Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás kb (59 db)

A beágyazódás kb. hány hét, nap múlva kezdődik az akció után? A beágyazódás mindig jár vérzéssel vagy egyáltalán nem vérzik? Mik a tünetei?

Március 25.-én feküdtem le a barátommal és azóta hányingerem van,szédülök...stb.Attól félek hogy terhes vagyok,de védekeztünk rendesen,és utána ellenőriztük az óvszert nemvolt lyukas.Terhes még attól lehetek? Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.

Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.
Valószínûleg mástól vagy rosszul. Általában ezek egy-két héttel beágyazódás. azaz kb 3 héttel az aktus után kezdõdnek a legtöbb nõnél. Nem kell minden tininek terhesnek képzelnie magát. Nekem nem volt beágyazódási vérzésem. Hõemelkedésem volt, álmos voltam. Szédülni is csak most szédülök. Hányinger is sokkal késõbb jött, persze minden terhesség más. De nem az aktus után lesz hányingered!!!
én kb most vagyok négy hetes terhes és lassan 17 éves.nekem a tünetek kb egy hete vannak és két pozitív teszt. szerintem vegyél egy tesztet :)

A beágyazódás kb hány nappal a nemvárt előtt történik?

Legjobb válasz: 28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésõbb két nappal a menses elõtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztbõl. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden mûködhet máshogy :)

28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésõbb két nappal a menses elõtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztbõl. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden mûködhet máshogy :)
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, csak igy pont az átlagra voltam kiváncsi, köszi a választ! :)
amúgy ha a pé. idõpontját tudod, mondhatni, hogy attól 7-12 nap kb.!
A kérdező hozzászólása: És az h is van? Ha pl a ciklusom 30napos akkor a 16.napon volt a pé? V a 14.en? M errõl több félét olvastam már. Ezt is cs úgy általánosságban kérdem.
elvileg félidõ. de ha konkrétan érdekel, akkor ovuteszttel nyomon tudod követni és/vagy hõmérõzéssel.
A kérdező hozzászólása: Még csak az elsõ hónapunk, szal rábizzuk magunkat a véletlenre:)

Miért nem huzza be a ciklus.hu a pé-emet? Hány nap a beágyazódás kb?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..

Legjobb válasz: Akkor fogja csak behúzni, ha a leesés után legalább 3 napig fennmarad a hõd. A beágyazódás a 7-10. napon van és eltart egy pár napig. :)

Akkor fogja csak behúzni, ha a leesés után legalább 3 napig fennmarad a hõd. A beágyazódás a 7-10. napon van és eltart egy pár napig. :)
én csak a beágyazódáshoz tudok szólni, nekem mindkétszer nagyon fájdalmas volt (derék és hasgörcsök), az ovuláció után 8 nappal most, 12 nappal utána a fiamnál (két éve) és mindkétszer kb. 3-4 napig volt intenzív az érzés, a teszt a teszt a fiamnál ezt követõen azonnal, most a pár nappal késõbb lett +!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, Akkor a pé után hányadik napon lett pozitiv a teszted???

Kismamák, nektek a beágyazódás kb hanyadik napon volt?

És mennyire pecsételtetek vagy véreztetek? A hasatok is fájt?

Legjobb válasz: Én lombikos vagyok kb.beültetés után 8-9 nappal éreztem, görcsöltem és pecsétes vérzésem volt, tehát tuti azt hittem, hogy nem sikerült. A hasam nem fájt sokáig, de a pecsételés kb 8-9 hetes koromig tartott. Az orvos azt mondta nem a méhembõl jön, hanem valószínû hüvelyi vérbõség.

Én lombikos vagyok kb.beültetés után 8-9 nappal éreztem, görcsöltem és pecsétes vérzésem volt, tehát tuti azt hittem, hogy nem sikerült. A hasam nem fájt sokáig, de a pecsételés kb 8-9 hetes koromig tartott. Az orvos azt mondta nem a méhembõl jön, hanem valószínû hüvelyi vérbõség.
Nincs olyan, hogy egy adott napon van, ugyanis kb. 5 napig tart, van, akinél tovább. Mivel nekem a teszt már a 9. napon volt pozitív, gondolom elõtte pár nappal kezdõdött, kb. a 6-7. napon a peteérés után.
Ja, és nem fájt a hasam, de pecsételtem kb. a 11-13. napon, már nem emlékszem.

