Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás jár (33 db)

A beágyazódás kb. hány hét, nap múlva kezdődik az akció után? A beágyazódás mindig jár vérzéssel vagy egyáltalán nem vérzik? Mik a tünetei?

Március 25.-én feküdtem le a barátommal és azóta hányingerem van,szédülök...stb.Attól félek hogy terhes vagyok,de védekeztünk rendesen,és utána ellenőriztük az óvszert nemvolt lyukas.Terhes még attól lehetek? Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.

Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.
Valószínûleg mástól vagy rosszul. Általában ezek egy-két héttel beágyazódás. azaz kb 3 héttel az aktus után kezdõdnek a legtöbb nõnél. Nem kell minden tininek terhesnek képzelnie magát. Nekem nem volt beágyazódási vérzésem. Hõemelkedésem volt, álmos voltam. Szédülni is csak most szédülök. Hányinger is sokkal késõbb jött, persze minden terhesség más. De nem az aktus után lesz hányingered!!!
én kb most vagyok négy hetes terhes és lassan 17 éves.nekem a tünetek kb egy hete vannak és két pozitív teszt. szerintem vegyél egy tesztet :)

Elképzehető, hogy a beágyazódás nem jár semmilyen folyással, vérzéssel?

Érdekelnének a tapasztalatok.

Legjobb válasz: Nekem semmi folyással, vérzéssel nem járt a beágyazódás. Alhasi szurkálást éreztem picit, de fájdalomnak nem nevezném.

Nekem semmi folyással, vérzéssel nem járt a beágyazódás. Alhasi szurkálást éreztem picit, de fájdalomnak nem nevezném.
Persze, hogy elofordul. Olyankor lep fel egy kis verzes, rozsaszin folyas, barnas folyas amikor a petesejt beagyazodas soran megsert egy vekony kis vereret ahogy a nyalkahartyaba agyazodik. Szurkalast az idegvegzodesek miatt lehet erezni de ezt sem mindenki erzi. Van olyan, hogy semmit sem erezel. A folyas sem torvenyszeru, van akinel van, van akinel nincs.
Szia!Én elméletileg 5hetes+4napos vagyok ma, a beágyazódás idején semmilyen tünetem nem volt, még kosárlabdázni is kimentem.Nem törvényszerû, hogy bármit is érezz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.

A beágyazódást mindenki megérzi? Törvényszerű, hogy petefészek szúrkálással jár? Előfordulhat, hogy valaki nem veszi észre?

Legjobb válasz: En nem vettem eszre, pedig lestem minden rezduleset a testemnek, mert nagyon tervezett baba volt, tudtam, mikor ovulaltam, mikor voltunk egyutt, azt is, h kb. mikor lehet a beagyazodas, de bizony nem ereztem semmit sem. Nem tudom, meg lehet-e erezni. En csak az ovulaciot ereztem meg, petefeszek-szurkalassal. Beagyazodaskor nem is volt semmi barnazasom, meg semmi ilyen "jel".

En nem vettem eszre, pedig lestem minden rezduleset a testemnek, mert nagyon tervezett baba volt, tudtam, mikor ovulaltam, mikor voltunk egyutt, azt is, h kb. mikor lehet a beagyazodas, de bizony nem ereztem semmit sem. Nem tudom, meg lehet-e erezni. En csak az ovulaciot ereztem meg, petefeszek-szurkalassal. Beagyazodaskor nem is volt semmi barnazasom, meg semmi ilyen "jel".
Én megéreztem valamit a peteérés utána 5 naptól egy-két napig mensis fájdalmam volt.
Szerintem a legtöbb nõ ezt nem veszi észre pl. én sem!
Van akinek van beágyazódási vérzése olyankor.
Én sem éreztem meg.
En sem ereztem meg. Mondjuk azt sem ertem, hogy a beagyazodasi verzes hogy a csudaba lehet. Egy par sejtbol allo blasztocita kemiai anyagokat kibocsatva szepen belesupped a mehfalba, ez oke, keletkezhet mikroverzes, de hogy jut ki az a cseppnek millioszor kevesebb verecske a fehernemuig ugy, hogy nyoma is maradjon?! Ez nem csak varosi legenda? Vagy vmi mas magyarazata lehet?
a beágyazódást szerintem nem lehet érezni!ha lehetne senki sem venne terhességi tesztet!!!viszont a peteérés ha nyomásérzéssel, derékfájással, mindjárt megjön érzéssel jár(bár ez is mindenkinél mást produkál)akkor azt igen.

