Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás lehet (422 db)

Amikor a petesejtbe befúródik a "kisfickó" annak lehet jele? Mondjuk 1-2 csepp vér? Vagy az csak a beágyazódáskor lehet?

Legjobb válasz: Nem, annak nincs jele. Egy sejt nem tud vérezni:D Ovukor lehet vérzés, vagy beágyazódáskor.

Nem, annak nincs jele. Egy sejt nem tud vérezni:D Ovukor lehet vérzés, vagy beágyazódáskor.
Nekem beágyazodáskor volt egy pici vérzés. Akkor nem tudtam, csak most visszagondolva hogy az az volt
A kérdező hozzászólása: igen, én is így tudtam, de az meg nem lehet ciklus közepén gondolom.
De mondom, hogy ovuláció i okozhat vérzést, az meg lehet a ciklus közepén.
A kérdező hozzászólása: oké-oké, csak nekem még soha nem volt ilyen ovukor. És ha tegnap együtt voltunk meg holnap együtt leszünk, az jó lehet? Vagy inkább legyünk ma is? Csak ugye nem ajánlják a minden napi együttlétet.
Ez az elmélet már megdõlt, mármint hogy nem jó minden nap szexelni. Ez e havi Kismama magazinban is benne van, hogy nem árt a gyakori szex, sõt! Úgyhogy hajrá!

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig. most 22 hetesek vagyunk
Az normális, ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim, émelygek, és mindjárt megjön érzésem van?
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlõ vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerû lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi elõtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a krémszerû folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?

Együttlét után hányadik napon van a beágyazódás? Lehet hogy azt érzem?

Szombaton volt elvileg peteérésem, ezért péntektől vasárnapig mindegyik nap együtt voltunk. Ma egész délután görcsöl a hasam kb mintha meg akarna jönni. Ez lehet beágyazódás jele? Már nagyon szeretnénk ha összejönne :-) , és mióta próbálkozunk most érzek így először. Szerintetek reménykedhetek?

Legjobb válasz: Korai, 7-10 nap a beágyazódás. De reménykedhetsz.

Korai, 7-10 nap a beágyazódás. De reménykedhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen akkor marad a reménykedés :-)

Kivüröl érezhetö egy párnapos beágyazódás? úgy értem hogy a hasam alján ahol történt a beágyazódás lehet egy kisebb kidudorodás?

Legjobb válasz: Az igaz ugyan, hogy a petesejt az emberi szervezet legnagyobb sejtje, de ettõl még szabad szemmel láthatatlan és pláne nem látszik kívülrõl. Amit érezhetsz az a méhed, de az meg beágyazódástól függetlenül ott van.

Az igaz ugyan, hogy a petesejt az emberi szervezet legnagyobb sejtje, de ettõl még szabad szemmel láthatatlan és pláne nem látszik kívülrõl. Amit érezhetsz az a méhed, de az meg beágyazódástól függetlenül ott van.
biztos hogy nem!
Tuti, hogy nem!
Nem. Nekem jobban szurkált a baloldalam az elsõ idõben, aztán doki mondta, hogy azon az oldalon van a picike, de semmi dudor nem volt.
Én még onnan is tudtam, hogy nem fog megjönni, mert puha volt a méhem, ha menstruálni fogsz, elötte bekeményedik!!!
A kérdező hozzászólása: nekem is csak a bal oldalon szurkál mindig ugyan azon a ponton már 3-tnapja!olyan mintha valami dudor lenne ott!

A beágyazódás lehet a nem várt menses követő 4. napon?

Legjobb válasz: Szia! a beágyazódás idõszaka mindig megelõzi a nemvárt idejét. a kezdete kb 1 héttel van korábban. Ha neked már késik, és most van némi barnázásod, akkor sajnos esélyesebb, hogy meg fog jönni. :-( De nincs kizárva semmi, ez nem matek, hanem biológia. :-)

Szia! a beágyazódás idõszaka mindig megelõzi a nemvárt idejét. a kezdete kb 1 héttel van korábban. Ha neked már késik, és most van némi barnázásod, akkor sajnos esélyesebb, hogy meg fog jönni. :-( De nincs kizárva semmi, ez nem matek, hanem biológia. :-)
Lehetséges
Igen, ha késõbb volt peteérés, (de így a nemvárt idõpontja is késett volna)

Mennyi ideig tart a beágyazódás? Lehet tőle a folyásom sárga, majdnem barna?

Van valami oldal ahol pontosan utána lehet nézni ennek? Csak azért mert nekem 3-án volt peteérésem, és vasárnap hétf?n a folyásom sárga, majdnem barna volt! Lehet ez a beágyazódás jele? Amúgy már 8 napja érzek a hasamban szúrkálást, néha olyan er?set, hogy a hüvelyemben is érzem! A h?m peteérés utántól már 37,0 - 37,2 körül van! Nem kéne megjönnie kb. 18-20 körül! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás 7-14 nap, úgy tudom. Én nem vettem észre, hogy folyásom lett volna, de gondolom mindenki szervezete másként reagál. A hõd jó, de csak mensi elõtt 1-2 nappal esik le, így még nehéz következtetni bármire is. Itt olvastam már, hogy a szurkálás volt az elsõ jel a bébire :-)) Nekem a mellem kezdett jobban eresedni. A többi jel, csak az elmaradt mensi után jött. Sok sikert neked, szorítok a hétvégén!

Szia! A beágyazódás 7-14 nap, úgy tudom. Én nem vettem észre, hogy folyásom lett volna, de gondolom mindenki szervezete másként reagál. A hõd jó, de csak mensi elõtt 1-2 nappal esik le, így még nehéz következtetni bármire is. Itt olvastam már, hogy a szurkálás volt az elsõ jel a bébire :-)) Nekem a mellem kezdett jobban eresedni. A többi jel, csak az elmaradt mensi után jött. Sok sikert neked, szorítok a hétvégén!
Szia! Nekem egy csepp vér jelentkezett a peteérést követõen, a hõm is fent volt folyamatosan, szurkálásom is volt, mellem is feszült. De sajnos megjött a jelölt idõpontra :) Neked több sikert kívánok, hátha!!
Szia. Nekem az elõzõ hónapban volt pontos idõben a peteérésem (én is mindig figyeltem a hõmérsékletem) a menszeszem utáni 10-12. napon együtt voltunk a párommal és orgazmus után észleltem egy kis rózsaszínû vérezgetést ennek nem tulajdonítottam semmi jelentõséget, majd rájöttem ekkor szabadult ki a tüszõbõl a petesejtem, mivel egy erõs orgazmus is elõidézheti a kitörést, szóval pont "találkoztak" rá az 5.-7. napomon elkezdtem érezni apró szurkálásokat a hasamon, ami a köldököm alá irányult inkább mint a petefészkek felé. Akkor már éreztem, hogy valami más, azt mondják egy nõ megérzi(az anyai ösztön). Ahogy kimaradt az elsõ nap a menszeszem máris csináltam 3 különbözõ tesztet és pozitív lett. Sajnos, mire elértem volna az ultrahangra kilökte a szervezetem mert az endometriumom (méhfalam) elég vékonyka volt. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Szóval én 99%ra tippelem, hogy ez terhesség de lehetséges nagyon kicsi esetben ciszta is, de ha a kettõ együtt van nem kell aggódni a ciszta terhesség alatt felszívódik.
Az elõzõ válasz is az enyém. Érzelmileg is megváltoztam picit, sokkal érzékenyebb lettem apró dolgokra elsírtam magm, és szúrt a mellbimbóm is, igaz úgy feszült mint menszi elõtt de ilyenkor nem fáj a bimbó csak ha baba van, és az egész mellemet behálózták az erek.

A beágyazódás lehet nagyon fájdalmas? Szinte mint menstruációs görcs, olyan érzésű és erősségű? Ez már közösülés után 4-5 nappal érezhető?

Legjobb válasz: Ilyen rövid idõ alatt szerintem még nem lehet érezni. Viszont mindenkinek másképp érezehetõ! Van akinek nagyon is fájhat, van akinél alig vagy egyáltalán nem érezhetõ.

