Találatok a következő kifejezésre: A beágyazódás, az (269 db)

Ha megtörténik a beágyazódás, az a peteéréstől kb hanyadik napon lehet? És mindenkinek van 1-2 csepp vér?

Legjobb válasz: fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.

fogantatástól kb. 10-14 nap a beágyazódás és nem jár mindenkinél vérzéssel.
kb. 7-12 nap, és nincs mindenkinél. Nekem terhességembõl egyszersem volt.
A fogantatást követõen 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás, ami 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be. A vér, barnázás nem törvényszerû, nagyon sok mindenkinek nincs ilyen tünete. A legbiztosabb a teszt, ami kimutatja, hogy terhes vagy-e.
Ha van lehetõséged rá, olvasd el a Gyermek születik címû könyvet, ott napról napra leírják és fotókkal illusztrálják mi történik a fogamzást követõen. Nagyon jó könyv, érdemes beszerezni.
nekem nem volt vér egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Csak azért kérdeztem ezt a barnázás, vagy vérzés dolgot, mert egyre többször olvasom, hogy van. NEkem meg nincs.( És sajna mindig szinte várom, mert akkor reménykedhetnék.
Szerintem a vér és a barnázás miatt ne aggódj! Én azért aggódtam, mert volt, azt hittem, hogy biztosan meg fog jönni:) Nem fontos, hogy legyen!
Ne várd a barnázást vagy vérzést, az a jobbik eset, ha egyáltalán nem tapasztalsz ilyet, nekem egy csepp sem volt.
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam, hogy jó ha van, mert ez is egy jelzés hogy talán befúrta magát a csepp. de akkor inkább örülök. Nekem még soha nem volt. Pedig már várjuk egy ideje a babát.(

Hány nap múlva fejezödik be a beágyazódás az aktustól számítva?

6nappal mensi elött lehetett peteérésem,s akkor történt.

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódás addigra fejezõdik be,mire a köv.menzidet várod és nem jön meg!Megtermékenyülés utáni 14.napra. Sok sikert!:)

Szia! A beágyazódás addigra fejezõdik be, mire a köv.menzidet várod és nem jön meg!Megtermékenyülés utáni 14.napra. Sok sikert!:)
Szia! Inkább pé!Hajrá!!

Aug. 03-04-én volt a peteérésem (hasszurka, folyás), mikor történik meg a beágyazódás? Azt meg lehet érezni? Milyen jeleket figyeljek? Általában 35-37 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: A luteális szakasz közepén (kb egy héttel a fogantatás után) újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

A luteális szakasz közepén (kb egy héttel a fogantatás után) újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml Lehet látni a beágyazódást a hömérsékleti görbén? A legtöbb esetben nem lehet látni, de két esetben lehet sejteni: 1) A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. 2) Az hömérsékleti görbe trifázisos, azaz három hömérsékleti szint figyelhetö meg. A hömérséklet ebben az esetben nemcsak a tüszörepedés után növekszik meg, hanem még egyszer, a beágyazódás után is feljebb emelkedik.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval, annyival egészíteném ki, hogy nem kötelezõ sem a pecsételõ vérzés, sem a hõ. Tehát, ha semmi jelet sem tapasztalsz, akkor is lehet beágyazódás. (Nekem pl. volt pár csepp vér, a barátnõmnek semmi, sõt elsõ hónapban meg is jött neki. Viszont nekem a nemvárt elõtt 3-4 nappal -a beágyazódás ideje körül- már elkezdõdött a hányingerem, mellfeszülésem. Szóval, semmi sem törvényszerû, nagyon egyéni.) :)

Ha valakinek több terhessége volt és mindig határozottan érezte a beágyazódást, az nem ijedt meg akkor, amikor a többedik terhességnél nem voltak ilyen jellegű tünetei, ezért úgy gondolta, hogy most nem sikerült?

Eddig 3 terhességem volt, mindháromnál éreztem a beágyazódást, onnan tudtam, hogy sikerült, pedig tényleg nem figyeltem a tüneteket. Most megint szeretnék teherbeesni, de nem érzek semmit, ezért kezdek elkeseredni, hogy nem fog összejönni ebben a hónapban sem.

Legjobb válasz: Mibõl érezted??

