Találatok a következő kifejezésre: A barna azt (908 db)

Melyik hajszínem szebb? a barna az olyan h azt még egy szem festék nem érte, a vörös meg mostani (barna össze van kötve) (kép lenn)

és a barna az milyen barna? vagy inkább sötétsz?ke?

Legjobb válasz: Barna!!!!!!Az a bikavadító vörös szerintem egyáltalán nem szép, még akkor sem, ha neked egyébként jól áll.

Barna!!!!!!Az a bikavadító vörös szerintem egyáltalán nem szép, még akkor sem, ha neked egyébként jól áll.
Nekem alapból nem tetszik ez a rikító vörös. Akkor már inkább az eredeti hajszín! Szép és természetes! Viszont, ha illik az egyéniségedhez, öltözködésedhez a vörös akkor még akár jól is állhat.
Valahogy nekem mindig a természetes hajszín tûnik a legszebbnek mindenkinél. :)
szerintem ez a rikitó vörös..háááát én nagyon szeretem a vörös hajszínt, de ez túlzás :) inkább legyen barna, de ezse rossz csak ehhez már megvan kötve mit vegyen fel az ember :D
Én alapból vörös, sõt piros ellenes vagyok, ha hajról van szó. És tök szép az eredeti hajszíned.
Egy idõre el kellene zárni a külvilágtól.
bakker a kutyáról neked kellene gondoskodni(nevelni, mozgatni szocializálni) és nem neki rólad! egy pumitól egyébként is max. annyi várható, hogy egy helyre tereli a betolakodókat :)
Örzõ-védõ célra talán nem juhászkutyát kellett volna választani. Hogy a kérdésedre válaszoljak, remélem soha.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam hogy megegye az embereket.A fajta ismertetõnél azt írja hogy jó házõrzõ.
Az én pumim sem agresszív (miért kéne annak lennie???). Várj még egy kis idõt, mert az enyém most 3 éves és mostanában kezdett figyelmeztetni, ha valaki bejött az udvarra. Légy vele türelmes. Tapasztalatból tudom, az nagyon sokat számít, bármit is akarsz vele elérni.


A kérdező hozzászólása: fontos lenne
I really hope you don't wanna color your hair, because that highlights so much your blue eyes.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm
nem jó amit írt. így jobban hangzik: "... it highlights your blue eyes so much" a festeni pedig inkább "dye" szerintem.

Melyik az a barna hajfesték ami NEM ad vöröses csillogást?

Legjobb válasz: Én egy hete festettem be a hajamat itthon.Sötétszõbe hajam van ebbõl szerettem volna barnát. Sötétbarna hajfestéket vettem.Én meg vagyok elégedve vele mert igaz szinte fekete de ha fény éri nagyon szép barna fénye van. Szóval kaptam egy szinte fekete de barna fényû hajat.:) Nekem egyáltalán nincs vöröses árnyalat. De mennyire sötét barnát szeretnél?:) 18/L

Én egy hete festettem be a hajamat itthon.Sötétszõbe hajam van ebbõl szerettem volna barnát. Sötétbarna hajfestéket vettem.Én meg vagyok elégedve vele mert igaz szinte fekete de ha fény éri nagyon szép barna fénye van. Szóval kaptam egy szinte fekete de barna fényû hajat.:) Nekem egyáltalán nincs vöröses árnyalat. De mennyire sötét barnát szeretnél?:) 18/L
A kérdező hozzászólása: a sötétbarnával az a bajom, hogy feketének látszik. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://forum.sanomabp.hu/.. vmi ilyesmit szeretnék:)
ezis feketének látszik -.^
ez nem fekete... nekem is ilyen a hajam Palette Deluxe 800-as : a sötétbarna. Én is a vöröses csillogást nem akartam és ezzel nincs is. Majdhogynem fekete elõször de a 2.mosás után szép sötétbarna mint a képen. És barna a csillogás.
Palette Natural Color középbarnát próbáld ki.

Honnan lehet tudni, hogy a barna liszt, barna cukor, barna kenyér valóban igazi barna vagy csak festett? Van valami árulkodó jel, vagy mindenki maga dönti el, hogy amit vesz az jó-e vagy sem?

