Találatok a következő kifejezésre: A barossban normális (2 db)

A barossban van normális nőgyógyász?

ha lehet olyan aki nem kér el tízezreket....

Legjobb válasz: Konkrétan a nevét nem tudom, csak azt, hogy van egy fõ-fõ-fõ prof (azt hiszem Patkós doki). Na õ, igaz, hogy már öregecske, de nagyon kedves, lehet tõle kérdezni, olyan igazi régivágású úriember. ;) De egyébként a Barosst, mint intézményt én nem tudom ajánlani... (fõleg szülni nem)

Konkrétan a nevét nem tudom, csak azt, hogy van egy fõ-fõ-fõ prof (azt hiszem Patkós doki). Na õ, igaz, hogy már öregecske, de nagyon kedves, lehet tõle kérdezni, olyan igazi régivágású úriember. ;) De egyébként a Barosst, mint intézményt én nem tudom ajánlani... (fõleg szülni nem)
Szia! A pénz szempontjából nem tudok sokat, csak annyit, hogy én is egy idõsebb dokinál szültem 11 hete a Barossban, nem volt pénzéhes, sõt én ott a terhes ambulancián senkit sem láttam, hogy pénzt dugdosott volna a dokik zsebébe. Három kismamával vottam egy szobában mindegyikünk más dokinál szült és együknél sem volt tarifa (minhárman 50 ezret adtunk...) én meg csak ajánlani tudom a Barosst, mindenki normális (kivéve az ultrahangosk), de a szülészet-szülõszoba kifogástalan, bár nincs alternatív szoba, de ha erre nincs igényed akkor nem lehet semmi kifogásod a Baross ellen. Ja, és látásból kb. 5-8 nõgyógyászt ismertem a Barossba, és bármelyikhez elmennék szívesen.
Én Dr Patkós Péter docens urat tudom ajánlani, Õ volt az orvosom a 22. héttõl. Nagyon figyelmes, körültekintõ, rendes doki, mindemellett nem pénzéhes. Én 20ezret adtam és egy ajándékkosarat, nem gyõzte megköszönni. Tüneményes idõsebb dokibácsi. Bátran ajánlom. Viszont az értékekre vigyázni kell. Míg bent voltam a szülõszobában, addig a padon lévõ táskámból eltûnt a pénztárcám és a telefonom. Hiába voltak ott a tesómék, mikor odaléptek megnézni az ajtóhoz a kisfiamat, valaki meglovasította az értékeimet. Persze a kamera nem oda néz, ezért nem is lett meg semmim. Kellemes dolog volt a kórházból hazajövet a papírok intézésével foglalkozni. :-( Valószínû ezért nem volt tejcsim sem ...

19 hetesen megyek a köt. Genetikai u. H-ra a baross utcába. Ott normálisan megvizsgálnak v futószalag? Ha találnak v. mi bajt és felajánlják a magzatvízvételt azt ott rögtön megcsinálják? Elfogadjam v ne?

Legjobb válasz: Mindent megcsinálnak és valószínû felajánlják.Nagyon jó,korszerû gépük van,tüzetesen átnézik pontról-pontra a babát.Attól jobb klinika szerintem nincs.Sajnos kellett már oda mennem és nem jó dolog miatt.Nekem felajánlották a segítséget,gyorsak voltak.

Mindent megcsinálnak és valószínû felajánlják.Nagyon jó, korszerû gépük van, tüzetesen átnézik pontról-pontra a babát.Attól jobb klinika szerintem nincs.Sajnos kellett már oda mennem és nem jó dolog miatt.Nekem felajánlották a segítséget, gyorsak voltak.
Szia! A Barossba járok gondozásra. Az ultrahangon rendesen megnézik a babut, és ha szükságes, genetikai tanácsdában is részesítenek. A magzatvízvételt nem rögtön végzik el. Az AFP, és az ultrahang eredményed alapján mérlegeli a genetikus, hogy szükséges-e elvégezni a vizsgálatot. A döntésben szerepe van más örülményeknek is, mint az életkorod, családi (genetikai) elõzmények. Csak akkor fogja javasolni az orvos a vizsgálat elvégzését, ha a fentiek alapján szükségét látja. Ha így alakulna, akkor bizony érdemes beleegyezni.
Szia, Én is a barossba jártam, borzasztó volt! Olyan mint egy vágóhídi futószalag! Nekem a genetikai UH alatt a nõci végig a férjével csevegett telefonon! Oda se figyelt mit csinál!KB 2 perc alatt végzett és szinte felöltözni sem volt idõm és már rúgtak is le az ágyról. Persze nem is lett jó az UH, mehettem magánba, ahol meg kiderült rossz volt a beállítás... Engem is meg akartak szúrni, mint a legtöbb kismamát, mivel a kórház nem kevés pénzt kap egy ilyen vizsgálat után... Az úgynevezett genetikai tanácsadás meg egyszerûen vicc volt! Szóval sajna nekem elég rossz tapasztalataim vannak a barossal, pedig fizettem a dokinak!!!! Remélem Neked több szerencséd lesz velük!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.Csak fel akarok készülni ezekre a lehetõségekre is.Az magzatvízvételnek van pontos ideje?Én magánba járok de az ottani dokim (aki egyébként a barossban praktizál) javasolta h a genetikait inkább a klinikán csinálják mint náluk a magánba.Egyébként 25 éves vok és sem az én- sem a párom családjában nem volt rendellenesség..de jobb félni mint megijedni.Csináltattunk integrált tesztet is.Remélem kész lesz az eredmény a 19. heti uh-ra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!