Mibõl érezted??
A kérdező hozzászólása: Kb. a ciklusom 20. napján határozott ütögetéseket éreztem a méhemben egy határozott pontban, nagyon szúrt és erõs volt. Olyan érzés volt idõnként, mintha valami fúrná be magát, néha meg olyan éles, mintha késsel böködnék. Ezek az érzések kb. fél percesek voltak egy nap két-három alkalommal, úgy két napig voltak ilyen tüneteim, aztán volt olyan is 2 terhességnél, hogy a ciklus 23 vagy 24. napjától pecsételem 3-4 napig. 28 napos ciklusaim vannak.
1. De fura? Én csak azt éreztem hogy most nem fog megjönni és nem is jött meg.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fura, fõleg, hogy általában tünet nélkül zajlik.
Szurkálás a méhben.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem tudom mitõl borul így meg. A fogamzásgátlót már 2007-ben abbahagytam, azóta tök rendszeres volt, meg elõtte is. Egészen augusztusig. De mondjuk nem volt egyszerû évünk, én szakvizsgáztam, építkeztünk, költöztünk, szóval nem csodálkozom, hogy ez történt. Meg hogy baba sem jött, az sem lehetett véletlen. De most már nyugi van/lesz életünkben. Biztos csak erre várt a babó! :) Jól leoffoltuk a kérdést! :)
Na, nekem már enyhe mensiszerûen görcsöl a hasam és le akar szakadni a derekam. :) Majd azért jelentkezzünk a tüneteinkkel, rendben?! Annyira remélem, hogy örülhetünk majd együtt... :) ))
A kérdező hozzászólása: Rendben, jelezzük a tüneteket! Így együtt kicsit könnyebb kivárni azt a pár napot! Amúgy én most majdnem elalszom, de ez alapvetõen általános munkahelyi tünet nálam, fõleg január elején :) Olyan derékleszakadós nekem tegnap este volt, feküdni sem volt jó sehogy sem. Most néha néha a mellembe nyilall bele.
Jó reggelt! Hogy vagy? Nekem múlóban vannak a tüneteim sajnos... Egyedül a mellem fájdogál jobban, illetve érzékenyebb, de ez nálam elõfordul mensi elõtt. Nagyon el vagyok egyébként keseredve. Teljes pesszimizmus uralkodik rajtam most... :(((
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Ne legyél elkeseredve, még majdnem egy hét van a mensiig, nem is feltétlenül kéne tüneteket produkálnunk. Nekem sincs most semmi extrán észrevehetõ tünetem. A legfontosabb, hogy nyugodtak maradjunk, jól érezzük magunkat! Nem szabad görcsölni. És ezt nem olyan ember mondja, aki nem akar (most) gyereket. Mert sok barátnõm, ismerõsöm próbál azzal nyugtatni, hogy jaj, ráértek még, nem vagytok elkésve, majd jön a baba, ha akar. Na ezektõl falra tudok mászni!!! Mit tudnak õk errõl, ha nem is akarják? De mi akarjuk, és hisszük, hogy össze is fog jönni! Szóval fel a fejjel!!!!!
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Megnyugodtál kicsit? Hogy vagy? Tegnap én is nagyon elkenõdtem délután, mikor hazaértem, meg itt is olvastam pár dolgot, és persze egybõl a legrosszabbakat képzeltem be. De aztán a férjem megvigasztalt, megnyugtatott, hogy mi minden tõlünk telhetõt megtettünk, innen már a természet dolga, hogy mi lesz. Tegnap délután nekem nagyon fájt a mellem, aztán elmúlt, most épp nincs semmi tünetem, de inkább nem is keresgélem õket. Már csak 6 nap!:)
Szia! Még sokkal jobban el vagyok kenõdve... :( Tegnap délután görcsöltem és nagyon fájt a derekam. És elkezdtem barnázni... :( Mindig ilyen barnázással indul a mensim, de azért ez nagyon korai volt, 5 nappal a nemvárt elõtt. A cicim ma reggelre mégjobban fáj és a hõm is feljebb ment 1 tizedet, a petefészkem azóta is szurkál. A múlt hónapban is ilyesmi történt, akkor még örültem is, hogy talán beágyazódás... Hát mégegyszer nem követem el ezt a hibát! Neked viszont szorítok, írj majd!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hogy vagy? A hétvégén történt valami változás? Velem semmi új, a mellbimbóm továbbra is érzékeny, de ez nálam is elõ szokott fordulni. Meg a hasam olyan, hogy fõleg estére kezd el mindig nagyon fájni, nyomni. De most már csak két napot kell kibírni, és megtudom, mi van. Ha nem jön meg, Te mikor tesztelsz?
