Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás hét Ezt a 3 (3 db)

A beágyazódás 3 hét? Ezt a 3 hetet az aktustól kezdve számolják? A beágyazódás után még csak a petezsák látszódik, vagy az sem mindig?

Legjobb válasz: a beágyzódás úgymond a 3.héten történik,de mivel az orvosok nem tudják pontosan kiszámolni,hogy mikor volt a fogantatás ideje,ezért számolják az utolsó menstruáció elsõ napjátol.szoval amikor te 2 hetes terhes vagy akkor fogan elméletiekben a baba,vagyis igazábol az elsõ héten,de a terhességi idõ harmadik hetében.phu...remélem érthetõen irtam le.

a beágyzódás úgymond a 3.héten történik, de mivel az orvosok nem tudják pontosan kiszámolni, hogy mikor volt a fogantatás ideje, ezért számolják az utolsó menstruáció elsõ napjátol.szoval amikor te 2 hetes terhes vagy akkor fogan elméletiekben a baba, vagyis igazábol az elsõ héten, de a terhességi idõ harmadik hetében.phu...remélem érthetõen irtam le.
"A megtermékenyülést követõ tizenkettedik napon befejezõdött a beágyazódás folyamata. Megjelennek az elsõ véredények. A baba azonban még mindig csak egy kis pötty, körülbelül fél milliméter.Most kezdõdne az újabb menstruáció." Ezt a születeshete.hu oldalról másoltam be. Remélem érthetõ.
Inkább úgy magyaráznám, hogy a peteérés után 6-12 nappal
Az utolsó mensi 1. napjától számítva a 14. napon van peteérés (ha 28 napos a ciklusod), így igen, a 3. héten van megtermékenyítés. Több nap, amíg a megtermékenyített petesejt beágyazódik. A petezsák alakul ki elsõnek, de van akinek csak a 6-8. héten látják meg elõször. És utána nem sokkal már észlelni lehet a szívhangot is.

Jövő hét csütörtökre (aug.11-re) nem várom. Ma egy kis barnázásom volt. Szeretnénk babát. Lehet ez a beágyazódás jele? Ez a 3. próbálkozós hónap.

Legjobb válasz: Nekem peteérés után 5 nappal, tehát menstruáció elõtt 9 nappal volt kis barnázásom, de ma sajnos megjött.

Nekem peteérés után 5 nappal, tehát menstruáció elõtt 9 nappal volt kis barnázásom, de ma sajnos megjött.
A kérdező hozzászólása: Andika akkor én is gratulálok.
Gratulálok, de te is gratulálhatsz nekem. Nekem is POZITÍV!!!! :D
Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és reggel csináltam egy Gravi-HCG tesztet. Pozitív lett. Nem halványan, hanem rendesen! Juppiii!!:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Második babánk lesz. Az elsõnél nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. A furcsa az, hogy el is múlt a barnázás. Semmi bajom. Reménykedek.
Lehet beágyazódás. Az elsõ terhességemnél az együttlét után kb. 9-10 nappal volt pici rózsaszínes folyásom meg enyhe görcsölgetésem 1-2 napig.
Én 12.-ére nem várom.Sok helyen olvastam, hallottam, hogy az tényleg lehet jele a beágyazódásnak.Nekem se volt az elsõ terhességnél. Hát mi már lassan 1 éve próbálkozunk, de úgy, hogy sajnos 3 hónapja elvesztettünk egy bébit.Mi is nagyon szeretnénk már hogy jöjjön a kistesó.Szorítok nektek!
Csak azért írok, mert én is pont akkorra nem várom! Nekem az elsõ terhességnél semmi barnázás nem volt, úgyhogy errõl nem tudok nyilatkozni. De sok sikert kívánok!
Második vagyok, gratula mindkettõtöknek! Ma reggel nekem negatív lett. :(
Azért kell várni, hogy a megfelelö HCGhormo szint annyi legyen, hogy a teszt kimutassa a reális eredme´nyt.
így van. Hozzátenném, hogy nem mindenkinél egyforma intezzitású a hormontermelés, így a menstruáció elmaradásakor sokkal biztosabb eredményt mutat a teszt.
A beágyazódás nem 3 hanem 7-12 napig tart!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!