Ilyen rövid idõ alatt szerintem még nem lehet érezni. Viszont mindenkinek másképp érezehetõ! Van akinek nagyon is fájhat, van akinél alig vagy egyáltalán nem érezhetõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm válaszod, az elsõ hasító fájdalom volt a 4-5 napon, de a következõ már ami hosszabban tartott és pecsételõ vérzésem is volt, a 7-8 napon. Kiváncsian várom, hogy mi lesz az eredménye :-)
Szia! Annak idején én szó szerint rosszul voltam annyira fájt, meg görcsölt a hasam egy héten keresztül, mindig azt hittem meg fog jönni.rá egy hétre erõs pozi volt a tesztem.ovu utáni 4.5.6.-naptól kezdve.
A kérdező hozzászólása: De jó!! Ezt jó olvasni, köszönöm a válaszodat, nagyon bíztató, habár még nem szeretném túl beleélni magam, de hátha hátha :-)
elsõ vagyok...én is várom az eredményed.mikor tesztelsz?:)
A kérdező hozzászólása: Egy hét múlva kéne megjönnie, de addig biztos már nem bírom kivárni és tesztelek. Jelentkezem majd az eredménnyel :-)

Lehetséges a beágyazódás? Lehet baba belöle? Volt már valaki hasonló helyzetbe?

27én volt ovum. 3napja nagyon fáj és érzékeny a mellbimbóm. néha úgy érzem mint ha meg akarna jönni de nagyon enyhén föleg ha megyek és utána leülök. de még korai a nem várt 11e körül nem várom. van esélyem?

Legjobb válasz: ha szexeltél védekezés nélkül, akkor van.

