Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás a (1380 db)

Petefészek, és alhas szurka, fájdalom jelezheti a beágyazódást a pé utáni 9 -dik napon?

ettent?en szúr a petefészkem,és leszakad a hasam.

Legjobb válasz: A beágyazódás az ovu után 12-14 nappal fejezõdik be, tehát kb. a nem várt napján.

A beágyazódás az ovu után 12-14 nappal fejezõdik be, tehát kb. a nem várt napján.
Én voltam így, az elsõ két ciklusban, amikor próbálkoztunk. Nem lett belõle baba. A harmadik ciklusban nem volt ilyen tünet, ellenben babás lettem.
A beágyazódásnak semmi köze a hasizmokhoz.
A terheseknek akkor nem célszerû hasizomgyakorlatot végezni, amikor már nõ a hasuk. Ha jól értem, Neked még be sem ágyazódott... Semmi köze. Mondjuk tõlem irtó távol áll a jóga, de biztos vagyok benne, hogy fizikai síkon nem befolyásolja!
A kérdező hozzászólása: Nyilván, de az erõlködéshez azért van. Pl. a terhesek sem végezhetnek hasizom gyakorlatokat. Legalábbis én úgy hallottam.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm szépen a válaszaitokat! :-)
Azért én inkább kihagynám... !
Szia én rákérdeztem a tanáromtól, jóga mehet, de ha pozi teszted van, 12. hétig no sport
beágyazódást nem befolyásol, amúgy, ahogy az elõzõ mondja: teszt után 12. hétig semmi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Szép napot nektek! :-)

A beágyazódás a peteérés után mikor következik be és milyen jelei lehetnek?

Legjobb válasz: A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart.

A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart.
Szerintem rosszul lett feltéve a kérdés. A peteérés hosszabb folyamat, több nap, az ovuláció (tüszõrepedés) viszont kb. 12 óra. Akkor történik a megtermékenyítés, azt követõen a beágyazódás 3-10 nap között lehet.

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)

Meddig tart a beágyazódás a tüszőrepedéstől: kb 10 nap, igaz? És ezt követően legkorábban 3 nap, mire a teszt mutatja, ha pozitív?

Legjobb válasz: A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm

A beágyazódás kb. 8 nap, én úgy tudom. A 10.DPO-n már pozit teszteltem a Clearlue teszttel! :) Drukkolok neked is!!! 23 hkm

Amennyiben még csak most a napokban kezdődött a beágyazódás, a méhszájnak milyennek "kell" lennie?

Mármint, hol kell elhelyezkednie, milyen a tapintása, és mennyire nyitott?

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem ajánlatos magunkat vizsgálgatni...ovu után 5 nappal a méhszájamat az ujjam hegyével érem csak el.Tudom még korai akármire is következtetni,de lehetséges, hogy a kezdõdõ beágyazódás miatt van fent ennyire?

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem ajánlatos magunkat vizsgálgatni...ovu után 5 nappal a méhszájamat az ujjam hegyével érem csak el.Tudom még korai akármire is következtetni, de lehetséges, hogy a kezdõdõ beágyazódás miatt van fent ennyire?
Ilyenkor fent van, és kész, akár babás vagy, akár nem. Akkor fog leszállni, ha menszeszed közeledik. Kérlek szépen, légy türelmes. Amíg a baba be nem ágyazódik és el nem kezdõdik nagyobb mennyiségben termelõdni a HCG hormon, addig ne keress magadon tüneteket. Úgyse lesz egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Tudom, hogy korai, csak annyira elkeseritõ, hogy hónapról hónapra csalódni kell, a vetélés, a reménytelenség.

Esett már valaki betegen teherbe? Mennyire zavarja a beágyazódást a megfázás?

Legjobb válasz: Gondolj már bele, hogy háborúban, éhezve, fázva, lázasan is terhesek lesznek az asszonyok. A szervezet nagyon jól ki tudja egyensúlyozni a dolgokat, a méhed nagyon védett hely. A egy megfázás akadályoz meg egy beágyazódást, akkor ott eleve valami nincs rendben, lehet, hogy pár nap múlva egyébként is vége lenne a terhességnek. (Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de a szervezet maga is végez egy "elõszûrést" igyekszik csak az egészséges terhességeket megtartani)

Gondolj már bele, hogy háborúban, éhezve, fázva, lázasan is terhesek lesznek az asszonyok. A szervezet nagyon jól ki tudja egyensúlyozni a dolgokat, a méhed nagyon védett hely. A egy megfázás akadályoz meg egy beágyazódást, akkor ott eleve valami nincs rendben, lehet, hogy pár nap múlva egyébként is vége lenne a terhességnek. (Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de a szervezet maga is végez egy "elõszûrést" igyekszik csak az egészséges terhességeket megtartani)
Elõzõ vagyok. A megfázás még jelentkezhet is beágyazódás után 1-2 hétig tartó idõben, mikor még nem vagy biztos a terhességben. Hirtelen több ásványi anyagra van szükséged és c-vitaminra. Ilyenkor legyengülsz, tüsszögsz, kapar a torkod...
A megfázás nem zavarja. De ilyenkor több c-vitaminra van szükséged, ezt pótolni kell.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi, értem :) Csak az a baj, h nem természetes úton tervezzük a terhességet, és az ilyesmit jól meg kell gondolni, nem úgy megy, h legfeljebb jövõ hónapban újra. Ezért kérdeztem.
Elõzõ vagyok. Ha a dokid nem zavarja, ne törõdj vele. Lombikosként a 3-4. hetet végigtüsszögtem, erõs megfázás miatt kiírtak. Legalább addig is nyugodtam pihentem itthon és meg is lett a baba. Szurkolok Nektek!

A beágyazódás a piros vérfolton kívűl lehet más jellegű is?

Arra gondolok, hogy olyat olvastam, hogy a beágyazódáskor a folt nem csak piros lehet, hanem lehet barnás, sárgás, krémes, egyénenként változó. Tudom, hogy valakinek nincs is ilyen tünete. A bugyimon tegnap erős sárga színű váladékot véltem felfedezni, amit eddig sosem tapasztaltam. 8-ka körül volt a pém a nőgyógyászom szerint akkor meg előtt is együtt voltunk a párommal. 24-25 körül lesz a nem vártam. Tegnap meg hébe hóba szurkálást is éreztem a méhem környékén. Szerintetek az a sárga vmi mi lehet? Nagyon szeretnénk már babát, de félek, hogy mindezt csak én produkálom. Ez az 5. hónapunk...

Legjobb válasz: akkor mi egy csónakban evezünk... nekem is UH szerint 8.-án volt pém, és tegnap vettem észre egy kis barnázást, minimálisat, ma már nem volt. mi már több mint két éve várunk babára, hátha most lesz vmi... remélem neked is babóra utaló jeled van.

akkor mi egy csónakban evezünk... nekem is UH szerint 8.-án volt pém, és tegnap vettem észre egy kis barnázást, minimálisat, ma már nem volt. mi már több mint két éve várunk babára, hátha most lesz vmi... remélem neked is babóra utaló jeled van.

10 mm nyálkahártya elegendő a beágyazódáshoz a peteérés után (kb. ) 2 nappal?

a doki azt írta a leletre, hogy kissé vastagabb endometrium, de mostanában nagyon kevés szokott lenni a mensim. lehet esetleg, hogy ez most jót jelent? a beágyazódásig még lenne kb. 5 napom... egyébként hosszabbak a ciklusaim, ma vagyok a 21. napomon.

Legjobb válasz: Szerintem elég:)

Szerintem elég:)
teljesen jó! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!