Találatok a következő kifejezésre: A barnázgatás jelent (7 db)

A terhesség korai szakaszában a barnázgatás miket jelent? Feltétlenül problémára utal?

Legjobb válasz: nem feltétlenül, nekem rózsaszínes volt de AZÉRT menj orvoshoz, vagy hívd fel

nem feltétlenül, nekem rózsaszínes volt de AZÉRT menj orvoshoz, vagy hívd fel
Neked van? Voltál már dokinál? Mert sok minden okozhatja és a doki tud neked arra válaszolni, hogy a te esetedben mennyire komoly. Nekem is volt 6 hetesen, de nem a babától jött, csupán valami seb, vagy gyulladás okozta. Kórházban voltam 4 napot, gyógyszert kaptam és itthon is pihennem kellett pár napig. Az esetemben nem volt veszélyes a dolog. De ha barnázást, vérezgetést tapasztalsz, azzal mindenképpen dokihoz kell menni, mert biztosat õ tud mondani! Minden jót!
Én azért dokihoz mennék:) )!!lehet semmi baj nincsen de jobb félni mint meg ijedni:) )
En ugy tudom, hogy lehetseges a hormonalis valtozas miatt is.Nekem is volt kb.6-10-dik hetig, es a doki nem mondta, hogy problema lenne.Viszont ha mar ennel tovabb tart, vagy verzes is van, az jelenthet bajt.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, egy kicsit megnyugodtam, de orvoshoz két hét múlva tudok csak menni, mert külföldön vagyok. Meg az igazság az, hogy hétvégén lett a tesztem két csíkos, így még valószínû, hogy nem is látna sokmindent a doki. Mégegyszer köszi:) ))

A barnázgatás mit jelent? Ha már a 40ik hétben van az ember, és megvizsgált a doki?

Akkor is a méhszáj nyílását jelenti? Vagy csak felsértett valamit?

Legjobb válasz: lehetett a nyáákdugó is az is barnás lehet ha távozik.

lehetett a nyáákdugó is az is barnás lehet ha távozik.
A kérdező hozzászólása: de nem kocsonyás és csak nagyon lassan jön... mondjuk 5 óra alatt jött egy kis paca... és ha megtörlöm akkor halvány barnás a wc papír. bocsi hogy konkrét vagyok, de nagyon tanácstalan.. elsõ babás
A lepény is válhat lefelé!

A "nem várt" napon normális a barna vagy "barnázgatás"? Mit jelent?

Legjobb válasz: Nekem a menzi elött volt barnázgatás a szülésem elött.Mostmár nincs.Nem tudom neked szokott ez gyakran lenni vagy csak most?

Nekem a menzi elött volt barnázgatás a szülésem elött.Mostmár nincs.Nem tudom neked szokott ez gyakran lenni vagy csak most?
U.e volt nekem is ebben a hónapban. Azt hittem baba, mert késõbb sem jött meg, de tegnap voltam dokinál, és sajna nem. Remélem a te eseted más lesz, mert hallottam már pár embertõl, hogy nekik ezekkel a tünetekkel baba lett. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött:(
A kérdező hozzászólása: Nekem csak most volt, az elõzõ hónapban rendesen megjött. Most 2 napig tartott és barna volt. Azóta fáj a derekam, szúr a hasam alja. Tegnap óta fehér folyásom van és ma a bugyimon 2 csepp fehéres vér volt.

Teherbeesés szempontjából problémát jelent a mensinél jelentkező barnázgatás?

Ha igen mi az, hogy deríthet? ki a pontos probléma és általában milyen kezelést kap az ember?

Legjobb válasz: Én mindig barnázgattam a menszi elõtt és mégis 2x teherbe estem, szóval sztem a teherbeesésnél nem jelet gondot, talán a megtartásnál. Szóval ha babás leszel, feltétlenül mond a dokidnak, mert állítólag hormonprobléma, amit gyógyszerrel tudnak kezelni.