Ha megtörtént a beágyazódás, kb attól kezdve is fájhat a mell, vagy inkább azt jelzi, hogy meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem sosem fájt menszesz elõtt, de mikor terhes lettem akkor már sokkal a menstruáció elõtt olyan érzékeny volt, hogy alig lehetett hozzáérni. üdv. 38 hetes

Nekem sosem fájt menszesz elõtt, de mikor terhes lettem akkor már sokkal a menstruáció elõtt olyan érzékeny volt, hogy alig lehetett hozzáérni. üdv. 38 hetes
A kérdező hozzászólása: Szia!Sajnos ma megjött, teljesen letörtem, már megint nem sikerült:((((
Oké, addig is megy a DRUKK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én is remélem, hogy baba lesz, már szeptembertõl próbálkozunk.Itt írok majd neked , hogy lett-e baba, majd csütörtökön tesztelek!
Köszönöm, aranyos vagy! Nem biztos, hogy beképzeled, sok esetben a nõ elõbb megérzi, hogy van valaki odabent, mint ahogy a tünetek jelentkeznének! Nagyon drukkolok, hogy babás legyél! Majd írd meg, hogy mi újság! Sok sikert!!!! Utolsó válaszoló
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy elment a babád!Nagyon szorítok neked, hogy minél hamarabb összejöjjön!!!!!És köszönöm a válaszotokat!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is szokott fájni ha megjön:(de most mintha más lenne, az is lehet, hogy beképzelem magamnak:(
Szia! Nekem már a beágyazódás elõtt érzékeny volt a mellem két oldala, alig bírtam hasra feküdni. nem olyan fájdalom volt, mint amikor meg akarna jönni. Akkor már tudtam, hogy összejött. Beágyazódáskor rózsaszínes folyásom volt. Sajnos a baba idõközben elment, úgyhogy mi is próbálkozunk tovább. Sok sikert!
nekem mindig jelzi hogy megfog jönni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Talán akkor reménykedhetek:)
ÓÓÓÓ de sajnálom! :( Pedig nagyon nagyon szorítottam Neked. Ma reggel Te voltál az elsõ gondolatom, reméltem, hogy csupa jó hírt fogsz írni. Ne keseredj el, jönni fog a babó!!! Amúgy szedsz valami vitamint? (ha gondolod priviben folytathatjuk...) Sok sok erõt és kitartást!

Ha vasárnap volt peteérésem akkor mikor lehet a beágyazódás kb ha sikerült a baba?

Legjobb válasz: A fogamzás utáni 5.naptól eltarthat a 12.napig.

A fogamzás utáni 5.naptól eltarthat a 12.napig.
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Írd be a mensid dátumát, és megtudod. :-)

Egy pici vérzés, és alhasi görcsök- előfordulhat peteéréskor? Vagy pedig beágyazódás jele lehet? ( A Jónás naptár szerint kb. most lenne a beágyazódás, de a rendes számítás szerint most van peteérés)

Legjobb válasz: Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.

Szia! Igen peteéréskor elõfordulhat vérzés, ezt hivják közti vérzésnek. A Jónás naptárt nem ismerem. Hány naposak a ciklusaid? A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot, akkor kell kb. lennie a peteérésednek, a beágyazodás 7-10 napig is eltarthat.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom kb.30 napos szokott lenni, most nov.1-én jött meg utoljára.Amúgy volt/van tojásfehérje folyás is -én is peteérésre tippelek, de eddig még sose volt vérzés ilyenkor. A Jónás naptár az én születési idõpontom alapján számolja ki azt, hogy mikor van a termékeny napom. (akkor, amikor a hold pont úgy áll, mint a születésem idõpontjában) Nálam ez utoljára okt.27-én volt.Azért fura, mert akkor nem nagyon tudom elképzelni, hogy peteérésem lenne, a menzi elõtt 4 nappal..., de állítólag 85%-ban bejön ez a módszer(is).
A Jónás nekem sem stimmelt soha... Ez a tünet lehet peteéréses(én ezt mondanám inkább), de elõfordul nagy rikán beágyazódáskor is. Lehet peteérés mensi elõtti napokban is, többen estek már teherbe így, lehetséges, hogy én is, mivel uh szerinti kor így jön csak ki. Márpedig az utolsó mensim teljesen rendes volt, erõsebb, mint az elõtte lévõek! én ezért csodálkozom! Jónásom meg késõbb volt akkor, mint ahogy a baba foganhatott! pedig azt hiszem elvileg kivételesen egybe kellett volna esnie a Jónásos napnak a rendes naptármódszeres nappal, de a baba addigra már megfogant! Ha nov 1-jén volt meg, akkor elvileg hétvége felé, jõvõ hét leges-legelején volna peteérésed... Ahogy számolom. De a tested jelzésére figyelj, és ahogy írtad a nyák stimmelt! Hát majd kb 2 héten belül megtudod a tuttit! Szerintem tényleg pé miatt volt!

