Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás hét Ezt a (36 db)

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!

Kb. most tarthatok a 4. héten és folyamatosan érzek görcsölést, a mai napon már rózsaszínes folyásom is volt. Ez normális lehet a beágyazódás időszakában, vagy én már azon túl lehetek és ez probléma?

Legjobb válasz: Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!

Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!
Szia! Nekem az 5. héten volt rózsszínes folyásom, én elmentem a dokihoz. Õ megállapította a terhességet, s mondta, hogy figyeljem magam, van-e pecsételõ vérzés, bármilyen, s akkor menjek vissza. Két nap múlva újra ott voltam nála, mert reggelre volt egy csepp vérem. Írt fel Utrogestan tablettát, s azóta jól vagyunk. Ez a gyógyszer segíti a baba megtapadását.
Az, hogy fájdogál a hasad, szerintem teljesen normális is lehet, mint ahogyan a rózsaszínes folyás is belefér. Ha olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni, de nem jön meg, akkor nagy eséllyel babás vagy. Én drukkolok, hogy így legyen!
szia.nem akarlak ilyesztgetni de nekem is rózsaszines folyással kezdõdött hogy a 12 héten meghalt a baba

A beágyazódás 3 hét? Ezt a 3 hetet az aktustól kezdve számolják? A beágyazódás után még csak a petezsák látszódik, vagy az sem mindig?

Legjobb válasz: a beágyzódás úgymond a 3.héten történik,de mivel az orvosok nem tudják pontosan kiszámolni,hogy mikor volt a fogantatás ideje,ezért számolják az utolsó menstruáció elsõ napjátol.szoval amikor te 2 hetes terhes vagy akkor fogan elméletiekben a baba,vagyis igazábol az elsõ héten,de a terhességi idõ harmadik hetében.phu...remélem érthetõen irtam le.

a beágyzódás úgymond a 3.héten történik, de mivel az orvosok nem tudják pontosan kiszámolni, hogy mikor volt a fogantatás ideje, ezért számolják az utolsó menstruáció elsõ napjátol.szoval amikor te 2 hetes terhes vagy akkor fogan elméletiekben a baba, vagyis igazábol az elsõ héten, de a terhességi idõ harmadik hetében.phu...remélem érthetõen irtam le.
"A megtermékenyülést követõ tizenkettedik napon befejezõdött a beágyazódás folyamata. Megjelennek az elsõ véredények. A baba azonban még mindig csak egy kis pötty, körülbelül fél milliméter.Most kezdõdne az újabb menstruáció." Ezt a születeshete.hu oldalról másoltam be. Remélem érthetõ.
Inkább úgy magyaráznám, hogy a peteérés után 6-12 nappal
Az utolsó mensi 1. napjától számítva a 14. napon van peteérés (ha 28 napos a ciklusod), így igen, a 3. héten van megtermékenyítés. Több nap, amíg a megtermékenyített petesejt beágyazódik. A petezsák alakul ki elsõnek, de van akinek csak a 6-8. héten látják meg elõször. És utána nem sokkal már észlelni lehet a szívhangot is.

Barnás folyásom vam kb.1 hete, gyógyszert is szedek, ha esetleg így is teherbe estem, akkor ez a beágyazódást jelenti, vagy vetélést?

Ezek mellett folyton fáradt vagyok, néha szédülök, multhéten el is ájultam. A derekam is fáj. :-(

Legjobb válasz: A barnás folyás utalhat másra is. Beágyazódás miatt nem hiszem, hogy egy hétig tartana, a vetélés erõsödne és fájna. Hormonprobléma is lehet. Mindenesetre csinálj tesztet, ha aggódsz és/vagy menj el orvoshoz. Az ájulás és szédülés más miatt is lehet, na meg a derékfájás is.

A barnás folyás utalhat másra is. Beágyazódás miatt nem hiszem, hogy egy hétig tartana, a vetélés erõsödne és fájna. Hormonprobléma is lehet. Mindenesetre csinálj tesztet, ha aggódsz és/vagy menj el orvoshoz. Az ájulás és szédülés más miatt is lehet, na meg a derékfájás is.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. Már nagyon aggódom, hogy mi lehet a gond.

