Találatok a következő kifejezésre: A barnázás beágyazódást, vagy (12 db)

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?

A középidős vérzés vagy csak barnázás mit jelenthet? Beágyazódást? Vagy még mi okozhatja?

Legjobb válasz: peteérést. A beágyazódás nem középidöben van hanme jóval közelebb a menstruációhoz. Aktus után kb 7-10 nappal kezdödik meg. Akkor elöfordulhat beágyazódási vérzés de ez elég ritka a legtöbb kismamának nincs ilyen.

peteérést. A beágyazódás nem középidöben van hanme jóval közelebb a menstruációhoz. Aktus után kb 7-10 nappal kezdödik meg. Akkor elöfordulhat beágyazódási vérzés de ez elég ritka a legtöbb kismamának nincs ilyen.

Ciklus 14. napjan volt sex.22. napjan napjan volt pár csepp barnázás gondoltam talán beágyazodas, most a 25. nap van ma is pár csepp barnazas. Lehetseges a baba szerintetek vagy nem?

faj a cicim de mensikor is szokott. 22. naptol szurkalasok meg fura érzés van ott lenn. együttlétet sem kivánom.28 naposak a ciklusaim babát szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem igen, én mikor babás lettem az elsõvel három napig pecsételtem , szurkált az alhasam, a mellem viszketett és fájt, a mellbimbóm égett és vérzett az ínyem fogmosáskor, hányingerem nem volt az majd késõbb lett.

Szerintem igen, én mikor babás lettem az elsõvel három napig pecsételtem , szurkált az alhasam, a mellem viszketett és fájt, a mellbimbóm égett és vérzett az ínyem fogmosáskor, hányingerem nem volt az majd késõbb lett.

Minden esetben barnázással jár a beágyazódás, vagy vannak esetleg más jelei, úgy értem ha nekem nem volt ilyen barnás folyásom akkor biztos, hogy nem volt beágyazódásom sem? !

Legjobb válasz: Nekem semmi jele nem volt,sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak,sõt szerintem az a ritkább ha van.

Nekem semmi jele nem volt, sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak, sõt szerintem az a ritkább ha van.
A kérdező hozzászólása: hú, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, annyira szeretném ha sikerûlne, most így akkor egy kicsivel bizakodóbb vagyok!
Nekem sem volt barnás folyásom.
Majd szurkolok, tudom milyen , én is nagyon vágytam erre a babára.Az elsõ voltam:-)13+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon vágyunk már egy kis manóra, de lehet ez is a baj, annyira jó lenne ha végre össze jönne, már 6 hónapja próbálkozunk!nektek nagyon gratulálok!
nekem a 7-ik dpo-n volt egy kb:1cm átmérõjú barnás rózsaszínes kis pötty.Azóta eltelt 3 nap:) Remélem beágyzódás miatt volt, mert bíztató jeleim vannak: -hõm visszament 37-re -mellem fáj--majd leszakad -alhasamban olyan húzó érzés van -aluszékony vagyok Hétfõ-kedden tesztelek... Neked is sok sikert:)
nekem sem volt semmi folyás, mégis itt van már a baba a pocakban :)

A beágyazódáskor megfigyelhető valami nyák vagy folyás ami arra utalhat a barnázáson kívül?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem nagyon lehet észrevenni, legalábbis én egyáltalán nem tapasztaltam. Azt mondják, hogy enyhe alhasi fájdalom utalhat rá.

A beágyazódást nem nagyon lehet észrevenni, legalábbis én egyáltalán nem tapasztaltam. Azt mondják, hogy enyhe alhasi fájdalom utalhat rá.

Kb 2órája jobb oldalon lent a mégemnél nyilallik nem egyfolytában de intenzíven tegnap volt egy csepp barnázás ma vagyok a ciklusom 18. napján, mi lehet ez már a beágyazódás kezdete?

Az elmúlt 5napban mindjárt megjön érzés és ma délután ezek a kellemetlen nyilallások.Vettem be Magne B6-ot!Bízom benne,hogy baba lesz.