Kb 6 nappal a beágyazódás után lehet még negatív a teszt?

Lehetett korai? Mára nem vártam, eddig semmi, de a reggeli teszt negatív.

Legjobb válasz: Ha negatív, vagy nem vagy terhes, vagy pedig késõbb volt a peteérésed és így a beágyazódás is. Amúgy a beágyazódás után hat nappal már egy 10-es tesztnek pozitívnak kellene lennie, hiszen a beágyazódás után azonnal megindul a HCG termelõdése. Várj egy-két napot és tesztelj újra! Drukkolok!

Ha negatív, vagy nem vagy terhes, vagy pedig késõbb volt a peteérésed és így a beágyazódás is. Amúgy a beágyazódás után hat nappal már egy 10-es tesztnek pozitívnak kellene lennie, hiszen a beágyazódás után azonnal megindul a HCG termelõdése. Várj egy-két napot és tesztelj újra! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Ha ma kellett volna megjönnie, akkor még nemnagyon vagy a beágyazódás után 6 nappal, nem? Ha még vagy 3 napig nem jön meg, akkor biztos nem vagy terhes, de ha mára várod, akkor még csak nem is késik!!!
A kérdező hozzászólása: A feltételezett peteérés (és az együttlét is) kb 13-14 napja volt, a feltételezett beágyazódás pedig az azt követõ 5-6-7. napokban (rózsaszínes folyás), azaz kb 6 nappal ezelõtt (ma már 7...). Így már elhiszed? Amúgy egy szóval sem írtam, hogy késik, de a nem várt napján már "hivatalosan" is lehet tesztelni, még a tesztre is ez van írva, olyankor nagy eséllyel már mutat valamit - persze kivételek mindig vannak, erre irányult az én kérdésem is, hogy volt-e valaki így. De már lényegtelen, sajnos ma már kezd megjönni, bár furcsán... lehet, hogy megvolt a baba, de nem maradt meg, s most távozik :(

Ha 25-én kezdődött a beágyazódás akkor kb. teszten mikor fog látszódni az eredmény? 10 nap mire kb. vége lesz a beágyazódásnak, akkor 5-én már tesztelhetek?

Legjobb válasz: ez jó kérdés mert nálam is ugyanígy van, tegnap voltam dokinál mondtam neki nézzen meg uh-n és ott még nem látott semmit így most már egy kicsit csalódott vagyok hogy megint nem sikerült de még az is lehet hogy nem lehetett az uh-n látni

