Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás lehet érezni (36 db)

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig. most 22 hetesek vagyunk
Az normális, ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim, émelygek, és mindjárt megjön érzésem van?
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlõ vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerû lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi elõtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a krémszerû folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?

A beágyazódást lehet érezni? Ha igen milyen "tünetei" vannak?

08.09.20-21-én volt a peteérésem, együtt is voltunk a párommal (nagyon várjuk már a babát) és a napokban kell lennie a beágyazódásnak. Tegnap óta vannak alhasi fájdalmaim. Nem egész nap, csak alkalmanként.

Legjobb válasz: Egyén fuggo.Van akinek van egy pici vérzés.

Egyén fuggo.Van akinek van egy pici vérzés.
Szerintem nem lehet érezni.
Nekem is ugyanúgy volt a pé-m, (20-21) és nekem tegnap óta szúródik a hasam alja, és sûrûn pisilek. De semmi egyéb tünet. olvastam, van akinek már a melle érzékeny ilyenkor. Mi is nagyon szeretnénk a babát, okt. 4-én lesz a midnent eldöntõ nap. Drukkolok neked is.
Szia. Most visszagondolva én olyan nagyon fáradt voltam, hogy remegett a lábam a buszon és alig bírtam állni! De mindenkinél más!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat! A 3. válaszolónak: Én is drukkolok Nektek... már nagyon türelmetlen vagyok, olyan lassan telnek ilyenkor a napok:-) Nagyon bízom benne, hogy ezek már "azok" a jelek mindkettõnknél:-) Kérlek írjál majd!
3. válaszoló vagyok: Még mindig semmi biztató jel. a hasam sem szúrkál annyira mint tegnap, meg azelõtt. mások már iylenkor bõven éreznek tüneteket. De türelmetlen és ideges is voltam az elmúlt napokban munkám miatt, ez nem tesz jót, tudom, remélem babás vagyok, nem akarok csalódni jövõhét szombaton. Írj veled mi van.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. válaszoló:-) Szerintem ne aggódjál, hogy még semmit nem érzel, majd jövõhét végén akkor már éreznünk kell:-) Kitartást a munkahelyen és írjál a fejleményekrõl:-)
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. válaszoló! Ahogy ígértem írok a fejleményekrõl. Legnagyobb boldogságomra pozitiv lett a tesztem, kismama vagyok:-)))) nagyon boldog vagyok, de alig akarom elhinni. Bár sajnos tiszta nátha vagyok, és köhögök is, ez persze aggaszt, de igyekszem pihenni:-) Remélem a babavárás tekintetében Te is hasonló jókat írsz:-)

A beágyazódást lehet érezni?

Legjobb válasz: Igen, van aki megérzi. Van aki ovuláció után 4-5 nappal már mensis érzésrõl beszél. Én is így voltam anno.

Igen, van aki megérzi. Van aki ovuláció után 4-5 nappal már mensis érzésrõl beszél. Én is így voltam anno.
Magát a beágyazódást nem lehet érezni, amit érezhetsz az émelygés, hányinger, hányás, kis szurkálás és enyhe, rövid ideig tartó fájdalom a pocikádban. Viszont sokkal jobban beágyazódik az embrió azoknál a nõknél, akik rosszul vannak és így kisebb az esélye a vetélésnek.
Magát a beágyazódást nem lehet érezni. Késõbb is csak azt, ahogy nõ a méhed, és ezért enyhe fájdalmat érezhetsz.
Szerintem a vetélés esélyének és a beágyazódás mértékének semmi köze a rosszullétnek!
A második válaszolótól kérdezem, hogy mi most próbálkozunk és eddig nem éreztem ilyet: hányingerem van szinte egész nap, és úgy érzem állandóan éhes vagyok, de amikor eszem, akkor meg hányingerem lesz. Ez már vagy 2-3 napja van. Ja és a cigi füsttõl is rosszul tudok lenni. Akkor most lehet sikerült a baba?

Milyen pontosan az a szurkálás, amit a beágyazódáskor lehet érezni?

Arra gondolok, hogy a has aljánál össze -vissza és sokáig aprókat szúr ( akár több napig) vagy csak egy pontban, rövid ideig, de akkor nagyon intenzíven.