Kedves Kérdezõ!Akkor veled beszélgetek privát üziben?
köszönöm de annyira idegtépö várni
A kérdező hozzászólása: nekem nem színezõdött el vagy is nem vettem észre de viszont kidudorodik de nem mindig. korán teszteltél várd meg a nem várt napját
igen 8án volt.milyen lesz a mellbimbo szine de ki is dudorodik? nekem kicsit érzékeny
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó.e hónap 8.án volt ovud?
Nem rég teszteltem és negatív 8án volt ovum lehet korán teszteltem várjam meg a nem vártat?
Gratulálok nektek remélem nekem is sikerül.
A kérdező hozzászólása: szívbõl gratulálok :) én is tegnap d.u. teszteltem erõs pozitívat. azt orvoshoz nem tudom mikor kell menni azt én is szeretném tudni.
Sziasztok Csajok!Én vagyok a 8as válaszoló!ma teszteltem, és pozitív lett!Bár az elsõ teszt lejárt 2 hete, vettem is egy újat és délutáni vizeletbõl csináltam és ismét pozitív lett! :) még el sem tudom hinni!fel fogni sem tudom!akkor szerintetek még korai lenne nõgyógyászhoz menni?
Én is stresszbe vagyok, én vagyok aki hétfõn tesztelt pozit, ma is csináltam egy tesztet 3. pisibõl az erõsebb lett, de nagyon izgulok hogy rendben legyen, itt azt olvasgattam, hogy 6. héttõl van szívhang is, elõtte petezsák, szikhólyag látható. Mivel te barnáztál szerintem mehetsz a dokihoz, én most nem tudok mert vidéken vagyok ezen héten, de jövõhéten mindenképp megyek. de szerencsére semmi panaszom! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) csak attól félek hogy nem várt napján volt egy ki barnázás ez nem baj? orvoshoz mikor menjek? lát már valamit?
De jó! Gratulálok! :)
Szivbol gratulalok kedves kerdezo!! Egeszseges, boldog babavarast neked!! N.
A kérdező hozzászólása: utolsó várd meg a nem várt napját. csajok csináltam egy tesztet és full pozitív és most csináltam délután:) el sem merem hinni 8 hónap után és egy vetélés után nekem is sikerült. megy a drukk nektek továbbra is
sziasztok nekem 8-án volt ovum nem tudom mikor teszteljek szeintetek mellérzékenység az van.
A kérdező hozzászólása: én azért megcsinálnam azt a tesztet ha. nem úgy jött meg mint szokott
Mára:(
kedves kérdezö te szedtéll gyogyszert?
A kérdező hozzászólása: tudom mennyire rossz várni. nem szedtem gyógyszert
A kérdező hozzászólása: írtam üzit. de nekem is vannak mensi görcseim :/
Sziasztok Csajok!Kivel mi a helyzet?hogy vagytok?Kinek milyen tünete van?Én most nagyon félek! :( mensi szerû görcseim vannak, mintha meg akarna jönni!nem tudom mire véljem ezt!de orvoshoz is még van több mint egy hét mire mennem kell!8.as vagyok!A
akkor ha én is az vagyok majd csak ezután jelentkeznek
A kérdező hozzászólása: utolsó menstruációm alapján 4+4hkm. tünet:mell fájdalom érzékenység de ez több mint 2 hete tart. néha derék fájás és megjön érzés. meg kicsit megduzzadt a mellem
hát majd meglátjuk nállad vannak már hány hetes lehetsz?
A kérdező hozzászólása: igen nem minden terhesség ugyan olyan.még jöhetnek tünetek
Hát nem tudom az a baj nagyon semmi jele nincs még vagyis egyszer volt mellérzékenység meg sûrû pisilés kisebb hányingerek vannak de nem vészesek mondjuk az elözö terhességemnél novemberben nem jött meg és decemberben teszteltem és csak utána kezdödtek a rosszul létek olyan 5-6 hetesen ugy hogy szerintem majd csak ezután jönnek ha terhes vagyok
A kérdező hozzászólása: elég hamar :) sztem van esély most is
2 hónapon belül sikerült
A kérdező hozzászólása: és az a terhesség hamar sikerült?
Elhiszem nekem is volt egy vetélésem februárban mütöttek
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy sikerült e neked de drukkolok. 8hónapja próbálkoztunk de már volt egy spontán vetélésem júniusban. szerencsére magától távozott. most el sem hiszem hogy sikerült annyira örülök.
amugy neked gratulálok hogy sikerült remélem nekem is sikerül ti sok ideje probálkoztok?
hát majd jövöhéten tesztelek és meglátjuk de szerintetek pont peteéréskor voltunk együtt meg elötte is
A kérdező hozzászólása: sógornõm több mint 5 évig szedte és elsõ hónapban terhes maradt :)
én elözö hónapban hagytam abba és nagyon izgulok.
A kérdező hozzászólása: mikorra nem vártad?
Komolyan nem tudom mi van alig van valami de a melleim hatalmasak és nagyon fájnak.Vette munka után egy tesztet valamikor megcsinálom.Anyukámnak milor vele volt terhes akkor az elsõ 2hónapban meg volt neki.
A kérdező hozzászólása: nekem a hasamba néha szúr. de már annak is örülök hogy úgy keltem hogy most nem görcsöl a hasam. meg feszül a mellem.
Oh gratula 24-es!Többieknek nagy-nagy drukk!Nekem holnap nem kéne megjönni!Bízom benne, hogy nem is fog!És milyen a hasatok?Kemèny, puha?Nekem a köldökömtõl lefelé ha picit megnyomom akkor fáj semmi egyéb meg a mellfájdalom!
Kedves 24-es válaszoló!Tiszta szívbõl gratulálok neked! :) elméletileg tegnapra nem vártam vagy +1 nap mára nem várom!és hát nem tudom mikor teszteljek!hasam meg a mellem feszül!de semmi vérzés nincs!görcsök meg néha rám törnek! 8.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! tiszta szívembõl gratulálok :) mikor teszteltel? reggel?
Nos lányok el sem merem hinni!! 14.dpo pozitív teszt!! :) 24-es válaszoló voltam! Remélem minden rendben lesz, 1 éve várjuk már... :D
A kérdező hozzászólása: szerintem reménykedhetünk:) csinálj tesztet. én sajnos nem tudom mert tesztet nem vettem. én majd szerdán tesztelek. megy a drukk:)
Kedves kérdezõ hasonlóan vagyok mint te.Péntekre nem vártam szombaton pirosas barnás vérzés jött vasárnap már alig.Ma meg csak egy pici pötty a betéten.Én sem nagyon értem, mert ez nem az ami szokott lenni.Ha megvan akkor nem kicsit.Már nem tudom hogy mi a fene van.Barátnõm szerint csináljak tesztet reggel.Hát.....nem tudom lehet értelme? Megy a drukk neked ezerrel.Remélem sikerül mindenkinek lányok.
A kérdező hozzászólása: megy a drukk mindenkinek:) nem tudok holnap tesztelni mert nincs itthon. majd szerdán. maya lehet korai volt j teszt
Bizsergés nekem sincs gõrcsök azok vannak és mellfájdalom is én holnapra nem várom.
Csajok!Nekem is drukkoljatok! :) Én is drukkolok Nektek! Elméletileg tegnapra nem vártam, vagy még esetleg mára nem várom!de néha rám tör olyan megjön görcs, és elmúlik!a mellem feszes, de a bizsergést nem érzem!és nekem vér sincs!szerintetek van még esély?? 8.vagyok
Lehet most törtènt meg a beágyazódás:) .Csinálj tesztet holnap!Drukkolok!!!Nekem ma már nem görcsölt a hasam.Csak néha nyilallik a hasamcsak a mellem fáj.Holnapra nem várom!Drukkoljatok nekem is!Csináltam tegnap este egy tesztet az még negatív.De hátha....
A kérdező hozzászólása: csajok az a helyzet nálam hogy nem tudom pontosan ez most mi vagy mire véljem de nem vérzek:) újra reménykedem:) ))) ilyen velem még sosem volt. reggel volt egy kis barnázás de nincs vér és semmi azóta még ha törlom magam akkor eggy kicsi de belölem ha normálisan megjön akkor rendes vér szokott jönni és most nem. egy haj szál vékony barna csík van a betéten.Szerintetek ez most mi?
A kérdező hozzászólása: új hónap új remény. de azért majd irjatok hogy veletek mi történik:)
kérdezõnek!Nekem is 15.én jött meg októberben 5 napig tartott! kalkulátor szerint 27én volt az ovum! nekem is vannak görcseim, meg a mellem feszül!ezt nem értem! Kérdezõ!Sajnálom! :( de ne add fel, majd a következõ hónap jobb lesz!
Sajnálom kedves kérdezõ én még bízakodok!
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem megjött...... most voltam wc. n és már barnás véres vmi folyik megint nem sikerült. de bízom benne egyszer nekem is sikerülni fog. de nektek azért megy a drukk és szívbõl kívánom hogy sikerüljön.
Sziasztok!Nekem sincs görcs csak mellfájdalom és baromi hányinger!Nem merek teztelni mert 2nappal ezelõtt még negatív volt várok még pár napot!
"S" vagyok... múlt szerda óta kínlódok hogy végre megjöjjön...valami nagyon nincs rendben :( azóta is minden nap egy pötty vér vagy barnázás, de nincs rendes vérzés, nincs görcs. Nem tudjátok mégis mitõl lehet ez? Már mindent próbáltam, meleg fürdõ, torna...és nem akar megjönni :( Ovum viszont tuti hogy volt mert fel is ment a hõm 36.8 ra, szóval nem lehet ovu nélküli hónap. Más: most olvastam, hogy a chlamydia okozhat petevezeték elzáródást és ezzel meddõséget :( hát, nekem régebben elég sûrûn voltak fertõzéseim, és mivel nem tudtam dokihoz rohangálni 2 hetente, próbáltam otthon "kezelni" (laktobacis kúppal, stb). Most már kezdek attól félni, hogy emiatt nem jön a pici babánk :(((((
A kérdező hozzászólása: nekem most megint megjön érzésem van.
A kérdező hozzászólása: maya sajnálom.... azért csinálj egy tesztet ha nem olyan mint szokott. én sem tudom már mivan tegnap reggel barnáztam azóta semmi de épp hogy. ma annyira hányingerem van ma gyrost ettem amit szeretek és majd nem vissza jött belölem
Nekem megjött délután de nem úgy mint szokott mert alig van valami.Én már nem tudom, hogy mi van!
A kérdező hozzászólása: néha rám is rám tör a megjön érzés de elmúlik. mit olvastál a barnázásról? másolsz be pár dolgot?
holnap reggel fogok tesztelni! mai éjszaka még döntõ lehet! annyi minden olvastam már, nem tudom mit gondoljak, hogy most ez jó vagy sem, hogy nincs barnázás, csak néha rám tör a megjön görcs és el is múlik!
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi a baj vagy mi nem. utolsó teszteltél már? mikor fogsz ?
én is egy cipõben vagyok veled, én is 10. 11.re nem vártam!de viszont nekem semmi barnázás nincs!ez baj lehet?
A kérdező hozzászólása: 10 11ére nem vártam. tegnap volt reggel egy kis barnázás. ez nem tudom mitõl.
ja így már értem! :) végül is van benne valami!hát bízzunk benne, hogy minden rendben lesz!te mikorra nem vártad?hány napja késik?
A kérdező hozzászólása: mert nem akarom hogy õ is lecsüggedjen ha negatív. ha pozitív akkor persze az lesz az elso hogy elmondom neki:)
Kedves Kérdezõ!miért nem akarod, hogy a párod ne tudjon róla?én ma akartam tesztelni, de a párom megkért, hogy majd együtt csináljuk meg holnap reggel! Van valamilyen tüneted?8as vagyok! A.
