Találatok a következő kifejezésre: A barnázás tényleg barnázás (5 db)

A barnázás az tényleg barnázás? Amikor wc papíron van frissiben, akkor nem piros inkább?

Legjobb válasz: a barna az barna a vér az meg piros. a barna az lágyszövetek meg nyálka sokasága, sajnos több esetben a vetélés elõjele lehet, de orvos még tud segíteni. ha vérzel az elsõ 3 hónapban a mensi idején lehetséges, ha pedig cisztád is volt lehet az tisztul ki , de érdemes az orvosnak szólni, feküdni hanyatt, oldalt,de felhúzott lábbal.

a barna az barna a vér az meg piros. a barna az lágyszövetek meg nyálka sokasága, sajnos több esetben a vetélés elõjele lehet, de orvos még tud segíteni. ha vérzel az elsõ 3 hónapban a mensi idején lehetséges, ha pedig cisztád is volt lehet az tisztul ki , de érdemes az orvosnak szólni, feküdni hanyatt, oldalt, de felhúzott lábbal.
A kérdező hozzászólása: Nem erre gondolok. Sokan írták, hogy a terhesség elsõ jeleként barnáztak. Erre volnék kíváncsi, hogy ez tényleg barna volt, vagy csak megszáradva volt barna... Még sajnos nem voltam babás. :-(
A terhesseg jelei kozott nincs benne a barnazas. A barnazas mindig azt jelenti terhessegben, h vmi tortenik, ami nem oda valo. Barnazas eseten az orvost ertesiteni kell, o megvizsgal, es kiderul, h mi okozhatja. Progeszteron hiany, esetleg a menszesre emlekszik a szervezet, vagy fenyegeto veteles jele lehet.
köszönöm az2. válasz tökéletes. az 1. válaszoló.
A kérdező hozzászólása: Nekem is gyanús a barnázás, mert nem tudom elképzelni, hogy az normális legyen... Ezért kérdeztem, hogy nem-e piros, hiszen az lehet egy kis mensi is.
attól még lehetsz terhes!!! ki kell deríteni. Még akár 3 hónapig is megjöhet minimálist. Az elsõ mensi meg nem biztos, hogy kimarad, csak gyengébb lesz.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nincs semmi, se barna, se vér.. csak ma reggel, a 23. napon elkezdett szorítani a hasam. Igazából nem görcsöl, meg úgy nem is fáj, csak érzem hogy ott van... Remélem nem fog megjönni és elmúlik ez a sejtetõ szorítás.

A terhességem missed ab. mütéttel végződött a 8. héten. Az 5. és a 6. héten enyhe barnázás volt, ami a fenyegető vetélés jele, és sajnos tényleg vetélés lett belőle. A barnázás ált. Hormonproblémára utal?

Legjobb válasz: Szia!Sajnálom ami veled történt!!Én is estem már át ilyenen.Nekem azt mondta a doki,hogy elõfordul az ilyen.Nem feltétlenül hormonprobléma áll a háttérben. A természetes szelekció része a folyamat.Ilyenkor arra gondoltam,hogy jobb így mintha valamilyen betegséggel,rendellenességgel születne.Persze borzasztó,hogy nem fejlõdött tovább az embrió élete,de bele kell törõdni.Minden jót kívánok neked!És hidd el a következõ terhességed sikerülni fog! 12+2hetes

Szia!Sajnálom ami veled történt!!Én is estem már át ilyenen.Nekem azt mondta a doki, hogy elõfordul az ilyen.Nem feltétlenül hormonprobléma áll a háttérben. A természetes szelekció része a folyamat.Ilyenkor arra gondoltam, hogy jobb így mintha valamilyen betegséggel, rendellenességgel születne.Persze borzasztó, hogy nem fejlõdött tovább az embrió élete, de bele kell törõdni.Minden jót kívánok neked!És hidd el a következõ terhességed sikerülni fog! 12+2hetes
Ugyan igy jártam mint te.Szintén egyetlen tünetem a barnázás volt.A következõ terhességemnél, ahogy pozitiv volt a teszt, mentem dokihoz, hogy kapjak magzat megtarto gyogyszert.Kaptam Duphastont.Most 33hetes vagyok.Lehetett hormonprobléma, de sok más is.

Sokan írtátok, hogy kis barnázás a szex után, vérezgetés hasonlók. Én arra lennék kíváncsi, hogy van, aki tényleg a szex miatt vetélt el?