A beágyazódás mindig vérzéssel jár (akár pecsételő) vagy végbemehet a beágyazódás vérzés nélkül is, nincs jele?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû a vérzés, a terhességek zöménél nincs semmi észrevehetõ tünet a beágyazódásnál. Ha van vérzés az sem igazán napokig tartó vérezgetés inkább csak egy kicsi "maszatolás". Két terhességem közül az elsõnél nem volt semmi, a másiknál mintha láttam volna egy pici rózsaszínt a WC papíron. (nem tulajdonítottam neki semmi jelentõséget, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.)Ráadásul számtalan ok miatt lehet ciklus közben vérezni, ezért még a jelentkezõ vérzésre sem lehet ráfogni, hogy biztos a beágyazódás miatt van.

Nem törvényszerû a vérzés, a terhességek zöménél nincs semmi észrevehetõ tünet a beágyazódásnál. Ha van vérzés az sem igazán napokig tartó vérezgetés inkább csak egy kicsi "maszatolás". Két terhességem közül az elsõnél nem volt semmi, a másiknál mintha láttam volna egy pici rózsaszínt a WC papíron. (nem tulajdonítottam neki semmi jelentõséget, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.)Ráadásul számtalan ok miatt lehet ciklus közben vérezni, ezért még a jelentkezõ vérzésre sem lehet ráfogni, hogy biztos a beágyazódás miatt van.
általában nem jár vérzéssel.
Nem törvényszerû a vérzés, nekem semmi jele nem volt. 28 hkm
Nekem nagyon halvány barna valami volt, de inkább a beágyazódás után. De olvastam, már olyat is, hogy volt, meg olyat is, hogy nem.
nekem sem volt jele. furcsa mód abban a hónapban tankönyv szerinti jelei voltak a peteérésemnek (folyás minõsége, hasszurka). elõtte sosem vettem észre ilyesmit. de vérzés nem volt semennyi.
Szerintem nem, de azért ne eröltesd túl magad!
A beágyazódást talán nem de a megtapadást igen, ezért ha tudod, hogy terhes vagy az elsõ 3 és az utolsó 3 hónapban kerüld a rázkódást, az ugrabugrát. Én 13 hetes vagyok és a dokim nem engedi az aerobic semmilyen formáját, mert nem terheseknek való. Nem vagyunk egyformák ha teherbe esel konzultálj a dokiddal. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és meg is fogadom.Neked már tapsztalatod , mert 13 hetes vagy. Megírnád hogy milyen tüneteid voltak beágyazódás alatt? Nagyobb volt az étvágyad? Én mostanában annyira kívánós vagyok, pedig általában keveset eszek. Lehet csak bebeszélek magamnak terhességi tüneteket?
Nekem az ovuláció alatt is jöttek olyan tünetek, mintha menszi közeledne, ezért mindig tudtam, hogy akkor könnyebb teherbe esnem.Azért az ovulációs naptárat is használtam és a legfontosabb 5 napban mindig szexeltem és 20-30 percre párnát tettem a csípõm v.fenekem alá.Így jött össze 3 terhesség(sajnos a 2.nem jött össze).Még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de nagyobb lett az étvágyam és kb.2-3 hetes terhes lehettem iszonyú hányinger, gyengeség, szédülés gyötört, nappal aluszékony voltam , éjjel nem tudtam aludni.És jöttek a menszi tünetek mellfeszülés, görcsök, irritáltak a kedvenc parfümillatok....még le is toltam a párom, hogy miért nem csinál már végre gyereket, megint nem jött össze, mert érzem, hogy megfog jönni.Ez az érzés maradt még jó pár hétig, de nem jött meg és kb.4 hetesen már tudtam, hogy terhes vagyok.