A kérdező hozzászólása: kedves S!nem tudom mitõl lehet. tesztet csináltál? én sajnos nem tudok holnap tesztetni mert velem volt a párom és nem akarom hogy tudjon róla. holnap veszek és csütörtökön tesztelek.
sziasztok!nekem sincs semmi más tünet, csak néha szúr a hasam, a mellem meg feszül, olyan teltebbnek érzem!mai nap még döntõ lehet!holnap reggel fogok tesztelni! Amúgy ez ilyenkor így van, hogy semmi más tünet nincs? 8.
Ovu után én folyamatosan úgy éreztem hogy meg fog jönni, több mint egy hétig, sõt még a beágyazódás tartott végig mensis görcseim voltak. A mellem pdig két oldalt most már nagyon fáj!
És neked mensis görcsök?Nekem elõjön minden nap 1-2órára mindig úgy vagyok vele, hogy most jött meg de semmi.
Igen, reggeli elsõbõl csináltam aznap mikor meg kellett volna jönnie! El sem akartam hinni! 28-án volt ovum, akkor volt nagyon bõséges átlátszó, nyúlós folyásom mint még sosem, és rá 5 napra szintén volt egy reggel hogy nyúlós volt, ami szintén sose volt nálam! Valahogy éreztem, hogy most jó lesz! :)
A kérdező hozzászólása: bízom benne. :)
A kérdező hozzászólása: igen :)
2nap és kiderül.Meg van egy kis enyhe megjön érzésem!
Már lassan 2hete, hogy késik tuti már mutatnia kell valamit a tesztnek Nikolett!
A kérdező hozzászólása: igen ha késik akkor csinálgatod délutániból
Én már délután megcsinálnám több mint egy hete késik neked?
holnap veszek tesztet és akkor szerda reggeliböl teszteljek?
A kérdező hozzászólása: nekem 5.héttõl kezdõdött az étvágytalanság 6.héttõl pedig a hányás, hányinger. mikor tesztelsz?
sziasztok nem teszteltem még de éhesnek nagyon az vagyok fáradtság is kicsi van már más tüneteknek is kell lennie?
A kérdező hozzászólása: értem:)
Nem csak akkor az egyszer barnáztam.Csak a tüneteket nézem folyton:) .
A kérdező hozzászólása: én mikor nem tudtam hogy terhes vagyok folyton éhes voltam betöltöttem az 5 hetet és semmit nem kívánok. nekem is nyilalt és megjön érzésem volt folyton. még barnázol?
Nem tudom milyen tünetnek kell lenni ilyenkor.Folyton éhes vagyok.Barnázás has nyilallásVagy ezek nem is a baba tünetei?
A kérdező hozzászólása: tudom milyen érzés én is vártam rá 8hónapig.
Köszi!Ynagyon vágyok rá!
A kérdező hozzászólása: megy a drukk:)
Bízom benn, hogy így lesz
A kérdező hozzászólása: sztem van esély mind kettõtöknek. Nikoletta én a helyedben tesztelnék a nõvérem is így volt és 10 hónapos a kisfiú :)
Tesztet csináltál már?
de ha barnáztam az mensinek számít?
A kérdező hozzászólása: nem rendes mensinek számít
A kérdező hozzászólása: ez mind nekem is volt:)
Semmi egyéb tünet az eddigiek:mellfeszülés, fejfájás hasnyilallás!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó ne keresedj el nekünk is 8 hónap kellett mire össze hoztuk. Kitartás:) Maya vmi egyéb tünet?
Mi 3 honapja probalkozunk vedekezes nelkul, de semmi. Pedig nagyon szeretnenk babat. Nem ertem miert nem sikerul
Bízom én is benne, hogy sikerült most!Szombat már itt van és kiderül.Aznap csinálok majd egy tesztet!
akkor biztos hogy sikerült drukkolok :)
Mi is így csináltuk ebben a hónapban szombaton kiderül, hogy sikerült-e?!A melleim azok pokolian fájnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. nem csináltunk semmit más hogy együtt voltunk peteérés elött közben és után. annyi hogy aktus után úgy maradtam nem álltam fel és a lábam fel tettem a falra hogy ne follyon ki és úgy aludtam el.
Kedves Kérdezõ, elõször is gratulálok! Mesélnél esetleg arról, hogy mit csináltál másképpen ebben a hónapban, hogy végre sikerült? Szedtél valami gyógyszert vagy vitamint? Már mi is nagyon várunk a babára, de nem akar jönni :( 9ik hónapunk volt ez.
köszönöm szépen
Akkor lehet ez most egy ilyen hónap lesz neked!Aztán meg lehet a Karácsony már jó híreket tartogat a számodra!Úgy legyen kívánom neked.
nem éreztem hogy felfáztam volna
Sajna Nikolett!Lehet felfáztál azért barnáztál!
hát akkor biztos nem mind1 majd jön ha jönni akar
A kérdező hozzászólása: sajnálom akkor nem hiszem hogy baba van.:(
most csináltam tesztet és negatív lett :(
hát nekem 23án jött volna meg ez helyett barnáztam de rendesen nem jött meg
Kedves utolsó!Te mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: nekem nem megy a hasam.
na az nekem is van néha!de most meg megy a hasam! :( nem tudom mitõl!félek nagyon!
hányinger az nekem is meg van, nem hánytam még!de a hányinger az rosszabb!jaj már nagyon félek.....
A kérdező hozzászólása: viszont megjön érzésem még mindig van
A kérdező hozzászólása: én nem érzek keményedést de hányinger az egyre több van
Sziasztok Csajok!mizujs Veletek?Kinek milyen tünete van? Nektek nem kezdett el keményedni a hasatok?nekem olyan furán érzem ma reggel!nem is kemény hanem egy kicsit feszes!8.
A kérdező hozzászólása: a hasszúrka jó jel az nekem is volt:) megjön érzésed nincs? nekem az még mindig van
ma hasszurkálás meg fáradtság volt legyen már hétvége
A kérdező hozzászólása: a teszt még korai. nem várt után érdemes tesztelni. nekem is fehér folyásom volt és van.
hát nem de tegnap is teszteltem és negatív ma meg fehér folyásom van.
A kérdező hozzászólása: az már nem sok idö
péntekre vagy szombatra
A kérdező hozzászólása: ne csüggedj le ehhez a kérdésemhez írtam hogy nekem se sikerült és látod még is :) mikorra nem várod?
én most ugy érzem hogy nem sikerült :(
A kérdező hozzászólása: én is éreztem megjön érzést egy héttel nem várt elött
sziasztok nekem ma volt görcsös fájdalom az alhasamban meg reggel szédülés.
ma tesztelem és negatív :(
A kérdező hozzászólása: még van esély
nekem 3 napig volt barnázás de normálisan nem jött meg lehetek terhes?
Bízom benne, hogy ezek a jelek már a baba jelei.Ma egész nap megjön érzésem volt.A tegnapi 3csepp barnázás után ma már semmi csak néha nyilallik a hasamba.Dec 7-re nem várom.
A kérdező hozzászólása: olyan furcsa :) én is folyamatosan mandarint meg savanyú uborkat ennék
Annyi jó lenne ha az lenne!Kb 3napja folyamatosan citromot és savanyú mandarint ennék.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy az mert kb nekem is annyi volt
Semmi extra csak kb 3csepp volt.
A kérdező hozzászólása: én 11 én barnáztam. mikor meg kellett volna jönnie. milyen volt az állaga? nekem inkább nyálkásabb volt. sztem lehet beágyazódás
Ovu után 7nappal vagyok és ma barnáztam egy kicsit.Lehet beágyazódás történt?Nem szoktam barnázni.
A kérdező hozzászólása: nem mert nem fogadott orvos volt :\
Én meg azt hittem, hogy ma már látni is fogod.
A kérdező hozzászólása: szia. igen voltam kézzel vizsgált. annyit írt a papírra hogy terhesség gyanúja. jövõhét pénteken kell mennem uh.ra
Szia kedves kérdezõ!Voltál ma dokinál, láttad a picit?
A kérdező hozzászólása: pénteken megyek. de ma már hánytam is de nem bánom mert jelez a picim :)
És dokinál volt már valaki?
A kérdező hozzászólása: sajnálom.....
ma elkezdtem barnázni ugy hogy szerintem meg fog jönni
:) aranyos vagy kedves kérdezõ!
Délutàn dolgoztam és nagyon görcsölt a hasam meg volt egy furi dolog kb 2percig mintha valami rezgett volna a hasam alján ez azóta sem ismétlõdött meg de fura volt.A hasam az most is fájdogál néha nyilallik.annyira jó lenne ha ez a bébi lenne.Volt ma egyéb tünet valakinek?
Drukkolok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Volt pár nap mikor úgy éreztem sikerül...... Tudom hogy van remény csak annyira rossz érzés hogy várjuk én is és a párom is és nem akar jönni. de nem adom fel tudom hogy nekünk is sikerülni fog:) én ovu után 10 nappal vagyok már nem kell sok és kiderül. remélem nem kell ismét csalódnom
Szia kedves kérdezõ!Ne add fel akkor lesz biztos, ha megjön hogy nem sikerült!De amíg nem jön meg addig van Remény nekem ma reggelre elkezdtek fájni a melleim és forrónak érzem õket belûrõl.Ma vagyok ovu után 5nappal èn bízok benne, hogy baba lesz!Te is bízz benne, hogy neked is baba van!
A kérdező hozzászólása: nekem a mellbimbóm még érzékeny de valahogy most érzem hogy megint nem sikerült:(
Most minden tünet elmúlt.
A kérdező hozzászólása: maya ugyan így érzem:)
Én 12-re nem várom.És nagyon akarom is, hogy ne jöjjön meg hanem valami teljesen más és nagyon nagy dolog történjen.Már a derejam is fáj.
A kérdező hozzászólása: nekem is a bal oldalt szokott nyilalni
A kérdező hozzászólása: igen lehet nyilaló érzés jel.
nekem is ilyen érzésem volt, bal oldalt nyílalt nagyon! nem tudom mi lehet ez! 10.re nem várom!(8as válaszoló)
A hasamalja baloldalon lent kb 1órája 5percenként belenyilallik.Lehet ez egy jel?
Tegnap és tegnap elõtt volt tünetem ma viszont semmi.Vagyis:nektek mit jelent az, hogy feszül a hasatok?Nekem olyan mintha valami nyomná kívûlrõl ma csak ennyi tünet meg az egész napos alvás már ki vagyok tõle.
Nem is tudom most már úgy lemondtam róla... :( mindenkinek mindenféle tünete van meg minden, nekem csak furán görcsöl a hasam de ez simán lehet attól is h már holnaptól megint elkezdek barnázni :( amire a doki se tudja a magyarázatot. Lehet h emiatt nem sikerül a baba?
Nekem még csak 9. DPO! :) Fú én nagyon szemezek a tesztemmel, 1 db van a múltkoriból de még nem lövöm el majd maximum szombaton vagy vasárnap! Ami feltûnt nekem ebben a ciklusban, hogy ovu után 5 nappal ugyanolyan nyúlós folyásom volt, de csak reggel, ami eddig nem fordult elõ nem jellemzõ rám ez a nyúlós nyák egyáltalán úgyhogy ezért bizakodok! :) Valakinek volt itt ilyen esetleg?
Holnap már 10.DPO - mertek tesztelni?
Ma még eddig semmi jel :(
16 vagyok, hát nekem sajnos megint nem sikerült :( ma reggel elkezdõdött a barnázás, percre pontosan megint 4 nappal azelõtt h megjön majd. Sajnos az, hogy már ilyen régóta nem sikerül azt jelzi, hogy valami nincsen rendben :( velem úgy tûnik minden ok, most a párom jön. Kérdezõ, te voltál már valamilyen kivizsgáláson?
sajnos ma én sem érzek semmi tünetet!de havi elõtt 5 nappal szokott fájni a mellem, meg van egy törésem ami jelezni szokta, hogy meg fog jönni, de eddig semmi!nem tudom mit gondoljak!én is félek, hogy nem sikerült!(8as válaszoló) Ez okés, hogy semmit nem érzek ma?
nekem most a hasam feszül!de úgy érzem, hogy nem széltõl :) ez is lehet jel?
