Találatok a következő kifejezésre: A barnázás beágyazódást, (42 db)

Elméletileg 25-én kéne megjönije a mensimnek és ma még csak 20-adika van! és van egy kis barnázásom! 12-én volt peteérésem! Lehet a jele beágyazodásnak? Egyépként már egy pár napja szédülök, úgy érzem hogy terhes vagyok, és nőt a mellem?

Legjobb válasz: Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!

Ha jól számolom akkor 8 napja volt péd és lehet igen a beágyazódás jele a kis barnázás mert a fogantatástól számított 8-10 napon belül ágyazódik be ez függ a ciklus hosszától ha jól tudom , a tüneteid még nagyon koraiak én azt mondanám magadnak gyártottad õket mert még szédülés és mell növekedés a terhesség tünete nem lehet bár vannak nõk akik a beágyazódást is megérzik de azt mondják azt nem az elsõ terhességnél szokták tehát ha nem az elsõ terhességed ha az akkor megérezheted , az meg hogy úgy érzed terhes vagy az szerintem a nagyon akarás a vágy hozza ki belõled de kívánom neked hogy kb 1 hét múlva olvashassuk hogy + a teszted. Mielõbbi babavárást kívánok !!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: mikor teszteljek?

Beágyazódáskor hány napig tart a barnázás?

Már a 20. napon elkezd?dött, ma a 23. cnapon vagyok és még mindig van. Nagyon kevés, wc papíron pl. nem is látszik, csak a betéten és krémes állagú. Ez már túl hosszú ahhoz, hogy beágyazódás legyen? Mensi el?tt nem szoktam barnázni soha.

Legjobb válasz: Szia! A beágyazódást nem sûrûn kíséri vérzés. A világért sem akarlak megijeszteni, tényleg ne is ijedj meg csak legyél nyugodt, de a barnás folyás a méhen kívüli terhesség egyik elõjele. Nem tudom hány naposak a ciklusaid. Ha 28 napos ciklusod van, akkor a 20. ciklusnap még korai beágyazódásnak, amennyiben a 14. napon volt peteérésed. Mindenesetre ha nem múlik mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, én nagyon reménykedem, hogy beágyazódás és semmi gond :)

Szia! A beágyazódást nem sûrûn kíséri vérzés. A világért sem akarlak megijeszteni, tényleg ne is ijedj meg csak legyél nyugodt, de a barnás folyás a méhen kívüli terhesség egyik elõjele. Nem tudom hány naposak a ciklusaid. Ha 28 napos ciklusod van, akkor a 20. ciklusnap még korai beágyazódásnak, amennyiben a 14. napon volt peteérésed. Mindenesetre ha nem múlik mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, én nagyon reménykedem, hogy beágyazódás és semmi gond :)

Lehet a "barnázás" a beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Konkrétan mit is értesz "barnázás" alatt?

Konkrétan mit is értesz "barnázás" alatt?
Ha kifejtenéd hogy te ez alatt mit értesz lehet hogy vki tudna neked válaszolni. Én még így ebben a fornában nem hallottam ilyenrõl.
Igen, lehet!
szerintem lehet bár legközelebb konkrétabban írd meg a kérdésedet.
igen, lehet! Nekem is így volt, de ennek ne örüljön senki mert ez proeszteron hiányra utal, és sajna kisebb az esélye hogy ki tudd hordani a babót! Nekem 11. hetesen volt emiatt missed ab.-on!

A beágyazódáskor megfigyelhető valami nyák vagy folyás ami arra utalhat a barnázáson kívül?

Legjobb válasz: A beágyazódást nem nagyon lehet észrevenni, legalábbis én egyáltalán nem tapasztaltam. Azt mondják, hogy enyhe alhasi fájdalom utalhat rá.

A beágyazódást nem nagyon lehet észrevenni, legalábbis én egyáltalán nem tapasztaltam. Azt mondják, hogy enyhe alhasi fájdalom utalhat rá.

Mindenkinél van barnázás beágyazódáskor? A ciklus hanyadik napján barnáztatok?

Az is írjon légyszi aki terhes és nem barnázott beágyazódáskor.

Legjobb válasz: Én nem barnáztam

Én nem barnáztam
Én sem. (Megmondom õszintén, itt olvastam elõször róla, nem is tudtam, hogy van olyan.)
Hidd el a nagy többség nem barnázik. Nekem csak egy pici halvány rózsaszín volt, azt is csak véletlenül vettem észre és nem is tulajdonítottam neki semmilyen jelentõséget.
en sem barnaztam, a mai napig semmi, egy vercsepp sem, csak siman feher folyasom van, semmi egyeb hala az egnek
Én sem barnáztam soha, pedig már van három gyerekem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat.

