Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás hét, (90 db)

A beágyazódás kb. hány hét, nap múlva kezdődik az akció után? A beágyazódás mindig jár vérzéssel vagy egyáltalán nem vérzik? Mik a tünetei?

Március 25.-én feküdtem le a barátommal és azóta hányingerem van,szédülök...stb.Attól félek hogy terhes vagyok,de védekeztünk rendesen,és utána ellenőriztük az óvszert nemvolt lyukas.Terhes még attól lehetek? Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.

Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.
Valószínûleg mástól vagy rosszul. Általában ezek egy-két héttel beágyazódás. azaz kb 3 héttel az aktus után kezdõdnek a legtöbb nõnél. Nem kell minden tininek terhesnek képzelnie magát. Nekem nem volt beágyazódási vérzésem. Hõemelkedésem volt, álmos voltam. Szédülni is csak most szédülök. Hányinger is sokkal késõbb jött, persze minden terhesség más. De nem az aktus után lesz hányingered!!!
én kb most vagyok négy hetes terhes és lassan 17 éves.nekem a tünetek kb egy hete vannak és két pozitív teszt. szerintem vegyél egy tesztet :)

Nem várt előtt egy héttel mellfeszülés lehet a beágyazódás jele? Vagy ez csak a mensi előjele lenne?

Legjobb válasz: A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km

A beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell. Szóval beágyazódás inkább nem várt mensi elött pár nappal van nem egy héttel elötte.(hacsak nem volt irtó korai ovulációd) Mensi elõjele lehet de annak is korai a mellfeszülés. Miért kell egy héttel a nem várt elött "agyalni"? Ez még annyira bármi lehet.... 21 hetes km
A mellfeszülés a terhesség korai szakaszában mutatkozik.Az egy hét tényleg korai.Várj még türelemmel.És ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet, hogy biztos legyél benne. De ne éld bele magad a baba témába, mert csalódhatsz is, és befolyásolhatja a havid is.(nem túl gyakori de elõfordult már.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már nagyon szeretnénk babát, nyilván túlparázom a kérdést!
Próbálj meg ne nagyon ráfeszülni a dolgokra(tudom ez nehéz). De annál rosszabb, a csalódás.De szorítok neked!!!!

A beágyazódás 3 hét? Ezt a 3 hetet az aktustól kezdve számolják? A beágyazódás után még csak a petezsák látszódik, vagy az sem mindig?

Legjobb válasz: a beágyzódás úgymond a 3.héten történik,de mivel az orvosok nem tudják pontosan kiszámolni,hogy mikor volt a fogantatás ideje,ezért számolják az utolsó menstruáció elsõ napjátol.szoval amikor te 2 hetes terhes vagy akkor fogan elméletiekben a baba,vagyis igazábol az elsõ héten,de a terhességi idõ harmadik hetében.phu...remélem érthetõen irtam le.

a beágyzódás úgymond a 3.héten történik, de mivel az orvosok nem tudják pontosan kiszámolni, hogy mikor volt a fogantatás ideje, ezért számolják az utolsó menstruáció elsõ napjátol.szoval amikor te 2 hetes terhes vagy akkor fogan elméletiekben a baba, vagyis igazábol az elsõ héten, de a terhességi idõ harmadik hetében.phu...remélem érthetõen irtam le.
"A megtermékenyülést követõ tizenkettedik napon befejezõdött a beágyazódás folyamata. Megjelennek az elsõ véredények. A baba azonban még mindig csak egy kis pötty, körülbelül fél milliméter.Most kezdõdne az újabb menstruáció." Ezt a születeshete.hu oldalról másoltam be. Remélem érthetõ.
Inkább úgy magyaráznám, hogy a peteérés után 6-12 nappal
Az utolsó mensi 1. napjától számítva a 14. napon van peteérés (ha 28 napos a ciklusod), így igen, a 3. héten van megtermékenyítés. Több nap, amíg a megtermékenyített petesejt beágyazódik. A petezsák alakul ki elsõnek, de van akinek csak a 6-8. héten látják meg elõször. És utána nem sokkal már észlelni lehet a szívhangot is.

Kb. most tarthatok a 4. héten és folyamatosan érzek görcsölést, a mai napon már rózsaszínes folyásom is volt. Ez normális lehet a beágyazódás időszakában, vagy én már azon túl lehetek és ez probléma?

Legjobb válasz: Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!