Én mindig barnázgattam a menszi elõtt és mégis 2x teherbe estem, szóval sztem a teherbeesésnél nem jelet gondot, talán a megtartásnál. Szóval ha babás leszel, feltétlenül mond a dokidnak, mert állítólag hormonprobléma, amit gyógyszerrel tudnak kezelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Mit jelent, hogy a rendesnél nagyobb, puhább uterus a afv. -ban? A nyálkahártyám: 4 mm kicsi egynapos vérezgetés, barnázgatás után. Tüneteim vavnnak

köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Erre mondják azt, h valószinû a terhesség, de manuális vizsgálattal még nem dönthetõ el pontosan. El kell menni Uh-ra és vérvételre és ott biztosat tudnak mondani.

Erre mondják azt, h valószinû a terhesség, de manuális vizsgálattal még nem dönthetõ el pontosan. El kell menni Uh-ra és vérvételre és ott biztosat tudnak mondani.
A kérdező hozzászólása: hüvelyi uh-on nem láttak semmi9t, de szúrkálódik a hasam, meg esténként rosszul vagyok, de a teszt negatív... nem értem
Várj még! Nálam is így volt! Még hüvelyi uh-val is csak annyit látott a doki, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, ami ugye lehet baba is, de mensi is... A tesztek csak 6 hetes terhesen lettek pozitívak. Nálam is azonnal jelentkeztek a tünetek, ezért is mentem dokihoz, aki egy héttel késõbbre újra visszarendelt.
4 mm az nem vékony egy kicsit?

Okt. 17-én volt az utolsó mensim, 3 teszt pozitiv lett egy negativ hányingerem van a mellem érzékeny viszket fáj feszül. Tegnap óta kevés minimális barnázgatás rózsaszines fehéres valami. Mit jelent ez?

voltam az orvosnál a méhem meg van nagyobbodva vastagodva ami a picire utal szerinte!mivel hasi uh-t csinált de az nem olyan biztos mint ha hüvelyit csinált volna de én azt nem szeretném!ha a mensim lenne akkor már rendesen folynia kellene mert nekem általában b? vérzésem van. szerintetek bébi van a dologban? sajnos már volt egy vetélésem 6 hetesen!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami

Szia! Szerintem bébi van a dologban! Én mikor kezdtem gyanakodni 3 tesztet csináltam. Már az elsõ pozitív lett. A dokim meg kinevetett, h 3-mat csináltam.... Ha egy teszt pozitív, akkor az pozitív..:) Ahogy számolom te most 5 hetes vagy, de olyankor még nem sok minden látszik uh-on. 1-2 hét múlva, ha csinálnak még egy uh-ot bizti látszani fog a petezsák. A barna folyás pedig elõfordulhat, vetélést én úgy tudom, h erõs görcsök kísérik. Én azért beszélnék az orvossal a helyedben, hogy megnyugodjak! De szerintem babás vagy! Grat!:) Üdv. 12 hetes kismami
Szia! Szerintem is baba van a dologban, és az úgy igaz, hogy ha egy teszt pozitív, akkor a szervezetedben jelen van már a hcg, a teszt nem hazudik. Fõleg nem 3! A hüvelyi uh-tól ne félj, nem kellemetlen, inkább nézd közben a monitort, fergeteges élmény vár Rád!
Szerintem is biztos a baba! Színes folyás elõfordulhat, nekem is volt az elején. Gratulálok!
Az elsõ tesztem pozitív a második negatív lett, vagyis nem igaz, hogy a teszt nem tévedhet, ezt már többen is alátámasztották itt. A barnázgatás normálisnak tekinthetõ ha nem kísérik fájdalmak, mert a szervezet olykor-olykor "megemlékezik" az egykori menzeszrõl, ilyen pecsételõ vérzés formájában, akár minden hónapban is. Én is azt gondolom, hogy terhes vagy, a tüneteid mindenképp emellett szólnak!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!