Szia! Én azóta is barnázok. :( Se több, se kevesebb nincs, napok óta nem változik a helyzet. Egyáltalán semmi mensi érzésem nincs, ugyanúgy szúrkálgat ide-oda, mint a PÉ utántól. A napokban a napközbeni hõm is 37, 1 körül mozog (sosem szokott ennyi lenni). Viszont a ma reggeli leesett 36, 3-ra, ami épp az alaphõm felett van. Most megint 37, 1-et mértem. Úgy gondolom holnap vagy szerdán megjön. Ha csak ilyen barnázás marad esetleg, akkor leghamarabb szerda reggel csinálok egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nagyon remélem, és drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Nagyon jó lenne szerda reggel együtt (még ha virtuálisan is) egy pozitívat tesztelni!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi van Veled? Nekem sajnos tegnap megjött, délután, de nem adjuk fel, legközelebb összejön!
Sajnálom! :((( Én úgy érzem, a január a mi hónapunk lesz! :) Nekem azóta se jött meg, sõt most úgy néz ki, a barnázásom is sokkal kevesebb. Viszont a hõm (a reggeli) tovább esett, már az alphõ alá. Viszont a napközbeni továbbra is magas... A fene se érti ezt...
Szia! Tegnap este nekem is megjött. Ilyen hülye ciklus után tulképpen már nagyon vártam. Nagyon bízom a januárban, mert: 1. A Jónás napjaim is a vélt peteérés napjaira esnek 2. Ha most sikerülne, akkor majdnem napra pontosan apuci szülinapján szülnék 3. Elkezdem a PreMens tablettát 4. Vettem LH teszteket, azt is bevetem :) Mit szólnál, ha ugyanitt folytatnánk és majd január vége felé ismét együtt várnánk a csodát?! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia! Benne vagyok a folytatásban, de mit szólnál, ha privátban folytatnánk?
Én 24 vagyok, ez a második hónapunk (igaz az elsõben csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, akkor volt az évfordulónk, pont PÉ-kor). Sajnos nekem is felborult a rendszerem a fogigátló után. Voltak 60 napos ciklusaim is. A doki nekem is írt Clostyt, az elsõ hónapban pontosan 28 napos ciklust csinált. Aztán a másodikban már majd 40 napos volt, nem is szedtem többet. Ekkor még nem akartunk babát, csak helyrehozni a dolgokat bennem. Aztán köv. hónapban elkezdtem aloe vera gélt inni. Azóta (3. hónapja) 28 naposak a ciklusaim! :) )) Elõtte nem hittem benne, de azóta fûnek-fának hírdetem, mit tett velem. Persze lehet, hogy a Clostynak az elhúzódó hatása volt, ki tudja... Csak sajnos még azóta is pecsételgetek picit a ciklus során. Erre akarom a barátcserjét kipróbálni. Bár szívesen odaadnám valakinek, ha esetleg nem lenne alkalmam elkezdeni... ;)))
A kérdező hozzászólása: Igen, én is pont azt néztem, hogy egymásnak írunk csak, de nem baj :) Én 29 vagyok (még egy kis ideig) és most ez a harmadik hónapunk. Tavaly ilyenkor volt egy terhességem, de csak 6 hétig tartott. :( Aztán õsz óta újra próbálkozunk. (Na most nekem is jól elkezdett szurkálni a méhem, ahogy írok Neked.) Aztán az utóbbi pár hónapban teljesen megbolondult a menzeszem, hol 26, hol 36 napra jött meg. Múlt hónapban aztán elmentem dokihoz, hogy ez így már nem állapot. Aztán írt fel clostylbegitet, meg duphastont, és most ebben bízom, hogy ez helyretesz. Elõzõ hónapokban cickafark-palástfû teáztam, de nem sok eredménnyel. JAjjj, olyan jó lenne együtt örülni egy hét múlva!
