Találatok a következő kifejezésre: A barna már sokat (21 db)

32 éves nő vagyok állandó gondom van a pattanásokkal és ami rosszabb mikor elmúlik egy barna folt marad a helyén már sok mindent próbáltam, közben májfoltjaim is lettek. Ha valaki tud egy kipróbált biztos kezelést e két problémára irjon? ,

Legjobb válasz: Szia! Nekem bõrgyógyász írt fel gyógyszert(csúnya pattanásaim voltak-sok,gyulladt és nagy)Roaccutan a neve és rendbeszedte az arcom,évekkel ezelõtt szedtem és azóta szép a bõröm.Viszont sok a mellékhatása.Ha jól emlékszem aláírtam egy szerzõdést is,hogy amíg szedem a gyógyszert,nem eshetek teherbe,mert a gyerek fogyatékos lehet...Meg kiszárította az arcom rendesen,már hámlott,a szemem is száraz volt,volt olyan,hogy nem tudtam kinyitni,annyira fájt.Vérzõ szájjal keltem,mert a szám is kiszáradt,hiába kentem ajakápolóval.1,5 évig szedtem.DE MEGÉRTE!Azóta nincs bajom a pattanásokkal.Van két ismerõsöm akik szedték,nekik SEMMILYEN mellékhatás nem jelentkezett,de nekik is bevált.Szóval,szerintem én voltam ilyen szerencsétlen.Ja és ne kozmetikushoz menj,mert az csak átmenetileg segít.Remélem sikerül eltüntetni a hegeket.Májfoltokban nem tudok segíteni...De a bõrgyógyász megmondja!Sok sikert!

Szia! Nekem bõrgyógyász írt fel gyógyszert(csúnya pattanásaim voltak-sok, gyulladt és nagy)Roaccutan a neve és rendbeszedte az arcom, évekkel ezelõtt szedtem és azóta szép a bõröm.Viszont sok a mellékhatása.Ha jól emlékszem aláírtam egy szerzõdést is, hogy amíg szedem a gyógyszert, nem eshetek teherbe, mert a gyerek fogyatékos lehet...Meg kiszárította az arcom rendesen, már hámlott, a szemem is száraz volt, volt olyan, hogy nem tudtam kinyitni, annyira fájt.Vérzõ szájjal keltem, mert a szám is kiszáradt, hiába kentem ajakápolóval.1, 5 évig szedtem.DE MEGÉRTE!Azóta nincs bajom a pattanásokkal.Van két ismerõsöm akik szedték, nekik SEMMILYEN mellékhatás nem jelentkezett, de nekik is bevált.Szóval, szerintem én voltam ilyen szerencsétlen.Ja és ne kozmetikushoz menj, mert az csak átmenetileg segít.Remélem sikerül eltüntetni a hegeket.Májfoltokban nem tudok segíteni...De a bõrgyógyász megmondja!Sok sikert!
Az nagyon nincs rendben, hogy 32 évesen még pattanásokkal küszködsz. Én is a bõrgyógyászt ajánlom. Esetleg az alábbi kozmetikusnak írj üzenetet (õ Bp. egyik legnevesebb kozmetikusa) és kérd el a bõrgyógyász ismerõse elérhetõségét, aki nõgyógyásszal együtt dolgozik. Õk nagyon sok problémás bõrt megszépítettek: Tugyi Márta Kozmetikus Elérhetõségek: [email protected] +36 30 950 8479
Valóban nem normális, belgyógyászati kivizsgálás kellene, addíg csak tippel a bõrgyógyász is.
A kérdező hozzászólása: szia mibõl gondolod hogy belgyógyásztra kellene mennem??
Mert ilyenkor a leggyakrabban egy gyulladt góc okozza.Ezt csak vérvétellel tudják megnézni.Nálam 10-bõl 10-nél igazolták.Ha megszûnik a gyulladás megszûnnek a pattanások is.Ez a szervezetben bárhol lehet, ezért írtam.

