Találatok a következő kifejezésre: A barna és a terheség (2 db)

Február 7. én szültem a kislányom, és nagyon csikos lett a hsam és ott maradt a barna csik is, és a pocim is nagyobb mint volt terheség elött lehetséges hogy visza huzodik párhonap alatt?

mit ajánlotok ,ilyen esetbe?

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok. 9 hónapja szültem, csupa csík a hasam, amire azt mondták, hogy csak halványodni fog eltûnni nem. És sajna a pocakom is megmaradt, igaz én császárral szültem. De visszahúzódhat és 6 hét után lehet tornázni, az nagyon sokat segít. Boldog babázást.

Hasonló cipõben járok. 9 hónapja szültem, csupa csík a hasam, amire azt mondták, hogy csak halványodni fog eltûnni nem. És sajna a pocakom is megmaradt, igaz én császárral szültem. De visszahúzódhat és 6 hét után lehet tornázni, az nagyon sokat segít. Boldog babázást.
A baba mellett az anyuka önmagával is törõdjön!Cseszhetsz minden okosságot az életben amit osztogatnak a babáddal kapcsolatban ha az a gyermek érzi, hogy az anyuka megváltozott lelkiállapotban van!Sajnos a csíkok megmaradnak csak halványulni fognak.Én már 4 éve szültem a lányt és bár kifehéredtek megmaradtak.Most megint terhes vagyok és tudom hogy ugyanolyan lesz mint az elõzõ terhességemnél.Kenheted bármivel sajnos ez hajlam kérdése.Amint lehet tornázni tornázz a hasadra, persze csak mértékkel.Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a babáddal!Minden jót nektek!
Egyet értek az elõttem szólóval. Én január 20-án múlt 1 éve, hogy szültem a fiamat és meg kell mondjam, hogy pár hónapja vettem észre, hogy teljesen visszaállt a szülés elõtti formám. Úgyhogy ha februárban szültél még kicsit várni kell, hogy visszanyerd az alakod. Figyelj oda mit eszel, tornázz kicsit és "rendbe" jössz! A csíkokkal valóban nem lehet mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a VÁLASZOKAT SOKAT SEGITETT ÉS VISZONT KIVÁNOM , JÓ BABÁZÁST MINDENKINEK ..
szia! még csak most szültél!!!! azért kell leglább fél év, hogy visszarendezõdjenek a dolgok :) a csíkok ellen krémezhetsz, de azt is az idõ fogja halványítani. a pocakod pedig majd még húzódik. ne légy türelmetlen! csak a babáddal törõdj.
Hát igen a csíkok csak halványodnak. 2008 jan 30.-án született a lányom.Szinte olyan vagyok mint elötte, csak a hasamon maradt ami nem akar sehogy sem lemenni.Tornázom, de úgy látszik többet kelene. Várj még . Csak most szültél...
Ami lemaradt, hogy használj hasszorítót ha tudsz.

A barna folyás és a terheség hogyan függ össze?

hallottam róla valamit, de nem igazán tudom, most mivan:D

Legjobb válasz: tudom, terhesség 2 s-- bocsi:)

A kérdező hozzászólása: tudom, terhesség 2 s-- bocsi:)
annnyi lehet hogy valakinek ha tehebeesik akkor még a mensi idején jelentkezik vagy rendes mensi, vagy barnafolyás. Ha egyéb idõpontban van a tehesség alatt és még görcs is társul, az gyakran jelent vetélést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!