Legjobb válasz: Nekem ugyanolyan volt mint a mensis gorcsolgetes. Csak annyibol tudtam, hogy s nemvart elott 8 nappal kezdodott. Es a teszt nemvart elott 4 nappal pozi is lett. :)

Nekem ugyanolyan volt mint a mensis gorcsolgetes. Csak annyibol tudtam, hogy s nemvart elott 8 nappal kezdodott. Es a teszt nemvart elott 4 nappal pozi is lett. :)
Erre nincs szabály. Valakinél így, valakinél úgy jelentkezik, vagy egyáltalán nincs semmi jele.
és az aktus után mennyi idõvel lehet érezni?
Elsõ vagyok. Nekem aktus után 5-6 nappal kezdõdött a görcsölgetés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Majd kiderül. Aktus után 1 héttel éreztem egy pontban nagyon éles kis szurkálásokat. Ilyen elõtte sosem volt. Most stimulálás nélküli hónapban vagyok és ezért figyeltem fel rá.

Tegnap voltam a pé után 7 nappal és nagyon szurkált, nyilalgatott a hasam egész délután és este is. Lehet a beágyazódás így érezni?

Volt valakinek ilyen tapasztalata?Msot nem tudom, hogy amiatt e, de 2 tizeddel alacsonyabb is volt a h?m tegnap reggel és megint visszament 36,9 ma reggel.

Legjobb válasz: ja és másik kérdésem: peteérésés a tüszõrepedés közt tényleg eltelik néhány nap???

A kérdező hozzászólása: ja és másik kérdésem: peteérésés a tüszõrepedés közt tényleg eltelik néhány nap???

Lehet érezni a beágyazódást?

Párommal 4-én voltunk együtt, peteérésem is van. Azóta elég furcsán érzem magam, leginkább a hasambanérzem, szúr, állandó remegés van benne, stb.

Legjobb válasz: Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!

Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!
Szia!Én egyik terhességemnél se éreztem.Lehet más érzi.
Én a pé utáni 7. napon erõs görcsöket éreztem. Ténleg elég erõsek voltak. Mit kiderült akkor volt a beágyazódás. DE! Én nagyon figyeltem minden tünetre. Van akinél elõfordul beágyazódásos vérzés. A legtöbb embernél viszont semmi sincs. ;)
Szia! Igen én is éreztem a beágyazódást:-) A peteérés után a következõ nem vártig enyhe alhasi fájdalom, szúrkálás. Drukkolok:-)
Én is éreztem ilyesmit anno pár nappal a szeretkezés után, de tudom, hogy az nem lehetett a beágyazódás, mert az fogantatás után 6. naptól kezdõdik. Viszont azt el tudom képzelni, hogy egybõl hormonbeli változások indulnak és azért vagy (és voltam) érzékenyebb. Amúgy akkor babás lettem.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy azóta teljesen gyengének érzem magam, remeg mindenem, mint a kocsonya, és nem tudom ezt mire vélni.
Ha ilyen rosszul vagy miért nem mész orvoshoz?
nekem most lett pozit a tesztem es mult hétenn kicsi rózaszines folyáson volt meg pici csepp barnás piros pöty!másnap már kezdett is fájni a mellem!

Lehet érezni, hogy megtörtént a beágyazódás?

Legjobb válasz: Azt hogy most pontosan mikor ágyazódott be a petesejt, azt szerintem nem lehet érezni. Még a nõgyógyász sem tudja pontosan megmondani, hogy melyik nap estél teherbe, csak megközelítõleg. Kivétel persze a lombik program. Ott nagy valószínûséggel ezt nyomon kísérik. Ha beágyazódott, utána lehet érezni a terhesség jeleit (hányinger, aluszékonyság, szédülés, kívánósság, mellérzékenység, stb) De ezeket is csak kis idõ eltelte után.

Azt hogy most pontosan mikor ágyazódott be a petesejt, azt szerintem nem lehet érezni. Még a nõgyógyász sem tudja pontosan megmondani, hogy melyik nap estél teherbe, csak megközelítõleg. Kivétel persze a lombik program. Ott nagy valószínûséggel ezt nyomon kísérik. Ha beágyazódott, utána lehet érezni a terhesség jeleit (hányinger, aluszékonyság, szédülés, kívánósság, mellérzékenység, stb) De ezeket is csak kis idõ eltelte után.

Felfáztam, vagy beágyazódás? Lehet egyáltalán érezni a beágyazódást?

Hétvégén volt pé-m. Nagyon sok átlátszó, nyálkás folyásom volt szombat, vasárnap, és szurkált mindkét petefészkem. Mi pénteken voltunk együtt. Azóta fáj a mellem, egyre er?sebben, néha nyilal a mellbimbómba, és ég, viszket a felszine. De ez még nem is fura, inkább az, hogy olyan, mintha folyamatosan érezném a méhemet, mintha nem férne el, és feszítene. Néha piciket szurkál bele, föleg középtájt, és a derekam is fájdogál. Rengeteget pisilek, nem csíp, nem szúr, viszont olyankor még jobban érzem a méhemet. Ha azt érzem. Van hasonló tapasztalatok? Voltam már felfázva, petefészek gyulladásom is volt, de az sokkal jobban fájt, akkor járni nem tudtam. Köszönök minden választ! :)