Na, akkor megállapíthatjuk, hogy vagy mindketten babásak vagyunk, vagy nem! :D Nekem PÉ óta érzékeny a mellbimbóm, de ez általában így is szokott lenni. Ami nekem kicsit fura, hogy nagyon-nagyon lent fájdogál, egészen a szeméremcsontom alatt. Én egyébként eddig úgy éreztem, tuti nincs senki odabent. Aztán tegnap reggel felébredtem, elmentem wc-re és mikor felálltam úgy belenyilallt a méhembe (szintén ott nagyon lent), hogy görnyedve jöttem ki... Na, akkor belémhasított egy érzés, hogy terhes vagyok. Ez azóta is tart. Illetve azóta is érzem ezt, plusz azt is, hogy jaj de hülye vagyok, úgysem jöhetett össze... Szóval teljesen kész vagyok... Viszont én gyanakszom, hogy esetleg progeszteron hiányom lehet, úgyhogy vettem barátcserje kapszulát. Ez ad most erõt, hogyha most nem sikerült, akkor a köv. hónaptól elkezdem szedni, az ripsz-ropsz helyretesz és már terhes is leszek... :) )) Egyébként te hány éves vagy, mióta próbálkoztok? (jól "elfórumozgatunk" itt... :D)
esetleg a "meg akar jönni" érzés
mikorra várod/nem várod?
A kérdező hozzászólása: 12-ére nem várom, és amúgy ebben a hónapban kezdtem egy Clostylbegit-Duphaston kombinációs dolgot. Remélem beválik. Amúgy tényleg kicsit olyan mintha meg akarna jönni.
hát, ha csak 12-re nem várod, akkor még korai lenne a beágyazódás-attól függõen, mikor volt pé-d.
A kérdező hozzászólása: Papír szerint 28-án, de az az igazság, hogy nem akartam most annyira figyelgetni magam, élvezni akartam a férjemmel, a családdal a Karácsonyt, kicsit pihenni, és lazítani. Csak tegnap este óta kicsit fájdogál a hasam, de nem vészesen.
Nekem is 27-28.-án volt PÉ-m. Nagyon szeretnék babát. Olyan fura érzésem van, azóta szúrkálgat a petefészkem környéke, a méhem. Hülye megfogalmazás, de olyan érzésem is van, mint amikor fel vagyok puffadva és beszorul a levegõ, csak épp most a méhem és petefészkeim környékén. Kívülrõl is kicsit érzékeny a nyomásra. Mindezek mellett sajnos nem gondolom, hogy terhes lennék. Ilyesmi tünetei voltak valakinek?
A kérdező hozzászólása: Teljesen ugyanezek vannak nekem is. De én bízni akaroka babában! Sokat voltunk együtt, talán jó idõben is. Reménykedjünk együtt! :)
Persze, reménykedjünk együtt! És szorítsunk is egymásnak! Csak nekem azzal van a bajom, hogy ezt már a PÉ utáni napoktól érzem. A beágyazódás pedig csak mostanában kezdõdhet, tehát eddig nemigen lehetett volna mit érezni. Viszont eddigi ciklusaim során ilyet nem éreztem. Hátha jön még valaki és elmeséli, hogy PONT ILYEN tünetekkel maradt babás! :DDD Írj, hogy mizu!
A kérdező hozzászólása: Egyik barátnõm hasonlóan volt. Egybõl pé után érezte magéán a jeleket! Ez amúgy simán lehet pszichés, de most kicsit más nekem, mint az elõzõ hónapokban. Szóval remélem hamarosan örülhetünk! Visszaszámlálás megkezdõdött!? :)
Nekem nem az. Az elõzõ hónapokban beképzelt hányinger, stb., az pszichés volt, de ezt nem lehet "beképzelni". :D Nem mondom, hogy baba, de nem olyan mint az eddigi tüneteim. De messze van még 12.-e... :(
A kérdező hozzászólása: Kitartás, már csak hetet kell aludni, és megtudjuk! :)
Az még baromi sok. :( Tüneteid hogy vannak? Nekem ez a "puffadásos" érzés múlóban van, néha bele-bele szúr a petefészkembe, tompán nyomó érzés van a méhem körül és enyhén fáj a szeméremcsontom meg a derekam. Ma vagyok a 8-9. dpo-n és tegnap meg ma is ment 1-1 tizedet felfelé a hõm.
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, így távolról is hasonló tüneteket produkálunk. :) Én mondjuk hõmérséklet mérésre még nem vettem rá magam, asszem nem is lenne hozzá türelmem... Elég megjegyezni, hogy a gyógyszert vegyem be este meg reggel :) Amúgy én tegnap már fura mellérzékenységet is felfedeztem, de az nem állandó.
A kérdező hozzászólása: Különben olyan rossz. Néha elhiszem, most végre összejött a baba, de ma reggel is öltözés közben eszembe jutott, hogy mit izgulok, úgysincs semmi. Még jó, hogy csak kb. 28 napokat kell várnunk, mert többe bele is lehetne hülyülni... :) :(
Rendben, csak nem tudom azt hogy kell... :DDD