Hogy a szex utáni barnázásból ekkora baj lett? Tegnap szeretkeztünk a párommal és hát a helyzet az, hogy közben is éreztem, hogy durvább vagyok, mint kéne, csak amikor az ember épp elélvezni készül (már bocs az ?szinte fogalmazásért), akkor nem feltétlenül tud leállni. Most persze van egy kis barnázásom. :-(

Legjobb válasz: Én is barnáztam az elején, de kiderült, hogy méhszájseb okozza, ami az elsõ hetek alatt alakult ki. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de dokihoz mindenképpen menj el, inkább 10szer feleslegesen, mint hogy egyszer ne menj, mikor kéne... Ha külön nem mondja a doki, hogy tilos az aktus, akkor felesleges róla lemondani, nekem sincs azóta semmi bajom. 21hetes vagyok

Én is barnáztam az elején, de kiderült, hogy méhszájseb okozza, ami az elsõ hetek alatt alakult ki. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de dokihoz mindenképpen menj el, inkább 10szer feleslegesen, mint hogy egyszer ne menj, mikor kéne... Ha külön nem mondja a doki, hogy tilos az aktus, akkor felesleges róla lemondani, nekem sincs azóta semmi bajom. 21hetes vagyok
Barnázgatásért hívd fel a dokidat, hogy nézzen meg.Inkább menyj hiába, mint már késõn.Melözzétek a sexet, mi 8 hónapon át csak pettingeltünk és kibirtuk.Mindent a baba érdekében.Nem irtad, hogy hány hetes vagy?
valóban nagyon veszélyes a barnázás, a dokim mondta. lehet vetélés jele. az elsõ 12 hétben gond.
Szerintem szextõl max. akkor lehet, ha nagyon durva, vagy ha tényleg el van tiltva a pár tõle, és mégis csinálja. De nagyon sokszor elõfordul, hogy szex után azért vérzik a kismama, mert ott lenn rengeteg kis hajszálér van, és könnyebben megsérülhet (fõleg ilyenkor hamarabb alakul ki vérbõség is). De az orvost mindenféleképpen keresd fel, mert lehet nincs is összefüggésben a szexszel.

Egy hetet késet a mensim, egy hét után elkezdtem barnázni, másnap egy kis vérzés, utánna megint barnázás. a tesztem pozitiv lett, amit ma csináltam. tényleg terhes lehetek?

Legjobb válasz: ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!

ha pozitiv a teszt, akkor tuti terhes vagy, viszont orvoshoz kellene menned a vérzés miatt ( írna fel gyógyszert). Gratulálok a babához!
Feltehetõen igen, de menj orvoshoz. Az utolsó mensi elsõ napjától (mármint amikor utoljára normális volt) számítva az 5. héten már látható a petezsák, a 6. héten pedig a szívhang. Ha volt is egy kis vérzésed esetleg csak annyit jelenthet, hogy késõbb volt a peteérés és a beágyazódás és a tested még nem igazán tudott reagálni. Ne izgulj.

Volt barnázásom a múlt hónapba, de a doki azt mondta így is védett a gyógyszer. Ez tényleg így van?

Cypromixet szedtem,és gyengének bizonyult most váltottam diane35re.a barnázás után rendesen meg is jött,de most mégis olyan nagynak érzem a hasam

Legjobb válasz: Hát sz.tem az itt válaszoló 99,9%-a nem tud okosabbat mondani mint a doktor... Valószínû a fájásod a gyógyszerváltástól van

Hát sz.tem az itt válaszoló 99, 9%-a nem tud okosabbat mondani mint a doktor... Valószínû a fájásod a gyógyszerváltástól van
Szia!Én ugyanígy voltam, nekem is aztmondta hoyg véd így is! De azon gondolkozz el, hogy nem hánytál e vagy nem volt e hasmenésed, ha nem akkor egyszerûen csak kevés volt. Te hogy kezdted a következõt? És mit mondott hat rögtön vagy várj valamennyit? Én attól tartok hogy esetleg kevesbb lesz vagy nem is jön meg! Ja és nekem is fájt a hasam, szúrkált a petefészkemnél, sõt a mellem is fájdogált. Én az elõzõ tablettám meliane utáni szünet végén a 8. napon kezdtem szedni az újat, (yadine) és aztmondta hogy rögtön védve vagyok! Kérlek válszolj, hogy te hogy kezdted az újat szedni és majd mikor megjön volt e változás?? Köszi! Szia!
A kérdező hozzászólása: Szia Én is a 8.napon kezdtem, nekem is azt mondta a doki, hogy rögtön véd, de mivel látszott rajtam azt mondta , hogy á maximum akkor is egy hetet!de mi azóta nem is csináltuk, csakis gumival, mert megtámadott valami makacs gomba, na mindegy ez már más téma és nagyon bonyolult:) és annyira hiányzik már az az igazi szex:(:(
Mi van az egy héttel? A második válaszoló vagyok, mi is védekeztünk. Ma kellene megjönnie, de félek mi lesz mert fura hogy nem nagyon fáj semmi sem, csaka fejem! Meg talán picikét a mellem. Neked milyen volt a mensi az új gyógyszerrel?
A kérdező hozzászólása: egy hetet kelet várni, nekem még nem jött meg de valószínüleg kevesebb lesz!ma volta ujra dokinal mert gombás vagyok, felírt egy halom gyógyszer:S
Nekem tegnap megjött végre, végülis idõben is és képpzeld még több is, ugynais nekem írtó kevés volt a melianeval:S!Ezért is féltem mert csak barna valami volt nem pedig vér. De most vérzemakkor gondolom nem vagyok terhes. Bár visszatértek a görcsök, ebben gyengébb az új tabi de lehet csak most az elsõ hónapban.Furcsa de most örülök a görcsöknek mert így tudom hogy tényleg mensi:) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!