Találatok a következő kifejezésre: A barnázás hány (7 db)

5 hetes + 3 napos vagyok. Szerdán kaptam Utrogestant barnázásra 3X1-et. Viszont nem csökken a barnázás. Ez nagy baj? Hány nap múlva kellene elmúlnia a barnázásnak? Emeljem az adagot?

Legjobb válasz: Magadtól ne emeld az adagot semmiképp.Nem feltétlenül nagy baj, de azért jobb ha felhívod az orvosod vagy ha ez nem lehetséges akkor legkésõbb hétfõn menj el a szakrendelésre (vagy ha hétvégén rosszabbodna akkor az ügyeletre).Amúgy meg lehet kell 2-3 nap ameddig hat, hát kérdés szerdán mennyit használtál már, plusz tegnap egésznap, akkor ma pedig még hátra van az esti adag. Reméljük holnapra javulni fog.

Magadtól ne emeld az adagot semmiképp.Nem feltétlenül nagy baj, de azért jobb ha felhívod az orvosod vagy ha ez nem lehetséges akkor legkésõbb hétfõn menj el a szakrendelésre (vagy ha hétvégén rosszabbodna akkor az ügyeletre).Amúgy meg lehet kell 2-3 nap ameddig hat, hát kérdés szerdán mennyit használtál már, plusz tegnap egésznap, akkor ma pedig még hátra van az esti adag. Reméljük holnapra javulni fog.
Hát magadtól semmiképpen ne emeld az adagot, ezt csak az orvosod teheti. Nem tudom, biztos mindenkinek késõbb hat a gyógyszer, de én a 8. héttõl szedtem végig a 12. hétig és nekem a gyógyszer elfogyásának másnapján múlt el teljesen. Remélem nekem hamarabb elmúlik.
amikor én márciusban el kezdtem kicsit barnázni akkor a dokim csak 2*1 irt fel de estére el is mult a barnázásom 5 hetesen irta fel a doki de sajnos 7 hetesen már nem látot semmit uh-gon mert felszivodott a baba.most megint terhes vagyok 5 hetes 2 napos már másfél hete pozitivat teszteltem és el mentem a dokihoz irt fel utrogeston kupot megint 3*1 kell használnom. most nem volt barnázásom de 12hétig kell használnom.és most a 2.csik is erössebb mint a kontrol csik.a márciusi terhességnél halvány volt mindig a 2.csikom hiába teszteltem többször.ha nem mulik el menj be az ügyeletre korházban nehogy nálad is felszivodási baj legyen majd.

A beágyazodás miatti barnázás hány napig tarthat?

Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy kinél hogy volt! Azért mert már 3 napja barnázok! 3 nap múlva nem kellene megjönnie! Viszont csak menzi előtt két nappal szoktam barnázni (eddig két nap barnázásnál nem volt több)és utána meg szokott jönni, ezért nem értem!

Legjobb válasz: Nekem nem volt semmi tünetem, csak a nemvárt napján nem jött meg, vártam egy hetet, de semmi, nem is barnáztam, én adj pozitív lett a teszt a nemvárt után 1 héttel. Most második babát szeretnénk, én is figyelem a beágyazódás jeleit, de azt olvastam rózsaszín és pirosas pár csepp vér, max 1-2 napot tart, és peteéréstõl számolva 6-7-8 napon jelentkezik. Nekem is volt ilyen. Higy egy héttel menses elõtt barnázás, de mensesig kitartott, majd meg is jött. 3 napos barnázás nem babára utal, szerintem ne reménykedj...

Nekem nem volt semmi tünetem, csak a nemvárt napján nem jött meg, vártam egy hetet, de semmi, nem is barnáztam, én adj pozitív lett a teszt a nemvárt után 1 héttel. Most második babát szeretnénk, én is figyelem a beágyazódás jeleit, de azt olvastam rózsaszín és pirosas pár csepp vér, max 1-2 napot tart, és peteéréstõl számolva 6-7-8 napon jelentkezik. Nekem is volt ilyen. Higy egy héttel menses elõtt barnázás, de mensesig kitartott, majd meg is jött. 3 napos barnázás nem babára utal, szerintem ne reménykedj...
Ahogy az elõttem válaszoló is írta, nem valószínû, hogy ez terhesség lenne. Egyébként nekem nem volt egyáltalán beágyazódási vérzésem/barnázásom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is így gondoltam! Sajnos! Szerintem is bármelyik nap megjöhet! Ugye az ember amíg csak lehet reménykedik! Csak gondoltam megkérdezem! Köszi

Beágyazódáskor hány napig tart a barnázás?

Már a 20. napon elkezd?dött, ma a 23. cnapon vagyok és még mindig van. Nagyon kevés, wc papíron pl. nem is látszik, csak a betéten és krémes állagú. Ez már túl hosszú ahhoz, hogy beágyazódás legyen? Mensi el?tt nem szoktam barnázni soha.