Megnehezítheti a beágyazódást az, hogy a menstruáció alatt mindig darabok szakadnak le a méhnyálkahártyámból?

Legjobb válasz: Nem értem,hogy miért probléma az,hogy leszakadnak?Mindenkinek leszakadnak,ez így normális!

Nem értem, hogy miért probléma az, hogy leszakadnak?Mindenkinek leszakadnak, ez így normális!
Azt is hallottam már, h. annál jobb, minél nagyobb darabok távoznak, állítólag jobban kitisztul, így a következõ alkalomnál "tiszta lappal" kezdõdik.
Szerintem nincs összefüggés a két dolog között.

Aki érezte a beágyazódást, az leírná, hogy mégis mit érzett?

Valamint, aki vezetett görbét, az belinkelné? Köszönöm!

Legjobb válasz: http://ciklus.hu/images/diagramok/e6d95110b01220b9da29690e32.. szúrt a hasam, mintha meg akarna jönni...

http://ciklus.hu/images/diagramok/e6d95110b01220b9da29690e32.. szúrt a hasam, mintha meg akarna jönni...
Én is azt hittem hogy meg fog jönni. Sõt! Azt is hittem, mert véreztem is egy kicsit, de csak csipp-csöpp pirosat. Vártam a mikulást, már mióta kerülget mert csak a hasam fájt, de nem jött meg. Szerencsére :)
Hmm, nekem hetfon volt ilyen erzesem, bar ovu utan 7nappal nem korai? Azota semmit sem erzek. Sajnalom hogy nem maradtak Veletek a Babak :(
olyan apró szúrkálásokat, és olyan kaparászós érzést. tudtam mikor ágyazódik be, mert kiszámolta az embriológus doki. Lombik volt. Beágyazódtak, de nem maradtak velünk :(
köszi... 1 hete veszítettük el sajnos.
a baba azóta már nincs velünk.
semmit, volt két, tûhegynyi barna folt a bugyimon :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nem volt se a lányomnál, se most vérzésem. Pedig, azért jó lenne ezt "átélni". Mármint, hogy több esélyt tudjak így adni a dolgoknak! :) A lányomnál megérzésbõl teszteltem hajnali fél 12-kor. Halvány pozitív eredményem lett, ma 22 hónapos :)
Szomoru ilyet olvasni :( Kitartast biztos sikerulni fog nem sokara. Noveremek voltak igy(4.sikertelen lombik utan) ra 2honapra spontan sikerult Nekik. Pedig gond volt mind kettojuknel. Csodak leteznek.
Mintha vattacukor lett volna a hasamban, és nagyon lassan, nagyon finoman beleszúrtak volna egy olyan csavarhúzónyi valamit jó mélyre. Aztán ki. Érdekes volt, bár hozzá teszem nagyon vártam már valami hasszúrkát, szóval nem tudom.... Nekem is volt kb. a 10. dpo-n két egymást követõ pisinál a wc papíron 1-2 tûhegynyi élénkpiros vércsepp, semmi több. A mellbimbóm volt még nagyon érzékeny, és majd leszakadtak a mellei. A nemvárt napján teszteltem szép pozitívat 10-es teszttel reggeli pisibõl. Sok sikert neked!
Elõzõ vagyok, kimaradt a mindjárt megjön érzés, volt nap hogy nézegettem a bugyimba óránként hogy ugye nem jött meg, de a beágyazódási vérzés után már tudtam hogy terhes vagyok, és akkor már azt is éreztem, hogy ez a mindjárt megjön érzés mégis valahogy más egy kicsit, és onnantól tudtam hogy normális, és nem a mensit jelzi, hanem a babát. :-)

Ha nem sikerül a beágyazódás. Az mitől lehet? Nem egészséges a pici jövevény? Vagy a leendő szülőkben keresendő az ok? Vitaminnal lehet segíteni?

