Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás a menses (5 db)

Lehetett beágyazódás? 30-31 naposak a ciklusaim. Május 8. -án jött meg a mensesem átlag 5 napi tartott.

15.16.napon észleltem tompa alhasi görcsöket és azóta is majdnem minden nap igy vagyok,néha a petefészkem is szurkál.4nap múlva(nem)kellene megjönni.tegnap pisilés végeztével wc papiron barnás nyálkás pöttyöt vettem észre.Ez lehetett beágyazódás vagy a menses közelettét jelezte?mert az el?tt nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Ha soha elõtte nem barnáztál, akkor lehetett a beágyazódás miatt is. De tudod ez nem 100%. Majd ha nem jön meg és tesztelsz, akkor biztosabb képet kapsz.

Ha soha elõtte nem barnáztál, akkor lehetett a beágyazódás miatt is. De tudod ez nem 100%. Majd ha nem jön meg és tesztelsz, akkor biztosabb képet kapsz.
A kérdező hozzászólása: Remélem Baba lesz.
nekem egyszer baba volt meg egy csomószor nem.50-50 az esély!drukk neked!majd azért írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben

A beágyazódás lehet a nem várt menses követő 4. napon?

Legjobb válasz: Szia! a beágyazódás idõszaka mindig megelõzi a nemvárt idejét. a kezdete kb 1 héttel van korábban. Ha neked már késik, és most van némi barnázásod, akkor sajnos esélyesebb, hogy meg fog jönni. :-( De nincs kizárva semmi, ez nem matek, hanem biológia. :-)

Szia! a beágyazódás idõszaka mindig megelõzi a nemvárt idejét. a kezdete kb 1 héttel van korábban. Ha neked már késik, és most van némi barnázásod, akkor sajnos esélyesebb, hogy meg fog jönni. :-( De nincs kizárva semmi, ez nem matek, hanem biológia. :-)
Lehetséges
Igen, ha késõbb volt peteérés, (de így a nemvárt idõpontja is késett volna)

Ma éjjel szurkáló érzésre ébredtem a méhemnél. Délutánra lett egy kis vérzésem. A mensesemnek kedden kell megjönnie, lehet ez a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem lehet érzékelni. Inkább arra gondolok, hogy a menstruációd jelentkezett egy picit hamarabb, esetleg egy apróbb fertõzés következtében. Ha egyéb problémád nincs, nincs különösebb teendõd, ám ha zavaró tényezõk jelentkeznének, keresd fel a nõgyógyászodat!

A beágyazódást nem lehet érzékelni. Inkább arra gondolok, hogy a menstruációd jelentkezett egy picit hamarabb, esetleg egy apróbb fertõzés következtében. Ha egyéb problémád nincs, nincs különösebb teendõd, ám ha zavaró tényezõk jelentkeznének, keresd fel a nõgyógyászodat!

A beágyazódás eshet a menses utlosó előtti napjára?

A beágyazódás eshet a mesni utolsó el?tti napjára vagy a mesni napjára? Esetleg lehetséges ,h a mesni napjára esik a beágyazódás ,de közben a mensi is megkön?

Legjobb válasz: (megjön) akart lenni!

A kérdező hozzászólása: (megjön) akart lenni!
szerintem nem
Hát ha késöbb volt a pé-sed akkor igen elõfordúlhat.Tudod mikor volt pé-sed?
A kérdező hozzászólása: 6.-án jött meg a mensim 11.-én már csak kicsit volt véres a tampon. Sajnos nemtuom, h mikor volt v. lesz peteérésem!
ciklus.hu, vagy timmermann.hu és ott ki tudod számolni mikor van pé-d. Vagy leírod az utsó három mensidet és megmondom neked.
ÉN EGY ORVOSI KÖNYVBEN OLVASTAM: A peteérés után 18-24 óráig életképes a petesejt, ha egy spermiummal találkozik, akkor megtermékenyülhet és a petevezetéken keresztül a méh ürege felé vándorol. A vándorlás 6-7 napig tart. Ezután beágyazódik. Tehát a pete a ciklus 20-24. napján jut el a méh üregébe. Szerintem nyugodtan lehetséges, hogy a ciklusod utolsó napján ágyazódik be a pete a méhnyálkahártyájába, pont egy nappal a következõ menstruációd elõtt. Bár szerintem akkor már nem fog megjönni, vagy ha igen akkor csak modosultan, hiszen sokat hallani arról, hogy valaki terhesen is "menstruál". A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: január Januárban 10.én jött meg és kb 4 napig tartott február 6.-a és 11.én már semmi nem volt december 10.én jött meg kb 5napig
29 napos ciklusaid vannak. peteérésed 21.22.23-án volt. 18-24-ig voltál a legtermékenyebb. Mire vagy még kíváncsi???

Menses 6 napos késése után a 7. napon barnás váladékosságot tapasztaltam. Ez lehet a beágyazódás tünete? , mert a teszt először gyenge pozitívat mutatott utána meg negatívat.

még nem voltam terhes, 2 hónapja hagytam abba a anti tabl szedését alatta utána rendesen id?re jött meg.

Legjobb válasz: Kezdj el MagneB6-ot szendi!!! Valószínû baba lesz azaz már ott van. Nekem is 5-7 hetes lehettem, erõs görcsökkel, barnázás. A doki mondta, hogy sürgõs pihenés, fekvés! és magneB6!!! Keresd fel nõgyógyászodat, ha pozitív lett, nehogy probléma legyen. Ilyenkor még lehajolgatni sem tanácsos, semmi megterhelõ, sem ülõfürdõ, forró zuhany, stb.! Írd meg mi lett! Jó egészséget neked/ nektek!

Kezdj el MagneB6-ot szendi!!! Valószínû baba lesz azaz már ott van. Nekem is 5-7 hetes lehettem, erõs görcsökkel, barnázás. A doki mondta, hogy sürgõs pihenés, fekvés! és magneB6!!! Keresd fel nõgyógyászodat, ha pozitív lett, nehogy probléma legyen. Ilyenkor még lehajolgatni sem tanácsos, semmi megterhelõ, sem ülõfürdõ, forró zuhany, stb.! Írd meg mi lett! Jó egészséget neked/ nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Elevit-et szedek mivel tervezett terhességrõl van szó és úgy tudom kezdetnek ez se rossz. 7-fõn megyek dokihoz rákszürésre és UH-ra.
1-es vagyok Én femibiont szedtem, de ettõl függetlenül ugyanúgy kellett szednem a magneB6-ot.
Ha már egy hete késik, és már teszteltél pozitívat, akkor valószínû terhesség. Ez most nem beágyazódás, mert az már rég megtörtént, ha megtrötént. Ovuláció után 7-12. napon és csak utána jön meg a mensi... A terhesség elején elõforduhat barnázás, nekem is volt.
Rákszûrést terhesen nem fognak csinálni.Barnás váladékozás nem jó ha terhes vagy, mert lehet belõle vetélés.Nekem volt egy vetélésem így kezdõdött a második terhességemet is barnázással kezdtem viszont õ sikeresen megszületett 2 éve.hívd fel a dokid és pihenj
A tesztet mikor csináltad? akkor most negatív vagy pozitív? elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Sajna az UH kimutatta h elvetéltem. :( De nem adjuk fel 2 hónap múlva újra próbálkozunk!
Nagyon sajnálom :( Tudom milyen érzés nekem is volt vetélésem. Elõtted hozzászóló voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!