ez jó kérdés mert nálam is ugyanígy van, tegnap voltam dokinál mondtam neki nézzen meg uh-n és ott még nem látott semmit így most már egy kicsit csalódott vagyok hogy megint nem sikerült de még az is lehet hogy nem lehetett az uh-n látni
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem jött össze az elsõ babátok, de a hozzállást díjazom, nem is szabad feladni én se adnám fel. Látod még a 3-at is mennyire akarom. Én is ma reggel mértem meg, de nekem csak 36, 5 volt és én se tudom, hogy mihez viszonyítsam. Majd most ezután megméregetem, végülis veszteni nem vesztek vele. Ha mensi elõtt lemegy , azt tudom, hogy az sajna nem jót jelent. Meg szerintem az én ma reggeli hõm se túl jó, mert ha tényleg beágyazódásom volt 25-én akkor már magasabbnak kéne lennie. De szerintem a 36, 9 egész jó, reménykedhetsz. Kiváncsi vagyok már, izgulok érted még ismeretlenül is. Neked még talán jobban kívánom, mert én azért már kétszer átélhettem a csodát!
A kérdező hozzászólása: Irtam a freemailedre.
honnét tudod hogy 25-én kezdõdött a beágyazódás?
Én jócskán több, mint 3 hetes lehettem és a teszt nem mutatta ki. K.b. 5 voltam, mikor pozitív lett a teszt.
A legjobb akkor tesztelni ha nem jön meg. Reggeli elsõ vizeletbõl! Ha akkor nega, próbáld meg pár nap múlva! Sok sikert kívánok és 2 csíkokat!!! :D
Szia! Köszi aranyos vagy nagyon. Köszi a bíztatást. Igazából a hozzáállást az élet hozta. Beleéltük magunkat semmi jele nem volt hogy baj van, csak a kötelezõ UH-ra mentünk. Eléggé kidõltünk tõle, de az idõ, meg a hit meggyógyított. Igazából biztos megvan az oka hogy így kellett lennie. Az okot sosem fogjuk megtudni, így fölösleges forogni rajta. Persze eszünk be jut néha, de azt hiszem ez természetes. De reménykedünk. Nincs e-mailed? Én szorítok nektek is. Mekkorák a gyerkõcök?
Szia! Hát az elsõ baba az nekünk is elsõre jött. Igazi szerelembaba. Nászúton fogant jó eséllyel:) sajnos nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, de nem adjuk fel. Én sem mértem a hõmet sosem (kivételesen ma reggel megmértem 36, 9, de így nem tudom hasonlítani semmihez sem), nem tudom mikor van peteérésem, max megérzések. Majd kiderül. A szagokat meg majd kiderül hogy bírom. De ha tényleg érzékenyebb leszek rá, akkor elkezdek reménykedni:) Hajrá hajrá:) Ne izgulj ha jönni akar úgyis jönni fog.
A kérdező hozzászólása: Még " csak " 3 hónapja, inkább 4 , de nekünk nagyon kevés esélyünk van, mert a férjem külföldön dolgozik. Hát igen, ha szagokat érzel, akkor az tényleg bíztató. Nekem már van két kislányom, csak náluk teljesen egyszerû volt a helyzet, mert "kéznél" volt a férjem, elterveztük és jöttek, nem kellett várogatni, számolgatni, azt se tudtam mikor van pé, beágyazódás, semmivel nem foglalkoztam, csak kimaradt a mensim , teszt , ami poz. lett és jött a nagy öröm, hogy babás vagyok. De most? Beleõrülök a várakozásba, egyfolytában magamat nézegetem. Neked talán most több esélyt adok, mint magamnak, ha már szagokat is érzel... Nekem a cicim se feszít, csak mikor a pé napja volt akkor. Azóta meg érzem a pocimat ott lenn, most meg ott feszít. Szóval nem tudom, de azért drukkolok magunknak. Üdv.: Gina
Szia! Oké meglesz, jelentkezem majd hogy hogyan alakul a dolog.Ha gondolod írj e-mailt, és akkor azt csak mi látjuk:) Egy valamit elfelejtettem. Szombaton voltunk várásrolni és valami nagyon büdös volt szerintem. a férjem csak mosolygott, azt mondta hogy csak kicsit érzni. Az elõzõ terhességnél is a szagok voltak az elsõ jelek ha jól emlékszem, de nem akarom én sem beleélni magam. Mióta próbálkoztok?
Szia! Én volt a "honnét tudod" kérdezõ. Akartam neked írni de ne lehet. Szóval nekem sajnos volt egy miss ab-om azóta nem állt vissza még a ciklusom. Ebben a hónapban próbálkozhatunk újra. Néha egy kicsit szurkál a hasam, meg talán fájdogál a mellem. De félek hogy csak beképzelem magamnak. Én leghamarabb majd jövõ hét végén fogok tesztelni azt hizsem. Szorítok nagyon! szia
Bocs:5 hetes
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg, hogy veled mi lett, majd én is megírom. Szorítok neked én is!
Köszi a választ. Én szorítok nagyon. Remélem nekünk is sikerül:) kb egyidõsek vagyunk akkor :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Meg a válaszokat is. Az utolsó elõtti kérdezõnek válaszolnám, hogy barna folyásom volt , hasi görcsökkel és 19-én volt pé-m. Gondolom, hogy akkor lehetett a beágyazódás. de még ugye semmi se biztos, majd a tesztbõl kiderül. Ma meg megint csak ilyen krémes, fehér folyásom van. Testhõt nem mértem.
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy volt nálad is valami hasonló tünet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!