Legjobb válasz: Szia! Az igazi barna kenyér tömör,laposabb,mint fehér társai,(ronda,de finom).Esetleg,ha van rá módod (például önkiszolgáló boltban) meg is szagolhatod,nincs-e véletlenül malátás vagy kakaóporos illata.Sajnos sok helyen ezekkel színezik a kenyeret.És fel lehet ismerni,mivel jellegzetes illatuk van,és ezek a termékek szebbek,domborúbbak,nem olyan tömörek. Sajnos a barna cukorról nem tudok sokat,nem igen használtam. Maszatka

Szia! Az igazi barna kenyér tömör, laposabb, mint fehér társai, (ronda, de finom).Esetleg, ha van rá módod (például önkiszolgáló boltban) meg is szagolhatod, nincs-e véletlenül malátás vagy kakaóporos illata.Sajnos sok helyen ezekkel színezik a kenyeret.És fel lehet ismerni, mivel jellegzetes illatuk van, és ezek a termékek szebbek, domborúbbak, nem olyan tömörek. Sajnos a barna cukorról nem tudok sokat, nem igen használtam. Maszatka
Válasz: LISZT - rá van írva hogy teljes õrlésû liszt (ez lehet tönköly liszt, búzaliszt, rozsliszt pl.) - bioboltokban lehet az ilyesmit fellelni KENYÉR - ismertetõjegye hogy TÖMÖR és sokkal kisebb mint a társai, az íze is jellegzetes. Míg a malátával festett kenyér bár barna, habkönnyû. CUKOR - barna a színe, bár gyakorlatilag nem sokban különbözik a finomított cukortól.

Magyarországon azt vettem észre, hogy a barna hajú, barna szemû kicsit barnásabb bõrû férfiak jönnek be a helyi nõknek. Olyan kicsit romános beütés. Jól látom?

Legjobb válasz: Tekintve hogy a legtöbb embernek barna haja és barna szeme van, így nehéz tévedni haver. Roma és román között pedig van különbség, nem árt ha tudod.

Tekintve hogy a legtöbb embernek barna haja és barna szeme van, így nehéz tévedni haver. Roma és román között pedig van különbség, nem árt ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Nem mindenhol dominál a barna haj barna szem. Én románt mondtam. A roma stílus az a nagykarikás fülbevalójú leányzókra hat ki.
Nekem mondjuk inkább a németes jön be. Szõke haj, kék szem a gyengém
na nekem ez a típus a halálom. a sötét haj tetszik, de csak kék szemmel és világos bõrrel, az ilyen cigányos fajtát nagyon nem szeretem.
Nekem a szõke haj, kék szem jön be :D
A kérdező hozzászólása: Na én is így vagyok vele, hogy világos bõr, kék szem barna haj de inkább szõkésbarna jön be. Ja és ne legyen a nõ olyan kis szende meg nagypofájú parasztasszony... :) )
Nekem Világosbarna haj és kék vagy zöld szem tetszik!
Talán azért, mert nálunk ez az átlagos, ez jellemzõ többségében a magyarokra eredetileg.

Szerintetek melyik állna jól nekem a szőke vagy a barna haj ebben az esetben?

Az alap hajszínem olyan seszínű valahol a nagyon világos barna és a sötétebb szőke között. évekig melíroztattam ami nem állt rosszul csak éppen nagyon megviselte és fénytelenné tette a hajam. Végül már az alja szinte tiszta hamvasszőke volt. Nemrég festette be barnára a fodrász. Ami nem lenne rossz, de egy mosás után szörnyen néz ki, kopott fakó meg enyhén vöröses is.Most azon tanakodom hogy legközelebb megint próbálkozzam e barnával vagy vissza szőkítsem? Ami még lényeges, hogy sötét zöldeskék szemem van,az arcom nem fehér hanem sápadt télen nyáron ,annak ellenére hogy a testem többi részén szép barna, szóval nem tudom hogy lettem ilyen, nem illik a fejem a testemre :S, a szemöldököm sötétebb mint az eredeti hajszínem ami seszínű, szürkés. nem vagyok egy babaarc, sem különlegesen szép, szóval egy olyan hajszín ami szürke kisegérré tesz az csak rontana a helyzeten. A szemem viszont szépnek tartom. Lenne ötletetek melyik irányba menjek el? vörös semmikép nem akarok lenni.