Legjobb válasz: Nekem egy kicsit késõbb, a nem várt elõtt 6-7 nappal volt egy csepp barnázás. A többi tünet is volt amit írtál, plusz nagyon fájt a hátam+görcsöltem. Nem várt napján csináltam tesztet, negatív lett, megmutattam a páromnak, majd közöltem vele, hogy kisbabánk lesz. A negatív teszttel a kezemben :-)Drukkolok! 32 hkm

Nekem egy kicsit késõbb, a nem várt elõtt 6-7 nappal volt egy csepp barnázás. A többi tünet is volt amit írtál, plusz nagyon fájt a hátam+görcsöltem. Nem várt napján csináltam tesztet, negatív lett, megmutattam a páromnak, majd közöltem vele, hogy kisbabánk lesz. A negatív teszttel a kezemben :-)Drukkolok! 32 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi.Aludtam egy órácskát és elmúlt.Nagyon megijedtem, hogy mi is lehet ez.

Szurkálódhat a hasam már beágyazódás miatt? Tegnap volt dután egy kis barnázás is. Vagy csak képzelgek?

kicsit össze-vissza a diagram, de talán használható:

Legjobb válasz: Szerintem ilyen korán még ne foglalkozz a jelekkel! Az a baj, hogy már mindent tudunk elméletben a terhességrõl és lehetséges tüneteirõl. Voltak néhányan, akik írták, hogy náluk mi történt beágyazódástól, onnantól kezdve mindenki azt nyomatja, hogy "barna folt, tuti beágyazódás, terhes vagyok". Közben meg nem és ott jön a csalódás. Én már megtanúltam, hogy a nemvárt mensi elõtt teljesen felesleges figyelni a testünk reakcióit, mert "szinte mindig becsap", és még a késés sem jelenti biztosan, hogy sikerült, mégha ilyen azelõtt sohasem fordult elõ. Lazíts inkább, foglalkozz mással, tereld el a figyelmedet! Meglásd, jobb lesz!

Szerintem ilyen korán még ne foglalkozz a jelekkel! Az a baj, hogy már mindent tudunk elméletben a terhességrõl és lehetséges tüneteirõl. Voltak néhányan, akik írták, hogy náluk mi történt beágyazódástól, onnantól kezdve mindenki azt nyomatja, hogy "barna folt, tuti beágyazódás, terhes vagyok". Közben meg nem és ott jön a csalódás. Én már megtanúltam, hogy a nemvárt mensi elõtt teljesen felesleges figyelni a testünk reakcióit, mert "szinte mindig becsap", és még a késés sem jelenti biztosan, hogy sikerült, mégha ilyen azelõtt sohasem fordult elõ. Lazíts inkább, foglalkozz mással, tereld el a figyelmedet! Meglásd, jobb lesz!
Igaza van az elsõnek ne gondolj rá(tudom:könnyû azt mondani).Halál komoly minden hónapban görcsöltem rajta, most valahogy nemigazán értem rá, na meg mivel elõzõ hóban is sokat késett semi jóra nem gondoltam, így hatalmas meglepi volt mikor pozi lett a tesztem!Kívánom neked is mielõbb jöjjön össze!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok! és az utolsó hozzászólónak GRATULÁLOK!!! :D kellemes babavárást!
Szia! Nem értek a görbékhez, de sajnos tényleg bármi lehet. Én hat hónapon keresztül produkáltam a terhesség jeleit (mellfeszülés, reggeli hányinger, sõt volt hogy hánytam is), de mégsem voltam terhes. Aztán mikor feladtuk a párommal, hogy majd jön, amikor akar, akkor lett pozitív a tesztem. Szóval türelem, mert a rágörcsöléssel semmit nem érsz el.

Mi ez a barnázás? Talán beágyazódás? Vagy ismét mensit jelez?

Együttlét után 9 nappal egy csepp barna folt, majd másnap reggelr?l kevés vér, ami kés?bb barna lett, de ez 2 óra múlva teljesen elmúlt. Másnap semmi! Utána, vagyis a 3. és 4. nap barnázás. 1,5 hétig puffadtam, de most pár napja az sincs. HOLNAPRA NEM VÁROM.