Minden esetben barnázással jár a beágyazódás, vagy vannak esetleg más jelei, úgy értem ha nekem nem volt ilyen barnás folyásom akkor biztos, hogy nem volt beágyazódásom sem? !

Legjobb válasz: Nekem semmi jele nem volt,sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak,sõt szerintem az a ritkább ha van.

Nekem semmi jele nem volt, sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak, sõt szerintem az a ritkább ha van.
A kérdező hozzászólása: hú, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, annyira szeretném ha sikerûlne, most így akkor egy kicsivel bizakodóbb vagyok!
Nekem sem volt barnás folyásom.
Majd szurkolok, tudom milyen , én is nagyon vágytam erre a babára.Az elsõ voltam:-)13+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon vágyunk már egy kis manóra, de lehet ez is a baj, annyira jó lenne ha végre össze jönne, már 6 hónapja próbálkozunk!nektek nagyon gratulálok!
nekem a 7-ik dpo-n volt egy kb:1cm átmérõjú barnás rózsaszínes kis pötty.Azóta eltelt 3 nap:) Remélem beágyzódás miatt volt, mert bíztató jeleim vannak: -hõm visszament 37-re -mellem fáj--majd leszakad -alhasamban olyan húzó érzés van -aluszékony vagyok Hétfõ-kedden tesztelek... Neked is sok sikert:)
nekem sem volt semmi folyás, mégis itt van már a baba a pocakban :)

A beágyazódás járhat erős petefészek fájdalommal? Nagyon tanácstalan vagyok. Gondolom a beágyazódás nem jár ilyen fájdalommal. Cisztám biztos nincs.

Én voltam aki tegnap írta, hogy nagyon örül, mert a 4-6 dpo-n hihetetlenül elkezdett égni a mellbimbóm. Ez az érzés még tegnap is megvolt, de inkább már csak belülr?l éreztem. Ma meg már enyhült(így gondolom valószín? mégse baba miatt lehetett). Viszont tegnap nagyon megijedtem. Este a bal petefészkemnél(ott volt most pém)er?s fájdalmat éreztem. Mintha hátra a vesémbe néha egy kést szúrtak volna. Egyszer éreztem ilyet 3 hónappal ezel?tt mensi után és akkor kiderült hogy csokicisztám van és m?töttek.(ugyanezen petefészkemen) Így lettem endós.:( Most azonban a mensim már több mint 2 hete elmúlt. Tanácstalan vagyok. Most érzem hogy kezd enyhülni az egész és már nem fáj csak nagyon ritkán. Ma vagyok a 5-7 dpo-n kb. Ilyenkor a méhem szokott húzódni, de az semmi. Egyszer éreztem egy er?sebb nyomást a méhem egy pontján tegnap szintén a bal oldalon. Tegnapel?tt mensi görcseim is voltak.

Legjobb válasz: Ez a fájdalom olyasmi volt mint közvetlen tüszõrepedés elõtt.

A kérdező hozzászólása: Ez a fájdalom olyasmi volt mint közvetlen tüszõrepedés elõtt.
szerintem nem jár együtt a petefészek fájás és a beágyazódás (anatómiailag ugye nem ott történik a beágy. Szerintem menj kapcsolj ki egy kicsit , este fogd a párod menjetek el moziba vacsorázni, vagy csak sétálni. Sokat segít. Aztán ugyis hipphopp kiderül minden!:-)
a hasban az idegek nem egészen úgy közvetetítik a fájdalmat, mint más testrészeken. lehet, hogy nem is ott fáj, csak oda sugárzik ki a fájdalom, még simán lehet baba azért mert elmúlt a mellfeszülés, hiszen a tünetek is jelentkezhetnek csak hullámokban, nekem sem volt babásan mindig hányingerem az elején, idõnként igen, aztán volt, hogy napokig semmi, már aggódtam, hogy mi újság és akkor mindig csináltam egy tesztet, ami szerencsére pozitív lett. szerzintem tesztelj egyet pár nap múlva. a mesis görcs meg nekem terhes tünet volt, szóval nyugodj meg nem beteg vagy, hanem inkább babás ;-)
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy a remény hal meg utoljára és elnézést hogy több kérdést is feltettem már. Tényleg félek. 2 hét múlva már idõpontra megyek a meddõségibe. Sosem gondoltam hogy ennyire fájdalmas és nehéz egy baba pocakba kerülése. Anyukámék eldöntötték hogy jöjjek, anyu kiszámolta hogy mikor leszek lány, egy hónapot hõmérõzött és már pocakban is voltam. Azt hittem én is így leszek. Már 14 hónapja irogatom ide a hülye kérdéseimet.:( Köszönöm Nektek a válaszokat és nagyon jó egészséget Nektek és a picuroknak is.:)
Egyet értek az elõttem szólóval!