Beágyazódásnak mikortól lehetnek tünetei? Lehet ez a mindjárt megjön érzés a menzesz előtt egy héttel is ami a terhességre utal?

Érdemes ilyenkor tesztelni? Elvileg 17-én volt pé-m.

Legjobb válasz: A beágyazódásnak nagyon sok nõnél egyáltalán nincsenek tünetei. De ha mégis van, akkor pl egy csepp vér. Nekem annak idején többször is volt menszesz-szerû hasi fájdalmam beágyazódás idején - de sose lettem babás. Amikor viszont teherbe estem, akkor nem volt semmi tünet. Szóval én már nagyon óvatosan bánok minden tünettel, amit a nemvárt elõtt produkál az ember lánya, mert becsapós.

A beágyazódásnak nagyon sok nõnél egyáltalán nincsenek tünetei. De ha mégis van, akkor pl egy csepp vér. Nekem annak idején többször is volt menszesz-szerû hasi fájdalmam beágyazódás idején - de sose lettem babás. Amikor viszont teherbe estem, akkor nem volt semmi tünet. Szóval én már nagyon óvatosan bánok minden tünettel, amit a nemvárt elõtt produkál az ember lánya, mert becsapós.
Ja, tesztelni nem érdemes! A fogantatás után minimum 12 nap kell egy potitív teszthez, de inkább több. A nemvárt elõtt nem érdemes tesztelni.
Szia! Tudom a válaszomnak nem sok köze lesz a kérdéshez, de talán megnyugtat egy kicsit. Májusban volt egy vetélésem. Amikor elment a baba, én már tudtam, hogy hamarosan megint terhes leszek. A következõ menzesz után biztos voltam benne, hogy abban a hónapban terhes leszek. Semmi tünetem nem volt. Tök jól éreztem magam, se a beágyazósásnál nem volt tünet, se amikor már kellett volna lennie. Az elmaradt menzi után csináltam tesztet, halvány pozitiv volt, de tudtam, hogy igen, megvan. A mai napig nincs tünetem semmire, a 16. hétben vagyok. Szerintem ne a tünetekre utazz, hanem a megérzéseidre:)

Egy hete görcsöl, szurkál a hasam alja, ez lehet beágyazódás? Pecsételő vérzés nincs!

A peteérésem napja el?tti este (május 14.)voltunk együtt /számoltam a peteérés napját/ a Párommal, s rá egy hétre (21-t?l)"mintha megjönne" tünetem lett, görcsöl? alhassal!A menszeszemnek június 4-én kell megjönnie!

Legjobb válasz: A pecsétlõ vérzés nem kötelezõ velejárója a beágyazódásnak, sõt, szerintem az a ritkább, ha van. Egyébként meg az a peteérési dátum menyire pontos? Mibõl tudod, hogy akkor volt? Mert peteérés után kb. 14 nappal várható a következõ menzesz, és ha neked május 15-én volt PÉ-d, akkor már eltelt 2 hét, szóval már meg is kellene jönnie, és akár tesztelhetsz is.

A pecsétlõ vérzés nem kötelezõ velejárója a beágyazódásnak, sõt, szerintem az a ritkább, ha van. Egyébként meg az a peteérési dátum menyire pontos? Mibõl tudod, hogy akkor volt? Mert peteérés után kb. 14 nappal várható a következõ menzesz, és ha neked május 15-én volt PÉ-d, akkor már eltelt 2 hét, szóval már meg is kellene jönnie, és akár tesztelhetsz is.
A kérdező hozzászólása: Elnézést elnéztem egy héttel a dátumot! Tehát május 8-án jött meg a menstruációm és a peteérésem május 21-én volt /mindig pontos a ciklusom és a tüneteim mindig utalnak a peteérésre/ május 20-án este együtt voltunk a Párommal. A görcsölés pedig 24-tõl van, de minden reggel re és napközben is olyan, mintha azonnal megjönne!!! A menszeszemnek jún. 4-én kell megjönnie! Elnézést kicsit elszámolgattam, de így a pontos, most néztem meg a naptáramat!!! :-)

Mikor másfél hete késett a menzim állandóan fáradt voltam, nagyon fájt a derekam meg a hasam. Most vagyok 6hetes és semmi tünetem ez miért van? De tényleg semmi! NORMÁLIS EZ ÍGY? Lehet hogy csak a beágyazódást észlelte a szervezetem akkor?