Ha nem barnázok (és volt pé-em és utánna) akkor nem lesz babó? Beágyazódáshoz "rendeltetésszerű" a barnázás?

Beágyazódáshoz "rendeltetésszer?" a barnázás???

Legjobb válasz: Nem rendszerû, változó hogy valakiek van, van akinek nincs. Nincsveszve semmi! Szurkolok!

Nem rendszerû, változó hogy valakiek van, van akinek nincs. Nincsveszve semmi! Szurkolok!
Én egyáltalán nem tapasztaltam beágyazódásnál semmit sem. Szerintem egyáltalán nem "rendeltetésszerû" a barnázás! Ez is olyan dolog, minthogy a terhességet sem kísér feltétlenül - az elsõ három hónapban - rosszullét, hányinger vagy ehhez hasonlók.

Mi ez a barnázás? Talán beágyazódás? Vagy ismét mensit jelez?

Együttlét után 9 nappal egy csepp barna folt, majd másnap reggelr?l kevés vér, ami kés?bb barna lett, de ez 2 óra múlva teljesen elmúlt. Másnap semmi! Utána, vagyis a 3. és 4. nap barnázás. 1,5 hétig puffadtam, de most pár napja az sincs. HOLNAPRA NEM VÁROM.

Legjobb válasz: én sem várom holnapra :) És nekem is volt barna "izé"-m....szorítok h összejöjjön neked is a bébi :)