16 vagyok (legyen mondjuk inkább "S"), azt tudja valaki hogy miben különbözik a beágyazódási vérzés a mensi elõtti pecsételéstõl? Vagy az csak utólag derül ki, vagy megjön vagy nem?
A kérdező hozzászólása: kedves N.kívánom neked én is hogy sikerüljön neked és persze mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: majd irjatok ha van valami fejlemény:) nekem most hol a jobb hol a baj oldalt szürkál enyhén
Csatlakozom csajok! Meg csak az ovu utani 5. napon tartok, November 14-re nem varom. Eddig az eg vilagon semmi tunetem nincs. Remelem mindenki sikeres lesz ebben a honapban!!!!! Mi januar ota szeretnenk babat! N.
Én is örülnék neki! :) A munkahelyen már úgy néznek rám "hogy ez meghibbant" mert ott is traktálom õket a kínjaimmal, de itt legalább nem néznek hülyének! :) Amúgy a beágyazódásra visszatérve én 1-je óta érzem a mensi szerû görcsöket és azóta is tart, amúgy 11-re nem várom! Már írtam ide csak nem tudom hányas vagyok! :)
szerintem is ez jó ötlet lenne! :) Egyet értek a kérdezõvel, hogy itt olyan jó, hogy minden leírhatunk és meg tudjuk beszélni! Még mindig a 8as vagyok!
Most megyek dolgozni de majd gondolkodom, hogy hol kéne Fórumot indítani.Lehet az Nlcafe-n.De ha van valakinek ötlete az jó lenne!
A kérdező hozzászólása: én benne vagyok szerintem jó ötlet:)
Aztàn ha van kedvetek csinálhatnánk valami fórumot ahol megîrhatná mindenki, hogy micel mi történik és mi zajlik a testében.
A kérdező hozzászólása: én sem keresedem el:) olyan jó hogy itt le tudom írni mind ezt. így van egy hét és kiderül. az már nem sok idõ
Lehet az a jó ha nincs jel!Egy héten belülmindenkinek kiderül, hogy csak bebeszéltük magunknak a tüneteket vagy tényleg egy pici miatt van!Én nem keseredek el, hogy most csak mellfájdalom van.Érzem, hogy valami készülõdik.Akinek még nem jött meg azoknak nagy drukk.
hát bízzunk benne!még van 5 nap a nem vártig!majd írj meg kedves kérdezõ, hogy mi volt! :) Még mindig megy a drukk mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: 8as tünet nem mindig van:) lehet ez is jó jel :)
A kérdező hozzászólása: 16-os sajnálom. kivizsgáláson még nem voltam de nekünk már egyszer sikerült csak sajnos nem maradt meg.akkor voltam. orvosnál azt mondta hogy ez normális hogy sok mindenkinek elkezdodik valami csak hamar véget is ér.de lehet csak nyugtatott. és hogy ha nem csinálok tesztet akkor észre sem veszem hogy ott volt a baba.csak annyira hányingerem volt nem várt után egy héttel teszteltem és pozitív lett de nem tartott sokáig az öröm mert reggel teszteltem délután elkezdtem vérezni. 2 hétig véreztem de nem olyan volt mint a menszesz hol több hol kevesebb volt.szerencsére mûtétre nem volt szükség magától távozott. vissza térve a tünetekre nekem 2 nappal ezelott meg jön érzésem volt de tegnaptól nincs. a mellem ugyan úgy érzékeny
Tegnap egész nap nem volt tünrtem estére viszon mellfájás alhas nyilallás.Ma pedig mellfájdalom.lehet nem egyfolytában van tünet.
A kérdező hozzászólása: igen ez is teljesen igaz. én is próbálom magam nem bele élni de egyszerüen nem tudok másra gondolni. olyan jó lenne ha velünk is megtörténne. én el sem hinném.
Ez így van kedves kérdezõ, de olyan jó lenne ha már most lenne egyértelmû jel, hogy tudjuk azt, hogy megfogant vagy azt, hogy nem.Mindenki örülne ennek szerintem.
A kérdező hozzászólása: maya akkor még neked is odébb van a nem várt :) 16os mi is 8 hónapja próbálkoztunk. nekem néha van enyhe meg jön érzés.
Nekem is 27 én volt ovum :) És az a fura hogy nekem is érzékeny, de nem az egész mellem, csak a mellbimbóm. Viszont megjön érzésem az nincs... 10 vagy 11 körül nem várom, 8 hónapja nem sikerül :(
Kedves kérdezõ èn 12-re nem várom.Nekem 25naposak a ciklusaim általában.Elsõ próbàlkozós hónap.
A kérdező hozzászólása: ayvamaya.szerintem még korai volt a teszted. van még esély :) én 11.e körül nem várok addig nem tudok mit csinálni mint várni.de tesztelni nem fogok majd csak 15-16a körül mert szokott késni pár napot. megy a druk:)
Hát lányok nem bírtam ki és ma reggel teszteltem.Full negatív, de valószínûleg korai volt még.Majd kimaradt után tesztelek.Remélem kimarad.Nálatok mi újság? Megy a drukk mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: én is vagy 4 napig fáradt voltam alig birtam felkelni meg fejem majd szét ment. de ez lehet csak az idõjárás. bár a fáradtság még mindig meg van
A kérdező hozzászólása: maya715 mikorra nem várod?
Nekem 1-èn volt az ovum mi is egyútt voltunk és én tegnap óta folyton aludnèk és fáj a fejem.Egyèb tünet még nincs.Szurkolok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: remélem sikerül mindenkinek a csoda :)
Mindenkinek megy a drukk tõlem! :) A kérdezõvel egy cipõben járok!nekem is 27én volt ovum és nem védekeztünk!ma kezdett el vagyis tegnap szurkálni a hasam alja, bizsergést érzek!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó. nagyon sajnálom ami veled történt. nekem is volt egy spontán vetélésem júniusban. én is minden hónapban reménykedem. de vhogy most úgy érzem sikerült de nem akarom bele élni magam nem akarok csalódni. mi 8.hónapja próbálkozunk
5-ös vagyok. a mellbimbóm nekem is érzékeny és egy picit meg is van dagadva. de nem mindig, csak idõnként.
Csatlakozhatok az együtt drukkoláshoz? nekem 25-én volt ovum, aznap sajnos nem tudtunk együtt lenni, de 24-én este voltunk együtt, úgyhogy reménykedem. Másfél éve próbálkozunk, már egyszer elveszettünk egy babát, minden hónapban reménykedem, hogy összejön :-) Megy a drukk nektek!
A kérdező hozzászólása: neked is megy a drukk:) én sem élem bele magam de azért reménykedem
Én ugyanígy vagyok. 25.-én volt ovum.és 24.-én 25.-én is együtt voltunk.Megvan rá az esélyed hogy baba lehet belõle.alhasi szurkáló érzés nekem is van, és mellfájdalom.de még nem bízom el magam.várjunk türelemmel, tudom nem könnyû.majd írd meg mi a helyzet veled. megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: igen azt elfelejtettem oda írni hogy igen mert szeretnénk babát :)
A kérdező hozzászólása: és nekem is csak a mellbimbóm érzékeny
8as vagyok! Másoknak is van bizsergõ érzés a hasában?nekem tegnap óta van!reggel meg feszült a hasam!pár napja én is csak aludnék meg aludnék!De más tünetet nem vettem észre!
A kérdező hozzászólása: ameddig nem jön meg addig van remény
16os vagyok megint, ma már semmi... elmúlt minden tünet, most már semmit se érzek...szóval ez a hónap se sikerült :( megint csalódás :(
A kérdező hozzászólása: sajnálom 5ös de új hónap új remény:) nekem a mellem meg van duzzadva és ugyan úgy fáj. én is néha úgy érzem hogy meg fog jönni de ez még nekem is korai. majd elválik mi lesz én már annyira szeretném:)
Csatlakozom en is, 28an volt ovum es akkor voltunk eggyutt a parommal.nem erzek semmit, de remenykedem h osszejon.sok sikert mindenkinek:)
Ma délután elkezdett fájni a mellem két oldalt a nadrág nekem is szorít a hasam alján de lehet én is sokat ettem:) .Viccet félre téve olyan az alhasam mintha egy könyvet tettem volna rá.és nyomódik.Semmi szúrkálás csak nagyon enyhe érzés mint mielõtt meg szokott jönni, de az még odébb van kb 1hét.Szóval lányok nem tudom mi ez.
sziasztok.na nekem elmúlt minden görcsölés szurkálás.viszont eszméletlenül fáj a cicim.a zuhany alatt majdnem felvisítottam.de más tünet semmi.most már nem értem.....hülyét kapok a várakozástól.Lányok megy a drukk mindenkinek.Kedves 5-ös kitartást, nehéz de nem tehetünk mást.
5-ös vagyok. én péntekre nem vártam, de ma megjött :( A többieknek szorítok, hogy összejöjjön. Mi meg próbálkozunk tovább. nem olyan rossz az a gyártási folyamat :-)
A kérdező hozzászólása: remélem lesz baba mindenkinél:) én is enyhén görcsölök de csak enyhén de egyre sûrûbben. ahogy felszek így jobban érzem ha állok vagy járkálok akkor alig érzem meg. remélem nem mensi jelez mert az még korai lenne és nem szoktam ilyen hamar görcsölni.
16:48-as vagyok! :) Igazából ma vettem észre hogy nem fáj a bimbóm, hogy a mellem megduzzadt, most az fáj és most is görcsölök mintha meg akarna jönni, elég durva... Amúgy köszi a drukkot hasonlót kívánok én is :D
8as vagyok még mindig!Nekem nincs más tünetem csak a has feszülés és a bizsergés a hasamban!de nem érzékeny a mellbimbóm, de most érzem, hogy két oldalt a mellem feszül!
A kérdező hozzászólása: megy a drukk kedves utolsó:) 2 nap múlva elmúlt a mellbimbó érzékenység?
Akkor én is csatlakozom! :) Nekem 28-án volt ovum aznap együtt is voltunk utána 2 napig fájt a mellbimbóm, és én sötétebbnek látom, de lehet csak káprázik a szemem! :) majd ma a mellem is, meg van duzzadva mintha vízzel lenne tele és fájnak is. A hasam is feszül mintha meg akarna jönni ez 2 napja tart, nagyon remélem, hogy sikerül, 1 éve próbálkozunk. :( Amúgy 11-12-re nem várom!
A kérdező hozzászólása: feszülés is lehet jó jel szerintem:) én nem merek még tesztelni
16 vagyok, bármi lehet, nekem is feszül, érzékeny a hasam, szorít a nadrág... de ez akár attól is lehet h sokat ettem :( szóval én már nem merek bizakodni. Majd hétvégén ha nem jön meg tesztelek.
feszülés is lehet egy jel?
A kérdező hozzászólása: bizsergést még nem éreztem. ha felállok akkor érzem hogy kicsit feszül a hasam
ha szexeltél védekezés nélkül, akkor van.
A kérdező hozzászólása: picit szúrt a bal oldalon a hasamba meg ahogy levettem a melltartót a a mellbimbóm ugyan úgy fáj és ugyan olyan érzékeny.
Nekem tegnap óta vanbak görcseim.Azt olvastam, hogy ez is lehet tünete a beàgyazódásnak.Bízzunk benne, hogy neked is baba lesz!!!
A kérdező hozzászólása: én szerdán tesztelek.
A kérdező hozzászólása: én már egyszerüen nem tudom mit akarok. várom is a szerdát meg nem is. félek a reggeltõl mi lesz ha arra ébredek hogy megjött?! tudom hogy nem kellene ennyire rágörcsölni de nem tudok másra gondolni. annyira szeretném hogy baba legyen elmondani nem tudom.
ki mikor fog tesztelni? majd azért megírjátok, hogy kinek hogy sikerült? nem tudom mikor teszteljek!vagy hétfõ vagy kedd!mert hát 10. 11.e körül nem várom 8.
Na akkor jó kis félõs csapat jött össze:) .Most minden tünet eltûnt:(.De lehet nem is kell, hogy folyton legyen tünet.Eddig nem vártam a keddet de mostmár várom a teszt miatt.
