Találatok a következő kifejezésre: A barna mit jelent (62 db)

Tegnap is es mais vilagos szinu barna folyasom van! Mit jelent ez? 25-diken kene megjonnie a menzimnek! De nemvarom! Tegnap is eggyuttvoltunk a parommal! Mit jelent ez a barna folyas?

Legjobb válasz: Lehet a mensi elõjele, nálam mikor teherbe estem akkor volt, de ki tudja? Várd meg a mensit, ha elmarad csinálj tesztet!

Lehet a mensi elõjele, nálam mikor teherbe estem akkor volt, de ki tudja? Várd meg a mensit, ha elmarad csinálj tesztet!

Holnap lessz negyedik napja hogy kesik a menzeszem! Mit jelent az ha vilagos barna folyasom van? Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.

Én a menstruácio kimaradása után az 5.napon csináltam és kimutatta.Csináld meg és ha pozitív menj orvoshoz.A barna folyás nem jelent jot.Sajnos nekem is igy kezdödött és a kilencedik héten elhalt a magzat.Reméljük neked minden ok lesz.
Hát, vagy a menszi elõjele, nekem pl. az szokott lenni, de utalhat terhességre is. 4 napos késésnél simán tesztelhetsz már. Sok sikert!
Amikor én terhes lettem nekem is barna folyásom volt és ebbõl adódóan már sejtettem, hogy baba van a dologban.Reméljük egészséges lesz babád és sok boldog babavárást és gondtalan gyermekéveket kívánok nektek, ha babát vársz.

5 nappal mensi előtt kis barna folt a fehérneműmön mit jelent? (Soha nem volt még ilyen)

Legjobb válasz: beágyazodás, vagy a meleg idö miatt elöbb fog megjönni, és pecsételés.. terhes lehetsz? 32

beágyazodás, vagy a meleg idö miatt elöbb fog megjönni, és pecsételés.. terhes lehetsz? 32
Teljesen igy volt nekem is és megjött. :( De Neked ne igy legyen :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem is biztos meg fog!De akkor mitõl volt ez a kis barna folt?
A kérdező hozzászólása: Remélem!Több mint 1 éve próbálkozunk már!De jó lenne!Egész nap görcsölt a hasam mint meg akarna jönni és a derekam is fáj, meg a mellem egy kicsit!De nem szokott elõbb megjönni, inkább késik álltalában!

Vettem egy digitális hőmérőt az akváriumba. A színskálánál mit jelent a barna és a zöld szín? A kék gondolom a víz hőmérsékletét jelöli.

Legjobb válasz: minél közelebb van a szín a kékhez annál inkább közel van ahhoz az értékhez amit mutat

minél közelebb van a szín a kékhez annál inkább közel van ahhoz az értékhez amit mutat
Hát ez több mindent is jelenthet, akár babát is, de az is lehet, hogy csak a frontra voltál érzékeny. Tesztelj és kiderül.

Sürgõs! A barna lé mit jelent? 11/L

Bocsi, ha rossz helyre írtam ki a kérdést.

Legjobb válasz: Nem értem, hogy mire gondolsz. A barna lé barna színû folyékony anyag.

Nem értem, hogy mire gondolsz. A barna lé barna színû folyékony anyag.
A kulcsszavak alapján megjött neki. Nem tudom akkor; asszem amúgy nem bánt, csak be kell tenni valami betétet. Vagy az eleje vagy a vége:)
*Ja am, asszem azzal nincsen baj; ne aggódjál:) De azéé akinek van még neki hozzáfûzni-valója, írja nyugodtan:)
Nem az elsõ válaszoló vagyok. Hamarosan menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: *folyás Még amúgy még egyszer sem jött meg.
Akkor majd fog:D Hamarosan....:) )

Én olyat szeretnénk kérdezni akkinek volt már ovulációs vérzése annak hány napig tartot? és mit jelent ha valakinek az első nap barna a vérzése aztán meg piros. és nem kevés. Voltam dokinál első nap. és azt monta 3-napig fogtartani. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.

Nem egészen világos a kérdés!! Az ovulációs vérzés csak egy kis barna folt lehet, ami az ovuláció napján láthatsz. Az elsõ nap barna és utána piros vérzés a menstruációs vérzésre vonatkozik? Mi fog 3 napig tartani? Az orvos honnan tudja egy vérzés mennyi ideig tart??? (ha egyáltalán erre mondta) Ha ovulációkor voltatok együtt lehetsz terhes, ha nem jön meg tesztet kell csinálni.
Barna színnek a kódja.
A kérdező hozzászólása: és abban nemtudnál esetleg még segíteni, hogy melyik barna? (megközelítõleg is) mert most nagyon világos eddig meg rozsdabarna volt (nem a rozsdától:)
Mind1 milyen barna, azt már nem részletezik 10 színt tudnak a forgalmiban megjelölni. Festheted a tejeskávétól a csokoládé barnáig bármire.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget! ha tudok valamiben segíteni akkor szólj!

A fehér és a barna folyás mit jelent és mi okozza?

Legjobb válasz: a fehér a hüvely természetes flórája, a hormonok alakítják, a barna az vér valahonnan, méhbõl, vagy peteéréskor is lehet és azért barna mert sok ideig tart neki leszivárognia és addigra elkezd alvadni.

a fehér a hüvely természetes flórája, a hormonok alakítják, a barna az vér valahonnan, méhbõl, vagy peteéréskor is lehet és azért barna mert sok ideig tart neki leszivárognia és addigra elkezd alvadni.
Esetleges fertõzés vagy menstruálció miatti utó vagy elõtti folyás ..
A fehér folyás teljesen normális, minden nõnek van valamilyen mértékben. A barnás folyás mensi elött, után, és félidõben peteéréskor is normális.

1-2 napja múlt el a menstruációm. Ma pedig barna folyás-szerű valami volt/van. Mit jelent? 13/L

Legjobb válasz: A barna folyásnak többnyire hormonális oka van, menstruáció környékén teljesen normális, fõleg 13 évesen. A hormonrendszered még csak most kezd rendezõdni, még pár évig elõfordulhat, hogy össze-vissza jön meg, vagy esetleg a két menstruáció között is lehet pecsételõ vérzés vagy barna folyás. Ha nincs egyéb tünet (láz, fájdalom, viszketés, égetõ érzés) akkor ez teljesen normális, ha kellemetlenséget okoz, akkor egy gyereknõgyógyászt fel lehet keresni vele. :)

A barna folyásnak többnyire hormonális oka van, menstruáció környékén teljesen normális, fõleg 13 évesen. A hormonrendszered még csak most kezd rendezõdni, még pár évig elõfordulhat, hogy össze-vissza jön meg, vagy esetleg a két menstruáció között is lehet pecsételõ vérzés vagy barna folyás. Ha nincs egyéb tünet (láz, fájdalom, viszketés, égetõ érzés) akkor ez teljesen normális, ha kellemetlenséget okoz, akkor egy gyereknõgyógyászt fel lehet keresni vele. :)
Alvadt vér a végérõl, ami ált. a hüvely faláról mosódik le a folyással. Egyszerû tisztulás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!