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódást nem sûrûn kíséri vérzés. A világért sem akarlak megijeszteni, tényleg ne is ijedj meg csak legyél nyugodt, de a barnás folyás a méhen kívüli terhesség egyik elõjele. Nem tudom hány naposak a ciklusaid. Ha 28 napos ciklusod van, akkor a 20. ciklusnap még korai beágyazódásnak, amennyiben a 14. napon volt peteérésed. Mindenesetre ha nem múlik mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, én nagyon reménykedem, hogy beágyazódás és semmi gond :)

Szia! A beágyazódást nem sûrûn kíséri vérzés. A világért sem akarlak megijeszteni, tényleg ne is ijedj meg csak legyél nyugodt, de a barnás folyás a méhen kívüli terhesség egyik elõjele. Nem tudom hány naposak a ciklusaid. Ha 28 napos ciklusod van, akkor a 20. ciklusnap még korai beágyazódásnak, amennyiben a 14. napon volt peteérésed. Mindenesetre ha nem múlik mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, én nagyon reménykedem, hogy beágyazódás és semmi gond :)

A barnázás általában hány napig tart mensi előtt?

Az a problémám,már tegnap is leírtam, h egy ideje meg kellett volna már jönnie, de csak pár napot görcsölgettem,(kedden...szerdán...nagyon enyhén)azt hittem meg is jön, erre csütörtökön pici barnázás, pénteken picit több, szombaton szintén annyi mint pénteken, ma meg vasárnap van ugye...szintén pici barnázás...semmi mensitünet, és pénteken napközbeni teszt alapján nem vagyok terhes......vagy mégis? Szerintetek ez most mi????

Legjobb válasz: Sokminden lehet, többek között terhesség is! :) Én drukkolok!

Sokminden lehet, többek között terhesség is! :) Én drukkolok!
1-2 nap, esetleges problémás hónapoknál nálam 4-5 napig is eltart, mire megjön. :(
A kérdező hozzászólása: Eddig nekem is max elõtte nap volt barnázás...és szépen lassan átment vérbe...tehát megjött. MOst viszont nem értem....már 4.napja barna...így nem lehet még szexelni sem... Jó volna ha baba lenne, de már azt sem bánnám ha megjönne..de ez így olyan rossz...
Szerintem ha még nem jött meg ma is csinálj egy tesztet. Drukkolok hogy babás legyél :-)
Emiatt voltam épp most orvosnál. Mielõtt megjön 4 nappal elkezdek barnázni. Megvizsgált, mutatta hogy minden szép odabent és ne aggódjak, mert nem gond ez a barnázgatás, hiszen mire "elkezdõdik" már a helyén van a baba, vagyis a terhességet nem befolyásolja. Ha sárgatest elégtelenség okozná, akkor elmaradna a peteérés is, tehát nem valószínû hogy az a baj. Szóval félidõben voltam kb dokinál, láttam hogy minden rendben van és lám, ebben a hónapban nem volt barnázgatás mensi elõtt, csak 1 nappal, de az is minimásian. Sok minden befolyásol sokmindent. Nyugi, gondolj szeretettel a babára, jönni fog.
A kérdező hozzászólása: aki barnázott meddig tartott?
Nekem az elsõ gyereknél csak minimális volt, egy folt. A másodiknál 2-3 nap. De ez nem kötelezõ, sokaknak egyáltalán nincs.

Aki úgy esett teherbe, hogy a mensi helyett barnázott, hány napig tartott a barnázás?

Legjobb válasz: Nekem a 2. kimaradó mensi idejében volt kb. 1-2 napig kevés, pecsétszerû barna.

Nekem a 2. kimaradó mensi idejében volt kb. 1-2 napig kevés, pecsétszerû barna.

Hány napig van mensi jellegű tünet és nem jön meg. csütörtökön enyhe barnázás azota semmi meddig várjak a teszttel? Mnesi jellegű görcseim vannk megfo jönni vagy ettől még gondolhatok terhességre?

Legjobb válasz: szerintem várj 1-2 napot és ha utánna sem jön meg akkor vegyél tesztet!De ha elõtte nem voltál senkivel a közelmúltban,akkor nincs mitõl paráznod,ja meg ha védekeztetek biztonságosan... :D szorítok neked!

szerintem várj 1-2 napot és ha utánna sem jön meg akkor vegyél tesztet!De ha elõtte nem voltál senkivel a közelmúltban, akkor nincs mitõl paráznod, ja meg ha védekeztetek biztonságosan... :D szorítok neked!
nekem 4 hete van. Azt nem írtad, késik, vagy még elõtte vagy, ha ez utóbbi, akkor lehet mensi.
Én 31-re nem vártam, már elötte egy héttel éreztem a menszis fájdalmat , de mindig elmult abbol azt hittem baba vanmég a hõm is szépen fent volt tegnapig amikor hirtelen le esett 36, 9-röl 36, 5 re és ma meg is jött szóval ha késik egy hetet vagy még többet akkor tesztelj mert bármi lehet itt vagyok példának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!