Legjobb válasz: én sem várom holnapra :) És nekem is volt barna "izé"-m....szorítok h összejöjjön neked is a bébi :)

én sem várom holnapra :) És nekem is volt barna "izé"-m....szorítok h összejöjjön neked is a bébi :)
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, hogy merjek-e.... Mára elkezdtem vérezgetni, de mi van ha ez a félig meg van, félig nincs még a beágyazódástól van? Vagy ez teljesen kizárt?
A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség elsõ hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az elsõ néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses elõjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya. itt a link, én is itt olvasgatok! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy ha már van egy kis vérzésem akkor úgy érzem ismét nem sikerült és akkor nem tesztelek. Pedig lehet hogy sikerült. Valahogy nagyon elegem van már. 8 hónapja próbálkozunk és minden hónapban megtréfál a szervezetem. Hol elõbb jön meg több nappal, hol idõben, hol kevesebb a mennyisége, hol normális. És még a gyógyszerre sem lehet fogni, mert már jó ideje nem szedem...
hát elhiszem :/ Biztosan nagyon vágysz gyerekre...mint ahogyan én is. De ne adjuk fel, -bár annak ellenére h most én is elbizonytalanodtam- azt tanácsolom h bízzunk benne, h most végre bébi van a dologban. De amit küldtem linket, azon ottvan h a pecsételés meg a kis vérzés nem zárja ki a terhességet. Én sem merek tesztelni, mert a múlthónapban is késett 1 hetet, mire megvettem a tesztet és megcsináltam pont akkor jött meg rá két órával. :/ Csak most meg nehéz várni, mert múltkor elhatároztam h majd ha 2 hetet késik, utánna tesztelek megint.
nekem ma is barnázásom van, de kellett betegyek tampont, mert kicsit barnás vérzésem is van.Ma voltam a nõdokinál aki megkérdezte hogy mikor volt meg utoljára(utolsó mensim elsõ napja)--mondtam neki, hogy szept 23-án.Megkérdezte, hogy hány naposak a ciklusam, mondtam neki hogy 29.Pém 8-án volt, tehát ma vagyok a 11-ik dpo-n.Mondtam neki a barnázást--kissebb vérzéssel, a válasza:Beágyazódási tünet!!!!:) )))Általában a köv.mensi elsõ napjára el kell múljon, de van olyan nõ, akinél eltarthat 1-1, 5 hétig is, mert függ, hogy milyen gyorsan reagál a szervezet a babára.Nekem is görcsöl lent az alhasamnál és bal petefészkemnél, erre a doki azt mondta, hogy ez ilyenkor normális dolog nem kell megilyedni. Abban az esetben, ha nagyon erõs--szinte már elviselhetetlen hasi görcsök lépnek fel, erõs --esetenként darabos, alvadtvéres--vérzés lesz, azonnal menni kell a nõdokihoz, mert spontán vetélés is szóba jöhet. Hát Lányok, ezt mondta nekem a doki.Kicsit megnyugodtam, de azért még van pár napom a nemvártig...
Na, akkor jól tudtam h nem jelent mensit a barnázás. Vagyis nem minden esetben...reméljük h végre összejön a bébi mindannyiunknak :) És egyébként nektek sincsenek ilyen mensis elõjeleitek? Pl. hiszti, hangulatváltozások...stb? Nekem már elõtte 1 héttel jelentkeznek ezek, de most semmi :) És nem tudom h ez jó-e de még nem jelentek meg a melleimnél a sötétebb erek, meg nem sötétebb a mellbimbóm... Nem tudom h ez jó-e...nektek van ilyesmi "tünet"?
22-re nem váró vagyok: A melleimen én sem vettem észre eresedést, a mellbimbóm is és annak környéke is ugyanolyan.Csak kicsit fájnak, van mikor erõsebben.De most--vagyis ma az alhasam fáj--olyan megjön érzés--, és néha kissé vérzek.Szerintem igaza lehet a dokinak, ez lehet beágyazódási tünet.NAGYON REMÉLEM, HOGY BABÁSODUNK KEDVES SORSTÁRSAK!
20:05ös vagyok :) Kicsit megnyugodtam, h nem csak nekem nincs még "komolyabb" tünetem... Én is remélem h babó :) annyira várom, de gondolom ti is így vagytok vele :) Mertek tesztelni? Mert én úgy félek h negatív lesz :(
A kérdező hozzászólása: Hát én tegnap teszteltem egy negatívat, majd meg is jött. :(( Pedig a 9. napon volt vil.barna pecsételésem, majd barnázásom, amire sokan azt hittük beágyazódás, mégis mensi lett belõle. Hát lányok, kívánom hogy ti ne így járjatok!