A kérdező hozzászólása: én is mindentõl félek már:/
nekem csak feszül a hasam, meg néha érzek bizsergõ érzést!de félek a feszüléstõl.... :( 8.
A kérdező hozzászólása: én még nem is figyeltem majd este megnézem:)
Vakakinek érzèkeny mèg a hasaalja ha tapogatja?Mert nekem igen!
sziasztok!nekem eddig csak annyi tünetem van, hogy néha rám tör, hogy mindjárt megjön érzés, és elmúlik, hasam feszül!de ami szokta jelezni a havimat, az most nem jelez! én is még mindig reménykedek!majd hétfõn fogok tesztelni! 8.
Sajnàlom, hogy megjött neked!Nekem nagyon durván meg vannak duzzadva a melleim és fájnak is meg a hasam alja is fáj!Én még mindig bízok benne, hogy baba lesz!Valakinek ma valami tünet?
A kérdező hozzászólása: nem tudom mitõl lehet. nekem mindig kicsi véres barnázás majd megindul rendesen
Azért írjátok majd meg mi lett veletek, jó lenne hallani hogy összejött.Én meg nem tudom mi van.Reggel megjött eléggé de most meg csak barnázok.Most van elegem....Valaki tapasztalt hasonlót?
A kérdező hozzászólása: Aqvamaya!nagyon sajnálom.ahogy érzem nekem is sikertelen ez a mert kezdek nagyon görcsölni.
A kérdező hozzászólása: most reggel arra keltem hogy biztos megjött de szerencsére nem.
Sziasztok.Egy napos késéssel ma megjött.Nem is tudom leírni amit most érzek.Mindenkinek sok sikert.Remélem mihamarabb kiderül hogy babásak vagytok.
A mellfájdalom megvan a hasfeszülés és a nyilallás megvan plusz hànyinger.Én még mindig Bízok benne
Ha kedden nem jön meg akkor én is szerdán fogok tesztelni addig nem.Még tesztet sem vettem.
Csajok!Csak egy jó tanács! "Pozitív dolgok pozitív dolgokat szül!" Próbáljatok így hozzá állni! ha meg még sem jött össze, semmi gond!itt egy új hónap a "munkára" :) Bízni kell!!!! 8. Van ma vkinek vmilyen tünete?
A kérdező hozzászólása: már szombattól érzem a mensi görcsöket ami elég erõs. nem merek tesztelni. péntekig várok a teszttel.
A kérdező hozzászólása: neked mikor volt utolsó mensid? én ha ovutól számolom akkor 15 nap telt el azóta. de nekem 10 15.én volt meg utoljára ha azt nézem akkor csütörtökön kellene ‘‘megjönnie‘‘.már úgy bele zavarodtam.
jó reggelt!én úgy terveztem, hogy holnap reggel vagy szerda reggel fogok tesztelni! Kedves Kérdezõ!Szerinted nekem is korai lenne még tesztelni?egy cipõben járok veled!
A kérdező hozzászólása: én pénteken tesztelek ha addig nem jön meg.
Olvastam több helyen, hogy a mensi görcsök is jók mert can olyan akinek akkor ágyazódik be a baba.Nem tudom, hogy mi van vagy hogy mi kesz nekem ma nagyon erõs görcseim vannak és voltak.Annyira akarom, hogy baba legyen.
Én keddre nem várom.Nekem ma egész nap megjön èrzésem van.De biztos ami biztos ma vettem egy tesztet holnap ki fogom próbálni.Mert mèg mindig azt gondolom, hogy lehet baba.Mert ilyen tüneteim sima mensi elõtt nem szoktak lenni.Annyira jó lenne pozitívat tesztelni.
A kérdező hozzászólása: de viszont ovum az 27-én volt mert éreztem és volt nyúlós nyákom.
A kérdező hozzászólása: én már nem értem menstruációs naptárba írtam be az menszeszem utolsó napját azt adta ki hogy 11.én kell megjönnie de 10. 15.én volt az utolsó és ha onnan számolom akkor 14én kell megjönni. akkor most mikorra ne várjam? de érzem hogy meg fog jönni csak azért még is reménykedem.
nekem semmi vér nincs, csak néha rám tör a mindjárt megjön görcs és elmúlik!elméletileg ha jól számoltam akkor mára nem várom!vagy +1 nap, holnap! 8.
szerdán kell megjönni mai teszt negativ remélem még változik
A kérdező hozzászólása: én ahogy töröltem magam kicsit véres volt a papír. de épp hogy lehetett látni. most pedig semmi de néha mensi szerû görcsök rám törnek.
nyugi csajok!türelmesen várjunk!és ne görcsöljünk ennyire rá!az nem tesz jót!én is türelmetlen vagyok, de ha már ennyit vártam akkor várok még 2 napot!próbáljátok terelni a gondolataitokat!én is ezt teszem! és csak pozitívan álljatok neki! 8.
Reggel nagyon le voltam törve a görcsök miatt.Most meg semmi tünet.Ááá már én sem tudom, hogy mi lehet.Komolyan meghülyülök vagy a testem hülyült meg.
A kérdező hozzászólása: én már komolyan nem tudom mi a jó és a rossz tünet.tegnap reggel olyan görcsökkel keltem hogy azt hittem megjött ma reggel semmi görcs nem volt
az baj, h úgy fáj a has ilyenkor mintha megjönne? nekem most nincs semmilyen görcsöm! ez jó jel? 8.
Tünet?Igen nagyon fáj a hasam úgy mint mielõtt megszokott jönni.Sajna.
A kérdező hozzászólása: hát csajok én egyre jobban érzem hogy nem sikerült. a mellbimbó fájdalom kezd lassan elmúlni és kezd fájni feszülni egyre jobban a mellem és a derekam is kezd fájni mindig így kezdõdik pár nappal mensi elött:/
A kérdező hozzászólása: így van:) bízni kell!!!!!! drukk:)
Kitartàs és türelem és nagy DRUKK mindenkinek!!!
Én teszteltem 13.án kell megjönnie tudom h korán csináltam negativ is lett
Nekem 12-én kell megjönnie szerintem 13-14 körül
A kérdező hozzászólása: én is 13.a körül
13.án akkor esedékes a megjövetel is
Mikor mertek elõször tesztelni? "S"
Nekem reggel volt egy kis hányinger de ez lehet attól is, hogy már nagyon izgatott vagyok, hogy lesz-e baba.Egész nap olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de csak 12-én kellene megjönni úgyhogy nem tudom, hogy mi van vagy lesz.Még 5 nap és kiderül.
A kérdező hozzászólása: 12:04es reméljük majd következö hónapban sikerül de ameddig nem jön meg van remény. utolsó megy a drukk és persze mindenkinek:)
Oktober 17.én jött meg 23.án 28.án voltunk együtt nov. 1-2 reggel hasszurkám volt vasárnap husós káposztához kovászos uborka hétfön pizzához kovászos ubi van már 1 20hós kislányom vele semmi ilyen nem volt észre se vettem 9 honapig hogy õ van nekem március óta probálkozunk
Köszönöm a drukkot :) Hát nem tudom, ez a mensi elõtti 4 nap barnázgatás nálam kb fél éve kezdõdött, és hormonális oka nincsen a leleteim szerint... most csak tegnap reggel egy pötty meg ma reggel egyetlen pötty, napközben semmi - abban reménykedek, hogy hátha most visszaáll minden a régi kerékvágásba, elmúlik a pecsételés (már sokkal de sokkal kevesebb mint elõzõ hónapokban) és a következõ ciklusban szerencsénk lesz... :)
A kérdező hozzászólása: lehet még korai volt a teszt. én leghamarabb csak szerdán tesztelek ha addig nem jön meg
Még ne add fel, bízzunk hogy mégsem jön meg.Hogyha mégis kívánom hogy köv.hónapban azt olvassam itt hogy minimum ikreid lesznek :) És mindenkinek megy a drukk természetesen.Én holnapra nem várom, hát majd meglátjuk.Mai tesztem totál negatív, nem igazán reménykedek.De hátha.
A kérdező hozzászólása: sajnálom. :(
Görcs elmúlt, tegnap barna folt reggel aztán azóta semmi. Mellem érzékeny és húzódik. De meg fog jönni, a hõm elindult egy tizeddel lefelé :( "S"
A kérdező hozzászólása: nálam az a helyzet hogy ilyenkor nekem fehér sûrû folyásom szokott lenni most pedig olyan mit mikor peteérésem van átlátszó nyúlós de van benne fehér is de inkább nyúlósabb. valakinek volt már ilyen?
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó azt tudom hogy mensi görcsök az szokott lenni terhesség elején. reménykedjünk hogy nem jön meg
nekem most mensi görcseim vannak!félek nagyon!bár a remény hal meg utoljára!8as vok!
Nekem az elmúlt 1hétben kissebb-nagyobb megszakításokkal folyton olyan érzésem van mintha most fog megjönni.Én nem tudom, hogy mi lehet ez .Eddig nem figyeltem ennyire a testem jelzéseire.Bízom és reménykedek a testenben!
na ettõl én is félek! nekem van egy jelzõm ami havi elõtt 5 nappal már jelez, h megfog jönni!de most nem érzem! Ha már eddig vártunk... akkor várjunk még!bízni kell!
A kérdező hozzászólása: igen én is ettõl félek hogy már csak beképzelem :(
Én is így jártam tegnap.Ma még szt vettem észre hogy az ételeknek teljesen más ízt érzek mint eddig.Lehet már tényleg csak bebeszélem nem tudom már!
sziasztok! nekem most a hasam feszül nagyon!a buszon ahogy ültem ki kellett engedni a nadrágot, mert szorított!nem tudom ezt mire véljem! 8.
A kérdező hozzászólása: én is szerdán tesztelek leghamarabb
Ááá én még nem akarok mert szerintem korai még!Meg félek egy kicsit most azért is aggódjak.Majd jövõhét szerdàn csinálok egy tesztet ha nem jön meg!
nekem is egész napos hányinger néha fejfájásal ma is teszteltem x epil negatív remélem szerda csütörtökig megváltozik
Hányingerem van már egy ideje!Idegesség várakozás nem tudom!
Voltam igen, az egyetlen ami ilyet szokott okozni az a progeszteronhiány, viszont mivel az enyém még sok is, ez nem lehet az ok. Ezért a doki is csak nézett, nem tudta megmagyarázni...
Most, hogy mondod kedves kérdezõ valamelyik nap nekem is viszketett a mellbimbóm.Ma a derekam akar leszakadni.Nekem kedden nem kéne megjönni.
A kérdező hozzászólása: kedves S.lehetséges hogy ezért nem sikerül a baba.orvoshoz voltál már vele? nem tudom nekem lesz e baba vagy sem de ma nagyon viszket a mellbimbóm és szúr a baloldalra. de viszont a mellbimbó érzékenység múlik elfele:(nem tudom mi lesz belöle de reménykeded.
Arra van vkinek ötlete, hogy a barna maszatolást mi okozhatja? DPO 10 tõl minden reggel pisilés utáni törléskor barna maszat, aztán utána egész nap SEMMI. Ez megy 3ik napja. Minden nap azt hittem hogy na jó akkor ma jön meg (vasárnapra nem várom), de nem. Progeszteron tökéletes, hõm még 36.8. Tudom, h meg fog jönni vasárnap, de milyen gond lehet a háttérben? Lehet, hogy emiatt nem sikerül a baba? :( "S"
Nekem semmi jel nincs még ma reggel :(!
A kérdező hozzászólása: én is érzem a csiklandozó érzést. bár én egyre jobban érzem hogy nem sikerült mert reggel ahogy fellekellek furcsa módon feszül a hasam és ez mindig mensi jel. de azért reménykedem.
na most már nem értem a testem! most meg nincs mensi görcsöm, de megint bizsereg a hasam alja meg oldalt, olyan csiklandós érzést érzek! mi lehet ez?
nekem se folyamatos a görcsölés, hol van hol nincs!de én is reménykedek és bizakodok a testemben, a jelekben! :) 8.
sziasztok!nekem ma van tünetem, olyan mensi görcsök a hasam alján!félek nagyon, hogy megint nem jött össze :(