én sem várom holnapra :) És nekem is volt barna "izé"-m....szorítok h összejöjjön neked is a bébi :)
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, hogy merjek-e.... Mára elkezdtem vérezgetni, de mi van ha ez a félig meg van, félig nincs még a beágyazódástól van? Vagy ez teljesen kizárt?
A terhesség alatt jelentkezõ “menstruáció” valójában nem igazi (kivéve az elsõ esetet), és mindhárom típusnál a vérzés nem igazi élénkpiros vérzés, hanem inkább barnás, a mennyisége kevés, gyakran csak 1-2 csepp és csak néhány napig tart (vagy a hormonális ok esetén elhúzódhat akár hetekig is). Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor “megjön” a terhesség elsõ hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az elsõ néhány hónapban azokon a napokon, amikor “meg szokott jönni” jelentkeznek a menses elõjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya. itt a link, én is itt olvasgatok! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy ha már van egy kis vérzésem akkor úgy érzem ismét nem sikerült és akkor nem tesztelek. Pedig lehet hogy sikerült. Valahogy nagyon elegem van már. 8 hónapja próbálkozunk és minden hónapban megtréfál a szervezetem. Hol elõbb jön meg több nappal, hol idõben, hol kevesebb a mennyisége, hol normális. És még a gyógyszerre sem lehet fogni, mert már jó ideje nem szedem...
hát elhiszem :/ Biztosan nagyon vágysz gyerekre...mint ahogyan én is. De ne adjuk fel, -bár annak ellenére h most én is elbizonytalanodtam- azt tanácsolom h bízzunk benne, h most végre bébi van a dologban. De amit küldtem linket, azon ottvan h a pecsételés meg a kis vérzés nem zárja ki a terhességet. Én sem merek tesztelni, mert a múlthónapban is késett 1 hetet, mire megvettem a tesztet és megcsináltam pont akkor jött meg rá két órával. :/ Csak most meg nehéz várni, mert múltkor elhatároztam h majd ha 2 hetet késik, utánna tesztelek megint.
nekem ma is barnázásom van, de kellett betegyek tampont, mert kicsit barnás vérzésem is van.Ma voltam a nõdokinál aki megkérdezte hogy mikor volt meg utoljára(utolsó mensim elsõ napja)--mondtam neki, hogy szept 23-án.Megkérdezte, hogy hány naposak a ciklusam, mondtam neki hogy 29.Pém 8-án volt, tehát ma vagyok a 11-ik dpo-n.Mondtam neki a barnázást--kissebb vérzéssel, a válasza:Beágyazódási tünet!!!!:) )))Általában a köv.mensi elsõ napjára el kell múljon, de van olyan nõ, akinél eltarthat 1-1, 5 hétig is, mert függ, hogy milyen gyorsan reagál a szervezet a babára.Nekem is görcsöl lent az alhasamnál és bal petefészkemnél, erre a doki azt mondta, hogy ez ilyenkor normális dolog nem kell megilyedni. Abban az esetben, ha nagyon erõs--szinte már elviselhetetlen hasi görcsök lépnek fel, erõs --esetenként darabos, alvadtvéres--vérzés lesz, azonnal menni kell a nõdokihoz, mert spontán vetélés is szóba jöhet. Hát Lányok, ezt mondta nekem a doki.Kicsit megnyugodtam, de azért még van pár napom a nemvártig...
Na, akkor jól tudtam h nem jelent mensit a barnázás. Vagyis nem minden esetben...reméljük h végre összejön a bébi mindannyiunknak :) És egyébként nektek sincsenek ilyen mensis elõjeleitek? Pl. hiszti, hangulatváltozások...stb? Nekem már elõtte 1 héttel jelentkeznek ezek, de most semmi :) És nem tudom h ez jó-e de még nem jelentek meg a melleimnél a sötétebb erek, meg nem sötétebb a mellbimbóm... Nem tudom h ez jó-e...nektek van ilyesmi "tünet"?
22-re nem váró vagyok: A melleimen én sem vettem észre eresedést, a mellbimbóm is és annak környéke is ugyanolyan.Csak kicsit fájnak, van mikor erõsebben.De most--vagyis ma az alhasam fáj--olyan megjön érzés--, és néha kissé vérzek.Szerintem igaza lehet a dokinak, ez lehet beágyazódási tünet.NAGYON REMÉLEM, HOGY BABÁSODUNK KEDVES SORSTÁRSAK!
20:05ös vagyok :) Kicsit megnyugodtam, h nem csak nekem nincs még "komolyabb" tünetem... Én is remélem h babó :) annyira várom, de gondolom ti is így vagytok vele :) Mertek tesztelni? Mert én úgy félek h negatív lesz :(
A kérdező hozzászólása: Hát én tegnap teszteltem egy negatívat, majd meg is jött. :(( Pedig a 9. napon volt vil.barna pecsételésem, majd barnázásom, amire sokan azt hittük beágyazódás, mégis mensi lett belõle. Hát lányok, kívánom hogy ti ne így járjatok!
sztem a szervezet így reagál a beágyazódásra. Olvastam h nem ritka a várandós nõknél a barnázás, és még a menstruáció sem! Szerintem reménykedhetsz nyugodtan :) ! Én is reménykedek...mikor csináltok tesztet??
sziasztok a tegnapi 16:34-es vagyok! Nekem tegnap este volt még piros foltocska miután megvizsgáltam magam, ez mára átment barna színûbe, de ma vagyok a 25. napon most nem tudom ez mensit fog-e jelenteni vagy valami más lesz a dologból már eléggé izgatott vagyok!!
Én 22-re nem várom, de éppen most vettem észre a bugyeszomon olyan barna folyást vagy mit.Szerintetek ez beágyazódás?Mert sok helyen olvastam róla, hogy lehetséges, ha nincs nincs szaga--és nem az, mert megszagoltam:) HÚÚ, LÁNYOK, ÍRJÁTOK MÁR MEG, HOGY MI LETT AZ EREDMÉNYETEK!!!ANNYIRA DRUKKOLOK, HOGY SIKERÜLJÖN!!!
Sziasztok lányok!! Nekem még van 2-4 napom a nem vártig de tegnap nagyon megijedtem. mert pecsételõ vérzésem volt, csak pár csepp a tisztaságin piros.viszont a hõm esett egy tizedet. Elõtte este kezdõdött azzal, hogy nagyon halovány rózsaszín folyásom volt, aztán ez tegnapra erõsödött, és a tisztaságin piros foltocskákat(csíkot) hagyott!! De nagyon félek mert elõtte 3 napig Canestent használtam, mert iszonyat sok fehér folyásom volt!! a ciklusom 24 napján vagyok elméletileg a 16 cn-volt pé-m!!
A kérdező hozzászólása: Hát én azt hallottam hogy ez elméletileg beágyazódás, csak ugye ez nem 100%, ezért is dobtam fel ezt a kérdést. Remélem valóban attól van ez a maszatolás, mert már unom a sok negatív tesztet. :( Egyébként nektek mennyiségre milyen? Pl. csak a bugyin látszik, kell tisztasági v. tampon és egyebek? Drukkolok hogy babó legyen mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: Oké, mire beírtam a szöveget, már kaptam választ. :)
Szerintem simán lehet beágyazódástól, hiszen az 7-10nap között van.
A 22-ére nem váró vagyok--ha jól emlékszem a 2-ik válaszoló--bocsi ha nem így van:) Szóval kedves Kérezõ, válaszolva:Nem kell tampon--én azt használok--, és nem tettem be tisztaságit sem--mert olvastam valahol, hogy irritáló lehet fõleg beágyazódáskor--de lehet , hogy hülyeséget olvastam.Szóval a barnázásom erõssége változó.Hol kevés, utána semmi, aztán erõsebb.Sokszor megyek a wc-re, mert olyan megjön érzésem van.Fáj a fejem, és görcsöl a hasamalja. Nektek nem görcsöl a hasatok?Érdekes téma ez én mondom nektek:)
a 16:34-es válaszoló vagyok! Én most olvastam egy másik fórumban, hogy volt akinél enyhe vérzést okozott a Canesten használata. Szóval lehet nálam is ez állt fenn. Nem tudom, de csak pár csepp volt a tisztaságimon, és piros színû!!
az elsõ válaszoló vagyok :) SZóval lányok nekem ma gyakran kell pisilni járnom, nem iszok semmit, és mégis szinte 15 percenként megyek wc-re....kicsit szúr a bal oldali petefészkem, de nagyon tompán....és tegnap este volt egy csepp barna folyásom...bár emelgettem is sokat a melóba, de remélem nem lesz gond ezmiatt. Olyan jó, h itt drukkolunk egymásnak, ez nagyon megnyugtat engem :)
A kérdező hozzászólása: A barnázásom tegnap du. átment pár csepp vérzésbe, aztán estére semmi. Ma reggelre már muszáj voltam feltenni egy tampont, mert lett pár csepp vér a bugyimon. A hasam alja fáj, a fejemrõl nem is beszélve, bár ez utóbbi lehet hogy az idõ miatt van. Ami igazán bosszant, hogy most nem tudom megjött-e vagy csak a beágyazódás miatt van ez? 6.-án voltam együtt a párommal utoljára, akkor a beágyazódás a mensivel pont egyszerre van? Vagy csak megint nem sikerült? :(
:( Hát fel a fejjel, hátha jövõ hónapban sikerül...! Nekem még a mai napig sincs semmi tünetem...tegnap volt egy-két barna csepp...de mára semmi extrát nem tapasztalok. Se alhasi fájdalom, sem sötétebb mellbimbó...sem eresedés. De a mensi sem jött. Várakozom azthiszem, hátha sikerül...ez a 2. nap h késik...
Persze hogy lehet! ;)
Persze, hogy lehet. A beagyazodas a 7-dik naptol a 12-dik napig is letarthat. Ez ido kozott barmikor jelentkezhet kis barnas vagy rozsaszines folyas. Pozitiv tesztet kivanok neked!