sztem a szervezet így reagál a beágyazódásra. Olvastam h nem ritka a várandós nõknél a barnázás, és még a menstruáció sem! Szerintem reménykedhetsz nyugodtan :) ! Én is reménykedek...mikor csináltok tesztet??
sziasztok a tegnapi 16:34-es vagyok! Nekem tegnap este volt még piros foltocska miután megvizsgáltam magam, ez mára átment barna színûbe, de ma vagyok a 25. napon most nem tudom ez mensit fog-e jelenteni vagy valami más lesz a dologból már eléggé izgatott vagyok!!
Én 22-re nem várom, de éppen most vettem észre a bugyeszomon olyan barna folyást vagy mit.Szerintetek ez beágyazódás?Mert sok helyen olvastam róla, hogy lehetséges, ha nincs nincs szaga--és nem az, mert megszagoltam:) HÚÚ, LÁNYOK, ÍRJÁTOK MÁR MEG, HOGY MI LETT AZ EREDMÉNYETEK!!!ANNYIRA DRUKKOLOK, HOGY SIKERÜLJÖN!!!
Sziasztok lányok!! Nekem még van 2-4 napom a nem vártig de tegnap nagyon megijedtem. mert pecsételõ vérzésem volt, csak pár csepp a tisztaságin piros.viszont a hõm esett egy tizedet. Elõtte este kezdõdött azzal, hogy nagyon halovány rózsaszín folyásom volt, aztán ez tegnapra erõsödött, és a tisztaságin piros foltocskákat(csíkot) hagyott!! De nagyon félek mert elõtte 3 napig Canestent használtam, mert iszonyat sok fehér folyásom volt!! a ciklusom 24 napján vagyok elméletileg a 16 cn-volt pé-m!!
A kérdező hozzászólása: Hát én azt hallottam hogy ez elméletileg beágyazódás, csak ugye ez nem 100%, ezért is dobtam fel ezt a kérdést. Remélem valóban attól van ez a maszatolás, mert már unom a sok negatív tesztet. :( Egyébként nektek mennyiségre milyen? Pl. csak a bugyin látszik, kell tisztasági v. tampon és egyebek? Drukkolok hogy babó legyen mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: Oké, mire beírtam a szöveget, már kaptam választ. :)
Szerintem simán lehet beágyazódástól, hiszen az 7-10nap között van.
A 22-ére nem váró vagyok--ha jól emlékszem a 2-ik válaszoló--bocsi ha nem így van:) Szóval kedves Kérezõ, válaszolva:Nem kell tampon--én azt használok--, és nem tettem be tisztaságit sem--mert olvastam valahol, hogy irritáló lehet fõleg beágyazódáskor--de lehet , hogy hülyeséget olvastam.Szóval a barnázásom erõssége változó.Hol kevés, utána semmi, aztán erõsebb.Sokszor megyek a wc-re, mert olyan megjön érzésem van.Fáj a fejem, és görcsöl a hasamalja. Nektek nem görcsöl a hasatok?Érdekes téma ez én mondom nektek:)
a 16:34-es válaszoló vagyok! Én most olvastam egy másik fórumban, hogy volt akinél enyhe vérzést okozott a Canesten használata. Szóval lehet nálam is ez állt fenn. Nem tudom, de csak pár csepp volt a tisztaságimon, és piros színû!!
az elsõ válaszoló vagyok :) SZóval lányok nekem ma gyakran kell pisilni járnom, nem iszok semmit, és mégis szinte 15 percenként megyek wc-re....kicsit szúr a bal oldali petefészkem, de nagyon tompán....és tegnap este volt egy csepp barna folyásom...bár emelgettem is sokat a melóba, de remélem nem lesz gond ezmiatt. Olyan jó, h itt drukkolunk egymásnak, ez nagyon megnyugtat engem :)
A kérdező hozzászólása: A barnázásom tegnap du. átment pár csepp vérzésbe, aztán estére semmi. Ma reggelre már muszáj voltam feltenni egy tampont, mert lett pár csepp vér a bugyimon. A hasam alja fáj, a fejemrõl nem is beszélve, bár ez utóbbi lehet hogy az idõ miatt van. Ami igazán bosszant, hogy most nem tudom megjött-e vagy csak a beágyazódás miatt van ez? 6.-án voltam együtt a párommal utoljára, akkor a beágyazódás a mensivel pont egyszerre van? Vagy csak megint nem sikerült? :(
:( Hát fel a fejjel, hátha jövõ hónapban sikerül...! Nekem még a mai napig sincs semmi tünetem...tegnap volt egy-két barna csepp...de mára semmi extrát nem tapasztalok. Se alhasi fájdalom, sem sötétebb mellbimbó...sem eresedés. De a mensi sem jött. Várakozom azthiszem, hátha sikerül...ez a 2. nap h késik...