A beágyazódás mindig enyhe vérzéssel, vagy pecsételő vérzéssel jár?

Legjobb válasz: Szia!Azt nem tudom,hogy mindig ezzel jár-e,de nekem enyhe vérzésem volt.Dokim azt mondta ez teljesen természetes.

Szia!Azt nem tudom, hogy mindig ezzel jár-e, de nekem enyhe vérzésem volt.Dokim azt mondta ez teljesen természetes.
Szia! Nekem egyik terhességnél sem volt (4 terhesség). Szerintem alkati kérdés (hormonszint stb.)

Ha a peteérés után kb 7-9. napon járok és barnás a folyásom lehet ez a beágyazódás jele? Van olyan, akinek volt vérzés a beágyazódás körül?

Legjobb válasz: Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.

Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.
A beágyazódás során pecsételö vérzés léphet fel, ha az embrió eléri az anyai vérereket a méhben. Ez kb. egy héttel az ovuláció után következhet be. Természetesen e nélkül a vérzés nélkül is lehet valaki terhes. És sajnos nem minden pecsételö vérzés, amely a ciklus második felében lép fel, utal egy esetleges beágyazódásra, hanem sok esetben ez egy sárgatest elégtelenség jele. A terhesség esetén a hömérséklet 18 napnál tovább marad megemelkedett.

Lehetséges olyan, hogy ha valaki a beágyazódás környékén jár (nekem 7-8 nap van a nem vártig) nincs fehér folyása?

Kevés barnázás van jó pár napja. És fáj a bal oldali petefészkem, amikor leülök akkor még jobban nyomódik. De csak abban a pillanatban. Ez mit?l lehetséges? Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Elvileg Nekem is most lehetett vagy lehet a beágyazódás, ha egyáltalán van minek. Én 31-re nem várom. Nekem néha szurkál a petefészkem, és görcsöl a méhem. Néha érzem a cicieimet, tegnap este meg hánytam. Tudom, biztos nagyon izgulsz, de hidd el Én is. Görbéd nincs esetleg? Az Enyém itt van, ha érdekel: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da..

Elvileg Nekem is most lehetett vagy lehet a beágyazódás, ha egyáltalán van minek. Én 31-re nem várom. Nekem néha szurkál a petefészkem, és görcsöl a méhem. Néha érzem a cicieimet, tegnap este meg hánytam. Tudom, biztos nagyon izgulsz, de hidd el Én is. Görbéd nincs esetleg? Az Enyém itt van, ha érdekel: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da..
Szia! A beágyazódást sokszor kiséri pecsételõ vérzés vagy "barnázás"! Sztem ez annak a jele lehet, hogy megtörtént a beágyazódás nálad! :)
Szia!nekem is most van elvileg beágyazodás, szurkál a hasam, viszont nekem meg fehér folyásom is van.Ezek szerint ez jo?mert én meg azért aggódom, hogy ez biztos nem lehet ilyenkor.
nekem is ilyen volt mindkétszer baba lett a vége, gyakorlatilag száraz voltam, csak egy kis rózseszín pecsét volt, aztán a ciklus végére erõsödött a mindjárt megjön érzés, és sok krémes fehér folyásom lett (ragacsos), ez maradt is :-),

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!