Mikor 7-én megjött, picit fájt a hasam, délelőtt sok volt, délután pedig már csak barna alvadt vérdarabokkal. Másnap délelőtt barna, délután semmi. Ez jelent valamit? Lehetek terhes?

már több mint féléve próbálkozunk és semmi.mindenki más sorra esik teherbe körülöttem aki rövid ideje próbálkozik.nemtudom mire számítsak.

Legjobb válasz: ja és párnapja olyan mindjárt megjön érzésem van pedig már elmúlt.(általában 3-5 napig szokott meglenni)

A kérdező hozzászólása: ja és párnapja olyan mindjárt megjön érzésem van pedig már elmúlt.(általában 3-5 napig szokott meglenni)
Szerintem uccu neki vegyél egy tesztet :) Maximum negatív lesz. Most már 14-e van, szerintem ha babás vagy ilyenkor már kimutatja a teszt.
Csinálj egy tesztet.Így kiderül az igazság.
Bõrgyógyász.
Hordj olyan pólót amiben nem látszik és menj bõrgyógyászhoz. Ne nyomogasd mert sokra nem mész vele..

Barna hajhoz kék smink nem túl csicsás? Maradt sok kék festékem még a szőke korszakomból, de vki azt mondta h a barna hajhoz az nem illik.

Szemem színe zöldesbarna

Legjobb válasz: szerintem pedig illik! nekem feketére van festve a hajam, de nálam nincs olyan, hogy valami ne illene, mindenféle színt bevállalok.