A barnázás az beágyazódást, vagy pét jelent?

1-én jött meg, el?tte három nappal voltunk együtt. A mensim két napos volt, meg egy kevés. Lehet, hogy mensi el?tt megfogant, és most ágyazódik be? Tegnap éreztem egy kis szurkát, meg görcsölést, meg néha megszédülök, ennyi. Vagy ez csak peteérés? Köszönök minden választ! A ciklusaim 31-32 naposak. A h?m az 36.9.

Legjobb válasz: Azt nem írtad meg, hogy a ciklusod most is rendben volt e. Egyébként menstruáció elõtt 3 nappal elvileg nem lehet pé,de ha v.milyen oknál fogva volt is, matematikailag képtelenség, hogy 3 nap alatt beágyazódjon. Kb. a ciklus felénél van pé.,és amíg beágyazódik, el kell telnie 10-11 napnak is. Le kell vándorolnia a petevezetõn a megtermékenyített petesejtnek(ez kb.7nap), majd mikor elér a méhbe, ott még lebeg pár napig, majd szépen lassan beágyazódik. Sok sikert!

Azt nem írtad meg, hogy a ciklusod most is rendben volt e. Egyébként menstruáció elõtt 3 nappal elvileg nem lehet pé, de ha v.milyen oknál fogva volt is, matematikailag képtelenség, hogy 3 nap alatt beágyazódjon. Kb. a ciklus felénél van pé., és amíg beágyazódik, el kell telnie 10-11 napnak is. Le kell vándorolnia a petevezetõn a megtermékenyített petesejtnek(ez kb.7nap), majd mikor elér a méhbe, ott még lebeg pár napig, majd szépen lassan beágyazódik. Sok sikert!

A beágyazódásos "vérzés, barnázás" az a beágyazódás kezdetén, vagy végén van? Akkor már mutathat a teszt pozitívat halványan? 1 hete voltunk együtt, de azóta miden nap is.

Egyéb tünet: folyton aludnék, szurkál az alhasam, balolalon f?leg, enyhe hányinger, szédülés. Szerintetek? Tapasztalat?

Legjobb válasz: A beágyazódás után kezd el termelõdni a hcg, amit a teszt kimutat. Ha sikerült is, még nem tartasz ott, hogy teszttel ki tudd mutatni. Még 1 hetet kell várnod!

A beágyazódás után kezd el termelõdni a hcg, amit a teszt kimutat. Ha sikerült is, még nem tartasz ott, hogy teszttel ki tudd mutatni. Még 1 hetet kell várnod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!