Egy 28 napos ciklus esetében (optimálisan) 12-14. napon van peteérés és ha sikerül azt megtermékenyíteni, akkor elindul a méh felé és kb hét nappal késõbb kezd el beágyazódni, innentõl kezdve termelõdik hcg. A terhességet viszont a menstruáció elsõ napjától számítjuk, ez annyit tesz, hogy a 28. napon, tehát az elsõ elmaradt mensi napján már 4 hetes a terhesség. Te így gondoltad, hogy kb a 4. héten vagy? Ha igen, akkor már egy hete megtörtént a beágyazódás és nem azt érzed, hanem valószínûleg a méh növekedését. Teljesen normális dolog, elég gyakran elõfordul a terhesség során, különösen az elsõ trimeszterben, de az is lehet, hogy az egészet végig kíséri. Sok sikert!
Szia! Nekem az 5. héten volt rózsszínes folyásom, én elmentem a dokihoz. Õ megállapította a terhességet, s mondta, hogy figyeljem magam, van-e pecsételõ vérzés, bármilyen, s akkor menjek vissza. Két nap múlva újra ott voltam nála, mert reggelre volt egy csepp vérem. Írt fel Utrogestan tablettát, s azóta jól vagyunk. Ez a gyógyszer segíti a baba megtapadását.
Az, hogy fájdogál a hasad, szerintem teljesen normális is lehet, mint ahogyan a rózsaszínes folyás is belefér. Ha olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni, de nem jön meg, akkor nagy eséllyel babás vagy. Én drukkolok, hogy így legyen!
szia.nem akarlak ilyesztgetni de nekem is rózsaszines folyással kezdõdött hogy a 12 héten meghalt a baba

Nem jött meg. A gyógyszert 6 év után tavaly októberben hagytam abba. Azóta mindig megvolt, csak a mennyisége kevesebb volt. Ha február 16-tal kezdődő héten voltam együtt a barátommal, akkor mikorra várható a beágyazódás?

26-án csináltam tesztet, ami negatív volt. Meddig életképesek a hímivarsejtek?

Legjobb válasz: a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek. a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységûnek már ki kell mutatni valamit!

a hímivarsejtek biztonsággal 72 óráig, ritkább esetben akár egy hétig is életképesek. a beágyazódás most zajlik, a teszt még korai volt, egy hét múlva egy nagy érzékenységûnek már ki kell mutatni valamit!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. Akkor a héten még nem érdemes csinálni egy újabb tesztet? Igazából nagyon aggódom. Nem szeretnék még baby-t.

Barnás folyásom vam kb.1 hete, gyógyszert is szedek, ha esetleg így is teherbe estem, akkor ez a beágyazódást jelenti, vagy vetélést?

Ezek mellett folyton fáradt vagyok, néha szédülök, multhéten el is ájultam. A derekam is fáj. :-(

Legjobb válasz: A barnás folyás utalhat másra is. Beágyazódás miatt nem hiszem, hogy egy hétig tartana, a vetélés erõsödne és fájna. Hormonprobléma is lehet. Mindenesetre csinálj tesztet, ha aggódsz és/vagy menj el orvoshoz. Az ájulás és szédülés más miatt is lehet, na meg a derékfájás is.

A barnás folyás utalhat másra is. Beágyazódás miatt nem hiszem, hogy egy hétig tartana, a vetélés erõsödne és fájna. Hormonprobléma is lehet. Mindenesetre csinálj tesztet, ha aggódsz és/vagy menj el orvoshoz. Az ájulás és szédülés más miatt is lehet, na meg a derékfájás is.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. Már nagyon aggódom, hogy mi lehet a gond.

A beágyazódáskor jelentkezika fehéres bÖvebb folyás legelöször? Tehát mielött megjönne, egy héttel elötte kb?