szerintem pedig illik! nekem feketére van festve a hajam, de nálam nincs olyan, hogy valami ne illene, mindenféle színt bevállalok.
ha szépen meg tudod csinálni, akkor egyáltalán nem csicsás!
ez baromi nagy hülyeség! nekem barna a hajam mióta a világ a világ és a világosgyöngyházkéktõl a türkizkéken keresztül a sötétkékig mindenfélét használok, mert szeretem a kéket!! jah és az én szemem is zöldesbarna. használd nyugodtan!
Ha nem csíp a puncid, és nem viszket, akkor hamarosan menstruálni fogsz.
Elõzõ vagyok: Kifelejtettem, hogy nagyon vékony és magas vagyok, talán emiatt van ez, hogy nem jön meg? 156 cm és 35 kg. Ami furcsa, hogy olyan oszt. társamnak is megvan már, aki csak kb. 1 évvel idõsebb nálam. Ráadásul szõke hajú, meg olyan "világos", és elég késõn érõ típus. Én meg barna hajú, barna szemû vagyok, tehát elvileg korabban érek. ???
Nekem kb. 10 éves korom óta minden megvan. Szõr, mellnövés (mondjuk nem valami nagy, mert vékony testalkatú vagyok), fehérfolyás. A fehérfolyás mostanában néha nagyon világosbarna színû, picit sárgás, de ez ritkán van. Nem csíp, nem éget ott lent. Sötétbarna folyások még nem volt. Most akkor ez mi?
én 12 éves voltam amikor megjött szintén, és ez már az, holnapra valószínûleg már piros lesz, gratulálok, nõvé értél!(: 16/L
Erre még csak tisztasági betétet kell használni. A barna folyás tulajdonképpen véres folyás, úgyhogy ez egy nagyon gyenge menstruáció volt. Nekem is sokáig barna folyás képében jelentkezett a mensim. Lehet, hogy holnapra már vérezni fogsz, de lehet, hogy csak egy hónap múlva, viszont az is lehet, hogy egy fél év múlva. Sajnos ezt nem lehet megmondani pontosan.
Pontosan nem lehet tudni mikor fogsz menstruálni, lehet, hogy már holnap, de lehet, hogy csak hónapok múlva. Elsõ voltam megint.
Elsõ vagyok. Betétet használhatsz, tampont még nem!!!
A tampont késõbb sem ajánlom, mivel nagyon egészségtelen!
A kérdező hozzászólása: hát jó, majd elmondom, amikor megint erõsebb lesz a barna folyás. Ebbõl következtethetõleg, hogy már alig van 'erõs barna', mikorra lesz erõs megint? (nem mintha várnám).
Nyugodtan mondd el Anyukádnak is és Apukádnak is, hogy menstruálsz. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Így készül fel a szervezeted, hogy felnõtt korodban kisbabád lehessen. És ezt Apukád is tudja.
A kérdező hozzászólása: de végülis nemcsak apa miatt maradt abba aneszélgetés, hanem, mert mar nem szoltam semmit.
Apukád elõtt sem kell szégyellni, hiszen õ is tudja, hogy mi a menstruáció, és tisztába van vele, hogy Te is menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: hát ma mondtam neki, h fáj a hasam, és erre azt mondta: na, még a végén bedögölsz, (de persze elõtte megmutattam neki hol fáj). Aztán megkérdeztem fél perc után: miért, az baj?½ azt mondta erre, h term. folyamat és szorít, h minél késõbb jöjjön meg. :/ aztán jött apa., és nem szoltam semmit.
Akkor állj elé(vagy hívd fel telefonon ha nincs otthon) és mond azt neki, hogy 'Anyu, menstruálok.'
A kérdező hozzászólása: a-a, még nem szóltam :/
Sajnos azt nem lehet tudni, mikor lesz erõsebb a barna folyásod, de így is szólhatsz a szüleidnek.
A következõ mensidnél. Ha ugyanis megint gyenge barna folyásod van, akkor hamarosan eláll. Hogy mikor jön meg a következõ, azt nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :)
A kérdező hozzászólása: tegnap megint megjött. Akkor ez így normális?
Igen, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: akkor jó :)
Szüleid tudják már? :)
A kérdező hozzászólása: nem xD
Én a helyedben elmondanám anyukámnak. Mert gondolom nem akarod mindig te venni a betétet, meg ez tényleg olyan dolog amirõl tudnia kéne.
Tartozol annyival Anyukádnak, hogy õszintén elmondd, hogy menstruálsz. Ha véletlenül jön rá, és nem Te mondtad meg Neki, akkor az nagyon rosszul fog Neki esni, amit meg is értek!