Peteérés utánni 7. napon hasfájás görcsölés ez a beágyazodás, lehet baba?

Peteérés napján együtt is voltunk utánna is fájt egy kicsit a hasam akkor volt pém..sok mindenből tudom..) 7.napra rá pedig fájt a hasam nem is kicsit..utánna enyhült...pénteken kell tesztelnem akkor lesz a 15.nap pé utánn..hol mindjárt megjön érzés van hol semmi.. Más tünetem nem igen van kicsit érzékeny a mellem..válaszokat köszönöm..lehet baba?

Legjobb válasz: lehetséges, igen :) Drukk!!

lehetséges, igen :) Drukk!!
Ugyan igy vagyok :) drukkolok :) ))) K.
En se birtam magammal es hat persze h volt itthon teszt :) megcsinaltam most... Mintha.... Es forgatni kell h lehessen latni... Holnap ujra probalkozom :) xepilt hasznalok, lehetseges h korai volt. Soot azt irjak rola sokan h csak kesobb mutatja ki.. De rossz varni :(
Mig nem jon meg addig van remeny :) 10es tesztet kellene vennunk :) ismet K.voltam ;)
A kérdező hozzászólása: Melyik a 10 es teszt?Én corax ot csináltam.. nekem nem kell forgatni de baromi halvány.. Jövõhéten tesztelek ujra még nem bizom el magam.... olyan a hasamba mintha mindjárt meg akarna jönni már 5 percenként megyek wc re...
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy 25 öst egyértelmüen pozi!
Gratulálok!!!:) Vigyáz magadra!!:) Sajna nekünk már csak a következõ hónap ad majd újra esélyt!! A.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Drukkolok nektek!!!
Gratulalok :) )))) nekem meg nem jott meg, bar elegge felvagyok puffadva azota nem teszteltem, varok 2-3napot, ha nem jon meg. Ha nem sikerul marad a kov.honap ;) K.
A kérdező hozzászólása: hát én is fel vagyok fujodva fájdogál a hasam a cicijeimhez nem lehet hozzáérni..a háloing is fáj hogy rajta van.. Drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Zuhanyzás utánn megint megnéztem olyan mintha lenne ott még egy csikocska a legbisztosabb ha tesztelek pár nap mulva...még nem adom fel..)
A kérdező hozzászólása: Én nem vártam megcsináltam egyértelmúen negativ..((( Nektek drukkolok!!!
4-es voltam!Nálam sincs semmi extra tünet talán annyi, hogy ilyenkor már pattanásos vagyok de most egy sincs:) Péntekig én is várok a teszttel:) megy a drukk mindenkinek:) A
A kérdező hozzászólása: Köszönöm drukkolok én is!
Én is így vagyok!!Szoritok hogy baba legyen nálatok is!!:)
Jujj de izgi :) irjatok am fejlemenyeket :) K.
A kérdező hozzászólása: Irok köszi holnap vagy pénteken teszt.))
Mar en is teszt lazban egek :) szerintem varok pentekig :)
Kíváncsi vagyok, majd írjatok! Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Holnap tesztelek lehet korai de ellövõm...pé utánn 14 nap lehetséges hogy mutat valamit? Drukk.. Valami tünet valakinél??
Semmit nem erzek.. Nincs mindjart megjon erzes, nincs hiszti... Mensi elott 1hettel mar szenvedek. Most semmi :) K.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek dokihoz..))Kiváncsi vagyok mit lát..))Izgulás van)