Ha a barnázás a beágyazódás miatt van, kb mennyi ideig tart? Lehet belőle vérzés?

Legjobb válasz: Nálam nagyon minimális volt, de sikerült igy is beágyazodni a babónak.

Nálam nagyon minimális volt, de sikerült igy is beágyazodni a babónak.
jaj de jo hogy megtalaltam ezt a kerdest.kerlek ne haragudj kedves kerdezo hogy beleszolok a kerdesedbe de muszaj megkerdeznem csinaltak egy beultetest az ugy volt hogy egy csovet feltettek es harom orankent fecskendeztem bele sziringaval a spermat na jo ez lenyegtelen de csak azt szeretnem kerdezni hogy megjott a havija utana amikor kellett de nem tartott csak ket napig es cak valami barnas jott akkor lehet terhes??akar ki es hogy mondja neki hogy vegyen tesztet nem akar semi fele keppen venni mert azt mondja igy is csalodott mar eleget es nem akar megint. de en szerintem meg terhes hogyan derithetem ki ??segitsetek kerlek
koszonom szepen kedves kerdezo.es megegyszer kerem ne haragudj hogy bele masztam a kerdesedbe.minden jot
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló! hát én nem nagyon vagyok profi még a témában.mindössze elfelejtettem bevenni a hétvégén a gyógyszert, és csak ezért tettem fel a kérdést, sosem votlam még terhes.Most sem biztos, hogy annak a jele a barnázás, csak hallottam, hogy attól is lehet.hát én javasolnám a tesztelést, elõfordulhat menstruáció terhesség alatt is, ha meg csak barna van pláne sztem.Én ezt hallottam.

A lehetséges beágyazódás környékén kis alhasi fájdalom, barnázás és egy csöppnyi vér babára utaló jel?

Legjobb válasz: Igen, nekem is ez volt. Ráerõsített még az is, hogy pár napra a peterésemre ismét páfrányos volt a törpemikroszkópom. Sok sikert!

Igen, nekem is ez volt. Ráerõsített még az is, hogy pár napra a peterésemre ismét páfrányos volt a törpemikroszkópom. Sok sikert!
Nekem tegnap lett volna esedékes megjönni, csütörtökön volt némi barnázás, és ma hajnalba teszteltem egy pozitivat.Ugyhogy szerintem lehet, igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!