Gratulálok nagylány lettél! :) Gndolom anyukádnak már szóltál.
A kérdező hozzászólása: okés. :( :)
Elõzõ vagyok. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Anyukád is nõ, Õ is menstruál.
A kérdező hozzászólása: holnap a 4. Nap lesz, amióta a barna folyásom van. Amugy tampont nem is akarok, és nem is fogok Soha használni! :)
A kérdező hozzászólása: akkor most nekem megjött???
Szerintem megjött, igen. Ez jó, de ha a mostani magasságoddal nem vagy megelégedve, akkor valószínûleg nem is.leszel soha, mert a menstruáció megkezdõdése után az ember már csak nagyon keveset és azt is nagyon lassan nõ. :( Tehát én pont ezért várom is meg nem is. Amúgy a tampon nem egészségtelen, jó, nem a legnagyobb mérettel kell kezdeni, hanem a minivel. Az kényelmes, nem is érzed. Nincs baj azzal, hogy a betétnél akarsz maradni, de mi lesz ha pl. strandra vagy úszni mész, és akkor pont meglesz? Nem valami higiénius ott is betétet használni. Gondolj bele: békésen úszogatsz a medencében, amikor egyszerre a víz pirosas lesz körülötted, és egy használt betét bukkan fel a felszínen? Ennyi nedvességet egy betét nem bír el, a ragasztó is feloldódik. Igaz, hogy a tampont óránként cserélni kell, de ilyen helyzetben, mint amit mondtam, még mindig sokkal praktikusabb ez, mintha az úszómester egy csomó ember elött megkérne, hogy "na kislányom, takarítsd ezt innen a vízbõl..." Persze nem akarlak rábeszélni semmire, csak felhoztam egy példát.
A kérdező hozzászólása: 1. menstruáció ótán már alig növünk?!? Hát ém akkor örökre 141cm maradok? (kicsit kiakadtam ezen :) )
Nem azt mondtam, hogy KAMPEC, nem nõsz tovább, csak annyit, hogy a növés folyamata lelassul kissé, ha megjön. De ettõl függetlenül a magasságod a génjeidbe vannak írva, szóval simán nõhetsz még vagy 10-20 centit is. Ha megnézed a szüleidet, akkor nagyjából olyan magas leszel te is, mint anyukád, apukád. Valahol a kettõ között. :) Kedves utolsó válaszoló! Lehet, hogy te nem értesz egyet azzal, amit írtam, ettõl függetlenül kultúráltan is ki lehet nyilvánítani a véleményedet. De mondjuk, ha vennéd szépen a fáradságot és utánaolvasnák a dolognak, láthatod, hogy amit írtam, általánosságban igaz. (Mondom: általánosságban!)
A kérdező hozzászólása: háát kapásból már nagyobb vagyok mint anyám, ugyhogy max.150cm leszek. :/
Én az elsõ mensim óta kb. 15 cm-t nõttem. És ebbõl 10-et nagyon hirtelen. Nem mindenkinél van ugyanúgy ez.
A kérdező hozzászólása: mostmár nagyon sok és sötétbarna :s
A kérdező hozzászólása: elfog múlni ez a barna izé? És ha igen, akkor kb. Mikorra?
Ha már sötét barna, akkor az alvadt vér, tehát tekinthetõ menstruációnak. Ez is teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez mikorra áll el?
Azt sajnos nem tudom megmondani, mikor áll el, de ha 10 napnál tovább tart, akkor el kell menni orvoshoz. Elõzõ voltam.
3-4 napon belül el fog állni. Még csak a negyedik napon vagy. :)
A kérdező hozzászólása: remélem hamar eláll :) Amugy köszönöm! ;)
A kérdező hozzászólása: ajajj!!! :'( asszem megjött! :( :/ piros a wc papír, amikor kitöröltem! Xuganyzásután nagyon PIROS ÉS fOLYÓS MIT MONDJAK ANUUMNAK?? És HOGY MONDJAM SEGÓTSÉG KÉTSÉGBE ESTEM!!
Egyszerûen mondd azt, "Anya, menstruálok!"
A kérdező hozzászólása: mikor van az a hamarosan? Minél több idõ, annál jobb.
Én sosem nézem az emberek szeme színét.
Régen utáltam a májat, most már egész finomnak találom
csak ha részeg voltam
A kérdező hozzászólása: Nem csak szemszínre gondoltam, ez csak egy példa volt :)
Régen a nõket szerettem. Most már lassan az sem feltétel, hogy nõ legyen... (Na jó, azért nem, de az elkeseredés sok mindenre képes...)
Régen a szõkék tetszettek, most már inkább a barna hajúak.
nekem mindig a sötét hajú-barna szemû-borostás-szakállas fiúk tetszettek, de az utóbbi idõben inkább a szõkések, világosak