Szerintem már nem el?sz?r fordul el? velem és már kicsit kezdek megijedni... :(

Legjobb válasz: Általában azt mondják az orvosok, hogy nem egészséges a picike. Honnan tudod hogy nem elõször fordul elõ?

Általában azt mondják az orvosok, hogy nem egészséges a picike. Honnan tudod hogy nem elõször fordul elõ?
A kérdező hozzászólása: Ez szomorúan hangzik :( Már több mint fél éve próbálkozunk... Az elsõ ilyen jellegû észrevételem márciusban volt... akkor is rettentõ erõsen görcsöltem és véreztem, mint most :(

Látszik a beágyazódás az UH-on?

Holnap megyek n?gyógyhoz méhnyakrák sz?résre, de id?közben beágyazódás van. Tünetei megvannak: felfázás feeling, h?, mell feszülés, enyhe émelygés. Szabad ilyenkor csinálni ilyen sz?rést? Látni fogj aezt az orvos? Mikortól látszik az UH-on?

Legjobb válasz: Én a fiammal a számításaim szerint május 13.-a körül lettem terhes.Május 24-re be voltam rendelve ultrahangra(a doki nézte,hogy érik-e a tüszõm)és a terhességnek gyanuját sem látta.

Én a fiammal a számításaim szerint május 13.-a körül lettem terhes.Május 24-re be voltam rendelve ultrahangra(a doki nézte, hogy érik-e a tüszõm)és a terhességnek gyanuját sem látta.
még közel sem biztos hogy beágyazódás volt
biztosan nem fogja látni, és ezek a jelek bármire utalhatnak ekkor, nem biztos, hogy beágyazódás! Azt a 90% nem érzi meg, hidd el.
Látható lehet, de nagyon ritka..nem is maga a beágyazódás folyamata, vagy ténye látható, csak bizonyos jelek, amikbõl arra utalhat a doki, hogy ott fog beágyazodni a megtermékenyített petesejt.. Ha azt mondja lát a méh belsõ falán valahol egy úgynevezett "felritkult területet"-akkor nagy a valószínûsége, hogy egy hét múlva már petezsákot fog látni, de ez mondom ritka!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megpróbálok TÜRELMESEN reménykedni a babában.:)

A beágyazódás kb. hány hét, nap múlva kezdődik az akció után? A beágyazódás mindig jár vérzéssel vagy egyáltalán nem vérzik? Mik a tünetei?

Március 25.-én feküdtem le a barátommal és azóta hányingerem van,szédülök...stb.Attól félek hogy terhes vagyok,de védekeztünk rendesen,és utána ellenőriztük az óvszert nemvolt lyukas.Terhes még attól lehetek? Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.

Kicsi az esélye, hogy terhes vagy. Az ilyen tünetek bármi mástól is lehetnek, de egy teszt kimutatná, ha baba lenne. Mikorra nem várod? Egyébként az aktus után akár 3 napba is telhet, hogy megtermékenyül a petesejt és utána további 7 nap, mire leér a méhbe és megkezdi a beágyazódást. Itt már 10 napnál járunk és a beágyazódás folyamata, amikor teljesen befúrja magát a méhfalba, az olyan 3 nap. Ha középidõben volt a peteérés, akkor mensi elõtt néhány nappal, esetleg egy héttel van a beágyazódás. Tünetei igazából nincsenek, néha járhat kicsi vérrel, de sok nõ észre sem veszi.
Valószínûleg mástól vagy rosszul. Általában ezek egy-két héttel beágyazódás. azaz kb 3 héttel az aktus után kezdõdnek a legtöbb nõnél. Nem kell minden tininek terhesnek képzelnie magát. Nekem nem volt beágyazódási vérzésem. Hõemelkedésem volt, álmos voltam. Szédülni is csak most szédülök. Hányinger is sokkal késõbb jött, persze minden terhesség más. De nem az aktus után lesz hányingered!!!
én kb most vagyok négy hetes terhes és lassan 17 éves.nekem a tünetek kb egy hete vannak és két pozitív teszt. szerintem vegyél egy tesztet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!