Találatok a következő kifejezésre: A batátomnak szex (2 db)

A batátomnak tegnap szex előtt oan furcsa ízű, szagú volt a pénisze. Megcsalt? Vagy valami betegség?

( Ilyen kotús szagú volt vagy nem is tudoom mihez hasonlítsam:S)

Legjobb válasz: Én is éreztem azt hiszem hasonlót,és nem volt kellemes érzés szopni,és biztos nem csalt meg...Az elõttem levõ válasz szerintem kézenfekvõ.Szerintem ezért érezted.

Én is éreztem azt hiszem hasonlót, és nem volt kellemes érzés szopni, és biztos nem csalt meg...Az elõttem levõ válasz szerintem kézenfekvõ.Szerintem ezért érezted.
Én pasi vagyok és használok épp ezért wc papírt. Ilyen ritka lenne?
Szerintem ne mindjárt megcsalásra gondolj, ennyire bízol benne? :( Szerintem csak simán befülledt neki, vagy tényleg az utolsó csepp pisi után és azért, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni :)
köztudott, hogy a fiúk pisilés után nem nagyon használnak wc papírt. így az utolsó csepp, amit leráznak, minimális mennyiségben a péniszen marad. ha meleg is van ráadásul, és úgymond befülled, csak erõsíti, a már amúgysem kellemes szagokat. erre is gondolj. próbáld csak ki, hogy te se törlöd meg, és melegbe, izzadva, nálad hasonló hatás érhetõ el. ha nem tapasztalsz gyanús jeleket a megcsalásra, ne gondolj egybõl a legrosszabbra.
az elsö vàlaszado vagyok....sztem szexelj vele, és ne mossa meg utäna vagy ne fürödjön 3-4 orät..és sagold meg neki valahogy...és akkor kiderül...hiszen ha olyasmi szag volt mint akkor akkor valiszinü megcsalt sajnos:(.hiszen hiäba vagy te is tiszta , igényes..szaga akkor is van szex utän pär oräval ha nem mossa meg.a mäsik pedig.ha fertözése van akkor érezned kéne ma is..holnap is...bla bla.
hät valoban lehet hogy mässal volt..hisz ha fertözése lenne akkor mär elötte is érezted volna én szerintem mär napokkal ezelött egy kis szagot, , , nem pedig ilyen hirtelen és ilyen erösen ahogy irod.ez a nem tudod mihez hasonlito szag..akkor szokott lenni ha szex van és nem mossa meg .fertézés miatt is, de akkor valoszinü mär éRezted volna elötte is.nem hiszem hogy hirtelen most kapott el valamit, és mär ennyire lehet érezni a szagot is:;S:(:(:(:(:
A kérdező hozzászólása: hmm, lehet...:)

Batátom azt szeretné, ha szex közben, mielőtt elmenne kivenné és a számba élvezne. Ez nem gusztustalan? és neki nem mind1 hogy hová élvez? Mi ebben neki a jó?

Legjobb válasz: Õ erre gerjed, nem nagy ügy. Legalábbis szerintem nem kell prûdnek lenni szexuális kérdésekben. Tudd biztosan, mi az, ameddig te is szívesen elmész. Ha ez már nem fér bele neked, semmi gond, neki ezt tiszteletben kell tartania. De ne undorodj meg tõle ezért. Inkább örülj, hogy meg mert nyílni elõtted annyira, hogy egy ilyen nem mindennapi kéréssel eléd állt. Amúgy meg...a puding próbája az evés ;)