A karomon elég sok pici barna anyajegy (vagy ahhoz hasonló pöttyszerű valami) lett. Ez a Naptól van és el fog múlni vagy örökre így marad?

Lehet, hogy csak úgy maguktól jöttek? Direkt nem is zoktam napozni, féltem a b?römet. És nem szeretnék több anyajegyet :( már így is elég sok van.

Legjobb válasz: Szerintem tudom, hogy mire gondolsz ( de ha tudsz, tehetnél fel képet). Az én karomon is vannak hasonló pöttyök, foltok. Ez azért van - úgy tudom - mert a bõrben nem egyenletesen termelõdik a festékenyag (melanin). Õszintén szólva nem tudom, hogy elmúlik-e, rajtam nem olyan feltünõ és nem szoktam figyelgetni, de nem emlékszem arra, hogy télen is ott szoktak volna lenni ezek.

Szerintem tudom, hogy mire gondolsz ( de ha tudsz, tehetnél fel képet). Az én karomon is vannak hasonló pöttyök, foltok. Ez azért van - úgy tudom - mert a bõrben nem egyenletesen termelõdik a festékenyag (melanin). Õszintén szólva nem tudom, hogy elmúlik-e, rajtam nem olyan feltünõ és nem szoktam figyelgetni, de nem emlékszem arra, hogy télen is ott szoktak volna lenni ezek.
nem lehet h a szeplõre gondolsz? mert azt a nap hozza ki, kicsi, barna..ha nem süt a nap akk elhalványulnak
Örülj hogy ak arodon lett, nekem a mellem felett lettek ilyen kis barna pöttyök egy rakáson. Nem múlik el sajnos. Ez azért van mert kicsit ott leégtél, aztán meg rábarnultál valószínûleg, nekem legalábbis így jöttek ki és nem tûnnek el.
*csak a

Szedte valaki már a Barna Alga (Alga bruna) tablettát? Szeretném a fogyókúrám mellé szedni és sok jót hallottam az algáról. Vércsoportom szerint is ajánlják és a jódtartalma miatt a szülés után is jót tesz állítólag. Tapasztalat?

Legjobb válasz: Algine Plust ajánlom. Kb 3600 ft, de több alga keveréke. Mint fogykúra mellé magát a fogyókúrát nem befolyásolja, ez inkább a nyomelemek és a vitaminok forrásának tökéletes.Nem kell bedõlni annak se, amit az Írisz diagnosztikán mondanak, hogy csak ez ás ez a 16 ezer forintos alga jó, mert nem igaz. Ami egy kicsit drágább algakészítmény, az mind jó, egyáltalán nem halott algából nyerik ki, ez butaság.Én kúraszerûen szedtem az Algine Plust , de nem tapasztaltam jelentõs különbséget, sem közérzetben, sem erõben, igaz, egy akkor még fel nem ismert betegséggel küzdöttem.

Algine Plust ajánlom. Kb 3600 ft, de több alga keveréke. Mint fogykúra mellé magát a fogyókúrát nem befolyásolja, ez inkább a nyomelemek és a vitaminok forrásának tökéletes.Nem kell bedõlni annak se, amit az Írisz diagnosztikán mondanak, hogy csak ez ás ez a 16 ezer forintos alga jó, mert nem igaz. Ami egy kicsit drágább algakészítmény, az mind jó, egyáltalán nem halott algából nyerik ki, ez butaság.Én kúraszerûen szedtem az Algine Plust , de nem tapasztaltam jelentõs különbséget, sem közérzetben, sem erõben, igaz, egy akkor még fel nem ismert betegséggel küzdöttem.

A barna folyásról már sokat olvastam ezen a helyen. Nekem viszont inkább sárgás, halvány barnás lett a fehérneműm de csak egy két pötty. Ez mi lehet?

Sziasztok! Tegnap kezdödött de csak délel?tt tapasztaltam, 5 hetes terhes vagyok. Délután tiszta maradt a fehérnem?m. Ma de. megint ugyanaz a helyzet.

Legjobb válasz: Szia! Terhesség elején elõfordul barnázgatás, de írtad a sárgás színt,nem feltétlenül jelent gondot, de inkább nézesd meg.Mert a fehér vagy színtelen folyás jó, de ha színes,azt lehet kezelni kellene, de mondom nem vagyok orvos, csak saját tapasztalat.

Szia! Terhesség elején elõfordul barnázgatás, de írtad a sárgás színt, nem feltétlenül jelent gondot, de inkább nézesd meg.Mert a fehér vagy színtelen folyás jó, de ha színes, azt lehet kezelni kellene, de mondom nem vagyok orvos, csak saját tapasztalat.
Mindenképp doki...Mert sem a barna, sem a sárga alapjában nem tul jó, de a kettõ eggyütt, fõleg nem a leg nyerõbb...
Igen, meg.
A kérdező hozzászólása: de ha barna akkor hogy-hogy megjött?mármint csak egyszer jött egy nagyon pici vér.és a többi barna
sok lánynak akár az elsõ ár alakalommal csak barna jön, neked mint mondtad volt vér is azért. nyugi ez iyg telejsen normális, ahogy az is ha akár most pár hónapig nem jön meg. Ez már menstruáció volt.
Azért barna, mert még kevés a vér, és nem folyik ki rögtön, hanem egy ideig a hüvelyedben marad és ott megalvad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!