nekem egyébként nemvárt elõtt 5 nappal 25-ös teszt már halványan kimutatta! Sok sikert!
Na, megcsináltad a tesztet??
Igen lehetsz terhes!! Nekem is volt folyásom, fájt a mellem, meg a fejem és most 33+3 km vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de szerintetek lehetek terhes ezekkel a tünetekkel
Késés után most már nyugodtan tesztelhetsz, kimutatja (hacsak nem késõbb volt peteérésed). Drukkolok, majd írd meg a fejleményeket!
Amit a 25-ös terhességi tesztekrõl tudni kell: már a megtermékenyítés utáni leghamarabb 10-14. napon képesek kimutatni a terhességet. Már a várható elmaradt mensi napján, reggeli vizeletbõl is kimutatja- nem ritka azonban, hogy délután végzett teszt is halvány pozitívat mutat. Holnap reggeli elsõ vizeletbõl nyugodtan megcsinálhatod a tesztet! Nekem legutóbb a nemvárt elõtt 1 nappal, reggeli elsõbõl kimutatta a 25-ös Gabriel. Sok sikert! Üdv: 2 gyermekes, 19 h.km.
Szia! Mi újság?

2 napig olyan érzésem volt mintha feszitették volna szét a méhem, és nyomás is volt benne nagy. Lehetek terhes? Vagy a beágyazódás jele, elvileg most lennék az aktustól számitva a 10 napon. De lehet h már ez késöbbi terhesség?

méh,feszülés,feszités,nyomás,lufi,terhes,terhesség,baba,mama,beágyazódás,aktus,mensi,teherbe esés

Legjobb válasz: En ugy ereztem, mintha jonne meg a menszeszem , de kozben a terhesseg jele volt, 3, 4 nap mulva vegyel 1 tesztet, addig turelem!

En ugy ereztem, mintha jonne meg a menszeszem , de kozben a terhesseg jele volt, 3, 4 nap mulva vegyel 1 tesztet, addig turelem!
Én is ilyen voltam. Minden tünetre ugrottam és nem lettem terhes. Aztán egyik hónapban már 3 hetet késett mikor feleszméltem, hogy hoppá!! Na akkor lettem terhes... Hidd el, nem érzel semmit az elején. Majd ha a hormonok beindulnak!
A kérdező hozzászólása: köszii csajok :)
Szerintem csinálj most egy tesztet, majd 3 nap múlva megint, ha az elsõ nem mutat semmit.
Nekem még ugyan nem volt ilyen vérzésem, de úgy tudom beágyazódáskor csak pár csepp vér van, 4-5 napig tartó semmiképp. Terhes lehetsz ha nincsenek görcsid és a vérzés sem olyan intenzív mint szokott, csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl!

A beágyazódás szakaszában lehetek, de elkezdtem vérezni. Ez azt jelenti, hogy nem sikerült?

Az ultrahang kimutatta, hogy a baágyazódás folyamatában lehetek, tehát még korai, várni kell. 1 hónap múlva kell csak visszamennem, de ma elkezdtem vérezni. Félek nem sikerült, pedig már régóta próbálkozunk. A fagantatás 14. napján lehetek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nyugalom! Ha a baba jönni akar, akkor jönni is fog. Ne aggodj ezen. Ne terheld magad fizikailag. Ne gondolkozz butaságokon. Sok sikert!:)

Nyugalom! Ha a baba jönni akar, akkor jönni is fog. Ne aggodj ezen. Ne terheld magad fizikailag. Ne gondolkozz butaságokon. Sok sikert!:)
Sajons ez valószínüleg vetélés, menj vissza a orvoshoz, ne várd ki az egy hónapot, hátha tud valamit mondani.
Én 11 hetes vagyok és amikor a beágyazódás volt, nekem is volt barnás folyásom. Azt gondoltam, hogy sajnos 2-szor is elvetéltem. Hívtam a dokit mondta, hogy nyugodjak meg és két hét múlva csináljak terhes tesztet. Na az két csíkos volt, úgyhogy nyugi, nem bizztos, hogy baj van. Drukkolok neked!

2 hete (peteérésem előtt 2 nappal) voltam együtt a párommal, de neem élvezett el. Lehetek terhes? Vagy miért van ez a szurkáló érzés? Talán a beágyazódás jele?

1-2 napja folyton szúrkáló vagy fájó érzést érzek a méhem körül.A mensimnek csak jöv?héten kéne megjönnie.

Legjobb válasz: igen

igen
igen lehetsz terhes mert a férfinak van elõváladéka is
A kérdező hozzászólása: Léccí válaszoljatok minnél többen!!!Fontos!!!
A kérdező hozzászólása: minden választ köszönöm!!!
van rá esély.de mérd meg a hõdet.
A kérdező hozzászólása: ja és a hõm:37 az átlagos 36, 6-7 helyett.
Igen, mivel ahogy elõttem is írták elõváladékban is vannak már hímirvarsejtek, ráadásul 2-3 napig eléldegélnek, tehát pont aktuális idõpont volt nekik. Nekem olyan érzésem volt mintha belülrõl kis fogóval csipkednének, meg szúrkálnának, na akkor volt az "ágyazás". Sok sikert és legyen úgy ahogy szeretnéd!

Holnap kellene megjönnie, tegnap este nagyon görcsölt a hasam. De a teszt negatív lett amit csináltam a hQm reggel 36.9 volt lehetek babás? A tegnap esti fájdalom lehetett beágyazódás?

Legjobb válasz: A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.

A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.
Szerintem inkább mensis fájdalom volt, de azért minden lehetséges.
A beágyazódásnak már meg kellett történnie. Várjatok lányok a teszttel, amíg elmarad a mensi!! Felesleges elõbb, mert adhat téves infot. holnapután tesztelj!
Beágyazódás semmi képp, hisz az a megtermékenyülés utáni 7-12. napon következik be. Lehet mensis fájdalom, vagy pedig utalhat terhességre, hogy nõ a méhed. Én 6 hetes vagyok, és bizony rendszeresen vannak kisebb görcseim, és ez normális, átalakul a méhed. Nekem a mensi elõtt 2 nappal halványan, de poz. lett a teszt. Várd meg, hogy megjön-e.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!