Legjobb válasz: nincsen sem beágyazódásra utaló folyás,sem pedig terhességre utaló.nekem minden hónapban fehér folyásom volt pé után pár nappal.akkor is mikor babás lettem. 11 hetes km

nincsen sem beágyazódásra utaló folyás, sem pedig terhességre utaló.nekem minden hónapban fehér folyásom volt pé után pár nappal.akkor is mikor babás lettem. 11 hetes km
Ha a terhességi fehér folyásra gondolsz, ami bõvebb, akkor az nekem kb csak a 10.héttõl van. Amúgy minden hónapban a ciklus második felében, mielõtt megjönne volt/van vmennyi fehéres folyásom, de a terhességi fehér folyás az mennyiségre több!
Nagyobb mennyiségü nyálka egy héttel a tüszörepedés után? A ciklus második felében a szervezet újra nagyobb mennyiségü ösztrogént termel, amely az ébredési hömérsékletet csökkenti és újabb krémes hüvelyi nyálka termelödését indukálja. Ez kb. egy héttel a tüszörepedés után figyelhetö meg. Ez a jelenség idöben ugyan egybe esik a beágyazódással, de különben semmilyen összefüggés nem áll fent a kettö között. Így nem lehet ez alapján megmondani, hogy sikerült-e teherbe esni vagy sem. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml
A kérdező hozzászólása: Nekem soha nem volt folyásom menstruáció elött.Egyszer volt egy bövebb folyásom körübelül az eggyütlét után 3 héttel.Ezért tudtam egyböl hogy terhes vagyok.és ezért vettem tesztet is ami ki is mutatta.Csak szerettem volna tudni hogy kinél mikor jelentkezett ez elöször.De akkor ez jelezhette a beágyazódást vagy az elmuläsát vagy nem tudom:) Köszönöm a válaszokat 23 hetes

A beágyazódásos "vérzés, barnázás" az a beágyazódás kezdetén, vagy végén van? Akkor már mutathat a teszt pozitívat halványan? 1 hete voltunk együtt, de azóta miden nap is.

Egyéb tünet: folyton aludnék, szurkál az alhasam, balolalon f?leg, enyhe hányinger, szédülés. Szerintetek? Tapasztalat?

Legjobb válasz: A beágyazódás után kezd el termelõdni a hcg, amit a teszt kimutat. Ha sikerült is, még nem tartasz ott, hogy teszttel ki tudd mutatni. Még 1 hetet kell várnod!

A beágyazódás után kezd el termelõdni a hcg, amit a teszt kimutat. Ha sikerült is, még nem tartasz ott, hogy teszttel ki tudd mutatni. Még 1 hetet kell várnod!

Volt már valakivel olyan, hogy peteérés után egy héttel mikor a beágyazódás következik menstruációs görcsöket tapasztalt? Most akkor valószínüleg megtörtént a beágyazódás?

Legjobb válasz: szia!na ez engem is érdekelne!ma vagyok a ciklus 26 napjánál és már ez lesz a 3-dik napja,hogy barnázgatok és elõtte pár nappal volt ilyesmi görcseim!átlagosan 32 napos ciklusaim vannak!te hol tartasz??manó!

szia!na ez engem is érdekelne!ma vagyok a ciklus 26 napjánál és már ez lesz a 3-dik napja, hogy barnázgatok és elõtte pár nappal volt ilyesmi görcseim!átlagosan 32 napos ciklusaim vannak!te hol tartasz??manó!
szia!hát minden szinte változatlan nálam!tegnap teszteltem egy fúl negatívot!netti!!
Szia! Mi újság veled? Kiderült már azóta, hogy babát vársz-e? Nekem ugyanilyen tünetem van.
A kérdező hozzászólása: 3 napja idegroncs vagyok. Most nemtudom hogyx mitõl.. Lehet hogy égis megjön??? Ha van baba, neki ártok az idegességgel?
A kérdező hozzászólása: jo lenne egy baba.
az lehet mert én elõtte nagyon görcsöltem vagyis inkább (4-5 napja)nagyon fájt a méhemnél utána meg a petefészkemnél!manó!
A kérdező hozzászólása: koszike!remelem, hogya beagyazodastol gorcsoltem tegnap!
megy a drukk!manó!
A kérdező hozzászólása: vasarnapra nemvarom
mikorra nem várod??manó!
A kérdező hozzászólása: nem volt barnazas. 28 naposak a ciklusaim
kérdezõ:volt barnázás?milyen hosszúak a ciklusaid?manó!
A kérdező hozzászólása: Nekem 4-en volt peteeresem.tegnap pedig menstruacios gorcsok jelentkeztek, pedig meg egy het van mensiig.
utolsó:a szurkálódást hol érezted?és akkor sikerült a baba?manó!
Nekem ovu után egy héttel szurkálás volt. Lehet a beágyazódás jele, de még ne éld bele magad. Drukkolok!
Szia Kérdezõ! Mi újság Veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!