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem szept.20-21-én volt peteérésem. Együtt is voltunk többször a párommal. 2-3 nap múlva napi rendszerességû volt az alhasi fájdalmam. A derekam is fájt. Majd napról napra egyre éhesebb lettem, többször jártam pisilni, fáradtabb voltam, és szédüléseim voltak. Majd a nem várt mestruáció elõtt pár nappal már volt olyan nap, hogy hánytam is, nem csak émelygés volt. Másnap csináltam tesztet (még mindig a nem várt mestruáció elõtt vagyunk) és a legnagyobb meglepetésemre és örömömre + lett a teszt. Nagyon boldogak voltunk/vagyunk. Tehát egyértelmûen azt mondom, hogy én éreztem a peteérést és a beágyazódást is. Persze mindenkinél más, de tényleg éreztem, hogy már itt van a pocaklakó. Szorítok Nektek, írjatok majd a fejleményekrõl 6 hetes kimama

Sziasztok! Nekem szept.20-21-én volt peteérésem. Együtt is voltunk többször a párommal. 2-3 nap múlva napi rendszerességû volt az alhasi fájdalmam. A derekam is fájt. Majd napról napra egyre éhesebb lettem, többször jártam pisilni, fáradtabb voltam, és szédüléseim voltak. Majd a nem várt mestruáció elõtt pár nappal már volt olyan nap, hogy hánytam is, nem csak émelygés volt. Másnap csináltam tesztet (még mindig a nem várt mestruáció elõtt vagyunk) és a legnagyobb meglepetésemre és örömömre + lett a teszt. Nagyon boldogak voltunk/vagyunk. Tehát egyértelmûen azt mondom, hogy én éreztem a peteérést és a beágyazódást is. Persze mindenkinél más, de tényleg éreztem, hogy már itt van a pocaklakó. Szorítok Nektek, írjatok majd a fejleményekrõl 6 hetes kimama
Szió! Én onnan sejtettem, hogy sikerült a pici, mert a mensi elsõ napja elõtt 1 héttel már nyûgösebb voltam, állati sokat jártam pisilni, émelyegtem, meg a párom megjegyezte, hogy "mintha nõtt volna a mellem".
A kérdező hozzászólása: Hát...az émelygés az nálam is jelentkezett, de azt gondoltam, csak a savam miatt. Ettem, hátha attól jobb, de csak rosszabb lett. 9 napom van még a mensiig....majd kiderül! :) Gratulálok neked is!!! :)
Hasonló cipõben járok én is. Kíváncsi vagyok hogy lesznek e hasznos válaszok... Nekem is vannak fura dolgaim, sokat járok pisilni, fáj a mellbimbóm ha hozzáérek, ilyesmik... Remélem baba van a dologban.... Drukkolok neked is...! :-)
A kérdező hozzászólása: Húh, ez nem semmmi!!! :) Bár én is elmondhatnám, hogy ez van! Remélem! Gratulálok neked a babához!

A 7-8. dpo-n lehet érezni beágyazódást?

Valahogy akkor kezd?dött a megjön érzés és a hasszurkálás. Most vagyok a 11. dpo-n és még most is érzem néha esténként és tegnap rózsaszínes -barnás halvány váladékom volt. Igazából úgy olvastam, hogy csak a 10. dpo után lehet bármit érezni. Így van?

Legjobb válasz: Hát a 7.8. nap, az még korai. Akkor még nem lehet érezni semmit, mert kb. akkor ágyazódik be! Utána pedig ugye vagy valóban érez az ember valamit, vagy beképzeli!:) A rózsaszínes váladék jó is lehet!

Hát a 7.8. nap, az még korai. Akkor még nem lehet érezni semmit, mert kb. akkor ágyazódik be! Utána pedig ugye vagy valóban érez az ember valamit, vagy beképzeli!:) A rózsaszínes váladék jó is lehet!
Ezek mind jó jelek:) Annak idején hasszurkát éreztem ovu után egy héttel:) A barnázás jó jel:)
baba lett belõle?nekem is ezen a 2 napon esett le a hõm és utána megint emelkedett:)

A beágyazódáskor lehetséges szúró érzést pontosan hol lehet érezni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem oda írni, hogy arra gondoltam, hogy az alhas melyik tájékán lehet ezt érezni.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem oda írni, hogy arra gondoltam, hogy az alhas melyik tájékán lehet ezt érezni.
Szia! Szerintem ez változó.Nekem hol itt, hol ott szurkált.De nem volt nagyon észrevehetõ.Viszont nagyon sokszor volt olyan, hogy nem tudtam felkelni mert olyan szinten szédültem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!