Legjobb válasz: Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)

Nyugiii, leírom velem mi volt: teszt napján már iszonyatos hányinger, öklendezés, mellfeszülés. Utána ez elmúlt, kb. 1 hét alatt. Na akkor szívinfarktus, párom próbált nyugtatgatni (õ is doki), de nem, nem nyugodtam meg, nõgyógyász, uh, minden oké. :) Utána is kb másfél hetente hullámokban jött, a 11. héten bedurvult, a 13.-ig volt nagyon erõs minden tünetem: hányinger, mellfeszülés stb. Addig hol volt, hol nem volt. Az émelygést még néha most is, a 23. héten is érzem, múltkor hánytam az olajos hal szagától, pedig esküdtek rá, hogy ilyenkor már nem fogok. :) Minden nõ más, egy nõ két terhessége is más. No para, minden oké lesz! :) Remélem megnyugtattalak picit! :)
enis igy voltam az elejen szerintem ez normalis de ha nyugtalanit kerdezd meg az orvosod 33hkm
Szia! Én most vagyok 6hetes és 4 napos, és szintén 23-án megyek uh-ra. Semmi tünetem nincs, vagyis hát volt, mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam, sokat ettem, meg a derekam ia majd leszakadt. Azóta ez elmúlt, és már tünetmentes vagyok :)
Akkor már nem is soká láthatod a babádat, és tényleg megnyugodhatsz :) Egyébként gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: 23.-án.
Egész nyugodtan megnyugodhatsz :D Én is ilyen parázós voltam mint te :) De rájöttem hogy felesleges volt, csak hát nem tudtam kontrollálni :) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: na már kezdek megnyugodni!köszi a válaszokat
Nekem épp így volt mint neked , a derekam majd le szakadt.Most meg semmi bajom nincs. Akkor elmult és azóta semmi tünetem, és minden rendben van :) Nyugi ;)Én például hányni sem hánytam egyszer sem, és émelygés sem volt.Mintha nem is lettem volna terhes :) 12hkm
A kérdező hozzászólása: köszi utólsó picit megnyugodtam!de szívesen várom a többi tapasztalatot!
A kérdező hozzászólása: köszi a nyugtatásokat!csak parázok mert elsõ baba és nem tudom mikor mi van :S.és megijedtem mert igazából nem érzem magam terhesnek vagy nem is tudom...
Jaj ez nálam is pont így van, 5 hetes vagyok és egy kis émelygésen kívül semmi bajom sincs már, 1 hét alatt elmúlt minden tünetem. Ne aggódj, szerintem minden normális ilyenkor:)
amikor másfél hete késett a menstruációd, már közel hat hetes voltál. vagy mire gondolsz? nem mindenkinek vannak terhességi tünetei egyébként, ez nem diagnosztikus értékû. :) ha aggaszt, nézesd meg. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: csak azért furcsak mert minden bajom volt.puffadás(még van egy pici), derékfájás ilyesmi!most meg SEMMI
A kérdező hozzászólása: gratula!én is várom már hogy láthassam a picurit!

Egy hete vasárnap volt peteérésem, az ovuteszt péntek, szombat volt +, és ma egész nap nagyon görcsölök, lehet ez a beágyazódás?

Legjobb válasz: Nem! Mivel most volt csak a peteérésed, min. 7-12 nap kell a beágyazódáshoz. Szerintem a pé-det érzed.

Nem! Mivel most volt csak a peteérésed, min. 7-12 nap kell a beágyazódáshoz. Szerintem a pé-det érzed.
El kellene olvasni a kérdést, és úgy válaszolni!MÚLT HÉT VASÁRNAP VOLT!!!!!! Igen, akár beágyazódás is lehet, de mensi is.A beágyazódás (ha az) még csak most kezdõdött el!
OFF: Jézus, neked meg mi a fene bajod van?! Bocsánat miss TÖKÉLETES, te biztos soha nem olvastál semmit félre... Legyél kö**** máshol, de ne itt!
Jujj, rosszul esett, hogy rávilágítottam, hogy nem tudsz olvasni?Ugyan már :DDDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!