Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás, az arra (4 db)

Szerintem simán lehet ez beágyazódás.
nekem is a 6.napon volt ilyen érzésem, most vagyok a 8.napon.nekem aznap rettenetesen fájt a derekam is, bár a hasfájás nem volt olyan erös, szerintem lehet hogy elkezdödött a beágyazodás. 6 nap még...nekem is, én 24re nem várom.olyan nehéz.vettem 2 tesztet de alig birom hgoy ne csinaljam meg.holnap reggel lehet hogy tesztelek egyet, bár tudom hülyeség de annyira nehéz...te mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megvárom a menzesz napját, mert nem akarok csalódni, miközben még mindig ott a remény. Hát... sok sikert nekünk!
Sziasztok! Én is a 6. napon vagyok, barnás vérzésre keltem fel. Kicsit fájdogál a hasam. Nem korai ez még a beágyazódáshoz? Veletek mi újság?

A beágyazódás, illetve az arra utaló görcsök általában meddig tartanak?

Hány napig tarthat? Vagy ez személyiség függ? inkább?

Legjobb válasz: a beágyazódás a petesejt megtermékenyülése után kb egyhéttel van. a petesejt a megtermékenyüléstöl kb 4 napig vándorol a méhben ahol megtapad, és kb 3 napra ágyazódik be teljesen. innentöl beszelünk terheségröl.

a beágyazódás a petesejt megtermékenyülése után kb egyhéttel van. a petesejt a megtermékenyüléstöl kb 4 napig vándorol a méhben ahol megtapad, és kb 3 napra ágyazódik be teljesen. innentöl beszelünk terheségröl.
A kérdező hozzászólása: Azt értem, és köszi, de én nem erre vagyok kíváncsi. Meddig tarthatnak ezek a menstruációs görcshöz hasonló görcsök a beágyazódásnál?
A kérdező hozzászólása: Jah..értem kb négy nap.. :) Köszönöm szépen!

Ha együttlét után szedem a duphastont mellette nem árt a palástfü tea? Ha jól tudom az is a beágyazódást segíti

Legjobb válasz: Együttlét után duphastont? Konkrétan mire írta fel a doki? Én terhességmegtartóként szedtem.

Együttlét után duphastont? Konkrétan mire írta fel a doki? Én terhességmegtartóként szedtem.
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondta hogy azért kell szednem mert ha estleg van bennem valami akkor az meg tartja!
A palástfû tea nagyon jó!Sokan ajánlották, igaz csak mától iszom.Citromlével és vagy mézzel vagy cukorral iszom.Teherbe eséshez szeretném ha segítene.Állítólah a méhre van jótékony hatással.

Ha valaki az együttlét és a beágyazódás között iszik alkoholt kétnaponta, az árt a babának?

Tehát még miel?tt a terhesség kiderülne.

Legjobb válasz: Attól függ mennyit, hogy mennyire, DE terhességi szabály: ne parázz! Ami megtörtént megtörtént, folyamatosan vért vesznek ultrahangoznak, figyelnek téged. Az aggódás meg tényleg nem tesz jót. Én sok cigit szívtam mikor megtudtam terhes vagyok, most már a nyolcadik hónapban és a baba teljesen rendben van. :)

Attól függ mennyit, hogy mennyire, DE terhességi szabály: ne parázz! Ami megtörtént megtörtént, folyamatosan vért vesznek ultrahangoznak, figyelnek téged. Az aggódás meg tényleg nem tesz jót. Én sok cigit szívtam mikor megtudtam terhes vagyok, most már a nyolcadik hónapban és a baba teljesen rendben van. :)
Szia! Én csak annyit mondanék, gondolod, hogy akik babásodni szeretnének és esetleg évekig nem jön össze, önmegtartóztatáson élnek és nem isznak semmit? Én nem vagyok rendszeres ivó, de azért a 9 év alatt (míg összejött az elsö baba) én is koccintottam az új esztendöre (vagy esetleg egy szülinapi buliban ittam valamit). De azért csak mértékkel, s amint kiderül, hagyni az egészet!
A kérdező hozzászólása: Hát nem ájulásig, hanem egy-egy kupica unicum meg vörösbor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!