1 hetem még van menstruációig, de már érzem a mensziszerű hasfájást! Vajon a beágyazódás lehet?

Legjobb válasz: Szia.Igen lehet,de lehet kései PÉ is.Majd a mensid megmondja,vagy a késõbbi teszt.

Szia.Igen lehet, de lehet kései PÉ is.Majd a mensid megmondja, vagy a késõbbi teszt.
Én is éreztem és a derekam is fájdogált. Pozitív lett a tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Megírom, ígérem, mert én is sokszor adok válaszokat és utána nem jön visszajelzés, úgyhogy nem felejtem el, meg ebbõl is lehet tanulni másoknak is.
Azt hiszem, most hanyagolom a témát legalább jövõ szerdáig, túlzásba viszem a stresszelést! Most már állandóan megjön-érzésem van! Írj ha változást tapasztalsz! :-)
A kérdező hozzászólása: Mégis van, testápolószerû, de nem sok, most is csak este jött elõ.
A kérdező hozzászólása: Pé után pár napig volt fehér folyásom, ma semmi. Ezek a folyások mindig este jöttek elõ, lehet, hogy nincs jelentõsége, csak megfigyeltem.
Most még valami jutott eszembe, nekem fáj a derekam, pedig mensi elõtt nem szokott. Bocsi, hogy ilyet kérdezek, folyás milyen?
Írj majd hogy mizu! Nekünk az elsõ egybõl összejött úgy hogy semmire sem figyeltünk, most néztem a pé-met.
A kérdező hozzászólása: 1 héttel menszi elõtt nem korai még a görcsölgetés? (pont 5én jönne meg)Jobban örülnék babának, de nem akarom beleélni magam. Barnás pecsételésem sincs.
A 19:36-os vagyok. Nekem sem fáj a mellem, nincs hányingerem , semmi ilyesmi. Néhány napig szurkált az alhasam, és tegnap elõtt éjszaka, amikor ideges voltam és nehezet emeltem (azért nem volt olyan nehéz, simán elbírtam a 46 kg-ommal is) erõsen belenyillalt. Elgondolkodtatott.
Sziasztok! Velem ugyanez van. Jövõ hét csütörtök-péntek körül várható a menstruációm. Ma elkezdett fájni a hasam. Egész nap fájdogál és fel vagyk puffadva. Én már beleéltem magam, hogy ez mensi tünet.
A kérdező hozzászólása: Én jövõhét szerdára várom és ma érzem ezt a mensziszerû hasfájást (egész nap), de a cicim még nekem sem fáj! Remélem baba lesz a dologban, sok sikert nektek is! Ha szerdán nem jön meg, tesztelek!
Szia! Én jövõ péntekre (nem) várom, pé-tõl tegnapig folyamatosan fájt a hasam, onnantól idõnként. Cicim nem feszül, neked? Üdv.
A kérdező hozzászólása: Írok. Remélem úgy alakul, hogy tesztelhetek és akkor megírom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!