Találatok a következő kifejezésre: A barna és a (1285 db)

Hogyan lehetséges hogy az akváriumomban egyszerre van jelen a barna és a zöld alga?

Legjobb válasz: rossz fény minõség miatt lehetéges! a barna algára a szívóharcsát és az ancit tudom ajánlani zöld és fonalalgára pedig sziámialgaevõt..de a világításodról is írj és azt is orvosoljuk meg az akvárium méretérõl és szûrésérõl is...

rossz fény minõség miatt lehetéges! a barna algára a szívóharcsát és az ancit tudom ajánlani zöld és fonalalgára pedig sziámialgaevõt..de a világításodról is írj és azt is orvosoljuk meg az akvárium méretérõl és szûrésérõl is...
Minden további nélkül, a kettõ nem zárja ki egymást... Sõt! Egy friss akváriumban, vagy egy be nem állt egyensúlyúban, vagy felborultban, igazából semmi meglepõ nincs benne.
Valószínûleg sok a fény, kevés a szûrés, vagy nem elég sûrûn cserélsz vizet.
A kérdező hozzászólása: Az akvárium 70 literes. 18 W a világitás 1100-as szürõvel van szürve, vizcsere 10 naponta 20 liter.
Aha, akkor nincs felgyülemlett kosz a talajban? Mennyire régi akvárium? Nap nem süt rá véletlenül?
De különben még az is lehet baj, hogy csak anubias, cripto van benne, vagy ilyesmik, amik nagyon lassan nõnek, és könnyen algásodnak. Ez ellen megoldás lehet, egy kis ricciát szórni a tetejére, ami gyorsan nõ, és elszívja a tápanyagot az algák elõl.
A kérdező hozzászólása: Az akvárium 2 hónapos. Közvetlen napfény egyáltalán nem éri. Oldalról kap szürt fényt, mert az ablak elõtt fedett terasz van. A növények nem algásak csak az üveg elöl és hátul is. A zöld alga foltokban, de nem pontalga.
Akkor ez nem egy komoly algásodás. Töröld le az üveget egy tiszta új mosogató szivaccsal. Ha azzal nem jön le, akkor 100 Ft-os boltban veszel egy sniccert, kiszeded a pengéjét, azzal végigtolod, vagy egy régi bankkártyával, vagy egy mûanyag lappal. Ha nem akarod takarítani, akkor pedig tegyél be 2 törpeszívóharcsát + 2 almacsigát, és õk lenyalják az üveget belülrõl.

Szerintetek a barna és a szürke színek illenek egymáshoz?

Legjobb válasz: Sötétbarna meg világosszürke biztos, hogy nem. Megborzongok tõle. A gesztenyebarna meg a világosszürke talán. Ez utóbbi színkombinációt inkább barna/fekete hajú lányokon tudom elképzelni. Nekik jól áll(hat).

Sötétbarna meg világosszürke biztos, hogy nem. Megborzongok tõle. A gesztenyebarna meg a világosszürke talán. Ez utóbbi színkombinációt inkább barna/fekete hajú lányokon tudom elképzelni. Nekik jól áll(hat).

A piros a barna és a fekete összeillenek?

Tehát mondjuk fekete nadrág piros ing derékon vastag barna öv barna vagy fekete cip?vel és fekete vagy piros táskával?