Legjobb válasz: Milyen hosszú a frizud?Amúgy most így találomból Én kipróbálnám vagy a sötét padlizsánlilát vagy pedig a sötét barnát..szerintem ha sápadt az arcod ne nagyon szõkítsd mert a szõkés csak rontana rajtad..nekem hamvas szõke hajam van,de ici-picit kreolabb bõröm és barna szemem..nekem a barna nem állna jól..szóval érted..:)

Milyen hosszú a frizud?Amúgy most így találomból Én kipróbálnám vagy a sötét padlizsánlilát vagy pedig a sötét barnát..szerintem ha sápadt az arcod ne nagyon szõkítsd mert a szõkés csak rontana rajtad..nekem hamvas szõke hajam van, de ici-picit kreolabb bõröm és barna szemem..nekem a barna nem állna jól..szóval érted..:)

Mi a különbség a fehér és a barna kenyér között? Mennyivel "egészségesebb" az egyik mint a másik? Vagy miben térnek el egymástól?

Köszi!

Legjobb válasz: Kemény kérdés, mivel mindenki mást mond..Sajnos rengeteg érv van mind2 mellett. Egyik a barnát tartjaa jónak, a másik meg azt modnja, h mind2 egyforma annyi különbséggel, h a barnába még van szinezék is...Az egyik pék is ezt irta, hogy sokkal egészségtelenebb a barna, mivel õ tudja és látja..de bõvebben nem irt. Én is amondója vagyok, h mind2 egyforma, és mind2 "lehet" egészsége sha az ember keveset fogyaszt belõle. Szerintem nem fogod kideriteni 100%-ra, mivel nem te vagy az elsõ kérdezõ. De itt még keress rá mert rengeteg ilyen kérdés van. Sok sikert!

Kemény kérdés, mivel mindenki mást mond..Sajnos rengeteg érv van mind2 mellett. Egyik a barnát tartjaa jónak, a másik meg azt modnja, h mind2 egyforma annyi különbséggel, h a barnába még van szinezék is...Az egyik pék is ezt irta, hogy sokkal egészségtelenebb a barna, mivel õ tudja és látja..de bõvebben nem irt. Én is amondója vagyok, h mind2 egyforma, és mind2 "lehet" egészsége sha az ember keveset fogyaszt belõle. Szerintem nem fogod kideriteni 100%-ra, mivel nem te vagy az elsõ kérdezõ. De itt még keress rá mert rengeteg ilyen kérdés van. Sok sikert!
Pék ismerõsöm mondta, hogy csak a sütés idejében van köztük eltérés, tehát egyik sem egészségesebb mint a másik.
2. :DDD Ez jó! De nem attól barna, hogy tovább kell sütni. Attól barna, hogy elvileg rozs van benne, amiben több a rost anyag, ami jót tesz az emésztésnek, a perisztartikának, és mivel hamarabb elõidézi a teltség, jóllakottság érzését, kevesebb kell belõle, emiatt kevésbbé hízlal. A hangsúly azonban azon van, hogy "elvileg"!! Gyakorlatilag egy rozsos kenyérben alig van némi rozs, a színét valóban inkább színezékek adják, így aztán egy félbarna, barna kenyér táplálkozástanilag kb. ugyanazt tudja, mint a fehér. A rozskenyér ( két öklömnyi fél kiló, és kis kezem van, tehát tömör, sûrû, a gyengébb gázmegkötés miatt) már más, az tényleg kifejti jótékony hatását.

26 színes golyó van. A sárga kétszerese a zöldnek. A barna és a kék száma egyenlõ, de mindkettõbõl kevesebb van mint a zöldbõl. A levezetés nem megy, az eredmény megvan? Sárga :12 Zöld:6 Barna:4 Kék:4

Legjobb válasz: s-z-b-k = színek kezdõbetûi a golyók száma Tudjuk, hogy s=2z b=k b<z és k<z s+z+b+k=26 tehát ez 3z+2b=26 erre 2 megoldás is van: Sárga:16, Zöld:8, Barna:1, Kék:1 Sárga:12, Zöld:6, Barna:4, Kék:4

s-z-b-k = színek kezdõbetûi a golyók száma Tudjuk, hogy s=2z b=k b<z és k<z s+z+b+k=26 tehát ez 3z+2b=26 erre 2 megoldás is van: Sárga:16, Zöld:8, Barna:1, Kék:1 Sárga:12, Zöld:6, Barna:4, Kék:4


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!