Õ erre gerjed, nem nagy ügy. Legalábbis szerintem nem kell prûdnek lenni szexuális kérdésekben. Tudd biztosan, mi az, ameddig te is szívesen elmész. Ha ez már nem fér bele neked, semmi gond, neki ezt tiszteletben kell tartania. De ne undorodj meg tõle ezért. Inkább örülj, hogy meg mert nyílni elõtted annyira, hogy egy ilyen nem mindennapi kéréssel eléd állt. Amúgy meg...a puding próbája az evés ;)
Mi lenne, ha ezt tõle kérdeznéd meg... Egyébként két ember között az a gusztustalan, amit õk annak tartanak. Semmi sem kötelezõ.
Elõzõ páromnak eszembe nem jutott volna a szájába élvezzek, de a mostani felbiztatott, és igen jó volt. Tehát engem Õ kért meg rá / adott engedélyt, én kicsit gátlásos voltam ehhez. Így a kérdést elõször neki kellene feltenni, mi a jó neki ebben? És csak aztán nekem. Nekem az a jó benne, hogy teljesen feloldódhattak a gátlásaim, és éreztem amit a korábbi párommal sosem, hogy teljesen elfogad, nincs olyan, ami tabu lenne. Legfeljebb nemet mond, ha én megkérem valamire. Te is mondhatsz nemet. Nem? A gusztustalanság kérdése megint elég egyéni. Szerintem nem az. Ez nem fekália, nem kiválasztott méreganyag stb. Ha már itt tartunk a saját nedveidet milyennek tartod? Mert az izzadtság pl. szintén lehet undorító ezen az alapon. Pedig azt természetesnek vesszük. Nem akarlak meggyõzni semmirõl. Ha undorodsz tõle, semmiképp ne mondj igent félelembõl. Ha viszont nem is tudod, hogy miért tartod gusztustalannak, elõtte gondold át! Hátha rájössz, hogy nem is olyan nagy kaland! ;o)
A válasz megírásának idõpontja: ma 13:50 Ez nagyon beteg :D Amúgy nem gusztustalan, egyáltalán. Ezzel ki tudod fejezni, hogy teljesen elfogadod õt, ami jó érzés neki. És mi tagadás látványnak sem utolsó. De ha te nem akarod, akkor ne engedd. Bár nem tudom honnan tudhatod valami olyanról, hogy nem jó, amit még nem is próbáltál..
szerintem semmi baj nincsen ezzel. Egy csomó pár csinálja így, példának okáért már csak azok is, akik megszakítással "védekeznek". Szóval nem értem miért ez a nagy felháborodás.. 18/L
énsem értem, nincsen ebben semmi. olyan mintha orális szex lenne. és abban sincsen semmi felháborító, ráadásul kicsit sem megalázó, a pasi is viszonozza a lánynak.
14.10-es. a pisi nemegyenlõ az ondóval. szted amikor téged nyal ki a barátod akkor mit nyalogat? a hüvelyváladékod, egykis folyással, ha van. szted ez miben más az ondótól??????
Az orális szexel nincs gond, de ne eressze be már a számba, ami egyáltalán nem odavaló. Nem tudom mit szólnának a pasik, ha a nõk azt kérnék tõlük, hogy élvezet után had pisiljenek már bele a szájukba.... mert ez kb ugyanolyan. Ráadásul undorító íze van az ondónak, én tuti hánynék tõle, ha a számba nyomná.
Szerintem a pasik ezzel akarják a nõ alsóbbrendûségét kifejezni. Számomra undorító, azt hiszem rögtön viszont is látná a pofáján, akkorát hánynék tõle. Ha valaki azt mondja, hogy ez neki jó, isteni finom érzés a szájban, mintha csokit enne, akkor az kamu. Megcsinálják általában a nõk, mert sokan attól félnek, ha nem tesznek meg mindent, akkor dobják õket. De igazából ez nem jó. Ezer más dolog van az élvezetekre.
kicsit túl sok pornót nézXD am sztem is undorító de 1szer belefér..
Én pont egyik nap kértem meg rá, hogy így fejezzük be, hogy a számba (lány vagyok):D Néha jó a változatosság. És szerintem semmi baj nincs vele, azt ne várd, hogy csokiíze legyen, de én nem tartom undorítónak az ízét meg semmit... Meg az olyan belsõséges dolog vagy nem tudom. És engem soha nem kért meg rá, emiatt nem kéne félnem, hogy elhagyna, ha nem. Mindig én akarom:D
Én kifejezetten szeretem. És nagyon kevés az amire én azt mondom, hogy gusztustalan a szexben. De az már valóban csak véglet.. :) Az a lényeg, hogy élvezd az életet, azzal akit szeretsz.. :) És ne legyenek gátlásaid.. Imádja a férjem, hogy igaz rám, hogy urinõként tudok viselkedni társaságban, konyhatündérkén a konyhában, és egy igazi ribanckét az ágyban. Nos, ez van.. Van aki ezt ítéli el..De az én véleményem az, hogy jó szex nélkül nem lehet jó a kapcsolatod sem. Igaz nem az a legfontosabb, de nagyon fontos.. hidd el nekem.. 25/L
Undorító dolog, az íze is az.
B+ vagy vagy 15 éves gondolom.... -.- Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!