Legjobb válasz: én nem tenném össze a barnát a feketével

én nem tenném össze a barnát a feketével
nem
A kérdező hozzászólása: Világosabb barna és a cipõ is barna
Az árnyalattól függ. A világosabb barna oké. Ha sötét, az nem igazán (hacsak nincs vmi másik barna kiegészítõd).
Barnát felejtsd el, a fekete és piros szuper együtt, de a barna nem illik oda.
a barna nem passzol a másik 2 színhez. szerintem inkább türkizhez, fehérkez, zöldhöz jó a barna.
semmiféleképpen! azt az övet vedd fel fehérhez és világoskékhez! se pirossal, se feketével! mondjuk, nekem a pirosfekete összeálítás sem tetszik, bár ez magánvélemény, de amúgy összeillik. a piros szerintem fehérrel mutat jól. vagy farmerral. és csak szolíd mennyiségben.
A kérdező hozzászólása: De az öv kell az inghez de a fekete övem eltûnt:S:S
Szerintem azt a barna övet hanyagold és akkor tök jó lesz : ))
esetleg fehér öv, vagy csak a barna van?de ha barna lenne az öved, akkor valami barna cuccot, kiegészítõt vegyél fel, és úgy sokkal harmonikusabb lenne szerintem..pl hajpánt(úgyis divatosak) vagy fülbevaló, barna nyaklánc, karkötõ vagy amid van!:) vagy akkor a fekete nadrág helyett vegyél világosabb színû farmert, tehát valamilyen ruhadarabodat cseréld ki, mert ez így nem igazán passzol!

Mi a különbség a barna és a fehér szűrős cigi között?

Egyáltalán van különbség? Pusztán kíváncsiságból jutott eszembe a kérdés. Amúgy nem dohányzom..

Legjobb válasz: Én dohányzom, semmi különbség nincs köztük. :) Az meg hogy kinek melyik a finomabb az csak ízlés kérdése. (én pl arany marcit szívok annak is barna de a piros bondtól felfordul a gyomrom... :D)

Én dohányzom, semmi különbség nincs köztük. :) Az meg hogy kinek melyik a finomabb az csak ízlés kérdése. (én pl arany marcit szívok annak is barna de a piros bondtól felfordul a gyomrom... :D)
a fehér szûrõ multifilter. két részbõl áll, kb mûnyag BLEH ezért a barnaszûrõs (ami egy füstszûrõbõl áll) finomabb ízû és KB ""egészségesebb"" mert nem megy át a füst szintetikus anyagon..
Elõzõnek: ez csak ritkán van így. A barna szûrõ nem jelenti, hogy nem multifilteres. Egyszerûen csak a hüvely színe más (a legtöbb esetben).
Az hogy milyen a szine onmagaban nem jelent semmit, en ugy tudom hogy a barnat eredetileg noknek talaltak ki hogy ne latszodjon a ruzs rajta.
szerintem a barnának jobb az íze, de ezt lehet csak én képzeltem be magamnak, mert mindig is jobban tetszettek a barna szûrõs cigaretták. de reálisan nézve, csak azt mondanám, hogy csak esztétikailag különböznek.
A kérdező hozzászólása: köszike inkább az elsõ igen és mi a neve?
Sajnos nem látom jól a színeket... Ne tõlem kérdezd. Csak azért gondoltam hogy ez kell, mert hogy agassarkú szandál, és láttam ugyanezt a cipõt, és megkerestem.:) De ez a szín nekem drapp egyszerûen:)
A kérdező hozzászólása: aha hát köszi:D
Igen, de miért kérded?
Küldsz 1 kepet megmondom. :D 26 / F
Bejönnek. Meg ki is mennek. Fodrász Gyuri
a sotet csajok nem jonnek be, foleg, ha arad beloluk a sotetseg de a voroseket szeressem
És göndör mint az ördög? ))
Ha természetes, akkor bejön. A festettet nem szeretem.
nekem nem igazán tetszenek. volt egy olyan barátnõm, de rábeszéltem, hogy festesse inkább feketére.
Igen 21f

A kis hableányban hogy hívják Ariel-ből a barna és a szőke hajú lányt? (link)

http://1.bp.blogspot.com/_fMkFbUyahgY/S6xCMpXIasI/AAAAAAAAAJ.. Az els?t és az utolsót.

Legjobb válasz: Amúgy meg tabló képhez kell,mert ezt fogják a képem mellé tenni és csak Walt Disneybõl lehet választani és éppen hiányoztam,mikor sok mesebeli lányt felsoroltak és kevés jutott nekem. Így õket választanám,csak nem tudom a nevüket,így képet találni sem.

A kérdező hozzászólása: Amúgy meg tabló képhez kell, mert ezt fogják a képem mellé tenni és csak Walt Disneybõl lehet választani és éppen hiányoztam, mikor sok mesebeli lányt felsoroltak és kevés jutott nekem. Így õket választanám, csak nem tudom a nevüket, így képet találni sem.

Lányok, miért a barna és a fekete hajú pasikat szeretitek a legjobban?

A vöröset még megérteném, hogy hátrányban részesítitek, mert az a legtöbb esetben együtt jár a szeplőkkel, de mi bajotok van a szőkékkel, szőkésbarnákkal és világosbarnákkal?

Legjobb válasz: Nem tetszenek a szõkék, a sötét haj jobban áll szinte mindenkinek. A vörös sem rossz, a szeplõkkel meg nincsen semmi baj.

Nem tetszenek a szõkék, a sötét haj jobban áll szinte mindenkinek. A vörös sem rossz, a szeplõkkel meg nincsen semmi baj.
Én kifejezetten szeretem a világos, fõleg a szõke hajúakat, a vörösekért meg bolondulok :) )
Azért, mert ha már õsz, akkor öreg.
Hmm nemtom miért, de tényleg így van. De azért a hajszín elég sokadrangú szempont a választásnál, volt már szõke pasim is.
Nekem mindegyik tetszik. A vörös is, szõke, barna, fekete... Soroljam még? :D Nem ez a döntõ ok, azt elárulhatom! :)
Eddig én is azt mondtam, hogy igen, nekem a barna és sötétbarna fiúk tetszenek. (Mert eddig csak ilyen hajszínû barátom volt.) Viszont nekem tetszenek a vörösek is, mert különlegesek. Mára pedig rájöttem, hogy a szõke és világos hajú fiúk jobban feltudnak izgatni. Szeretnék már egy szõke, szõkés-barna hajú és szép szemû fiút. :)
A kérdező hozzászólása: >> Van aki a szõkékre bukik, van aki meg a barnákra. << Na ez az ami sajnos nem ilyen egyszerû. A nõk többsége a barnákra és a feketékre bukik. Férfiaknál jobban megoszlik. A barátnõd pedig tudatosan választ akkor magának szõke párt. Itt most a tudatalatti vonzalomról van szó. Amikor nem tudod megmagyarázni tudatosan, hogy miért jön be valaki vagy valami és miért tetszik, csak egyszerûen kivált belõled bizonyos érzéseket. Ahogy fordítva sem.
Én imádom a szõkéket, világos barnákat. De nincs bajom a sötétbarna hajúakkal sem. A vörös egyedül az, ami kicsit sem vonzó számomra.
Ezt nem lehet általánosítani, hogy a nõk nagy részének pl. csak a barna hajúak jönnek be. Nekem már mindenféle tetszett, még vörös is :) Van aki a szõkékre bukik, van aki meg a barnákra. Van egy barátnõm, õ azért akar szõke pasit magának, mert ha lesz gyerekük, akkor õ is szõke lesz, és az milyen szép. XD
image.hotdog.hu/user/Anett73/egyeb_fotok/kabos_laszlo1bal.jpg
és akinek nincsen haja? én szeretem a kopikat
Nekem szinte csak a szõkék tetszenek alig nehany barna/fekete

Vettem egy digitális hőmérőt az akváriumba. A színskálánál mit jelent a barna és a zöld szín? A kék gondolom a víz hőmérsékletét jelöli.

Legjobb válasz: minél közelebb van a szín a kékhez annál inkább közel van ahhoz az értékhez amit mutat

minél közelebb van a szín a kékhez annál inkább közel van ahhoz az értékhez amit mutat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!